18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Kızlar ben dışarda fenalaştım tansiyonum düştü midem bulandı ateş bastı bir şeyler oldu bana test günüm yarın ama şimdi bi cesaret korka korka kan vermeye gidiyorum ona göre ilaç içicem çünkü

Merhaba, hayırlı olsun kaliteleri neydi acaba

Merhaba hiç belirtiniz oldu mu
Transferden itibaren her gün kasık ağrım oldu.5.gün bel ağrım başladı
8.gün kahverengi akıntı geldi.Gece uyanıyorum ama bütün gün uykum var değişik bişey.Ben uzaktan çalışıyorum bu sürece kendimi fazla dinlemiş olabilirim. 5.gün erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrenip her sabah idrar testi yaptım.

Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende bütün gün uyukluyorum halsizim. Ama gece sürekli uyanıyorum.Bu da beni korkutuyordu yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı. Mide bulantınız var mı?
Bende kusma isteği yok ama sabahları midemde ağrı ve hafif bulantı ile uyanıyorum.

34 sayfayı okuya okuya geldim Ben de pazartesi transfer olacağım, Rabbim hepimize günlümüzdekini kolaylıkla nasip etsin
Rabbim kolaylıkla evladını yada evlatlarını kucağına almayı nasip etsin
Sakin kal,dinlen ve hep olumlama yap.Gözlerini kapat pozitifi gördüğünü hayal et. Kalp atışını dinlediğini ve kucağına aldığını hayal et.
Rabbim yardımcın olsun. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…