2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aynen arkadaşım arkadaşlara tebrikler...

e be güzelim ben antalyadayım biz görüşseydik keşke...hangi zamanda bilmesemde çok isterdim..

Sprey 2-3 Temmuz'da ankaradayim ondan sonra Antalya'ya iniyoruz yani bu tarih kesin.. Esim değiştirmez yıllık iznini o zaman sana donerim ben.. Konyaalti benden sorulur güzelim ) kesin görüşelim tamam mi

Saka bi yana esimin ailesi konyaaltinda yaşıyor ondan yani bı orayı biliyom iyice.. Yok sen kalıcı dersen oraya da geliriz erdem le lara ya da ))

kıyamaam kiii, yazık onaa.. annem uykusunda ağlayınca bebek, uyanıkken korkmuş der.. yani uyanıkken oynatıyorken hoplatıp zıplatıyorken farkında olmadan korkutuyo musunuz acaba.. bi dikkat et bakalım belki doğru olabilir, yani bu tecrübe edilmiş birşey değil ama bi gözlem yapmanda fayda var sanki..
çok tatlılar maşallahhh... Annelerin de fotoğrafını istiyoruz amaaaaaa

eveeeeeeettttttttttttttttttt...

Kızlar iyi akşamlar, umarım herkes iyidir. Haftasonu mesaisi bitti yatıcam şimdi bir bakayım dedim. Tabi çok yoğun ama güzel geçti hafta sonum, Asu ve kızı Öykü, Gamze ve kızı İpek, ben ve oğlum kerem birlikteydik Cumartesi günü, çok keyifliyfi,onları tanıdığım için gerçekten çok mutlu oldum ve sevdim, yine buluşalım kızlar

Kızlar size de tavsiye ederiz, buluşun bebekleriniz de anneleri de arkadaş olsunlar, sanalları gerçeğe dönüştürün

Bu arada Gamze kiloluyum diyip duruyorya, hiçte o kadar kilolu değildi, hafif balık etli sadece o kadar. Asu da Gamze de gerçekten çok hoş ve zarif hanımlar, bir de çıtır anneler, ben de şöle yazıyım o zaman içlerinde en yaşlıları bendim. Bebeklerimizde hiç yabancılamadılar, anneleri gibi kaynaştılar hemen, çokta akıllılardı

Bu arada edibe senden haber almak ne güzel, güzelim gel gel, kısmet olursa görüşürüz, gerçi Temmuz Trafiğim benimde yoğun biraz ama konuşuruz kızlarla dasahi sen bu tempoya nasıl dayanıyorsun ya:26:

cantuba hayalimdeki ideal anne ve bebeksiniz ya, maşallah size

denis denis seni de andık ya, umarım iyisinizdir, öpüyorum sizi

karaca arkadaşım nerdesin ya, özledik seni

bugün oğlum yine halı sildirdi, hem kustu, hem de yoğurt kavanozunu ittirdiçok ama çok yorgunum yatmam lazım yarın malesef iş var, herkese iyi geceler:119:

sevgılı anneler ve bebeleri....
yorucu ama bı o kadar da eğlenceli bır pazar akşmının son dk laraındayz
kızımı o kadar cok gezdırdık kı yorgunluktan pestılı cıktı desem yalan soylemıs olmam herhalde
gezdk dedek de arkadaslar
ben tekrardan bebek arabası almaya karar verdm
daha dogrusu eşim oyle ıstedi (boyu uzun oldgu ıcın arabayı kullanırken ıkı buklum oluyordu hepppp)
hamıle ıken tavsıye uzerıne bastonlu almıstk(p.c)
ama sonra cook daha guzel arabalar gordk
ve her gordgmzde de 'aaaaaaaa ne guzel bebe arabası yaaaa, vay be ne şıkk, daha once hıc gormemiştm, keske bız de ole alsaydk' gıbı yorumlarda bulunurdk
ama artk yorm falan yok
keyif ve rahatlık var))
graco' nun cok guzel (symbio red) travel sistemlı olanından baktık ve de cok begendk
yarn onu almaya gdcez inş.
kullanan var mı acaba aramızda??? bilemiyorm!!!

neyse ben bir de cumartesi gunune dönüs yapaym yatmadan
arkadaslar sızınle tanışmak cook guzel ve de keyyflı ıdı
gamze bebeğin ve sen cok samımısn... önceden de dedgm gıbı kızın cok komık... ne guzel...
sen de kılolarını abartyrsun bence de
hem senın gamzelerın yeter
degıl mı???

