Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok fazla karbonhidrat olmuş kısırları ve kurabiyeyi hiç yemesen güzelmiş menün

Burdayım ben. Kaç gün aradan sonra yemek yaptım, şimdi oturdum. Bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Kv gelene kadar biraz daha kilo vereyim de kıskansın biraz

afiyet olsun canım :) ver kiloları çatlasınlar oh mis :)

ay bende yapamadım salepi canım :) baktım şişkinlik var haftasonuna erteledim, maydanoz kürü yaptım hemen mis gibi :)

şişkinliktir canım, iyi gidiyor menülerin. maydanoz kürü yap istersen.

bende yemek yaptım eşimi bekliyorum, bende de kırgınlık hala geçmedi çksürükte devam ediyor. sürekli bi yorgunluk hissi var

dikkat et tatlım kendime. soğuklardan bende öyleyim. sinüzit ve migren birleşimi ağrılar yaşıyorum

jelibon dışında güzel canım, dikkat et kendine dinlen biraz.

Selam selam selam kizlar mutlu aksamlar,son 3 gun umarim kilo vermis almamisizdir bu hafta.bugun bir arkadasimla karsilastim 20 kg vermis o kadar genc ve guzel olmus ki anlatamam.bi sey yapmadim dikkat ettim sadece diyor.darisi bize

ay kendimi gördüm resmen 20 kg vermek ve sonrasında insanların tepkileri çok güzel motive ediyor :)

Kızlar hadi bitti daginiklik surda iki gün kaldı yüklemin maydonoza yatmadan iciyim bende acayip sisim tartı -100g ama bence dahada eksilebilir

ben yaptım maydanozu valla kaptan, salep içicektim gönlüm razı gelmedi

Menum
Sabah
Corba
Kiymali yumurta( 2 adet)
Ogle
Corba
Ev yapimi fasulye tursusu kavurmasi
Ara
1 avuc kabuklu fistik
1 elma
Aksam
Bi kase sutlu cornflakes
Su
Yaklask 2 lt
Bi ara daha yapabilirim.

canım turşunun yanında bol bol su iç ödem yapmasın, güzel menü.

canım neden böyle olduğunu söylemişsin zaten, telafisini yaparsın.

Günaydın kızlar

Dünkü menüm:

3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz
1 kk b.peynir
1 dilim ekmek
1 parmak kadar sütle nescafe

ara: yok

Öğle:
1/2 kase mercimek çorbası
sebzeli tavuk güveç
1 yk yoğurt

Ara: 1 yeşil elma

Akşam:
Bir kase salata
1 tavuk baget
2 erik boyutunca karnabahar yemeği

yemekten sonra 1 kare bitter çikolata

Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 1 litre ancak

Menum
Sabah
Corba
Kiymali yumurta( 2 adet)
Ogle
Corba
Ev yapimi fasulye tursusu kavurmasi
Ara
1 avuc kabuklu fistik
1 elma
Aksam
Bi kase sutlu cornflakes
Su
Yaklask 2 lt
Bi ara daha yapabilirim.
Ooo super elifim bide hafif spor gorsek
Canım planı degisince öyle oluyor diyet kırıcı bunlar
Öğleyin gormezden geldim aksam kisori yemeseydin keşke ikisi çok olmuş bugün telafi edersin
Ya siz beni boyle yaptiniz cuma deseydin ya hani tatilde artacaktır katilimin bi bakmam lazim izni hak ettin mi
Ayyy benim uykum kaçtı buralarda yalnız basıma kaldım iyi uykular kızlar yakın yağları düzenli uyku bile kiloya etki ediyor
Tövbe bu saatte Delirdim mi kız sen yat uyu sabah ise gitcen
Sabah:
1bardak minola evde içtim Çeyrek simitle küçük yufka ekmeğe peynir dürüm yedim bitane Yolda o da
Derse mi gidiyorsun bu kadar erken
su ara gr gr gidiyor ama her gören gitgide kuculuyorsun diyor artik bölgesel çalışmam lazim üst küçüldü iyice biraz sezon göbeği var basen değirmen tasi bide bu titoyu yapmak için uğraşıyorlar hazır yapilmisi var eritcem diye ugrasiyotum

