2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben eskiden hep kız isterdim canım ama hamile kalınca eşim o kadar çok erkek istedi ki bi baktım ben de erkek oldu diye seviniyorum

slm kızlarr..bebekimi gördüm bugün pek hareketli değildi bugün çikolata da pek işe yaramadı.eşimle tartıştık biraz etkilendi heralde ayy hiç kıpırdamadı .ama çok şükür doktor bi sorun yok dedi bakalım ikili testtede bişey çıkmaz inşallah ..bide enfeksiyon var mı die bi test daha yaptır dedi doktor onu yaptıran var mı aranızda?

canım bebişini gördüğüne ve herseyin yolunda olduguna cok sevindim.. ben 2 hafta kadar önceydi sanırım idrarım yeşildi ve panik yapmıstım drum enfeksiyon olabilir diye hem idrar tahlili hem de kültür testi yaptırmıstı.. cok sukur bişey cıkmadı.. yediğim (kivi bence) bişeyden dolayı olmus olabileceğini söyledi.. bilmemekle birlikte 2 li testle ilgili oldugunu düşünmüyorum

fatmacım eşinle ve bebekinle sağlıklı mutlu nice senelere inşallahh...

cok tşk ederim canım ii dileklerin için. Allah hepimize ailemizle bebeğimizle bebeklerimizle belki uzun uzun sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah..

dogum gunun kutlu olsun canim bebegin esin ve sen hep mutlu olun saglikli huzrlu yuvaniz olsun

bi tanede ben var o kocadan. gecen gun dis agrisi cekti kac gun opusmedik bile bebege mikrop falan kacar enfeksion olurmus

Ayyy eşin çok komik çok güldüm...Bizimkide sanki kendisi hamile bir naz bir naz anlatamam.Adam bana yaklaşmaya korkuyo ya..Dedim en sonunda sen beni özlemiyormusun napayım dayanamadım..Oda dedi elimi sürmeye korkuyorum bebeğe bişey olur diye...Bakalım biraz gelişme var..Bebeği görünce rahatladı kendileri...

idrar tahlili ve kültürü bende de yapıldı canım bişey çıkmamıştı şimdi ikili testin yanında istedi bunu.yni kandan bakılcak.düşük tehlikesi ölü doğum riskine falan bakıyolarmış ücreti de 130tl

Kizlar kac gundur yazamiyodum bir grip oldumki sormayin aksi gibi kanamam oldu allahtan bebis saglikli ama dermanim yok serum bile nafile.. bu arada 15 haftalik olduk ama cinsiyeti belli degil dr inatla soylemiyo yaaa

ARKADAŞLAR MERHABA HERKESEBENDE KISMETSE KASIM SONU ARALIK BAŞI DOĞUM YAPICAM SAT TARİHİM 23 ŞUBAT. İKİLİ TEST YAPTIRANLAR ULTRASON+KAN KAÇ PARA ÖDEDİKLERİNİ VE NASIL YAPTIRDIKLARINI ÖĞRENEBİLİRMİYİM???

Canım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin.Ben medicana bahçelievlere gidiyorum..Ssklı muayene ücreti 37 tl kan testinede 121 tl ödedim sonucumu yarın alıcam..Önce ultrasonla ense ölçümü yapılıyor..Allaha şükür 1,3 mm yani normal çıktı bizimki..Kan sonucunu da yarın alıp dr söyliycem bakalım ii çıkar inşallah o da ..

ay aman Allah korusun.. burda kimse bahsetmedi öyle bişeyden ama .. ilk kez duyuyorum ben..

Kizlar kac gundur yazamiyodum bir grip oldumki sormayin aksi gibi kanamam oldu allahtan bebis saglikli ama dermanim yok serum bile nafile.. bu arada 15 haftalik olduk ama cinsiyeti belli degil dr inatla soylemiyo yaaa

ay bazıları öyle.. inşallah benimki öyle olmaz.. 4. aya kadar söylemiyolar burda ingiltereden bir arkadas var onlarada 5 aylık olana kadar söylemiyorlarmıs..hepsi ayrı cins yani :)

gecmiş olsun bu arada..bebişin saglıklıymıs cok sukur.. o bize yeter dimi :)

selam kızlarr çok halsizim bu aralar havalarda soğudu sanki kışa giriyoruz iyice tembelleştim...

Bu arada bendende doktorum hiç istemdi öyle bir test ?

selam kızlarr çok halsizim bu aralar havalarda soğudu sanki kışa giriyoruz iyice tembelleştim...

Bu arada bendende doktorum hiç istemdi öyle bir test ?

selam canım. bizimkide isterseniz yaptırın isterseniz yaptırmayın dedi. ama ben yaptırmanızı öneriyorum dedi. bende tabi bebişimi daha net göreceğim hevesiyle atladım. yaptırcaz diye ne yazık ki normal ultrasonda daha net görmüşdüm. hayallerim suya yattı yani

bende 2 li yi yeni yaptırdım. idrara baktırmadı

çok çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine dicem ama eminim çok dikkat ediyorsundur. Allah şifa versin.

ben özelde yaptırdım canım. benim sosyal güvence ile 115 tl tuttu. önce 3 boyutlu ultrasyona aldılar. o çıktıkdan sonra kan tahlili yaptılar sonuçlar yarın çıkacak. kan tahlilim 2,5 güne çıkmış oluyor. umarım işine yarar bilgiler.

ya kızlar hamile kıyafetlerimi satmak istiyorum, taş gibi iki pantolon bi capri var, almayı düşünen olmaz mı?

ve daha bir sürü şey, tshirt elbise pijama vs.

Son düzenleme:
aranızda geceleri sıksık uyanan, antin kuntin rüyalar gören varmı aranızda? eğer varsa 1 tatlı kaşığı kestane balı yiyip yatın. deliksiz bir uyku çekin. tecrübe edilmiş ve onaylanmıştır. bu arada annem içine birazda limon sıktırıyo öyle olunca zayıflatıyomuş. işe yarıyo mu bilmem

slm kı<lar dedıklerınızın hepsı var

erık yıyorum o kadar cok kı Allahtan esımın babasının bagı bahcesı var bır suru erık agacları var
her pazara gonderdıklerınde bır suru gonderıyor ..
ama yetmıyor bıle bugun yıne yarım kılo bıttı hemde kutur kutur valla dolgun dolgun

bas agrım basladı 3 gun surdu bugun gectı yarım mınoset ıctım ama kesmedı yenı yenı gectı

ve ıkı gundur de totom mu acık kalıyor bılmıyorum abuk subuk ruyalar goruyorum

dun gece ruyamda kahverengı parca dousuyordum cıger gıbı nasıl kalkttıgımı anlatamam dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…