Çok fazla karbonhidrat olmuş kısırları ve kurabiyeyi hiç yemesen güzelmiş menünkahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1/2 çay kaşığı marmelat
1/2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
ara:---
öğleden sonra:
1 kase kısır
1/2 simit
1/2 kurabiye
turşu
çay 3-4 bardak
akşam:
nohut yemeği
1 kase kısır
1 bardak ayran
turşu
2 lt su
Burdayım ben. Kaç gün aradan sonra yemek yaptım, şimdi oturdum. Bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Kv gelene kadar biraz daha kilo vereyim de kıskansın biraz
İşte korumanın mantığı bu.
Balık salata da güzel. Salep bu haftada benimede hayallerimi süslüyor ama hiç aklıma getirmiyorum hafta bası 1,5 kilo vermiş görünüyordum ama regl başladı cumaya ne olacak bilmiyorum
Kaptannn ayferim bu hafta feci dağıldık. Ne oldu bize bilemedim
Bu hafta dogru durust kimse giremiyo buraya bi kopukluk var gercekten sanirim bilemedim ben de bu hafta gerckten dikkat etmye calsyrm gecdn haftada oyleydi h sonu kacamaklrm oldu tabi benmde ama ne bileym ya kilo veremiyomsm hatta almsm gbi hissedyrm bilemiyrmki(((
bende yemek yaptım eşimi bekliyorum, bende de kırgınlık hala geçmedi çksürükte devam ediyor. sürekli bi yorgunluk hissi var
Sabah
1bardak minola
Derse gittim sonra geri geldim kahvaltıda yapim diye çok az bişeler yedim yeşil çay içtim felan ama bikaç saate çıkardım yazmama gerek yok sanırım
Akşam /az önce
1bardak minola
4kabuklu fıstık
Bir iki kaşık salata
3-4jelibonyemez olaydım
Başka bişe yiyemedm ayağa da kalkamıyorum zaten sağlam bi grip beni bekliyo bu gece
Selam selam selam kizlar mutlu aksamlar,son 3 gun umarim kilo vermis almamisizdir bu hafta.bugun bir arkadasimla karsilastim 20 kg vermis o kadar genc ve guzel olmus ki anlatamam.bi sey yapmadim dikkat ettim sadece diyor.darisi bize
Kızlar hadi bitti daginiklik surda iki gün kaldı yüklemin maydonoza yatmadan iciyim bende acayip sisim tartı -100g ama bence dahada eksilebilir
Menum
Sabah
Corba
Kiymali yumurta( 2 adet)
Ogle
Corba
Ev yapimi fasulye tursusu kavurmasi
Ara
1 avuc kabuklu fistik
1 elma
Aksam
Bi kase sutlu cornflakes
Su
Yaklask 2 lt
Bi ara daha yapabilirim.
kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1/2 çay kaşığı marmelat
öğleden sonra:
1 kase kısır
1/2 simit
1/2 kurabiye
turşu
çay 3-4 bardak
akşam:
nohut yemeği
1 kase kısır
1 bardak ayran
turşu
2 lt su
Ooo super elifim bide hafif spor gorsekMenum
Sabah
Corba
Kiymali yumurta( 2 adet)
Ogle
Corba
Ev yapimi fasulye tursusu kavurmasi
Ara
1 avuc kabuklu fistik
1 elma
Aksam
Bi kase sutlu cornflakes
Su
Yaklask 2 lt
Bi ara daha yapabilirim.
Canım planı degisince öyle oluyor diyet kırıcı bunlarmutlu akşamlar kızlar.
bugün güne güzel bir kahvaltıyla başladım.ve sonrası da güzel geçecekti ama biraz fiyasko oldu.misafirlerim vardı bugün habersiz ,ben de acele tarafında bir kısır yaptım.onlarda fırından bi dünya şey getirmişler.bu yüzden biraz kaçırdım yemeği.
