100_105 kilo arası olanlar

Haklısın herderdedeva,tarhana iyi fikir aslında.

Akşam kayınvalidemler var diye sote, kereviz salatası, pilav yaptım. Kendime de brokoli..
Benim eşimde akşam bu brokoliyle doyacak mısın, az yiyorsun vitaminsiz kalma sonra gibi şeyler söyledi.
''Vallahi kusura bakma kocacım ben artık sağlıklı yaşıyorum ve bunun olabilmesi için çaba göstermem gerekiyor.
Emeklerimin karşılığını aldığımda beni anlayacaksın, lütfen ısrar etme.'' dedim. O da anlayışla karşıladı.

Kimsenin kendimize engel olmasına müsade etmeyelim. Zaten yemek yemeği hepimiz çok seviyoruz, ipin ucunu kaçırınca toparlamamız zor olur..

Geçmiş olsun spor yapmasanda yediklerine dikkat edersen almazsın cnm kilo korkma

Çok haklısınız kızlar,hasta olsamda 80 rakamını görene kadar durmak yok.beni motive ettiğiniz için teşekkür ederim.zayıflama yolculuğumuza aynen devam.

Günaydinn kızlar bugün 96.900ciktim

Ooo cankizzz hanım günden güne eriyorsunuzz maşallahınız vaaar

Çok haklısınız kızlar,hasta olsamda 80 rakamını görene kadar durmak yok.beni motive ettiğiniz için teşekkür ederim.zayıflama yolculuğumuza aynen devam.

80 olduktan sonra bile durmak yok, kilo vermek önemli ama o kiloyu korumak çok daha önemli

Ben varim ben acilen spora gitmeye karar verdim.Yarın yaziliyorum.Fotografta sirtimda cikan bogum bogum etlerden nefret ediyorum.Bu aksam bi yemekteydik de

Dedigim gibi bu boyle olmayacak.Su an canim cok sıkkın.

Bugünkü menüm

Sabah kahve
Öğlen kizartilmis tavuk ve bulgur pilavı
Akşam meyveli yoğurt
2litre su
30dk yürüyüş

Menü güzelll devammmm

Ben varim ben acilen spora gitmeye karar verdim.Yarın yaziliyorum.Fotografta sirtimda cikan bogum bogum etlerden nefret ediyorum.Bu aksam bi yemekteydik de

Bence kilo vermek %10 kafada, %70 beslenme alışkınlığı kalan %20'de spor..
Kendinizi her halinizle sevin, zaten bu halinizi hiç özlemeyeceksiniz :)

Kızlar internetten dolayı bugün yoktum baya yürüdüm ama aksam küçük bi kacamagim oldu
Ne yediğinii meraklaa bekliyoooruumm

Herkese günaydıııın bu sabah yine pozitif tarafımdan uyandımm çünkü tartıı 106.8 gösterdii

kahvaltım;
1 yumurta
Domates salatalık
Bol maydonoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…