18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Evet aslında benim 5. Gğn başlamıştı kaşık ağrılarım ilkinde yani bunda da öyle bekliyorum ama bakalım her gebelik diğeri ile aynı değildir kısmet bakalım

Anladım sizi.doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse öyle yapın tabi.İnsallah tez bir zamanda hayırlı haberlerinizi bizi lə paylaşmanızı Allah size nasıl eylesin

Nasılsa ağrım yon diyip biraz kalktım. Biraz ortalığı topladım hemen başladı kasık ağrım sanırım yattığımız için ağrı falan olmuyor ulan kaşık ağrıyınca insan mutlu olur mu gerçekten normal süreçlerde. Geçmiyoruz

Benim de bugün transfer+ 5.günüm adet ağrısı gibi bir ağrı var kasık batması oldu ara ara bu güne kadar hiçbir ağrım yoktu açıkçası gerçekten ağrı olsa bir dert olmasa bir dert Rabbim sabır versin bizlere bolca

Dimi ya ben şimdi biraz yürüyüş yaptım geldim kasıklarımda ağrı gibi batmalar kramplar var ufak ufak insan oğlu karnı ağrısa ayrı ağrımasa ayrı

Merhaba arkadaşlar Ben de cuma günü 2. Opu mu oldum . Eşim Azospermiydi Mikrotese ile sperm bulundu çok şükür . Toplam 7 döllenme 5 tane embriyo 3. Güne geldi ve 2 adet 3. Gün embriyosu iyi kalite dendi donduruldu .geriye kalanlardan 1 tanesi 5. Güne geldi gelişimi yavaşmış 6. Gün bekleniyor yarın belli olacak umarım blastokist aşamasına gelir . Şuan rahim dinlendirmedeyim. Eylül sonu gibi 2. Adetle embriyo transfer aşamasına başlayacağız. Ama 3. Gün olmaları diğerinin de 6. Güne beklenmesi biraz moralimi bozdu. Deneyimlerinizi merak ediyorum . Adetin kaçıncı günü tranferinizi oldunuz? Umarım sonuçlarınız istediğiniz gibi mükemmel olur

Bence gayet güzel bişey araştırmayın kafanız karıştırmayın ikitane kaliteli embriyoyu birlikte transfer isteyin

35 yaş altındayım ve ilk transferim .iki embriyo transferi 3.denemede veya 35 yaş üstü olunca yapılabiliyor diye biliyorum

14 ağustos transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım negatif burdan sonra daha pozitife dönme ihtimali var mı
Ama silik çizgi bile yok tertemiz negatif

Merhaba hayırlı olsun tarnsferiniz nasıl geçti inşaAllah güzel sonuçlar alalım. Bende allah nasip ederse yarın transfer olacağım. 32 yaşındayım ilk denemem ilk transferim olacak çok heyecanlıyım. Biraz önce progesteron kan tahlili verdim. Sonuca göre yarının saatini belirleyecek doktorum. Transfer sonrası ne kadar ytatıp dinlenmemiz gerekiyor acaba. Kamu personeliyim rapor almam gerekir mi sizce

Son düzenleme:
Hatırlı olsun inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız. Benim doktorum ilk hafta biraz dinlen ves dedi ama talim gereği demiş olabilir (39). Genelde bir gün biraz dinlenme sonra günlük aktivitelere devam edebilirsiniz diyorlar, tabii yine temkinli olarak.
Rapor alma imkanınız varsa bence bir iki gün için alın derim biraz dinlenin

Yaşım gereği demek istedim, talim gereği değil

Bence gayet güzel bişey araştırmayın kafanız karıştırmayın ikitane kaliteli embriyoyu birlikte transfer isteyin

Özeller yapıyor siz bakmayın öyle söylendiğine ısrarcı olun
Şimdi aradılar 6. Günü bekleyen embriyom gelişimini durdurmuş 2 tane 3. Gün embriyosu ile devam edeceğiz . Bakalım doktorumla konuşacağım ne diyecek .

14 ağustos transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım negatif burdan sonra daha pozitife dönme ihtimali var mı
Ama silik çizgi bile yok tertemiz negatif
Canım bekle biraz sonra tekrar bak bazılarının bekleyince gözüküyor testi atmadıysan
Hayırlı olsun bence al 1 hafta bence yatarak değil ama dinlenerek geçir sonra başlayabilirsin en iyisini doktorun söyler zaten
Şimdi aradılar 6. Günü bekleyen embriyom gelişimini durdurmuş 2 tane 3. Gün embriyosu ile devam edeceğiz . Bakalım doktorumla konuşacağım ne diyecek .
3. Gün embriyoları ile bir sürü sağlık doğum yapmış arkadaş var önemlimolan 3. 5. Gün değil sağlıklı olması birde nasipte varsa her türlü olur zaten

Beklettim canım atmadım gittim geldim baktım tertemiz tek çizgi

Demek ki hayırlısı böyleymiş Allah'a güven tek yazıyorlar kağıda ikitane transfer ediyorlar cok duydum yapan biraz ısrarcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…