- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #42.761
yaaaaaaaaaaaaa resmen buluşmuşsunuz sonunda, sizin bu işi halledip buluşabileceğinizi hiç sanmıyodum, daha doğrusu ummuyodum, çünkü nasıl çatlayacağımı biliyoduum... yaa bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
bide sıpaların resimleri çekilmiş falaan, yaaaaaa bendeeee istiyooom, niye izmitte değilsiniz,ya da yakın biyerdeee... işin şakası bi yana çookk isterdim bende orada olmayı.. sizinle tanışmayı o kadar çok isterdim kiii... ya valla bende çok istiyom sizi tanımayı, izmite gelsenizeeeee ya da tamam ortada buluşalım bolu olsunhı olsun mu? ya ne tatlısınızz, msnler telefon numaraları falaan, e siz kankada olursunuz şimdiii...
ya bende bendeeeeeeeee... ya bu topikteki izmitliler ne hayırsız çıktılar yaa.. vallaa bende çok istiyom...
çok tatlılarrrr...Eki Görüntüle 440741 Kzlar biz kemece ve asu ile bulustuk cok keyifliydi bebişlerimizi gördük kanka bile oldu bıdıklar size bi anımızın fotografı sizde deneyin şiddetle tavsiye ederiz asu ve kemece sizi cok sevdim kerem ve öyküyü deyne görüşmek üzere
e be güzelim ben antalyadayım biz görüşseydik keşke...hangi zamanda bilmesemde çok isterdim..
kıyamaam kiii, yazık onaa.. annem uykusunda ağlayınca bebek, uyanıkken korkmuş der.. yani uyanıkken oynatıyorken hoplatıp zıplatıyorken farkında olmadan korkutuyo musunuz acaba.. bi dikkat et bakalım belki doğru olabilir, yani bu tecrübe edilmiş birşey değil ama bi gözlem yapmanda fayda var sanki..ankara lı kankalar buluşmanıza çok sevindim bebişlerin maşallahı var çok tatlılar allahım esirgesin o miniş kuzucukları ilerisi için yaşlandığımızda bebişlerin çok güzel bir anısı olarak kalacak bizim anneler ne çılgınmış dicekler...
bu arada benim oğlan uykusunda ağlıyor hiç güzel rüya göremiyor galiba korkuyor içim sızlıyor uyku düzenimiz altüst oldu yaa :18:
çok tatlılar maşallahhh... Annelerin de fotoğrafını istiyoruz amaaaaaa
çok tatlılar maşallahhh... Annelerin de fotoğrafını istiyoruz amaaaaaa
günaydıın herkese, yine hızlı bir başlangıç yaptım güne, sabah 6;30 da kalkmaya alışmışım, bugün oğlan uyuyoken uyandım ben.. şaka gibi.. neyse yine sabahın tüm rutinini hallettim çok şükür..
Asucum msjını okudum daaa, ya valla havaya girdim sabah sabah, ne güzel şeyler yazmışsın hakkımda çoook teşekkür ederim, çok tatlısın.. ama inanın bu durum tamamen sizden kaynaklanıyo, çünkü ben sevmediğim insanlara kendimi hiiç sevdirmem.. bende tanışmayı çok isterim de kimse yokki burda..valla çok üzgünüm, izmitte doğdum büyüdüm, memleketim yani burası, amaaa sayenizde nefret edecem artık burdan.. hadi izmite taşının, hayat çok güzel burda, hem iş imkanıda çok, denizide var mis gibi, deniz olmadan yaşanmaz ankaralılaaarrrr.... ah kızlar ah, tabi şaka yapıyorum herkese kendi memleketi güzel ama.. bende sizlerle tanışmak istiyom, napsak ki?
senemy ayvalık mı, yazlık mı.. ya süpersin.. bizde ayvalıktan tatil ayarlamaya çalışıyoduk.. madem orada yazlık falan var, bize bi otel tavsiye edebilirsiniz, sanırım orada pansiyon ya da apart tarzı şeyler daha fala.. neyse hadi bize bi yardımcı ol tatlım ya.. bakarsın ayvalıkta denk geliriz veee TANIŞIRIIIIIZZZZZZ.... oh be bende birileriyle tanışabileyim yani..temmuz 10 yada 16 gibi oradayız.. inşallah tabi.. izmire gidecez 15inde arkadaşın düğünü var, hazır yola çıkmışken bikaç günde tatil yapalım dedik ve ayvalık olabilir diye düşündük açıkçası.. ege yada akdeniz istemiyoz bu sene, çok sıcak ve nemli oralar.. biz neyse de, oğlanı zorlamaya gerek yok dedik ama.. tabi tavsiyelerine uyarız yani..
