- 18 Ocak 2019
- 2.710
- 2.366
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Yapay oldum ben yani ilaç kullandım bilmiyorum zorunlumu ama ilk tüp bebeğimde de böyle yapmıştık çok şükür oğlum 3 yaşında inşllah Buda tutar. Estrofem. Kullanıyorsun genel olarak rahim kalınlığı uygun olduğunda transfer günü belirlenip progesteron başlanıyor ve sonra transfer edilşyor en özetle anlatılacak olursamerhabalar, yapay siklus (dışarıdan hormon ile) transfer olanlar bilgi verebilir mi? pcos ta yapay olması zorunlu mu?
kızlar ben çok erken olduğunu bildiğim ve çıkmayacağını bildiğim halde test yaptım bugün 3. Güntabi ki negatif ama daha erken olduğunun farkındayım sadece heyecan olsun istedim
Merhaba, benimde ilk transferim yapay oldu ilaçlarla maalesef negatifti bu sefer doğal siklus denedi doktorum bakalım ne olacak. Ama doktorlar hangi hastaya hangisi uygunsa ona göre karar veriyor. Çünkü ilaçlar bile farklılık gösteriyor.Merhabalar, transfer yöntemi tercihi ile ilgili endişelerim var. Yapay siklus ile transfer olanlar var mı? bende pcos var ve doktorum yapay siklusa mecbursun diyor. ben de en azından yarı doğal protokol ile denemek istiyorum.
Evet bazı ilaçları bırakıyorsun bazılarına devam ediyorsunyanıtınız için çok teşekkür ederim.
gebelik sonrasında da iğneler devam ediyor mu? kan sulandırıcı, kortizon bir sürü hap ve iğne verildi gözüm korktu. bir de, gebelik zehirlenmesi veya tansiyon riski daha fazla dediler de endişelendim.
Elimde 1 tane kaldı sipariş verdim yarın yine yapacağım ben pozitif düşünüyorum tutuğunu hissediyorum olmazsa Allah’ın takdiri pozitifim ama sadece eğer varsa nasıl ilerliyor idrarda görmek istiyor canımdayanamıyor insan benim evde testte yok bir çıktığımda alacağım
Bebeğin tutunması için devam eden iğneler vs oluyor tabi hatta gebeliğin belirli bir haftasına kadar kullanacaksın demişti(yapay siklusta)yanıtınız için çok teşekkür ederim.
gebelik sonrasında da iğneler devam ediyor mu? kan sulandırıcı, kortizon bir sürü hap ve iğne verildi gözüm korktu. bir de, gebelik zehirlenmesi veya tansiyon riski daha fazla dediler de endişelendim.
Bende öyle hissediyorum inşallah umutlarımız boşa çıkmazEvet bazı ilaçları bırakıyorsun bazılarına devam ediyorsun
Elimde 1 tane kaldı sipariş verdim yarın yine yapacağım ben pozitif düşünüyorum tutuğunu hissediyorum olmazsa Allah’ın takdiri pozitifim ama sadece eğer varsa nasıl ilerliyor idrarda görmek istiyor canım
Ama negatif çıkacağını unutma pozitifte olabilir ama çok erken yani bunu kaldıramazsan yapma çünkü ben dalgasına yaptım etkilemedi beni negatif olacağını bile bile yaptım ve ben inanıyorum 5. Günden sorna göreceğim. PozitifiBende öyle hissediyorum inşallah umutlarımız boşa çıkmazilk idrar testinde görmek bu süreçleri hiç yaşamamış gibi hissetmek isterim bende gaza geldim yarın bende bir kaç test alacağım
Dualarim sizinle inşallah canim kolaylıkla kucağına alirsinİnşallah canım umudunu yitirme 3. Denemem yarın 5. Gün inşallah olur bu sefer. 45-46 yaşında doğum yapan hastalarım var dedi doktorum
Bana asilamadan sonra vermişlerdi sabah fitil attığımda akşama tekrardan atarken diğeri sanki çıkıyor gibiydi tamamen ağız yoluyla cok etkili değilmiş o yüzden devam ettim vajinal yoldanKızlar bir şey soracağım, progestan fitil kullanıyor musunuz? ben günde 3 kere kullanıyorum bugün 16.00da kullandım ama şimdi tuvalete çıktığımda dış zarı açılmıştı ama olduğu gibi düştü ilk defa başıma geldi. Gerçi hemşire böyle bir şey yaşarsam tekrar fitili koymamı söylemişti
Amin inşallahDualarim sizinle inşallah canim kolaylıkla kucağına alirsin
Ben sürekli ağlamaklı oluyorum tamam psikolojim zaten buna elverişliydi ama ekstra bir duygusallık var. Şişkinliğin verdiği bir asabiyet var. Evdekiler gülüyor bazen halime.Kızlar duygu durumunuz ne alemde? Ben inanılmaz alıngan ve sinirli oldum. Önceki transferimde hiç böyle değildim. eşim zaten anlayışsız sürekli bişeyler söyleyip şaka diyor ama ben tahammül edemiyorum kavga ediyoruz
İlkinde de 4. Gün yapmıştın dimi canım. Rekorunu kırdınbu arada kuruma çizgisi falan yok yani hep diyorlar ya o kuruma çizgileri büyük ihitimalle çok düşük değerlerde falan çıkıyor ama beta olmadan kuruma bile çıkmıyor bana sorarsanız. Bakalım yarın kuruma çizgisi de olsa görebilecek miyiz
Evet ama sanırım ilki ilk günden tutunmuş çünkü 4. Gün çıkması imkansız gibi birşeymiş en erken 6. Günde çıkar oda silik diyor chat gbtİlkinde de 4. Gün yapmıştın dimi canım. Rekorunu kırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?