- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
O zaman seninde hala şansın var iyiki bıraktırmamiş esin ilaclarıdemin bir yazı okudum 11. Gün 11 çıkmış betası 5.gün embriyosu ve 2 tane koyulmul ve sağlıkla ilerlemiş hamileliği çok ilginç geldi. 7. Gün benim gibi negatifi alanlar için yazıyorum 11. Gün beta 11 ise zaten 7. Gün kanda çıkmaz ama çok ilginç sağlıklı gebelik demezdim ben mesela 11 çıksa ama olabiliyormuş
Benim halen ümidim yokO zaman seninde hala şansın var iyiki bıraktırmamiş esin ilacları
Benim halen ümidim yokvitaminleri bıraktım sadece estrofem progestan ve kan sulandırıcıuyı kullanıyorum onlarıda eşime söz verdim diye sonrasında kafama vurur yoksa yani kısacası şok olurum pozitif görürsem
Birde esin karadenizli miBenim halen ümidim yokvitaminleri bıraktım sadece estrofem progestan ve kan sulandırıcıuyı kullanıyorum onlarıda eşime söz verdim diye sonrasında kafama vurur yoksa yani kısacası şok olurum pozitif görürsem
EvetBirde esin karadenizli mi
Nerden anladın diye sorma
Sormuyorum kendini belli eder o heryerde zatenNerden anladın diye sorma
Vallahi ya ne güzel sohbet ediyorduk gittilerSormuyorum kendini belli eder o heryerde zatenyalnız negatifi gören terketmiş buraları
Ben hala test yapmadımMerhaba, umarım güzel haberler aldınız
Bende rüyalarımda değişik değişik şeyler görüyorum hepBen hala test yapamadım kızlar bugün 9. Gün. Kasıklarım aşırı ağrıyor hele yürüyünce ağrılarım da çok daha artıyor. Bu gece çok ilginç rüyada gördüm ya da ben her şeyi ilahi güce bağlıyorumiyice kafayı yedim artık sabırsızlanıyorım ama test yapmayada korkuyorum
İnşallah pozitifi görürsünMerhabalar bende 25 inde dondurulmuştan transfer oldum bekliyorum. Herkes için hayırlısı olsun
Ben de 18 Ağustos da oldum tramsferMerhaba kızlar ağustos ayı için açılan topikler vardı çoğu transferini oldu ve pozitifleri dahi görmeye başladı bende yeni bir topik açıp ben ve benim gibiler için yeni transfer olacaklar için birlikte beklemeli bir konu olsun istedim
Kısaca kendi hikayemi anlatayım
33 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var 2021 yılında tüp bebek tedavisi oldum 5 embriyo 4aa blast olarak gelişti 1 taze transfer yapıldı tutmadı kalan 4 embriyo çift şekilde donduruldu. 3 ay sonra donmuş emrio transferi ile oğlumu kucağıma aldım şimdi aradan 3 yıl sonra kalan son çift dondurulmuş embriyo transferi için buradayım.
Trasnfer tarihim 18 Ağustos
Kullandığım ilaçlar estrofem günde 3 aspirin gün de 1 progestandex iki flakonu tek iğne ile günde bir şeklinde yapılıyor yarın ise promester kalçadan yapılacak pazartesi ise 9.30 ta transferim var Allah nasip ederse dualarınızı eksik etmeyin benimle birlikte trasnfer olacak tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar alması dileği ile
Hayırlı olsun canım bence var yoksa çıkmıyor beklesen de benim sadece 1 tanesinde çıkmıştı erkengebelik testimin. Oda ertesi gün belli oluyordu kuruma olduğu belliydiKızlar ben de 21 Ağustosta 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 7. Günüm sabah test yaptım biraz bekledikten sonra hayalet gibi çizgi çıktı sizce negatif mi
Benim de hemen çıkmadı maalesef birkaç saat sonra çıktı kuruma çizgisi olabilir mi ya da kimyasal gebelik filan mı diye korkuyorumHayırlı olsun canım bence var yoksa çıkmıyor beklesen de benim sadece 1 tanesinde çıkmıştı erkengebelik testimin. Oda ertesi gün belli oluyordu kuruma olduğu belliydi
Ben milletin hayalet cizgi diye kesin gorduklerini goremiyorum oncelikle yorum yapma sansim yok ama benimde 3. Gun embriyosuydu ve 8. Gün sabahtan test yaptim negatif ciktı tek diyecegim cok erken idrar testi icinKızlar ben de 21 Ağustosta 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 7. Günüm sabah test yaptım biraz bekledikten sonra hayalet gibi çizgi çıktı sizce negatif mi
Evet aslında biliyorum ama insan bekleyemiyor bu işin en zor yanı sabır ile sınanmak inşallah hepimiz en kısa sürede güzel haberler alırızBen milletin hayalet cizgi diye kesin gorduklerini goremiyorum oncelikle yorum yapma sansim yok ama benimde 3. Gun embriyosuydu ve 8. Gün sabahtan test yaptim negatif ciktı tek diyecegim cok erken idrar testi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?