ya kızlar şu iş konusunda da tavsiye istiyom, ya ben neye elimi atsam elimde kalıyo, bu ne kısmetsizlik böle anlamadım.. paranız olsa nasıl bi iş düşünürdünüz.. ya fikir verin bize, kitlendik kaldık böle sap gibi.. enterasan şeyler istiyom ben, öle sıradan her yerde olan, herkesin yaptığı bir iş istemiyom artık.. çok mu şey istiyorum.. eveeett dediğinizi duydum..
cnm iş konusunda ben param olsa kesin böle pastane flan kafe gibi bişeyler acardım cok iş yapar yemek üzerine bi yerler yada takı shop falan brde bebek kıyafetleri üzerine bi yer işler
Suppersiniz... Mutluluğunuz ve buluşmalarınız daim olsun... Bı ara evim olan İzmir e uğrarsam neyli nurdanxkrn senemgy .... Buluşalım bizde.. Haftaya 3 günlüğüne izmirdeyim sonra İstanbul... Denis istanbuldaydi unutmadiysam.. Görüşsek mı ki????
kemece, asu ve gamze buluştunuz sonunda ne güzel. Siz ikinciye buluşursunuz topikte sizden başka buluşan olmaz sanırım. Belki sonbalarda senemgy izmire yerleşince ve Edibe evine dönünce :) izmirde 1-2 kişi daha vardı ama tam olarak hatırlayamayorum isimlerini.
Cantuba 15 temmuz'da bir yere gitmezsek ve siz de düğün telaşından vakit bulursanız buluşalım. Ayrıca Ayvalık benim eşimin de memleketi biz de sık sık gideriz. Verdiğin tarihlere göre hafta içine gelecek tatiliniz. Senemgy'le buluşursanız ben de katılırım size diyeceğim ama ramazan olduğu için biz evde oluruz büyük ihtimal. Ağustos'ta yapacağız biz tatili. Bu arada senin için iki iş fikri geldi aklıma ama sana uyarmı bilmiyorum tabi. Birincisi eğer ilgin varsa nikah şekeri, bebek şekeri, kına malzemeleri yapıp satabileceğin bir dükkan. İkincsi yine ilgin varsa şeker hamurundan pasta, kurabiye, ev yapımı kek, pasta, börek, sarma gibi şeyler yapıp satabileceğin bir dükkan. Ben iş kuracak olsam bunları yapardım herhalde. Tam benlik çünkü.
Devkule bebeğin uykusunda ağlıyormuş acaba. Karın ağrısı ya da diş sıkıntısı yüzünden uyukusu bozuluyor diye ağlıyor olabilir mi acaba. Benim de akılma böyle birşey geldi. Böyle bir durum varsa uyumadan bir ağrı kesici şurup içirsen belki rahatlar.
Eveeet İstanbul buluşması..ben de gelmeye çalışırım.biri planlasın lütfen..
Bir arada olsak bence de güzel işler çıkardı ben pasta yapmaya bayılırım ayrıca nikah şekeri tarzı şeyleri de hep yapmak istemişimdir bazen evde yaptıran varsa şu izin döneminde akşamları oğlan uyurken yapıp da hevesimi alsam mi diyorumkız ramazan 20 temmuzda başlıyo, olmaz ramazan, gel gel sende gel lütfen.. ay inşallaaahh denk geliriz ya inşallaaahh.. çok isterim.. bizde ramazan dolayısıyla muhtemelen tatili düğün öncesi yapar, üstüne izmire gidip düğünü yapar, sonrada evimize döneriz hayırlısıyla diye düşünüyorum.. önerebileceğiniz bir apart, pansiyon vs var mı? öyle bişi istiyom ben, 5 yıldızlı otelde oğluşuma nasıl yemek yapacam, ama sıcak bi aile ortamı olursa rica edip mutfağa girip oğluma mamalar yaparım, olmaz mı?
bide iş fikirleri için saol canım, biz topikcek süper fikirler üretip hep beraber bi iş yapsaaak ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?