2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlı geceler annişler nasılsınız? ben baya baya ara verdim nete hiç girmeye fırsat olmuyor çok yoruluyorum ramazan da, birde davetli alsam halim nice olur:) sizler nasılsınız_ bebişleriniz nasıl?:)

canım tavşan dağa küsmüş durumu var biraz :)))))))))
biz onlara kızıp kendimizi cezalandırıyoruz aslında :79:

öfffffffff gene gece oldu bakalım bu gece napıcaz ağrılarımızla yatağa yatmak işkence gibi geliyo şuan banaaaaaaaaaaaa

maaşşallah dogum izinleri konuşulmaya başlamış rabbim gününde saglıklı dogumlar nasip eylesin.
canım biraz daha sabret 10 gün sonra işten çıkacakmışsın madem bugünlerde geçecek

geçmiş olsun canım mümkün oldugu kadar dışarı çıkma havalarda etkiler açın klimayı oturun kızlar bunalınca ılık duş alın şu 2 ayıda sag salim atlatın ha gayret size güveniyorum :)
ay canım ne verirse versin dayanamıoyorum ya çok kötü bişi ay bide midem bulanıo yediklerimede dikkat ediyorum ama yanıo işte 2 hafta daha dayanıcan bayram itibari ile ayrılıyorum işten zaten
geçmiş olsun canım bebişimiz yaramazlık mı yapıyor yoksa :))

bende ilk hamileliğimde 51le kalmıştım 75le doğum yaptım tam 24kilo almıştımbundada şimdi 6oldu 25.haftadayım bakalım doğuma kadar kaç olur inş.fazla olmaz

evet benim gidişatta öyle.bu son aylarda nekadar alınır acaba? yani ben 70e çıkacağımdan şüpheleniyorumda daha fazlasıda olabilirmi acaba yani bu haftalardan sonra normalde nekadar kilo alınır tahminen.birde çok merak ettim karnınızda falan çok çatlak oldu mu? benim şuan bir şey yok ama böyle şişmeye devam edersem kesin olacak sanırım :) bir tarafım amaan olsun diyor elbette ama içimden geçiyor bazen keşke olmasa ne güzel olur diye :) çok zayıfken şimdi göbekli olmak aslında çok hoşuma gidiyor bu halimi çok sevdim :) top yutmuş gibi görünüyorum ama sizde benim ebatlardasınız diye düşünerek soruyorum yani doğumdan sonra ne oluyor
önceki gebeliğinizde de bu haftalara kadar bukadar mı almıştınız yoksa benimi gibi 13-14lere falan ulaştınız mı?

Son düzenleme:

Canim benim ilk gebeligimde 58 ile baslayip 69 ile bitirmistim toplam 11 kilo ile tamamlamistim,kiz kardesim iki hamileligindede 26 kilo almisti. Yani anlayacagin bu kilo alma isi kisiden kisiye degisir

herkese salam necesiniz? uzun bir aradan sonra yeniden merhaba...umarim her sey yolundadir. 1 aylik mezuniyyete cikmisdim nete falan her seye ara vermisdim, simdi yeniden isdeyim bir ay bir az sikintili gecti ama insallah her sey duzelicek. umarim her kes iyidir ve tum bebisler yerindedir. oglusumla herkesi opduk

herkese merhaba kizlar nasilsiniz? biz geldik... umarim tum anneler ve bebekler yerindedir...hepinizi cok ozledik, neler olmus neler yapmissiniz hepsini okucam insallah tam 1 ay oldu gorusmeyeli...ayyy duygulandim

herkese merhaba kizlar nasilsiniz? biz geldik... umarim tum anneler ve bebekler yerindedir...hepinizi cok ozledik, neler olmus neler yapmissiniz hepsini okucam insallah tam 1 ay oldu gorusmeyeli...ayyy duygulandim

Canım sen nerelerdeydin ya?Bi buraya bi diğer topiğe baktım ara ara hiç göremedim.
Özlettin kendini:)

Herkese günaydın:)
Çok uykum var ama sabahın köründe kalktım.
Birazdan uyumayı deneyeceğim tekrar.
Bugün için başka bir doktordan randevu aldım,öğleyin göreceğiz bakalım neler oluyo karnımda:)
27. haftaya girdik be.
Mutlu oldum sabah sabah:)

Herkese kızımla bizden den günaydın kızlar :)))
bende biraz atıştırıp sağlık ocağına gidicem inş öğleden sonra girerim gene mutlu sağlıklı günler :)))

günaydınnn,

bugün uzun bi gün olacak haftasonu parkeciler geliyor, kapılar duvarlar boyanacak paşama hazırlık olsun çok iş var çok :))

Hekese ben ve oglusumdanda kocaman gunaydın
bugun ogleden sona dr randevumuz var uzun zaman oldu gormeyelı ozledım oglumu baya
en son 670 gr sımdı cok merak edıom kac oldu nasıl baya buyudu gıbı ama ...

Canım sen nerelerdeydin ya?Bi buraya bi diğer topiğe baktım ara ara hiç göremedim.
Özlettin kendini:)

merhaba canim, is mezuniyyetindeydim, 1ay yillik iznimi kullandim. evdeydim, nete falan girmedim oylesine yatdim iste bir yerlere gidemedik doktor izin vermedi, siz ne yaptiniz her sey yolundami?

günaydın kızlar kuzucuklarla bol tepikli güzel bir gün diliyoruz oğluşumla size biz bugün bir eminönü yapıcaz bakalım ne var ne yokmuş kocişi ikna edebilirsem şekercilere falan bakarım olmadı başka bir gün ablamla giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…