kemece arkadasm kızn maş... cook guzel bir kız. dıkkat et vallla)) başarılarının devamını dılıyorm her yonuyle
oğlusun da aynı sen. umarm bır an once diş cıkarr da kıyafet degstrmekten kurtulursun
benı kapmın onune kadar gelıp aldgnz ıcın degerlı esıne ve sana bır kez daha tesekkurler...

can tuba senı de tanımak ısterm gercekten
hem guzel yazyrsn, hem aktıfsın, hem duzenlısın, hem cana yakınsın, hem sporcusun, hem guzel bır annesn, hem de her seyn enguzelını ve de ıyısını ısteyen kalıtelı bır arkadaşsın. keske kocaelıne yolum dusse de tanışsam. belkı bır gun ıst. da kesişiriz))

karaca, senemgy kaç gundur yoksunuz???

edibe tekrarddan hoşşşşşşşşşşşşş geldınnnnnnnnnnnnn
ıyıkı geldn
bı daha boyle arayı cok uzatma valla
yokluğun hemen bellı oluyor. ankaraya beklıyoruzzzzzz.....

offf ya yazımın basında gunun son dk.ları dedm ama pazrtsine girmişiz bıle
anca yazabıldm gözlerm bıle cok yorgn
eşim de karşımda coktan ruya alemine dalmış
yazık koltukta uyuya kalmış :-(
hiç kımsenn ustu acık kanepede yatmasına kıyamam ya
nedense??? bılmem kı???

ben kacar
cok uzttm galıba
surcu lısan oldu ıse affola
mutlu huzurlu bol uykulu geceler

ASUcum çok uzundu, alıntı yapmadım :) Ne güzel anlatmışsın. Buluşmalar pek keyifli oluyor ya, ortak nokta da çok olunca Bebişleriniz çok tatlı zaten, maşşallah onlara kocaman Sizleri de görmek isterdim ama. Kısmet artık, bakalım. Ben bu aralar fazlaca yoğunum, malum LYS'ye birkaç gün kaldı sayılır. İlk benim dersin sınavı olacak. Felsefe grubu derslerine giriyorum ben. Bir de rehber öğretmenlik yapıyorum ya, asıl o yoruyor beni sınav öncesi. Çocuklar rehberlikten çıkmıyor. Sınav kaygısı drama çalışmalarım sürüyor. Ev öğrenci doldu resmen. Tek iyi tarafı Nehir çok memnun bu işten Topiğe zaman kalmadı hiç. Okuyup okuyup çıktım. Şu haftayı atlatayım, tatile çıkıyorum. Çıkıyorum dediğim evde tatil benimki. Eşimle izinlerimiz tutmadı. Belki Ayvalık'a gidicez annemin yazlığa kızımla. Zaten Bodrum'da yaşıyoruz ve bu son yazımız burada. İzmir'e dönmeden vedalaşayım en sevdiğim yerle dedim. Bizde durum bu yani. İlgine teşekkürler.
EDİBEcim seni görmek ne güzel. Bizim yerimize de gez oooh ne güzel Bir sürü hikaye vardır sende şimdi, bebekle gezmek zor ama eğlenceli olsa gerek. Tebrik ederim valla, süpersiniz. Şimdiden alışmıştır Erdem. Ben bu yazı Bodrum'da tamamlayacağım. İzmir'e kesin dönüş ağustos sonunda. O tarihten sonra her zaman, her yerde buluşmaya hazırım. Ama yazın Bodrum'a yolun düşerse mutlaka haber ver. Hatta buraya gelecek olan herkes haber versin. Mutlaka görüşmek isterim.

günaydıın herkese, yine hızlı bir başlangıç yaptım güne, sabah 6;30 da kalkmaya alışmışım, bugün oğlan uyuyoken uyandım ben.. şaka gibi.. neyse yine sabahın tüm rutinini hallettim çok şükür..
Asucum msjını okudum daaa, ya valla havaya girdim sabah sabah, ne güzel şeyler yazmışsın hakkımda çoook teşekkür ederim, çok tatlısın.. ama inanın bu durum tamamen sizden kaynaklanıyo, çünkü ben sevmediğim insanlara kendimi hiiç sevdirmem.. bende tanışmayı çok isterim de kimse yokki burda.. valla çok üzgünüm, izmitte doğdum büyüdüm, memleketim yani burası, amaaa sayenizde nefret edecem artık burdan.. hadi izmite taşının, hayat çok güzel burda, hem iş imkanıda çok, denizide var mis gibi, deniz olmadan yaşanmaz ankaralılaaarrrr.... ah kızlar ah, tabi şaka yapıyorum herkese kendi memleketi güzel ama.. bende sizlerle tanışmak istiyom, napsak ki?

