18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

O zaman seninde hala şansın var iyiki bıraktırmamiş esin ilacları

O zaman seninde hala şansın var iyiki bıraktırmamiş esin ilacları
Benim halen ümidim yok vitaminleri bıraktım sadece estrofem progestan ve kan sulandırıcıuyı kullanıyorum onlarıda eşime söz verdim diye sonrasında kafama vurur yoksa yani kısacası şok olurum pozitif görürsem

Ben hala test yapamadım kızlar bugün 9. Gün. Kasıklarım aşırı ağrıyor hele yürüyünce ağrılarım da çok daha artıyor. Bu gece çok ilginç rüyada gördüm ya da ben her şeyi ilahi güce bağlıyorum iyice kafayı yedim artık sabırsızlanıyorım ama test yapmayada korkuyorum

Bende rüyalarımda değişik değişik şeyler görüyorum hep

Kızlar ben de 21 Ağustosta 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 7. Günüm sabah test yaptım biraz bekledikten sonra hayalet gibi çizgi çıktı sizce negatif mi

Eklentiler

• IMG_6516.webp
    92,6 KB · Görüntüleme: 87
Ben de 18 Ağustos da oldum tramsfer

Kızlar ben de 21 Ağustosta 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 7. Günüm sabah test yaptım biraz bekledikten sonra hayalet gibi çizgi çıktı sizce negatif mi
Hayırlı olsun canım bence var yoksa çıkmıyor beklesen de benim sadece 1 tanesinde çıkmıştı erkengebelik testimin. Oda ertesi gün belli oluyordu kuruma olduğu belliydi

Hayırlı olsun canım bence var yoksa çıkmıyor beklesen de benim sadece 1 tanesinde çıkmıştı erkengebelik testimin. Oda ertesi gün belli oluyordu kuruma olduğu belliydi
Benim de hemen çıkmadı maalesef birkaç saat sonra çıktı kuruma çizgisi olabilir mi ya da kimyasal gebelik filan mı diye korkuyorum

Ben milletin hayalet cizgi diye kesin gorduklerini goremiyorum oncelikle yorum yapma sansim yok ama benimde 3. Gun embriyosuydu ve 8. Gün sabahtan test yaptim negatif ciktı tek diyecegim cok erken idrar testi icin

Ben milletin hayalet cizgi diye kesin gorduklerini goremiyorum oncelikle yorum yapma sansim yok ama benimde 3. Gun embriyosuydu ve 8. Gün sabahtan test yaptim negatif ciktı tek diyecegim cok erken idrar testi icin
Evet aslında biliyorum ama insan bekleyemiyor bu işin en zor yanı sabır ile sınanmak inşallah hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…