18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Eğer olumsuz etkilenmiyorsan yap ama umutsuz olup üzülüyorsan yapma bence

merhabalar, yapay siklus (dışarıdan hormon ile) transfer olanlar bilgi verebilir mi? pcos ta yapay olması zorunlu mu?
Yapay siklus oldum bende pcosum, dolag siklusta çatlatma iğnesiyle yumurta çatlatılıp sonrasında salgılanan hormonla ilerleniyor. Ama pcoslular düzenli adet göremedikleri için genelde yumurtalarıda istenilen ebatlara gelemiyor. Çatlatmaya olması için ayrıca yumurta büyütücü ilaçlar vermek ve çatlatma iğnesi yapmak daha komplike bir işlem gibi gelmişti bana. Zaten doktorum direk sen pcoslusun ve östrojen ilacıyla rahim kalınlığını elde edicez demişti.

Aa benimde çok üşüyor acaba hasta mı olucam diyordum. Akşamlrı yatağa girince ısıtmaya çalışıyorum (hala yorgan kullanıyoruz) ona rağmen üşüyordu.

Ben 5. Günde dayanamayıp yapanlardanım silik çıkmıştı 2 tast almıştım diğerini haftasonu yapmayı düşünüyordum eğer koyulaşırsa çarşambaya kan vericem bakalım
İnşallah çift çizgiyi görürsünüz sizde
Sağlıkla bebelerimizi kucaklarımıza alalım inşallah

İlk yapınca tabi ki insan diyor ki keşke çıksa ama çok erken olduğunun farkına varınca gülüyorum geçiyorum sabahki tüh halime göre bakacağız bakalım
Merhaba bir sorum olacak kızlar mayıs ayında tüp bebek yaptık olmadı,
Transfer önce 10 gün boyunca göğüslerim aşırı şiş ve agrıyordu. Transferden 1 gün sonra uyandıgımda inmişti ve acımıyordu. Sonra 6 gün gibi kahve leke gördüm ( bence embriyo düştü )
Ve reglime 1 hafta kala gene göğüskeirm şişti acıdı.
Şimdi çarşamba yeniden transfer oldum. Yine göğüslerim çok acıyordu. Bugün bir uyandım şişlik gitmiş ve acı yok. Acaba neye delalet bu tıttu mu, tutmadı mı ? Aşırı kaygılandırıyor beni yardım edinnnnnnn

Test yaptım ama bişey yok sanırım gözle bile zor gorülen bir çizgi olustu ama 10 dk sonra felan oluştu Eke koydum resim ilk 4 5 dk felan sonra ki 12 13 dk da az daha belirginleşti kuruma çizgisi mi oluyor

Eklentiler

• IMG_20250822_053254.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın güzel anneler
Transfer gününden beri her wc sonrası silince çoğunluğu sarılı kahveli akıntı geliyor sürüntü şeklinde benim gibi olan var mı

Canım hayırlı olsun ben bugün yine yaptım yine yok 4. Gün
Canım yaşadığın tüm belşrtiler kullanılan ilaçlardan endişe etme
Test yaptım ama bişey yok sanırım gözle bile zor gorülen bir çizgi olustu ama 10 dk sonra felan oluştu Eke koydum resim ilk 4 5 dk felan sonra ki 12 13 dk da az daha belirginleşti kuruma çizgisi mi oluyor
Hayırlı olsun canım fotoğrafta gözükmüyor ama sen çıpla gözle daha iyisini görürsün kaçıncı günün buarada kuruma çizgisi çıkmıyor varsa değer çıkıyor değer yoksa kuruma çizgisi çıkmıyor
Günaydın güzel anneler
Transfer gününden beri her wc sonrası silince çoğunluğu sarılı kahveli akıntı geliyor sürüntü şeklinde benim gibi olan var mı
Kaçıncı günün bugün benim transferden sonra 1 gün öğleye kadar öyle geldi sonra geçti rahim işlem gördüğü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…