valla kızlar ne deseniz haklısınız..
şunu söyleyeyim hayatımda gördüğüm en yalancı insan..
sınav sonrası ayrılmayacağız deyip annesi üzerine yemin etti..başka yerde yemin etti hep yemin etti..
bana yazdığı mesajları buraya yazsam hepiniz ayy ne aşık çocuk ay ne çok seviyor dersiniz..
bana ağladığı rolmuş.. nasıl ağlar bi insan seviyorum derken anlamıyorum içinde hissetmezken..
ben dedim ben acillerdeyken sen o arkasından o... dediğin kızı ekliyormuşsun dedim ekledim ama sildim dedi..
facebook şifresi bende var o bilmiyor ama baktım silmiş mi diye silmemiş..umrumda değildi ama sırf yalan mı diye baktım..
sesimden iğreniyormuş..
Allahım lütfen onu sesimin bir damlasına muhtaç et..
az önce arkadaşına dersle ilgili birşey sordum..bana dediki sevgilin çalıştırsın bu dersi çok iyi dedi bende ayrıldık biz dedim sadece..
aaaaaaa nasıl ya o aşıktı sana... şaka yapma nasıl olur yaa.. seviyordu seni.. büyük aşk bitti mi falan dedi.. çocukla hiç muhabbetim yok normalde..
herkes bana aşık olarak biliyormş bende öyle biliyordum..ayın 12 sinde ayrıldık.. 10 unda telime gelen mesaj...
Aferin aşkıma:) aşkımmm herşeyimle sana teslimim artık..
2 gün sonra benden nefret eden bir adam..
aklıma gelmiyor değil acaba yine sinir krizlerinin bitanesinde mi diye..
kendimi övmek için söylemiyorum kesinlikle ama onu kıracak üzecek en ufak birşey yapmadım...
babasını hiç sevmez tartışınca beni arardı telefonda sakinleştirirdim.. babası yüzünden evlilikten aile kavramından nefret ediyordu..
yalnız yaşarım yalnız ölürüm falan diyordu..
ben ise sadece babası böyle diye yuva kurmanın kötü olmadığını.. aksine sevilen bi insanla evlenildiğinde güzel olduğunu söylüyordum..
diyordum " ben olur yada ilerde bir başakası olur ama sevdiğin insanla hayatı paylaşmak güzeldir.. kendini yalnızlığa gömme baban yüzünden dedim..
hayata pozitif bakması için uğraşıyordum..bazen gerçekten hayatın güzel olduğuna inanıyordu..
o kadar ki artık korkmadan bana evlenirsem diyebiliyordu telefondayken babama cevap verince şaka yollu kayınpeder mi seslendi bile diyebiliyordu
.. ama sonra ne oldu peki.. meğer ben ilişkimiz çok yeni olmasına karşı devamlı evlilikten söz ediyormuşum onu sanki bunaltıyormuşum gibi laflar etti..
o kadar kırıldım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?