- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #21.301
Gerçekten panik atağız hepimiz yaa.. Inşallah bebişler zamanını bekler, anneleri gibi panik yapmazlar..
Bu arada benim oğlumun hala bi ismi yok:) ne rahat anne babayız biz ya.. Doğuma gidicez hala bi isim olmıcak büyük ihtimalle:)
sanırım sende adana da doğum yapcaksın. hangi hastane hangi doktor? ben birkaç kişiden eskı adıyla unıversalde muzaffr sengüle gidicem. temmuzda bir göründüm ekimde adana ya gıttıgımde tekrar görünürüm .
nerdeeeee alalımmm
iyi aksamlar kizlar ay bugun gelemedim ben...
gecmiside cabucak baktim atlayarak baya dogum senaryolari yazmissiniz
yarin Allah izin verirse biz ve iki arkadasimiz camide iftar yemegi verecegiz,hazirliklar yaptik bugunden biraz yarinda yemekleri yapacagiz.
yoruldum biraz dinlenirken gireyim dedim topige,yarinda giremem topige erken kalkip yemek yapmaya gidecegiz insallah bu isin icinden cikariz 3 bayan olarak...
kızlarr günaydınnn benim bu kızım beni 2 günden beri doğru dürüst tepiklemiyor akşam biraz tepikledi oda çok narin dün gün içinde hafif hafif sizinkilerde öylemii akşamları yemek yerken falan nasıl hareketliydi şimdi tık yokkk sinir oldummm dün aile hekimliğine gittim kalp atışı dinletirdim kalp atışları güzeldi.
merhaba canim, is mezuniyyetindeydim, 1ay yillik iznimi kullandim. evdeydim, nete falan girmedim oylesine yatdim iste bir yerlere gidemedik doktor izin vermedi, siz ne yaptiniz her sey yolundami?
Herkese günaydınn. Güzel bi gün diliyoruz teyzelere kızımla birlikte...
Ya benim ellerim, dizlerim ağrıyo ve kitleniyo eni konu yaw.. Ehtiyar mıyım neyimİşyerinde 2 kağıdı zımbalayamıyorum, parmaklarımı sıkma hareketi zorluyor beni. İşyeri tuvaletimiz alaturka, afedersiniz oturunca kalkmak işkence oluyor. Böyle şeyler için daha çok erken değil mi ya ? Ağırlaşmak için en azından. Aşırı da kilom yok, 59'la hamile kaldım, şimdi 69'um. Nette kalsiyum eksikliği ödeme neden olur diye okudum, acaba ondan mı ki ? Günde 1 küçük süt ancak içiyorumdur, peynir, yoğurt yemeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor olabilir. Elevit'te de kalsiyum var gerçi. Bilemedim ya, doktorum da pek yorum yapmaz öyle şeylere ama pzt kontolde soracağımdır. Var mı sizde de böyle şeyler, bi ehtiyar ben miyim :)
Günaydınn Teyzeler.. Kuzucukları
Kasıklarım ağrıyoo yaa kulağım geçti biraz..
13 kg almışım şimdiye kadar ama bundan sonra çok alamıcamm..hep açım hep açım..
bu şeker yüzünden dondurma bile yiyemiyorumm..olsun çağan iyi olsundaa..
Eylül 10 gibi 32. haftaya giriyorum ve izne ayrılıcam..acaba 33 olduğumuzdamı yoksa 32 ye girincemi başlıyo izin..bileniniz varsa yazsın ltf..
Ayrıca bayramda bi yerlere gitmeyi planlayanınız var mı?? Kocam çok ağırlaştığımı ve riske girmeyeceğini söylüyoo..ama deli gönlüm istiyoo ..
Herkese günaydınn. Güzel bi gün diliyoruz teyzelere kızımla birlikte...
Ya benim ellerim, dizlerim ağrıyo ve kitleniyo eni konu yaw.. Ehtiyar mıyım neyimİşyerinde 2 kağıdı zımbalayamıyorum, parmaklarımı sıkma hareketi zorluyor beni. İşyeri tuvaletimiz alaturka, afedersiniz oturunca kalkmak işkence oluyor. Böyle şeyler için daha çok erken değil mi ya ? Ağırlaşmak için en azından. Aşırı da kilom yok, 59'la hamile kaldım, şimdi 69'um. Nette kalsiyum eksikliği ödeme neden olur diye okudum, acaba ondan mı ki ? Günde 1 küçük süt ancak içiyorumdur, peynir, yoğurt yemeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor olabilir. Elevit'te de kalsiyum var gerçi. Bilemedim ya, doktorum da pek yorum yapmaz öyle şeylere ama pzt kontolde soracağımdır. Var mı sizde de böyle şeyler, bi ehtiyar ben miyim :)
Günaydınn Teyzeler.. Kuzucukları
Kasıklarım ağrıyoo yaa kulağım geçti biraz..
13 kg almışım şimdiye kadar ama bundan sonra çok alamıcamm..hep açım hep açım..
bu şeker yüzünden dondurma bile yiyemiyorumm..olsun çağan iyi olsundaa..
Eylül 10 gibi 32. haftaya giriyorum ve izne ayrılıcam..acaba 33 olduğumuzdamı yoksa 32 ye girincemi başlıyo izin..bileniniz varsa yazsın ltf..
Ayrıca bayramda bi yerlere gitmeyi planlayanınız var mı?? Kocam çok ağırlaştığımı ve riske girmeyeceğini söylüyoo..ama deli gönlüm istiyoo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?