- 9 Mayıs 2017
- 266
- 166
- 18
- Konu Sahibi esrarenkizz
-
Allah yardımcın olsun canim dikkat etmen çok iyi olmuş spor da yapmışsın oh mus valla; )Bırakmadim arkadaşlar.Yazamadım.2.üniversite okuyorum sınavlarım vardı.Bugün hiç kaçırmadım.Biraz da spor yaptım ama az malesef.
İnş cnm mayısa kadar baya kilo vermemiz lazimBen 70 olmak istiyorum ins yaza kadar olabilirim
İnş cnm mayısa kadar baya kilo vermemiz lazim
Daha nitrelikli spor yapmak gerekiyor.Benimki son derece yetersizdiAz yediģime seviniyorum.Teselli artik.
Korkumdan tartılamadım.Bu hafta hic dikkat edemedim cünkü.Bir hafta süre veriyorum kendime o yüzden.
Merhaba kızlar.bugün yediklerim
Sabah: 2 yumurta 1 greyfurt
Öğle: 2 kase yayla çorbası ve salata
Akşam: 1 greyfurt ve ton balıklı salata
2 lt su ve 40 dk yürüyüş
Kızlarrr 97.800 çıktım bugünn
Dün gittiğim yemekli düğünde malesef kaçırdım.hatta abarttım.işin içine çipköfteler-baklavalar - çikolatalar da girdi.o yüzden bu sabah tartışmaya korkuyorum.bugün daha az yiyip yarın tartılcam.suçluyum cezama razıyım hakim bey
Kızlar yarın herkez güncel kilosunu ve hedeflediği kiloyu yazsın ve hedef tarihini listeyi oluşturayim
Sabah haşlanmış yumurta domates salatalık zeytin peynir
Öğlen azıcık menemen yoğurt ve salata
Akşam mercimek çorbası ve yogurt
Şuanki adım sayım 6000 uyuyana kadar 10.000 yapıcam eğer gücüm yerinde olursa zumba yapıcam
Bugün kü menü;
Sabah: 1 yumurta, peynir, biber
Öğlen ve akşam içinde şöyle bir planım oluştu.
Dedem benim yatalak oldu aylar önce yemesi de çok düzenli değildi, bu yüzden eczaneden ona kutu şişelerde protein aldılar ve birazcık fazla almışlar. Bende son son kullanma tarihi geçmeden onları içmem istedim.
Bakalım inşllah güzel sonuç alırım.
Günaydın kızlar.
Bugünkü menüm
Sabah 1dilim salamli ekmek ve kahve
Öğlen balık ve salata
Akşam meyveli yoğurt
2litre su
45dk yürüyüs
Menü harika cankııızz :)
Bende bugün öğlen çorba içtim, iş çıkışına doğru bi protein patlatıp geceyi kahve ile kapatacağım. :)Bakalım o yarın tartılınca belli olucak :)
Bende bugün öğlen çorba içtim, iş çıkışına doğru bi protein patlatıp geceyi kahve ile kapatacağım. :)
Allah yardımcımız olsuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?