- 1 Nisan 2019
- 509
- 211
- 103
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Eğer olumsuz etkilenmiyorsan yap ama umutsuz olup üzülüyorsan yapma benceEvet ama sanırım ilki ilk günden tutunmuş çünkü 4. Gün çıkması imkansız gibi birşeymiş en erken 6. Günde çıkar oda silik diyor chat gbtyani o bir mucizeymiş yarın belki yapmam 5. Gün yaparım bugğnden yarına silik çizgi çıkmaz nede olsa
İlk yapınca tabi ki insan diyor ki keşke çıksa ama çok erken olduğunun farkına varınca gülüyorum geçiyorumEğer olumsuz etkilenmiyorsan yap ama umutsuz olup üzülüyorsan yapma bence
Yapay siklus oldum bende pcosum, dolag siklusta çatlatma iğnesiyle yumurta çatlatılıp sonrasında salgılanan hormonla ilerleniyor. Ama pcoslular düzenli adet göremedikleri için genelde yumurtalarıda istenilen ebatlara gelemiyor. Çatlatmaya olması için ayrıca yumurta büyütücü ilaçlar vermek ve çatlatma iğnesi yapmak daha komplike bir işlem gibi gelmişti bana. Zaten doktorum direk sen pcoslusun ve östrojen ilacıyla rahim kalınlığını elde edicez demişti.merhabalar, yapay siklus (dışarıdan hormon ile) transfer olanlar bilgi verebilir mi? pcos ta yapay olması zorunlu mu?
Aa benimde çok üşüyor acaba hasta mı olucam diyordum. Akşamlrı yatağa girince ısıtmaya çalışıyorum (hala yorgan kullanıyoruz) ona rağmen üşüyordu.İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Daha erken tabi ama bende 5. Gün başlarım kesindoğal yolla hamile kaldığımda anlamıştım belirtilerdrn ayaklarım çok üşüyor yine üşüyor belki de psikolojik ama çorap giyiyorum
Ben 5. Günde dayanamayıp yapanlardanımEvet ama sanırım ilki ilk günden tutunmuş çünkü 4. Gün çıkması imkansız gibi birşeymiş en erken 6. Günde çıkar oda silik diyor chat gbtyani o bir mucizeymiş yarın belki yapmam 5. Gün yaparım bugğnden yarına silik çizgi çıkmaz nede olsa
Merhaba bir sorum olacak kızlar mayıs ayında tüp bebek yaptık olmadı,İlk yapınca tabi ki insan diyor ki keşke çıksa ama çok erken olduğunun farkına varınca gülüyorum geçiyorumsabahki tüh halime göre bakacağız bakalım
Canım hayırlı olsun ben bugün yine yaptım yine yokBen 5. Günde dayanamayıp yapanlardanımsilik çıkmıştı 2 tast almıştım diğerini haftasonu yapmayı düşünüyordum eğer koyulaşırsa çarşambaya kan vericem bakalım
İnşallah çift çizgiyi görürsünüz sizde
Sağlıkla bebelerimizi kucaklarımıza alalım inşallah
Canım yaşadığın tüm belşrtiler kullanılan ilaçlardan endişe etmeMerhaba bir sorum olacak kızlar mayıs ayında tüp bebek yaptık olmadı,
Transfer önce 10 gün boyunca göğüslerim aşırı şiş ve agrıyordu. Transferden 1 gün sonra uyandıgımda inmişti ve acımıyordu. Sonra 6 gün gibi kahve leke gördüm ( bence embriyo düştü )
Ve reglime 1 hafta kala gene göğüskeirm şişti acıdı.
Şimdi çarşamba yeniden transfer oldum. Yine göğüslerim çok acıyordu. Bugün bir uyandım şişlik gitmiş ve acı yok. Acaba neye delalet bu tıttu mu, tutmadı mı ? Aşırı kaygılandırıyor beni yardım edinnnnnnn
Hayırlı olsun canım fotoğrafta gözükmüyor ama sen çıpla gözle daha iyisini görürsün kaçıncı günün buarada kuruma çizgisi çıkmıyor varsa değer çıkıyor değer yoksa kuruma çizgisi çıkmıyorTest yaptım ama bişey yok sanırım gözle bile zor gorülen bir çizgi olustu ama 10 dk sonra felan oluştu Eke koydum resim ilk 4 5 dk felan sonra ki 12 13 dk da az daha belirginleşti kuruma çizgisi mi oluyor
Kaçıncı günün bugün benim transferden sonra 1 gün öğleye kadar öyle geldi sonra geçti rahim işlem gördüğü içinGünaydın güzel anneler
Transfer gününden beri her wc sonrası silince çoğunluğu sarılı kahveli akıntı geliyor sürüntü şeklinde benim gibi olan var mı
Hayırlınolsun tekrardan ama o kadar uzun sürmemesi gerekir bana 3. Günden sonra devam ederse bilgilendir kan sulandırıcını keselim demişti19 ağustosta transfer oldum bugün 3. Gün
Ben anladım benimde aynen öyle gelmişti yani peçete kahve desen değil beyaz desen değil sarı dan biraz farklı bir akıntı idi benimdeŞu an daha çok sarı akıntı
Sarı akıntı adet öncesi olur hep canımı sıktı baya
Bunu bildiğim iyi oldu Allah razı olsunHayırlınolsun tekrardan ama o kadar uzun sürmemesi gerekir bana 3. Günden sonra devam ederse bilgilendir kan sulandırıcını keselim demişti
Aynen bekle sonra haber ver ben ilk bebeğimde 12 hafta lekelendim ama 7. Gün başlamıştıBunu bildiğim iyi oldu Allah razı olsun
Bugünü de bekleyeyim o zaman 3. Gün bitsin
Teşekkürler canım desteğin içinAynen bekle sonra haber ver ben ilk bebeğimde 12 hafta lekelendim ama 7. Gün başlamıştı
Testin markası değiştiğinde oluyor bende yaşamıştım onu kan sonucunuz çıktı mıS Siyahhhinci dün daha koyuydu bugün çok silik yok gibi az o telaş ettirdi
2 3 saate çıkar dediler bende bekledim meğerse yazılım bozukmuş düşmüyormus e devlete eşimle tekrar hastaneye gidicez sonuçları almayaTestin markası değiştiğinde oluyor bende yaşamıştım onu kan sonucunuz çıktı mı
Hadi bakalım inşllah güzel haber alırsınız2 3 saate çıkar dediler bende bekledim meğerse yazılım bozukmuş düşmüyormus e devlete eşimle tekrar hastaneye gidicez sonuçları almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?