senemy ayvalık mı, yazlık mı.. ya süpersin.. bizde ayvalıktan tatil ayarlamaya çalışıyoduk.. madem orada yazlık falan var, bize bi otel tavsiye edebilirsiniz, sanırım orada pansiyon ya da apart tarzı şeyler daha fala.. neyse hadi bize bi yardımcı ol tatlım ya.. bakarsın ayvalıkta denk geliriz veee TANIŞIRIIIIIZZZZZZ.... oh be bende birileriyle tanışabileyim yani.. temmuz 10 yada 16 gibi oradayız.. inşallah tabi.. izmire gidecez 15inde arkadaşın düğünü var, hazır yola çıkmışken bikaç günde tatil yapalım dedik ve ayvalık olabilir diye düşündük açıkçası.. ege yada akdeniz istemiyoz bu sene, çok sıcak ve nemli oralar.. biz neyse de, oğlanı zorlamaya gerek yok dedik ama.. tabi tavsiyelerine uyarız yani..

ya kızlar şu iş konusunda da tavsiye istiyom, ya ben neye elimi atsam elimde kalıyo, bu ne kısmetsizlik böle anlamadım.. paranız olsa nasıl bi iş düşünürdünüz.. ya fikir verin bize, kitlendik kaldık böle sap gibi.. enterasan şeyler istiyom ben, öle sıradan her yerde olan, herkesin yaptığı bir iş istemiyom artık.. çok mu şey istiyorum.. eveeett dediğinizi duydum..

Son düzenleme:
aaa ne güzel tanışmışsınız.ben de isterdim.çok merak ediyorum her birinizi.ne kadar ilginç birbirimizi görmeden dertleşiyoruz,sohbet ediyoruz,destek olmaya çalışıyoruz.çok güzel.siz bi level atladınız ama tanışarak.ben midyattayım.sormuyorum bile buralardan kimse var mıdır diyeinşallah en kısa zamanda tayinimiz çıkar.yoksa burda yalnızlıktan ölecez

çok tatlılar maşallahhh... Annelerin de fotoğrafını istiyoruz amaaaaaa

kocişlerimiz kızar cnm onlar olmasa olurdu ama onlarsızda cicşlerimiz olmazdı iyiki varlar yani

bu arada kızlar slm bugün çaalışmaya başladım okula gittik kuzumla toplantı vardı ben sınıfta kızımla oturdum sabah giderken ve öglen gelirken yürüdüm kızımla cünkü hafif egzersz olur banada ii gelir 10 gün hareketli olurum en azından 9,5-13.00 araqsı seminer ama ben süt izni kullanıp 12 de cıkıyorum gelince kızımla bi uyuduk sormayın gerci o ordada uyumustu ama....
tanıstıktan sonrada bulusmamızı kocama anlata anlata bitiremedm sürekli bahsediorum ya git işine sanki 10 saat beraberdinz diye dalga geçio

cnm iş konusunda ben param olsa kesin böle pastane flan kafe gibi bişeyler acardım cok iş yapar yemek üzerine bi yerler yada takı shop falan brde bebek kıyafetleri üzerine bi yer işler

cnm iş konusunda ben param olsa kesin böle pastane flan kafe gibi bişeyler acardım cok iş yapar yemek üzerine bi yerler yada takı shop falan brde bebek kıyafetleri üzerine bi yer işler

hmm, teşekkürler fikirler için, ama öle bişi olmaz bana, çünkü o işler hafta sonu, bayram, tatil, akşam, sabah dinlemez.. ben oğlumdan çok uzak kalmayım diye eski işime dönmüyorum ki bir hayli rahattı, öle bir işle Emirimi hiiç göremem ki, yazık onaa...

ben daha pasif bir iş arıyorum, mesela düşündüklerimizden birkaç örnek vereyim mi size, çevrenizde böyle işler yapanlar vardır mutlaka, fikir versin.. mesela son model full+full lüks bi araba alıp kiralama şirketine vermek, ya da aynı şekilde bir vinç alıp kiralama şirketine vermek.. yani bunlar gibi pasif işler..
yoksa ev yemeklerini denedik, az daha yeri bile tutuyoduk, son anda patlladı, yeni zellandadan çikolata ithal edecektik, oda patladı, bebek eşyaları mağazası için de sadece isim hakkı için bile bi dünya hava parası istiyolar, heeepisini araştırdım ettim ama dediğim gibi oluru yok bunların.. offff bak saydıkça içim sıkıldı yine, off offf... neyse, her işte vardır bir hayır, hiiç sıkmıyorum tatlı canımı, geç olsun zor olmasın hatta güzel olsun, değil mi?
oğluş akşamüstü kestirmesine yattı mis gibi, gidip azcık kokusuyla dinleneyim bende yanında..

kemece, asu ve gamze buluştunuz sonunda ne güzel. Siz ikinciye buluşursunuz topikte sizden başka buluşan olmaz sanırım. Belki sonbalarda senemgy izmire yerleşince ve Edibe evine dönünce :) izmirde 1-2 kişi daha vardı ama tam olarak hatırlayamayorum isimlerini.