Bir karede bıraktıysa iradenin tebrik ediyorum

Yok değil misafirliğe gibi bişe ama çok uzun sürdü yol acıktım

kızlar selamlar :)

bu havalar bence hepimize uyuşuklu serpiştirdi, ben soğuktan sonra sıcağı görünce hemen uyuyorum. bi de sinüzit mahvediyor beni. ama direniyorumm acılara

neyse dünkü menüye geleyim hemen;

sabah: sandviç

öğlen : çorba, kısır , 2 küçük biber dolması, yoğurt, su böreğinin 3 te 1 i

akşam: kocaman kase ton balıklı salata

ara: maydanoz kürü

su az olmuş, soğuklardan büyük ihtimal. güzel menü canım.

canım gr gr gitsin, daha güzel gidiyor onlar kalıcı olarak. he ya bende anlamam öle yapmaya çalışanları :)

bugün sabah arkadaşımın isteği üzerine ton balıklı sandviç yaptım ve yedik beraber :)

fırından sandviç ekmeği aldım (çavdar). biraz büyük sandviç ekmeğiydi ikiye böldüm.

içine ton balığı, roka, domates ve marul koydum. Farklı bi sabah kahvaltısı olmuş oldu, arada değişiklikler güzeldir.

Şimdide c vitamini içiyoruz arkadaşla :)

Puffer üzgünüm izin hakkin henüz oluşmamış 14.02.15de oluyor listeye girdikten sonra iki ay geçmeli ne yapmayı dusunuyorsun durum bildir lütfen katiliminin ne olacak

judiee geçmiş olsun tatlım yediklerine dikkat et, çok karıştırma ne güzel doğal ombreli saçların varmış, benimki daha koyu güneşte falan açılmaz. Ben de hep saçlarım beyazlayınca boyatırım diyodum ama henüz beyazım yok ondan diplere dokunmak istemiyorum sadece uçlara değişiklik olsun diye yaptıracam:)
_inci ben de ilk doğumundan sonra çok kiloluydum kiloları verince dediğin gibi çok gençleştim eşim bile kiloluyken 10 yaş büyük gösteriyordun diye itiraf etti, o yüzden artık kilolu olmak istemiyorum çok farkediyor

Dünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 yumurta, 1 çb portakal suyu(1,5 portakal)
Öğlen: 5 kaşık tavuk sote, 4 kaşık pirinç pilavı
Ara: 1 elma
Akşam:6 kaşık etli patates yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 sb ayran, salata
Ara; 2 porsiyon kadar meyve, 1 sb tarçınlı, zencefilli süt
Su:3 litre

ne kadar güzel hala beyazlarının çıkmaması tatlım , maşallah :) bende çıktı ama bi tek ben farkediyorum

afiyet olsun canım. ama sanki pilavlar fazla gibi geldi bana . yada ben aylardır pilav yemediğim içinde öyle olabilir :)

Bir karede bıraktıysa iradenin tebrik ediyorum

Kaptancım regl oldum söylemesi ayıp çok canım çekti günlerdir dolapta kaç paket çikolata var görüp duruyorum her açışımda gözüme çarpıyor git gide azalıyordu. Bari bitmeden canımda çekmişken 1 tanecik kare yedim. Ve gerçekten bir tane ile bıraktım. Hafta sonum çok kötü geçtiği için verdiğim kiloyuda almak istemiyorum. Yani evet hafta sonu tozuttum ama toparladım.

Günaydın canım benim

aa ben dün fark etmemişim öğlen hem kısır hem dolma varmış . Ama akşam balıklı salata dengelemiş kuzucum.

Hava o kadar soğukki eve gelince direkt yatağa giriyorum. Sırf eve gidince spor yapmam diye dün yarım saat servisten inip yürüdüm üşüüdüm gittim eve ve direkt yattım çok fena bu havalar. Benim 1,5 ay içinde acil kilo vermem lazım
İstemeye gelicekler ailecek tanışma olacak ve hemen aile arası nişan. Güzel olmak istiyorum

su az olmuş, soğuklardan büyük ihtimal. güzel menü canım.

canım gr gr gitsin, daha güzel gidiyor onlar kalıcı olarak. he ya bende anlamam öle yapmaya çalışanları :)

Evet o kadar soğukki tuvalete gitmek zor geliyor

Ohh afiyet olsun süper.

Kaptancım ben eski grupta hedefim bayağı düşüktü yanlış hatırlamıyorsam ilk hedef 70 ti ama ben onu sanki aşağı çekmiştim. Nereden bulurum ki bilemedim.
Yeniden hedef belirleyecekceksem 65 olsun

Güzel toparlanmaya başladın
Su eşini uyandiriyim gidip kahvaltı yapalım çok aciktim

Afiyet olsun canım
Bende bir kahve alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…