- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Kaptancım regl oldum söylemesi ayıp çok canım çekti günlerdir dolapta kaç paket çikolata var görüp duruyorum her açışımda gözüme çarpıyor git gide azalıyordu. Bari bitmeden canımda çekmişken 1 tanecik kare yedim. Ve gerçekten bir tane ile bıraktım. Hafta sonum çok kötü geçtiği için verdiğim kiloyuda almak istemiyorum. Yani evet hafta sonu tozuttum ama toparladım.
Günaydın canım benim
aa ben dün fark etmemişim öğlen hem kısır hem dolma varmış . Ama akşam balıklı salata dengelemiş kuzucum.
Hava o kadar soğukki eve gelince direkt yatağa giriyorum. Sırf eve gidince spor yapmam diye dün yarım saat servisten inip yürüdüm üşüüdüm gittim eve ve direkt yattım çok fena bu havalar. Benim 1,5 ay içinde acil kilo vermem lazım
İstemeye gelicekler ailecek tanışma olacak ve hemen aile arası nişan. Güzel olmak istiyorum
Evet o kadar soğukki tuvalete gitmek zor geliyor
Ohh afiyet olsun süper.
Kaptancım ben eski grupta hedefim bayağı düşüktü yanlış hatırlamıyorsam ilk hedef 70 ti ama ben onu sanki aşağı çekmiştim. Nereden bulurum ki bilemedim.
Yeniden hedef belirleyecekceksem 65 olsun
Güzel toparlanmaya başladın
Afiyet olsun canım
Bende bir kahve alayım
aynen tatlım. dünkü menüde kısırla dolmayı bir araya koymuşlar, kısır 3 kaşık filandı, dolmada küçücük 2 taneydi ama akşam salatayla dengeledim :) sırf bu yüzden salepi bile haftasonuna saklıyorum
ayrıca çok güzel olacağınaa eminim tatlım
Aslında kapanmak istiyorum ama sade ve şık tessettür kıyafeti heleki büyük beden bulmak çok zor. bende azıcık zayıflayayım diye bekliyorum alsamda kilo verince hepsi çöp olacak
Üzülmek yok pişman olmak yok. Yine vereceğim kiloları
Pilavlar bence de fazlane kadar güzel hala beyazlarının çıkmaması tatlım , maşallah :) bende çıktı ama bi tek ben farkediyorum
afiyet olsun canım. ama sanki pilavlar fazla gibi geldi bana . yada ben aylardır pilav yemediğim içinde öyle olabilir :)
Pilavlar bence de fazlabeslenme düzenimi kaybedince fazla kaçırdım hemen toparlıyorum
kızlar sizden bir tavsiye almak istiyorum.
benim 1. sınıfa giden 2 yeğenim var biri kız diğeri erkek olmak üzere. ben onlara ilk karne hediyesi olarak hikaye kitabı almak istiyorum. Sizce Küçük Prens nasıl? güzel örtmenlerimmm önerirmisiniz? ya da önerebileceğiniz farklı kitaplar varsa alabilirm :)
bugünkü menüm;
sabah: ton balıklı sandviç
öğlen: tarhana çorba, 3 kaşık bulgur pilavı, rosto köfte, salata, yoğurt
akşamda kurufasulye yicem
Öğretmenlerimiz güzel önerilerde bulunacaktır elbette ama ben yeğenlerini alıp bir kitapçıya götürüp uygun yaş aralığında kendi seçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bir kitap sever olarak olarak kitapların arasında gezmek kitapları incelemek koklamak beni çok mutlu ediyor. Bunu kendi yeğenimde uyguluyorum.
Bir gün onu sinemaya götürdüm sonra kitapçıya. Çocuk çıldırdı resmen annesinin aldığı kitap serisinin yenisi gelmişti aldım sonra çizgi romanlara baktık güldük eğlendik. doğum gününde yine kitap aldım çok mutlu oldu. Sende onlarla beraber kendinede kitap alarak her yaşta herkesin kitap okuyabileceğinin sadece okulla alakası olmadığını kitap okumanın güzel olduğu mesajını daha güzel verirsin. Mesajlar önemlidir diyor ve tavsiyemi sonlandırıyorum
Kurufasülye tek olmasın başka birşeyler de ye
Bugünkü menümün gidişatı:
Sabah :
2 yumurta (1 sarılı bir beyaz)
1 kk peynir
2 dilim k.ekmek
ara: 1 parmak kadar sütle nescafe+1 ceviz
öğle:
1 kase domates çorbası
fırında sebzeli köfte (hamburger köftesi büyüklüğünde)
1 kase yoğurt
ara: 1 muz +2 ceviz yemeyi düşünüyorum.
Akşam:
Tavuk
Salata
Su: 0,75 lt içtim içiyorum.
Spor: 20 dk yürüyüş yaptım öğle arasında.
Ay ne güzel öğretmen bize illa kütüphaneden rastegele dağıtır okuttururlardı yaz tatilinde kaç kitap okudun diye sorarlardı şimdi de lisede zorla yazılıda soruyolar edbçıların seçtiği kitapları okuyoruz çoğu da sıkıcı hiç sevmiyorum kitaplarıÖğretmenlerimiz güzel önerilerde bulunacaktır elbette ama ben yeğenlerini alıp bir kitapçıya götürüp uygun yaş aralığında kendi seçmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bir kitap sever olarak olarak kitapların arasında gezmek kitapları incelemek koklamak beni çok mutlu ediyor. Bunu kendi yeğenimde uyguluyorum.
Bir gün onu sinemaya götürdüm sonra kitapçıya. Çocuk çıldırdı resmen annesinin aldığı kitap serisinin yenisi gelmişti aldım sonra çizgi romanlara baktık güldük eğlendik. doğum gününde yine kitap aldım çok mutlu oldu. Sende onlarla beraber kendinede kitap alarak her yaşta herkesin kitap okuyabileceğinin sadece okulla alakası olmadığını kitap okumanın güzel olduğu mesajını daha güzel verirsin. Mesajlar önemlidir diyor ve tavsiyemi sonlandırıyorum
suyu en az 1,5 lt yaptık mı gayet güzel :)
selam kızlar,
ben çok üşüyorum hele dün gece resmen titredim diyebilirim.neyse ki bugünden sonra biraz artacak sıcaklık derecesi.
dünü bugün telafi ediyorum.şimdilik herşey yolunda.kelebekçim yumurta tavsiyen için teşekkürler canım.çok nadir yerdim.oysaki her sabah ta kızıma pişiriyorum.gerçekten hiç acıkmadım.bu sabah ta haşladım kendime bir tane.
kaptancım zamanını hatırlamıyorum ama listeye girmemiştim .sıkıntı olmaz değilmi.
selam kızlar biraz geçte olsa ben gedim, bugün saat 9.30-10 gibi uyanmama rağmen yataktn 12:30 gibi kalktım, o da zorla kalktım vallahi hiiiçççç halim, keyfim yok
Ay ne güzel öğretmen bize illa kütüphaneden rastegele dağıtır okuttururlardı yaz tatilinde kaç kitap okudun diye sorarlardı şimdi de lisede zorla yazılıda soruyolar edbçıların seçtiği kitapları okuyoruz çoğu da sıkıcı hiç sevmiyorum kitapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?