18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Hayırlısı olsun üzme kendini. Belli olmaz kan günü pozitif çıkar hiç anlamazsın. Umutsuz olma lütfen duam seninle umarım güzel sonuç alırsın

Bence kan testini bekleyin kendinizi boşa üzüp strese sokmayın biliyorum zor fakat şuan hâlâ kesin olarak negatif değil sonuç. Kaç yumurta elde edilmişti bu tedavinizde?

Kesinlikle katılıyorum ben de yüksek değerle öğrendim niye bu kasar yüksek die korkmuştum. İkinci testte 3 katı oldu bu defa iki katı olmadı gerekmiyo mu die korktum. Kese çıkacak mı, kalp atışı duyulcak mı hep bir tedirginlik galiba bundan sonrası

Ah o kadar kolay olsa keşke pozitif çıktı diye ümitlenmiştim anında gitti inşallah pozitiftir
Bu stresi kendinizze yaşatmayın ne olur. Sakince bekleyin. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin. Evet çok zor ama test yapmak insanı strese sokmaktan başka işe yaramıyor. Bebeğiniz size sımsıkı tutunsun

Bende bir kutu test vardı aynı markanın. Aynı günde yaptığım testler bile aynı çıkmıyordu. Test gününüzu bekleyin strese girmeyin. Onlar keisn sonuclar degil

Sizin ikiz gebelik mi acaba öğrendiğiniz değer yüksekse ? tek transfer bile olsa belki ikiz olmuş olabilir

Bence kan testini bekleyin kendinizi boşa üzüp strese sokmayın biliyorum zor fakat şuan hâlâ kesin olarak negatif değil sonuç. Kaç yumurta elde edilmişti bu tedaviniz

Bence kan testini bekleyin kendinizi boşa üzüp strese sokmayın biliyorum zor fakat şuan hâlâ kesin olarak negatif değil sonuç. Kaç yumurta elde edilmişti bu tedavinizde?
Bekliyorum ama baya üzüldüm hayırlısı artık çok umudum kalmadı pazartesiyi bekliyorum bakalım

Umarım sağlıklı kalp atışlarını, keselerini görürüz

Kızlar selamm Opum sonrası 10. günüm deminize girebiliyor muyuz ? doktorun hemşiresine yazdım ama dönmediler henüz

Kızlar selamm Opum sonrası 10. günüm deminize girebiliyor muyuz ? doktorun hemşiresine yazdım ama dönmediler henüz
Doktorum bana spor,diyet devam et denize girebilirsin demişti. Ama ben taze transfer olacağım için riske atmak istemedim. Girmedim. Doktorundan dönüş bekle mutlaka.

Doktorum bana spor,diyet devam et denize girebilirsin demişti. Ama ben taze transfer olacağım için riske atmak istemedim. Girmedim. Doktorundan dönüş bekle mutlaka.
teşekkür ederim cevabın içinn , ben de bilgi olması açısından yazayım dondurulmuş olacağım. Doktor kanamanız yoksa girebilrisiniz dedi merak eden vardır diye belki

Acaba değerleriniz kaçıncı günlerde ne kadar çıktı acaba?

Aynı testlerin ikisi pozitif ikisi negatif çıktı zaten
Ben de aynı markanın erken gebelik testleriyle yaptım 3 gün de silik çizgi çıkardı gittikçe netleşmedi yani ben de kaygıya kapıldım eczaneden aldığımda da bu markayı verdi diye internetten de almıştım şuan güvenemedim teste ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…