100_105 kilo arası olanlar

Günaydın canımmm al benden de o kadaaar.. Tatlı üstüne tuzlu tuzlu üstüne tatlı bu bitmek bilmeyen bir döngüye giriyordu. Dün akşamda dizi izlerken haliyle bir tatlı krizim geldi. Evde kurutulmuş cennet elması vardı, 1 tane ondan yedim kesti beni Yani demem o ki kuruyemişler 1-2 tane regli dönemlerinde tüketilebilir, tabi bu tüketim biraz daha erken saatte olsa iyi olur..

Kremalı bisküvinin yerine yeşil çay yada havuç yemek gerçekten zor. Yiyip yiyip kilo almayan tanıdıklarım var.sinir oluyorum açıkcası onlara

Benimde var çevremde öyle insanlar, üstelik öff ya kilo alamıyorum diye mızıklanıyorlar..

Günaydın canımmm ,Evlenirken kaç kiloydun cankııız? Seni bu kadar kendinden tiksindirmemeli bu kilolaar..

Bende kendim için değilde resmen çevrem ısrar ettiği için zayıflama çabasındayım.ama açıkçası kilo verdikçe kıyafetlerin yakışması çok güzel bir duygu

Baskı.. Benim kanayan yaram annem, babam, babanem kısaca maile üzerime geldiler, çocuğun olucak ileride zor olacak herşey vsvs. Hoş haksız da değiller ama biri çok baskı yapınca bende geri tepiyor..

Kızlar hayırlı aksamlar bugün Spor yaptınız mi

Günaydın canımmm ben dün 40 dk yürüdümm

Merhaba kızlar grip oldum galiba halsizlik, burun akması falan o yüzden spor yapamadım. Sanırım yarında yapamam.

Aaa çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.

Kızzzlaaaar herkese günaydıııınnn
Bu sabah tam da halay modundaydım, tartı 107,2 gösterdi..
Allah diyeti bozdurtmasıııın

Sabah kahvaltım;
2 yumurta
Domates,salatalık
peynir

Şimdi de sade türk kahvemi yudumluyorum Allahım nasıl güzel anlatamam, hemen bi fal kapatayım

Cuma günü nisan var bu kilo ile ne giyerim bilmiyorum kilo resmn ağır bir yük zamanımızi en güzel günlerimizi çalıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…