Cantuba 15 temmuz'da bir yere gitmezsek ve siz de düğün telaşından vakit bulursanız buluşalım. Ayrıca Ayvalık benim eşimin de memleketi biz de sık sık gideriz. Verdiğin tarihlere göre hafta içine gelecek tatiliniz. Senemgy'le buluşursanız ben de katılırım size diyeceğim ama ramazan olduğu için biz evde oluruz büyük ihtimal. Ağustos'ta yapacağız biz tatili. Bu arada senin için iki iş fikri geldi aklıma ama sana uyarmı bilmiyorum tabi. Birincisi eğer ilgin varsa nikah şekeri, bebek şekeri, kına malzemeleri yapıp satabileceğin bir dükkan. İkincsi yine ilgin varsa şeker hamurundan pasta, kurabiye, ev yapımı kek, pasta, börek, sarma gibi şeyler yapıp satabileceğin bir dükkan. Ben iş kuracak olsam bunları yapardım herhalde. Tam benlik çünkü.

Devkule bebeğin uykusunda ağlıyormuş acaba. Karın ağrısı ya da diş sıkıntısı yüzünden uyukusu bozuluyor diye ağlıyor olabilir mi acaba. Benim de akılma böyle birşey geldi. Böyle bir durum varsa uyumadan bir ağrı kesici şurup içirsen belki rahatlar.

cantuba daha önceden yemek üzerine bir yer açmak istediğin için ben de ona yakın fikirler verdim. Bahsettiğin gibi birşeyler aklımıza gelirse yazarız.

Herkese havalar kadar sıcak merhaba..
Bayadir giremiyorum foruma özlemiştim.çalısmaya başladım.gerci sut izni felan erken çıkıyorum ama hic fırsatım olmadı ipadi elime almaya..bı de yorgunluk bitkinlik zor atıyorum kendimi yatağa ..bizim sipa hala geceleri pek uyumuyor..çalısmaya başlayınca bu durum eziyete dönüşüyor.insallah düzelir.benim oğlumda ne dis emaresi var ne emekleme ..damakları cok kaşınıyor .bakiyorum görünürde hiçbirşeyi yok.bu aralar favorimiz dönmek.yere bırakınca fildir fildir donüyor.yerde dönerekten bı o tarafa bı bu tarafa ..oyle iste..arada yürütece koyuyorum .onda da gidecek ama yürütecimiz biraz ağır ve büyük ..sanirim yeni bir yürütec alicam.koltuk altıdan tutup yürütüyoruz bol bol.topa gol vurmayı öğrendi,bı de deli gibi ciglik atmayı ..bende durumlar boyle..herkese sevgiler..

Eveeet İstanbul buluşması..ben de gelmeye çalışırım.biri planlasın lütfen..

kız ramazan 20 temmuzda başlıyo, olmaz ramazan, gel gel sende gel lütfen.. ay inşallaaahh denk geliriz ya inşallaaahh.. çok isterim.. bizde ramazan dolayısıyla muhtemelen tatili düğün öncesi yapar, üstüne izmire gidip düğünü yapar, sonrada evimize döneriz hayırlısıyla diye düşünüyorum.. önerebileceğiniz bir apart, pansiyon vs var mı? öyle bişi istiyom ben, 5 yıldızlı otelde oğluşuma nasıl yemek yapacam, ama sıcak bi aile ortamı olursa rica edip mutfağa girip oğluma mamalar yaparım, olmaz mı?

bide iş fikirleri için saol canım, biz topikcek süper fikirler üretip hep beraber bi iş yapsaaak ya...

Son düzenleme:
Bir arada olsak bence de güzel işler çıkardı ben pasta yapmaya bayılırım ayrıca nikah şekeri tarzı şeyleri de hep yapmak istemişimdir bazen evde yaptıran varsa şu izin döneminde akşamları oğlan uyurken yapıp da hevesimi alsam mi diyorum
doğru ya 20sinde başlıyor ramazan, ayvalık için söz veremem çünkü siz hafta içi orada olacaksınız ama izmirde denk gelirse buluşabiliriz, ayvalık merkezde bizim evin sokağında beliz abla var eşimin çocukluğundan tanıdığı biri ama hiç pansiyonun içine girmedim nasıl bilmiyorum chizbeliz sitesinden bakabilirsin, bu arada ayvalık merkezde denize girilmiyor sen merkezde mi istiyorsun pansiyonu, denize girilebilecek bir yerde mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…