- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi esrarenkizz
-
Haklısın herderdedeva,tarhana iyi fikir aslında.
Günaydın kızlar,hasta yatağımdan sizi destekliyorum.ben ne yazıkki spor yapamıyorum şimdilik.eşimde vitaminsiz kaldın diye ağzıma bir şeyler tıkıp duruyor.gribi atlattığımda tekrar 105 e çıkmaktan korkuyorum
Günaydinn kızlar bugün 96.900ciktim
Çok haklısınız kızlar,hasta olsamda 80 rakamını görene kadar durmak yok.beni motive ettiğiniz için teşekkür ederim.zayıflama yolculuğumuza aynen devam.
Ooo cankizzz hanım günden güne eriyorsunuzz maşallahınız vaaar
80 olduktan sonra bile durmak yok, kilo vermek önemli ama o kiloyu korumak çok daha önemli
Kızlar öğlen
Izgara köfte
1 kaşık yoğurt
Ben varim ben acilen spora gitmeye karar verdim.Yarın yaziliyorum.Fotografta sirtimda cikan bogum bogum etlerden nefret ediyorum.Bu aksam bi yemekteydik de
Dedigim gibi bu boyle olmayacak.Su an canim cok sıkkın.
Cnm 5000 adımı 45 dakikada atıyorum ama 500 u hiç düşünmedim :)Cnm 500 adım kaç saate atıyorsun
Kızlar internetten dolayı bugün yoktum baya yürüdüm ama aksam küçük bi kacamagim oldu
Cnm 5000 adımı 45 dakikada atıyorum ama 500 u hiç düşünmedim :)
Bugünkü menüm
Sabah kahve
Öğlen kizartilmis tavuk ve bulgur pilavı
Akşam meyveli yoğurt
2litre su
30dk yürüyüş
Ben varim ben acilen spora gitmeye karar verdim.Yarın yaziliyorum.Fotografta sirtimda cikan bogum bogum etlerden nefret ediyorum.Bu aksam bi yemekteydik de
Ne yediğinii meraklaa bekliyoooruummKızlar internetten dolayı bugün yoktum baya yürüdüm ama aksam küçük bi kacamagim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?