Öğleyin gormezden geldim aksam kisori yemeseydin keşke ikisi çok olmuş bugün telafi edersinkahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1/2 çay kaşığı marmelat
öğleden sonra:
1 kase kısır
1/2 simit
1/2 kurabiye
turşu
çay 3-4 bardak
akşam:
nohut yemeği
1 kase kısır
1 bardak ayran
turşu
2 lt su
Ya siz beniIyi geceler canım arkadaşlarimepey gerilerde kaldım geçmişi okuyamadim. Pazartesi istanbula annemlere geldim , 1 hafta kadar buradayım. Benim diyet yalan oldu bu aralar malum anne evindeyim
@erigim bu cumadan sonra izne ayrilsam olur mu hem tatil hem de ev tasiyacagim 2- 3 hafta sonra?
Tövbe bu saatte Delirdim mi kız sen yat uyu sabah ise gitcenAyyy benim uykum kaçtı buralarda yalnız basıma kaldımiyi uykular kızlar yakın yağları düzenli uyku bile kiloya etki ediyor
Derse mi gidiyorsun bu kadar erkenSabah:
1bardak minola evde içtim Çeyrek simitle küçük yufka ekmeğe peynir dürüm yedim bitane Yolda o da
su ara gr gr gidiyor ama her gören gitgide kuculuyorsun diyor artik bölgesel çalışmam lazim üst küçüldü iyice biraz sezon göbeği var basen değirmen tasiafiyet olsun canım :) ver kiloları çatlasınlar oh mis :)
ay bende yapamadım salepi canım :) baktım şişkinlik var haftasonuna erteledim, maydanoz kürü yaptım hemen mis gibi :)
şişkinliktir canım, iyi gidiyor menülerin. maydanoz kürü yap istersen.
dikkat et tatlım kendime. soğuklardan bende öyleyim. sinüzit ve migren birleşimi ağrılar yaşıyorum
jelibon dışında güzel canım, dikkat et kendine dinlen biraz.
ay kendimi gördüm resmen20 kg vermek ve sonrasında insanların tepkileri çok güzel motive ediyor :)
ben yaptım maydanozu valla kaptan, salep içicektim gönlüm razı gelmedi
canım turşunun yanında bol bol su iç ödem yapmasın, güzel menü.
canım neden böyle olduğunu söylemişsin zaten, telafisini yaparsın.
Bir karede bıraktıysa iradenin tebrik ediyorumGünaydın kızlar
Dünkü menüm:
3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz
1 kk b.peynir
1 dilim ekmek
1 parmak kadar sütle nescafe
ara: yok
Öğle:
1/2 kase mercimek çorbası
sebzeli tavuk güveç
1 yk yoğurt
Ara: 1 yeşil elma
Akşam:
Bir kase salata
1 tavuk baget
2 erik boyutunca karnabahar yemeği
yemekten sonra 1 kare bitter çikolata
Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 1 litre ancak
Yok değil misafirliğe gibi bişe ama çok uzun sürdü yol acıktımOoo super elifim bide hafif spor gorsek
Canım planı degisince öyle oluyor diyet kırıcı bunlar
Öğleyin gormezden geldim aksam kisori yemeseydin keşke ikisi çok olmuş bugün telafi edersin
Ya siz beniboyle yaptiniz cuma deseydin ya hani tatilde artacaktır katilimin bi bakmam lazim izni hak ettin mi
Tövbe bu saatte Delirdim mi kız sen yat uyu sabah ise gitcen
Derse mi gidiyorsun bu kadar erken
su ara gr gr gidiyor ama her gören gitgide kuculuyorsun diyor artik bölgesel çalışmam lazim üst küçüldü iyice biraz sezon göbeği var basen değirmen tasibide bu titoyu yapmak için uğraşıyorlar hazır yapilmisi var eritcem diye ugrasiyotum
Günaydın kızlar
Dünkü menüm:
3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz
1 kk b.peynir
1 dilim ekmek
1 parmak kadar sütle nescafe
ara: yok
Öğle:
1/2 kase mercimek çorbası
