- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Bir umut işte bekliyoruz kan zamanınıYinede kan vermeden emin olmayın
Maşallah Süphanallah kan verin yarın sabahtanKızlar şimdi detaylı baktım halisülasyon mu görüyorum aetık silik var mı bakar mısınızEki Görüntüle 3633245
Allah razı olsun canım sen görebildin miMaşallah Süphanallah kan verin yarın sabahtan
Ben 3. Gün embriyosu daha testte çıkmaz sizin kaç dk da çıktıAllah razı olsun canım sen görebildin mi
Yok benim testimde sence ikinci çizgi var mı diye görebildin mi demek istedim bilmiyorum ilk bi kaç kez detaylı bakmadım sonra bir saat sonra inceleyeyim dedim öyle gördümBen 3. Gün embriyosu daha testte çıkmaz sizin kaç dk da çıktı
Bı kaç saat sonra kuruma cozgisi olabiliyor bence var ama benim düşüncem yanlış olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın testYok benim testimde sence ikinci çizgi var mı diye görebildin mi demek istedim bilmiyorum ilk bi kaç kez detaylı bakmadım sonra bir saat sonra inceleyeyim dedim öyle gördüm
Allah hepimize pozitif görmeyi nasip etsinBı kaç saat sonra kuruma cozgisi olabiliyor bence var ama benim düşüncem yanlış olabilir yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın test
Aminn inşAllah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin
Kuruma çizgisi falan çıkmıyor ben sırf kuruma çizgisi için. Transfer olduğum. İlk gün yaptım kurudu çizgi falan çıkmadıAllah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin
Evet hayrlısı tabi ki . Bakalım doktor nasıl bir planlama yapacak . Sorarım iki embriyo transferini. Sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah hepimiz için.Demek ki hayırlısı böyleymiş Allah'a güven tek yazıyorlar kağıda ikitane transfer ediyorlar cok duydum yapan biraz ısrarcı olun
Canım bekle biraz sonra tekrar bak bazılarının bekleyince gözüküyor testi atmadıysan
Hayırlı olsun bence al 1 hafta bence yatarak değil ama dinlenerek geçir sonra başlayabilirsin en iyisini doktorun söyler zaten
3. Gün embriyoları ile bir sürü sağlık doğum yapmış arkadaş var önemlimolan 3. 5. Gün değil sağlıklı olması birde nasipte varsa her türlü olur zaten
Maşallah Süphanallah kan verin yarın sabahtan
Canım ilk 5 dakika ile 10 dakika arasında çizgi çıkıyorsa o dogrudur. 1,2 saat sonra gördüğün çizgi doğru olmayabiliyor sen testini tekrarla bidaha var gibide yok gibide inşallah vardır senin için en güzeli olurYok benim testimde sence ikinci çizgi var mı diye görebildin mi demek istedim bilmiyorum ilk bi kaç kez detaylı bakmadım sonra bir saat sonra inceleyeyim dedim öyle gördüm
sağol canım peki benim için test için erken mi senceCanım ilk 5 dakika ile 10 dakika arasında çizgi çıkıyorsa o dogrudur. 1,2 saat sonra gördüğün çizgi doğru olmayabiliyor sen testini tekrarla bidaha var gibide yok gibide inşallah vardır senin için en güzeli olur
1,2 gün daha bekle ve öyle yap kuzum erken daha ve her kadın aynı değil bazılarımızda daha geç görebiliriz çift çizgiyi biraz daha sabır sadecesağol canım peki benim için test için erken mi sence
Herkes için hayırlısı olsunbugün opudan sonra 3. Günüm arayacaklardı aslında ama aramadılar yaşım 41 gecen yıl tüp bebek tutmadı Ekim ayında doğal gebelik oldu gelişmedi kürtaj oldum genetik testler bi şey çıkmadı eşimle yaptırdık. Kasımda beri bi umut devam ediyorduk olmayınca haziran ayında Şişli memorialde tedaviye başladın meğerse yapısıklık olmuş önce sağlıklı embriyo bulalım dedi doktor 5 yumurta toplandı 5 i de döllendi 5. Gün 2 embriyo pgt için yeterli seviyeye gelmedi gelişimleri durdu çok moralim bozuldu ama beklemek istemedim hemen. Histeroskopi oldum yapsıklık açıldı rahime çizikler attı doktor tutunmayı arttırıyormuş 21 gün hormon tedavisinden sonra tekrar başladım bugün opunun 3. Günü aranmadım umarım bu sefer sağlıklı embriyo olur genetik için yeterli olmazsa bu sefer transfer olacak ne olur bana da dua edin
Hayırlı olsunKızlar ben dün transfer oldumdaha önce bahsetmiştim 6. Güne genetik için bekletilirken gelişimleri durdu bu sefer doktor riske atmak istemedi yaşım 41 ama bu sefer 4 embriyo 5. Güne gitti blastosist oldu şükür 5 bb 2 ab transfer oldu inşallah tutar diğer iki tanesi bugün 6. Gün bekletildi onlar da 5 bb 6 bb oldu genetik yapılacak inşallah tutar da koyulanlar ama bi tanesi sağlıklı gelir kenarda durursa süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?