18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Benim negatif maalesef bunlara genetik bakılmamıştı inşallah iki tane genetik için giden embriyolardan biri sağlıklı gelir de diğerinde tutar

İnşallah bi dahakinde benim de tutar bana da dua eder misin

Ay İnşallah mutluluktan ağlayalım yeterki Teşekkür ederim desteğin için sende İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın kuzum

Kızlar merhaba, bende 16 Ağustos tarihinde 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Bugün test günümdü, ne yazıkki negatif. Üzüldüm evet ama ne yapalım bir daha deneriz diyorum kendimi öyle avutuyorum. İlk kez transfer olmuştum ve geride hiç embriyomda kalmadı sil baştan olacak her şey. Sadece merak ettiğim bir konu var. Ben sabah akşam 9’da progestan fitil kullanıyordum. Muhtemelen birazdan doktorum arayacak bıraktırıcak ama daha önce deneyimleyenler biliyor mu acaba bırakınca ortalama kaç gün sonra regl oldunuz?

Kuzum Allah bir sonraki denemende Inşallah kucaginı boş birakmasin benim 3. Denemem 2 kere taze transfer oldum yaklasık ilaclar bittikten 2 3 gun sonra basliyor adetin

Kuzum Allah bir sonraki denemende Inşallah kucaginı boş birakmasin benim 3. Denemem 2 kere taze transfer oldum yaklasık ilaclar bittikten 2 3 gun sonra basliyor adetin
Amin inşallah Allah bekleyen, isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim çok teşekkür ederim.

Merhaba, umarım güzel haberler aldınız

demin bir yazı okudum 11. Gün 11 çıkmış betası 5.gün embriyosu ve 2 tane koyulmul ve sağlıkla ilerlemiş hamileliği çok ilginç geldi. 7. Gün benim gibi negatifi alanlar için yazıyorum 11. Gün beta 11 ise zaten 7. Gün kanda çıkmaz ama çok ilginç sağlıklı gebelik demezdim ben mesela 11 çıksa ama olabiliyormuş

Insallah bizlerde yuksek betaları görürüz bebum gercekten umudum bitti bitecek 2 gün var daha ama sanki adet olacagım ağrıdan degilde kasiklarimda baskı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…