sebzeli tavuk güveç
1 yk yoğurt
Ara: 1 yeşil elma
Akşam:
Bir kase salata
1 tavuk baget
2 erik boyutunca karnabahar yemeği
yemekten sonra 1 kare bitter çikolata
Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 1 litre ancak
Ooo super elifim bide hafif spor gorsek
Canım planı degisince öyle oluyor diyet kırıcı bunlar
Öğleyin gormezden geldim aksam kisori yemeseydin keşke ikisi çok olmuş bugün telafi edersin
Ya siz beniboyle yaptiniz cuma deseydin ya hani tatilde artacaktır katilimin bi bakmam lazim izni hak ettin mi
Tövbe bu saatte Delirdim mi kız sen yat uyu sabah ise gitcen
Derse mi gidiyorsun bu kadar erken
su ara gr gr gidiyor ama her gören gitgide kuculuyorsun diyor artik bölgesel çalışmam lazim üst küçüldü iyice biraz sezon göbeği var basen değirmen tasibide bu titoyu yapmak için uğraşıyorlar hazır yapilmisi var eritcem diye ugrasiyotum
Oh ne güzel sana uyan bir arkadaş var
judiee geçmiş olsun tatlım yediklerine dikkat et, çok karıştırma ne güzel doğal ombreli saçların varmış, benimki daha koyu güneşte falan açılmaz. Ben de hep saçlarım beyazlayınca boyatırım diyodum ama henüz beyazım yok ondan diplere dokunmak istemiyorum sadece uçlara değişiklik olsun diye yaptıracam:)
_inci ben de ilk doğumundan sonra çok kiloluydum kiloları verince dediğin gibi çok gençleştim eşim bile kiloluyken 10 yaş büyük gösteriyordun diye itiraf etti, o yüzden artık kilolu olmak istemiyorum çok farkediyor
Dünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 yumurta, 1 çb portakal suyu(1,5 portakal)
Öğlen: 5 kaşık tavuk sote, 4 kaşık pirinç pilavı
Ara: 1 elma
Akşam:6 kaşık etli patates yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 sb ayran, salata
Ara; 2 porsiyon kadar meyve, 1 sb tarçınlı, zencefilli süt
Su:3 litre
Bir karede bıraktıysa iradenin tebrik ediyorum
kızlar selamlar :)
bu havalar bence hepimize uyuşuklu serpiştirdi, ben soğuktan sonra sıcağı görünce hemen uyuyorum. bi de sinüzit mahvediyor beni. ama direniyorumm acılara
neyse dünkü menüye geleyim hemen;
sabah: sandviç
öğlen : çorba, kısır , 2 küçük biber dolması, yoğurt, su böreğinin 3 te 1 i
akşam: kocaman kase ton balıklı salata
ara: maydanoz kürü
su az olmuş, soğuklardan büyük ihtimal. güzel menü canım.
canım gr gr gitsin, daha güzel gidiyor onlar kalıcı olarak. he ya bende anlamam öle yapmaya çalışanları :)
Ohh afiyet olsun süper.bugün sabah arkadaşımın isteği üzerine ton balıklı sandviç yaptım ve yedik beraber :)
fırından sandviç ekmeği aldım (çavdar). biraz büyük sandviç ekmeğiydi ikiye böldüm.
içine ton balığı, roka, domates ve marul koydum. Farklı bi sabah kahvaltısı olmuş oldu, arada değişiklikler güzeldir.
Şimdide c vitamini içiyoruz arkadaşla :)
Güzel toparlanmaya başladınDünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 yumurta, 1 çb portakal suyu(1,5 portakal)
Öğlen: 5 kaşık tavuk sote, 4 kaşık pirinç pilavı
Ara: 1 elma
Akşam:6 kaşık etli patates yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 sb ayran, salata
Ara; 2 porsiyon kadar meyve, 1 sb tarçınlı, zencefilli süt
Su:3 litre
Su eşini uyandiriyim gidip kahvaltı yapalım çok aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?