- 18 Ocak 2019
- 2.707
- 2.361
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Evet aslında benim 5. Gğn başlamıştı kaşık ağrılarım ilkinde yani bunda da öyle bekliyorum ama bakalım her gebelik diğeri ile aynı değildir kısmet bakalımKendinizi çok dinlemeyin bence. Bu forumda gezdikçe kafam karışıyor herkes belirtim var belirtim var diye yazınca ondan dolayı mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum ve ilaçların aşırı etki yaptığını düşünüyorum.
Anladım sizi.doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle yapın tabi.İnsallah tez bir zamanda hayırlı haberlerinizi bizi lə paylaşmanızı Allah size nasıl eylesinİlk 3 gün dinlen sonra ağır kaldırmadan günlük işlerini yapabilirsin dedi ama benim eşim izin aldı evde paso yatıyoruz oğlum 3 yaşında onuda köye ananeye gönderdim pazartesi rutinime dönerim artık 1 hafta oğlumsuz kalmış olacağım zaten bu süreci yatarak değerlendireyim dedim ama zaten sürekli tuvalete kalkıyorum kahvaltıya yemeğe kalkıyorum biraz evin içinde yürüyorum artık yarında dışarıya çıkmaya falan başlarım
Hepimiz inşllah bakalım kozmetik hafta sonu olsun birde evere test yapmayı planlıyorum bakalımAnladım sizi.doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle yapın tabi.İnsallah tez bir zamanda hayırlı haberlerinizi bizi lə paylaşmanızı Allah size nasıl eylesin
Dimi ya ben şimdi biraz yürüyüş yaptım geldim kasıklarımda ağrı gibi batmalar kramplar var ufak ufak insan oğlu karnı ağrısa ayrı ağrımasa ayrıBenim de bugün transfer+ 5.günüm adet ağrısı gibi bir ağrı var kasık batması oldu ara ara bu güne kadar hiçbir ağrım yoktu açıkçası gerçekten ağrı olsa bir dert olmasa bir dert Rabbim sabır versin bizlere bolca
Bence gayet güzel bişey araştırmayın kafanız karıştırmayın ikitane kaliteli embriyoyu birlikte transfer isteyinMerhaba arkadaşlarBen de cuma günü 2. Opu mu oldum . Eşim Azospermiydi Mikrotese ile sperm bulundu çok şükür . Toplam 7 döllenme 5 tane embriyo 3. Güne geldi ve 2 adet 3. Gün embriyosu iyi kalite dendi donduruldu .geriye kalanlardan 1 tanesi 5. Güne geldi gelişimi yavaşmış 6. Gün bekleniyor yarın belli olacak umarım blastokist aşamasına gelir . Şuan rahim dinlendirmedeyim. Eylül sonu gibi 2. Adetle embriyo transfer aşamasına başlayacağız. Ama 3. Gün olmaları diğerinin de 6. Güne beklenmesi biraz moralimi bozdu. Deneyimlerinizi merak ediyorum . Adetin kaçıncı günü tranferinizi oldunuz? Umarım sonuçlarınız istediğiniz gibi mükemmel olur
Özeller yapıyor siz bakmayın öyle söylendiğine ısrarcı olun35 yaş altındayım ve ilk transferim .iki embriyo transferi 3.denemede veya 35 yaş üstü olunca yapılabiliyor diye biliyorum
Öyle valla canımDimi ya ben şimdi biraz yürüyüş yaptım geldim kasıklarımda ağrı gibi batmalar kramplar var ufak ufak insan oğlu karnı ağrısa ayrı ağrımasa ayrı
Merhaba hayırlı olsun tarnsferiniz nasıl geçti inşaAllah güzel sonuçlar alalım. Bende allah nasip ederse yarın transfer olacağım. 32 yaşındayım ilk denemem ilk transferim olacak çok heyecanlıyım. Biraz önce progesteron kan tahlili verdim. Sonuca göre yarının saatini belirleyecek doktorum. Transfer sonrası ne kadar ytatıp dinlenmemiz gerekiyor acaba. Kamu personeliyim rapor almam gerekir mi sizceMerhaba kızlar ağustos ayı için açılan topikler vardı çoğu transferini oldu ve pozitifleri dahi görmeye başladı bende yeni bir topik açıp ben ve benim gibiler için yeni transfer olacaklar için birlikte beklemeli bir konu olsun istedim
Kısaca kendi hikayemi anlatayım
33 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var 2021 yılında tüp bebek tedavisi oldum 5 embriyo 4aa blast olarak gelişti 1 taze transfer yapıldı tutmadı kalan 4 embriyo çift şekilde donduruldu. 3 ay sonra donmuş emrio transferi ile oğlumu kucağıma aldım şimdi aradan 3 yıl sonra kalan son çift dondurulmuş embriyo transferi için buradayım.
