18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Aynı gün transfer olmuşuz bende de belirti yok

Ne durumdasınız arkadaşlar. Benim kalçam ağrıyor biraz ve ara ara kasıklarımda çok ince ağrı hissediyorum

valla ben bugğn çok kasık ağrısı çektim baya adet olcak gibi oldu bakalım yarın yine test negatif mi bıktım negatiften

Benimde 3.gün embriyosu kasıklarımda ara ara ünce ağrılar hissediyorum ve dediğim gibi biraz kalça ağrısı. Benim ikinci transferim ilkinde hiç hatırlamıyorum böyle şeyler

Ben de 18 ağustosta transfer oldum. Bu ikinci transferim. İlki pozitif olmuştu ama malesef 3 ayllıkken kaybettim. 5. Gün bugün, hafif kaşık ağrıları dışında belirti yok gibi. Diğerinde ne olmuştu hatırlamıyorum. 5. Gün embriyosuydu ama sonucu kandan görmeyi bekleyeceğim sanırım, hiç cesaretim yok. Çok korkuyorum olumsuz olacakmış gibi hissediyorum

Transferimin 4. Günü
Aralıklı olarak sol kasığıma aniden bıçak saplanıp çıkıyor baya bağırıyorum bir anda yok oluyor içimden de bir şey akıyor gibi oldu az önceki batma ağrısında ama baktım gelen bir şey yok bu nedir daha önceki gebeliklerinizde yaşayanınız oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…