Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen tatlım. dünkü menüde kısırla dolmayı bir araya koymuşlar, kısır 3 kaşık filandı, dolmada küçücük 2 taneydi ama akşam salatayla dengeledim :) sırf bu yüzden salepi bile haftasonuna saklıyorum

ayrıca çok güzel olacağınaa eminim tatlım

Aslında kapanmak istiyorum ama sade ve şık tessettür kıyafeti heleki büyük beden bulmak çok zor. bende azıcık zayıflayayım diye bekliyorum alsamda kilo verince hepsi çöp olacak
Üzülmek yok pişman olmak yok. Yine vereceğim kiloları

aynen canım bekle o zaman biraz, niyetin güzel hızlıca zayıflarsın ki :) benimkiler çöp oldu şimdi eski eteklerimi falan attım geçende amanınn ne kadar bolmuş diyorum :)

kızlar sizden bir tavsiye almak istiyorum.

benim 1. sınıfa giden 2 yeğenim var biri kız diğeri erkek olmak üzere. ben onlara ilk karne hediyesi olarak hikaye kitabı almak istiyorum. Sizce Küçük Prens nasıl? güzel örtmenlerimmm önerirmisiniz? ya da önerebileceğiniz farklı kitaplar varsa alabilirm :)

Pilavlar bence de fazla beslenme düzenimi kaybedince fazla kaçırdım hemen toparlıyorum

Öğretmenlerimiz güzel önerilerde bulunacaktır elbette ama ben yeğenlerini alıp bir kitapçıya götürüp uygun yaş aralığında kendi seçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bir kitap sever olarak olarak kitapların arasında gezmek kitapları incelemek koklamak beni çok mutlu ediyor. Bunu kendi yeğenimde uyguluyorum.
Bir gün onu sinemaya götürdüm sonra kitapçıya. Çocuk çıldırdı resmen annesinin aldığı kitap serisinin yenisi gelmişti aldım sonra çizgi romanlara baktık güldük eğlendik. doğum gününde yine kitap aldım çok mutlu oldu. Sende onlarla beraber kendinede kitap alarak her yaşta herkesin kitap okuyabileceğinin sadece okulla alakası olmadığını kitap okumanın güzel olduğu mesajını daha güzel verirsin. Mesajlar önemlidir diyor ve tavsiyemi sonlandırıyorum

Bugünkü menümün gidişatı:
Sabah :

2 yumurta (1 sarılı bir beyaz)
1 kk peynir
2 dilim k.ekmek

ara: 1 parmak kadar sütle nescafe+1 ceviz

öğle:
1 kase domates çorbası
fırında sebzeli köfte (hamburger köftesi büyüklüğünde)
1 kase yoğurt

ara: 1 muz +2 ceviz yemeyi düşünüyorum.

Akşam:
Tavuk
Salata

Su: 0,75 lt içtim içiyorum.
Spor: 20 dk yürüyüş yaptım öğle arasında.

güzel fikir tatlım

Kurufasülye tek olmasın başka birşeyler de ye

yanında yoğurt olur, sonrasında maydanoz kürü

suyu en az 1,5 lt yaptık mı gayet güzel :)

Ay ne güzel öğretmen bize illa kütüphaneden rastegele dağıtır okuttururlardı yaz tatilinde kaç kitap okudun diye sorarlardı şimdi de lisede zorla yazılıda soruyolar edbçıların seçtiği kitapları okuyoruz çoğu da sıkıcı hiç sevmiyorum kitapları

Kahvalti klasik 2 dilim ekmekli kahvalti
Ara ogun de birazdan turk kahvesi yapacagim yanindada bi kare bitter yiyecegim :* daha nelrr yiyecegim belli degik aksama dusunuyorum bugun esim izinli bakalim ne yapcaz aksama :)

selam kızlar,
ben çok üşüyorum hele dün gece resmen titredim diyebilirim.neyse ki bugünden sonra biraz artacak sıcaklık derecesi.
dünü bugün telafi ediyorum.şimdilik herşey yolunda.kelebekçim yumurta tavsiyen için teşekkürler canım.çok nadir yerdim.oysaki her sabah ta kızıma pişiriyorum.gerçekten hiç acıkmadım.bu sabah ta haşladım kendime bir tane.

kaptancım zamanını hatırlamıyorum ama listeye girmemiştim .sıkıntı olmaz değilmi.

suyu en az 1,5 lt yaptık mı gayet güzel :)

Valla bitirdim 2, litreyi geçerim ben bugün

Çok sevindim. Yumurta gerçekten tok tutuyor. Eğer haşlanmış vs zorlanıyorsan dereotu vs kafana göre salatada yapabilirsin az baharatlı çok güzel oluyor. Kokusunu vs bastırır.

selam kızlar biraz geçte olsa ben gedim, bugün saat 9.30-10 gibi uyanmama rağmen yataktn 12:30 gibi kalktım, o da zorla kalktım vallahi hiiiçççç halim, keyfim yok

Hasta olma da geç kalk ne olacak canım benim.

Valla bana okulda Ahmet Hamdi Tanpınarın 5 şehir adlı denemesini zorla okumuştum dönem ödevimdi. Hayattan soğudum nefret ettim. Uzun süre kitap okumadım. Sonra fantastik polisiye kitaplar okumaya başladım sonra alışkanlık haline döndü. Şimdi tarihi, fantastik polisiye macera, klasikler vs canım ne isterse okuyorum. Önce zorlamadan çocuklara okuma alışkanlığını edindirmek gerekiyor. Çocuğun hiç ilgisini çekmeyen bir kitabı dayatmak daha küçük yaştan okuma alışkanlığına kötü etki ediyor bence. Zaten çocuk özgür olursa kitap okumayı sevdikten sonra ödev için bile olsa en azından kitaptan nefret etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…