18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

Kızlar şimdi detaylı baktım halisülasyon mu görüyorum aetık silik var mı bakar mısınız

Eklentiler

• d27deaa8-5548-4250-b831-ce4e59d7f514.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 56
Yok benim testimde sence ikinci çizgi var mı diye görebildin mi demek istedim bilmiyorum ilk bi kaç kez detaylı bakmadım sonra bir saat sonra inceleyeyim dedim öyle gördüm
Bı kaç saat sonra kuruma cozgisi olabiliyor bence var ama benim düşüncem yanlış olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın test

Demek ki hayırlısı böyleymiş Allah'a güven tek yazıyorlar kağıda ikitane transfer ediyorlar cok duydum yapan biraz ısrarcı olun
Evet hayrlısı tabi ki . Bakalım doktor nasıl bir planlama yapacak . Sorarım iki embriyo transferini. Sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah hepimiz için.

Evet doğru var şükürler olsun bundan 1 hafta öncesine kadar ortada sperm bile olup olmayacağı belli değildi . Allah büyük nasipte varsa olur elbet.

Maşallah Süphanallah kan verin yarın sabahtan
Yok benim testimde sence ikinci çizgi var mı diye görebildin mi demek istedim bilmiyorum ilk bi kaç kez detaylı bakmadım sonra bir saat sonra inceleyeyim dedim öyle gördüm
Canım ilk 5 dakika ile 10 dakika arasında çizgi çıkıyorsa o dogrudur. 1,2 saat sonra gördüğün çizgi doğru olmayabiliyor sen testini tekrarla bidaha var gibide yok gibide inşallah vardır senin için en güzeli olur

sağol canım peki benim için test için erken mi sence

Kızlar ben dün transfer oldum daha önce bahsetmiştim 6. Güne genetik için bekletilirken gelişimleri durdu bu sefer doktor riske atmak istemedi yaşım 41 ama bu sefer 4 embriyo 5. Güne gitti blastosist oldu şükür 5 bb 2 ab transfer oldu inşallah tutar diğer iki tanesi bugün 6. Gün bekletildi onlar da 5 bb 6 bb oldu genetik yapılacak inşallah tutar da koyulanlar ama bi tanesi sağlıklı gelir kenarda durursa süper olur

Hayırlı olsun inşallah pozitif haberini alırsın diğer 2side genetikten iyi gelsin beklesinler seni

Merhabalar, transfer yöntemi tercihi ile ilgili endişelerim var. Yapay siklus ile transfer olanlar var mı? bende pcos var ve doktorum yapay siklusa mecbursun diyor. ben de en azından yarı doğal protokol ile denemek istiyorum.

kızlar ben çok erken olduğunu bildiğim ve çıkmayacağını bildiğim halde test yaptım bugün 3. Gün tabi ki negatif ama daha erken olduğunun farkındayım sadece heyecan olsun istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…