- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Transfer+6. Gün 59,87 8.gün 198,98Acaba değerleriniz kaçıncı günlerde ne kadar çıktı acaba?
Sağlıkla ilerlesin inşallahTransfer+6. Gün 59,87 8.gün 198,98
Benim de negatif.
Hayırlısı olsun hakkında
Senin ne geldi sonucun canımHayırlısı olsun hakkındainşallah uğraşmadan kendiliğinden 2. Bebişini kucağına alırsın
Sağol canım inşllah isteyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun hakkındainşallah uğraşmadan kendiliğinden 2. Bebişini kucağına alırsın
İkiz tutmuş gibi görünüyor değeriniz epeyce yüksek hayırlı olsunÇift embriyo Transferimin 8.günü beta hcg bugün 569 çıktı çok yüksek değil mi?
Pazartesi tekrar kan vericem inşallah öyledirİkiz tutmuş gibi görünüyor değeriniz epeyce yüksek hayırlı olsun
10.gün idrarda test yaptım o negatif ama pazartesi kan vereceğim bakalım hala ümitliyimSenin ne geldi sonucun canım
Merhaba, hayırlı olsun kaliteleri neydi acabaÇift embriyo Transferimin 8.günü beta hcg bugün 569 çıktı çok yüksek değil mi?
5AB 5BBMerhaba, hayırlı olsun kaliteleri neydi acaba
Merhaba hiç belirtiniz oldu mu5AB 5BB
Merhaba, hayırlı olsun kaliteleri neydi acaba
Transferden itibaren her gün kasık ağrım oldu.5.gün bel ağrım başladıMerhaba hiç belirtiniz oldu mu
Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTransferden itibaren her gün kasık ağrım oldu.5.gün bel ağrım başladı
8.gün kahverengi akıntı geldi.Gece uyanıyorum ama bütün gün uykum var değişik bişey.Ben uzaktan çalışıyorum bu sürece kendimi fazla dinlemiş olabilirim. 5.gün erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrenip her sabah idrar testi yaptım.
Rabbim kolaylıkla evladını yada evlatlarını kucağına almayı nasip etsin34 sayfayı okuya okuya geldimBen de pazartesi transfer olacağım, Rabbim hepimize günlümüzdekini kolaylıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?