- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Aminn inşHadi bakalım inşllah güzel haber alırsınız
Tesekkür ederimyaşadığın
Aynı gün transfer olmuşuzHayırlı cumalar kızlar, bende 19 ağustosta ilk transferimi oldum sizin belirtileri okuyunca bende hiçbir şey yok sadece çok kasık ağrım varmübarek cuma günü tüm dualarınız kabul olsun Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel haberlerle dolsun burası
Umarım hepimiz güzel haberler alırızAynı gün transfer olmuşuzbende de belirti yok
Beklemeyi düşünüyorum açıkçası bakalım yapabilecek miyimUmarım hepimiz güzel haberler alırıztest günü 31 Ağustos diye hesapladım ben ama bekleyecek misiniz yoksa erkenden yapacak mısınız
İnşaAllahBeklemeyi düşünüyorum açıkçası bakalım yapabilecek miyim
Bende sabırsızlanıyorum ama artık olumsuz sonuç görmekten korktuğum için cesaretimde olmayacak sanırım yapmayaBeklemeyi düşünüyorum açıkçası bakalım yapabilecek miyim
Bende 9.günden itibern yapmayı düşünüyorum bakalımvalla ben bugğn çok kasık ağrısı çektim baya adet olcak gibi oldu bakalım yarın yine test negatif mi bıktım negatiften
Benimde 3.gün embriyosu kasıklarımda ara ara ünce ağrılar hissediyorum ve dediğim gibi biraz kalça ağrısı. Benim ikinci transferim ilkinde hiç hatırlamıyorum böyle şeyler3. Gün embriyosu transferi olanlar kimler beğeni yapar mı bu mesajımı bizim belirtileri kıyaslamak sanki daha mantıklı hoş ben de belirti yok kasıklarıma arada giren sancı gaz sancısı içerden ses geliyor çünkü sonra sancı
Ney dinletisi dinliyorum çok sakinleştiriyor tavsiyemdir
Transfer gününüz nedir benim bugün transfer sonrası 3. GünümBenimde 3.gün embriyosu kasıklarımda ara ara ünce ağrılar hissediyorum ve dediğim gibi biraz kalça ağrısı. Benim ikinci transferim ilkinde hiç hatırlamıyorum böyle şeyler
Benimde 4.günü. 18 ağustosta transfer oldum. Sizin ilk transfer mi?Transfer gününüz nedir benim bugün transfer sonrası 3. Günüm
İlk transferim evet çocuğum yokBenimde 4.günü. 18 ağustosta transfer oldum. Sizin ilk transfer mi?
İnşallah pozitif sonuçlarımızı alırızİlk transferim evet çocuğum yok
İnşaAllahİnşallah pozitif sonuçlarımızı alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?