Trasnfer tarihim 18 Ağustos
Kullandığım ilaçlar estrofem günde 3 aspirin gün de 1 progestandex iki flakonu tek iğne ile günde bir şeklinde yapılıyor yarın ise promester kalçadan yapılacak pazartesi ise 9.30 ta transferim var Allah nasip ederse dualarınızı eksik etmeyin benimle birlikte trasnfer olacak tüm arkadaşlarımın pozitif sonuçlar alması dileği ile
Hatırlı olsun inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız. Benim doktorum ilk hafta biraz dinlen ves dedi ama talim gereği demiş olabilir (39). Genelde bir gün biraz dinlenme sonra günlük aktivitelere devam edebilirsiniz diyorlar, tabii yine temkinli olarak.Merhaba hayırlı olsun tarnsferiniz nasıl geçti inşaAllah güzel sonuçlar alalım. Bende allah nasip ederse yarın transfer olacağım. 32 yaşındayım ilk denemem ilk transferim olacak çok heyecanlıyım. Biraz önce progesteron kan tahlili verdim. Sonuca göre yarının saatini belirleyecek doktorum. Transfer sonrası ne kadar ytatıp dinlenmemiz gerekiyor acaba. Kamu personeliyim rapor almam gerekir mi sizce
Yaşım gereği demek istedim, talim gereği değilHatırlı olsun inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız. Benim doktorum ilk hafta biraz dinlen ves dedi ama talim gereği demiş olabilir (39). Genelde bir gün biraz dinlenme sonra günlük aktivitelere devam edebilirsiniz diyorlar, tabii yine temkinli olarak.
Rapor alma imkanınız varsa bence bir iki gün için alın derim biraz dinlenin
Bence gayet güzel bişey araştırmayın kafanız karıştırmayın ikitane kaliteli embriyoyu birlikte transfer isteyin
Şimdi aradılar 6. Günü bekleyen embriyom gelişimini durdurmuş 2 tane 3. Gün embriyosu ile devam edeceğiz . Bakalım doktorumla konuşacağım ne diyecek .Özeller yapıyor siz bakmayın öyle söylendiğine ısrarcı olun
Canım bekle biraz sonra tekrar bak bazılarının bekleyince gözüküyor testi atmadıysan14 ağustos transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım negatif burdan sonra daha pozitife dönme ihtimali var mı
Ama silik çizgi bile yok tertemiz negatif
Hayırlı olsun bence al 1 hafta bence yatarak değil ama dinlenerek geçir sonra başlayabilirsin en iyisini doktorun söyler zatenMerhaba hayırlı olsun tarnsferiniz nasıl geçti inşaAllah güzel sonuçlar alalım. Bende allah nasip ederse yarın transfer olacağım. 32 yaşındayım ilk denemem ilk transferim olacak çok heyecanlıyım. Biraz önce progesteron kan tahlili verdim. Sonuca göre yarının saatini belirleyecek doktorum. Transfer sonrası ne kadar ytatıp dinlenmemiz gerekiyor acaba. Kamu personeliyim rapor almam gerekir mi sizce
3. Gün embriyoları ile bir sürü sağlık doğum yapmış arkadaş var önemlimolan 3. 5. Gün değil sağlıklı olması birde nasipte varsa her türlü olur zatenŞimdi aradılar 6. Günü bekleyen embriyom gelişimini durdurmuş 2 tane 3. Gün embriyosu ile devam edeceğiz . Bakalım doktorumla konuşacağım ne diyecek .
Beklettim canım atmadım gittim geldim baktım tertemiz tek çizgiCanım bekle biraz sonra tekrar bak bazılarının bekleyince gözüküyor testi atmadıysan
Hayırlı olsun bence al 1 hafta bence yatarak değil ama dinlenerek geçir sonra başlayabilirsin en iyisini doktorun söyler zaten
3. Gün embriyoları ile bir sürü sağlık doğum yapmış arkadaş var önemlimolan 3. 5. Gün değil sağlıklı olması birde nasipte varsa her türlü olur zaten
Demek ki hayırlısı böyleymiş Allah'a güven tek yazıyorlar kağıda ikitane transfer ediyorlar cok duydum yapan biraz ısrarcı olunŞimdi aradılar 6. Günü bekleyen embriyom gelişimini durdurmuş 2 tane 3. Gün embriyosu ile devam edeceğiz . Bakalım doktorumla konuşacağım ne diyecek .
Yinede kan vermeden emin olmayınBeklettim canım atmadım gittim geldim baktım tertemiz tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?