- 31 Ekim 2021
- 640
- 611
- 53
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hayırlısı olsun üzme kendini. Belli olmaz kan günü pozitif çıkar hiç anlamazsın. Umutsuz olma lütfen duam seninle umarım güzel sonuç alırsınÇatlatma iğnesi çok uzun zaman oldu onun etkisi bitmiştir bugün iki testten birden hata olduğunu sanmıyorum sanırım negatif pazartesi gidip kan vereceğim kendime boşuna umut bağlamaya gerek yok daha çok üzülüyorum böyle olunca
Teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım varHayırlısı olsun üzme kendini. Belli olmaz kan günü pozitif çıkar hiç anlamazsın. Umutsuz olma lütfen duam seninle umarım güzel sonuç alırsın
Bence kan testini bekleyin kendinizi boşa üzüp strese sokmayın biliyorum zor fakat şuan hâlâ kesin olarak negatif değil sonuç. Kaç yumurta elde edilmişti bu tedavinizde?Bilmiyorum o kadar yoruldum ki artık gerçekten tutunacak bir şey arıyorum 8 ay önce 9 haftalıkken düşük yaptım şimdi tam pozitifi gördük diye eşimle sevindik sabah iki test birden negatif çıkınca yıkıldım benim yumurtalık rezervim bitmiş durumda zaten tek umudumuz buydu ama bilmiyorum Rabbim inşallah bir mucize olsun
Kesinlikle katılıyorum ben de yüksek değerle öğrendim niye bu kasar yüksek die korkmuştum. İkinci testte 3 katı oldu bu defa iki katı olmadı gerekmiyo mu die korktum. Kese çıkacak mı, kalp atışı duyulcak mı hep bir tedirginlik galiba bundan sonrasıDeğeri görene kadar var mı? Görünce artacak mı? Artınca keseyi görecek miyim kalp atışını duyacak mıyım? Hiç bitmiyor sorular. Pozitifi gördüğümde yıllarca bu anı bekledin her anın tadını çıkart demiştim kendime.Şimdi ağrım var korkup her gün doktoru darlıyorum. Galiba annelik bir ömür korkmak.
Umarım korkularımız yersiz çıkar da yükselen değerin ardından kalp atışını duyduğumuz ana ışınlanırız
Bu stresi kendinizze yaşatmayın ne olur. Sakince bekleyin. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin. Evet çok zor ama test yapmak insanı strese sokmaktan başka işe yaramıyor. Bebeğiniz size sımsıkı tutunsunAh o kadar kolay olsa keşke pozitif çıktı diye ümitlenmiştim anında gitti inşallah pozitiftir
Bende bir kutu test vardı aynı markanın. Aynı günde yaptığım testler bile aynı çıkmıyordu. Test gününüzu bekleyin strese girmeyin. Onlar keisn sonuclar degilKızlar benim haberler kötü dün sabah yaptığım idrar testi pozitifti bugün sabah hem erken gebelik hem kaset test yaptım maalesef negatif. 3. Gün embriyosuydu bugün 9. Günüm ya testler bozuktu ya da kimyasal gebelikti bilmiyorum ama çok üzüldüm
Sizin ikiz gebelik mi acaba öğrendiğiniz değer yüksekse ?Kesinlikle katılıyorum ben de yüksek değerle öğrendim niye bu kasar yüksek die korkmuştum. İkinci testte 3 katı oldu bu defa iki katı olmadı gerekmiyo mu die korktum. Kese çıkacak mı, kalp atışı duyulcak mı hep bir tedirginlik galiba bundan sonrası
Onun için önümüzdeki pazartesi bekliyorum artk ultrasonda belli olacak. İkiz olmadan da yüksek çıkanlar varmış hayırlısıSizin ikiz gebelik mi acaba öğrendiğiniz değer yüksekse ?tek transfer bile olsa belki ikiz olmuş olabilir
Bence kan testini bekleyin kendinizi boşa üzüp strese sokmayın biliyorum zor fakat şuan hâlâ kesin olarak negatif değil sonuç. Kaç yumurta elde edilmişti bu tedaviniz
Bekliyorum ama baya üzüldüm hayırlısı artık çok umudum kalmadı pazartesiyi bekliyorum bakalımBence kan testini bekleyin kendinizi boşa üzüp strese sokmayın biliyorum zor fakat şuan hâlâ kesin olarak negatif değil sonuç. Kaç yumurta elde edilmişti bu tedavinizde?
Aynı testlerin ikisi pozitif ikisi negatif çıktı zatenBende bir kutu test vardı aynı markanın. Aynı günde yaptığım testler bile aynı çıkmıyordu. Test gününüzu bekleyin strese girmeyin. Onlar keisn sonuclar degil
Umarım sağlıklı kalp atışlarını, keselerini görürüzKesinlikle katılıyorum ben de yüksek değerle öğrendim niye bu kasar yüksek die korkmuştum. İkinci testte 3 katı oldu bu defa iki katı olmadı gerekmiyo mu die korktum. Kese çıkacak mı, kalp atışı duyulcak mı hep bir tedirginlik galiba bundan sonrası
Doktorum bana spor,diyet devam et denize girebilirsin demişti. Ama ben taze transfer olacağım için riske atmak istemedim. Girmedim. Doktorundan dönüş bekle mutlaka.Kızlar selamm Opum sonrası 10. günüm deminize girebiliyor muyuz ? doktorun hemşiresine yazdım ama dönmediler henüz
teşekkür ederim cevabın içinn , ben de bilgi olması açısından yazayım dondurulmuş olacağım. Doktor kanamanız yoksa girebilrisiniz dedi merak eden vardır diye belkiDoktorum bana spor,diyet devam et denize girebilirsin demişti. Ama ben taze transfer olacağım için riske atmak istemedim. Girmedim. Doktorundan dönüş bekle mutlaka.
Acaba değerleriniz kaçıncı günlerde ne kadar çıktı acaba?Amiiinnn. Seni çok iyi anlıyorum.
Ben ilk kanı verdikten sonra doktorum 2 gün sonra tekrar kan ver demişti.sabah uyandım hiç belirtim yok 2 test yaptım çıkmadı. Sabahın altısında feryat figan ağladım. 7 de koştur koştur hastaneye gidip kan verdim. Şükür artışı gördüm. Ama yine bitmedi bu sefer de kese var mı kalp atışını duyacak mıyım diye düşünmekten bi hal oldum.
Pozitiftir bence siz keyfinize bakın kaçıncı gün bugünAynı testlerin ikisi pozitif ikisi negatif çıktı zaten
Umarım sağlıklı kalp atışlarını, keselerini görürüz
Ben de aynı markanın erken gebelik testleriyle yaptım 3 gün de silik çizgi çıkardı gittikçe netleşmedi yani ben de kaygıya kapıldım eczaneden aldığımda da bu markayı verdi diye internetten de almıştım şuan güvenemedim teste ben deAynı testlerin ikisi pozitif ikisi negatif çıktı zaten
19 ağustosta transfer taze 5.gün embriyo transferi oldum ben. Transfer hariç 6.gün 59,87 8.gün 198,98 çıktı. Erken gebelik testinde 5.gün çok silik çizgi gördüm.Sizin transferiniz ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?