- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.661
hiç kız ismi araştırma sen bi kere, bence senin de oğluşun olacak..
çünkü abimin bebişte bağdaş kurup oturmuştu oğluşu olacak,
ordan çağrışım yaptı bana
bağdaş kurmuşsa kesin erkektir ..
hahaha duyan da bilimsel bişiyler söylediğimi zannetcek
%50-%50 ihtimal var:13::13:
hiç oğluşu olup da kız bebiş isteyen yok mu bu forumda
slm kızlarr..bebekimi gördüm bugün pek hareketli değildi bugün çikolata da pek işe yaramadı.eşimle tartıştık biraz etkilendi heralde ayy hiç kıpırdamadı.ama çok şükür doktor bi sorun yok dedi bakalım ikili testtede bişey çıkmaz inşallah ..bide enfeksiyon var mı die bi test daha yaptır dedi doktor onu yaptıran var mı aranızda?
fatmacım eşinle ve bebekinle sağlıklı mutlu nice senelere inşallahh...
dogum gunun kutlu olsun canim bebegin esin ve sen hep mutlu olun saglikli huzrlu yuvaniz olsun
bi tanede ben var o kocadan. gecen gun dis agrisi cekti kac gun opusmedik bile bebege mikrop falan kacar enfeksion olurmus
ARKADAŞLAR MERHABA HERKESEBENDE KISMETSE KASIM SONU ARALIK BAŞI DOĞUM YAPICAM SAT TARİHİM 23 ŞUBAT. İKİLİ TEST YAPTIRANLAR ULTRASON+KAN KAÇ PARA ÖDEDİKLERİNİ VE NASIL YAPTIRDIKLARINI ÖĞRENEBİLİRMİYİM???
idrar tahlili ve kültürü bende de yapıldı canım bişey çıkmamıştı şimdi ikili testin yanında istedi bunu.yni kandan bakılcak.düşük tehlikesi ölü doğum riskine falan bakıyolarmış ücreti de 130tl
Kizlar kac gundur yazamiyodum bir grip oldumki sormayin aksi gibi kanamam oldu allahtan bebis saglikli ama dermanim yok serum bile nafile.. bu arada 15 haftalik olduk ama cinsiyeti belli degil dr inatla soylemiyo yaaa
selam kızlarr çok halsizim bu aralar havalarda soğudu sanki kışa giriyoruz iyice tembelleştim...
Bu arada bendende doktorum hiç istemdi öyle bir test ?
slm kızlarr..bebekimi gördüm bugün pek hareketli değildi bugün çikolata da pek işe yaramadı.eşimle tartıştık biraz etkilendi heralde ayy hiç kıpırdamadı.ama çok şükür doktor bi sorun yok dedi bakalım ikili testtede bişey çıkmaz inşallah ..bide enfeksiyon var mı die bi test daha yaptır dedi doktor onu yaptıran var mı aranızda?
Kizlar kac gundur yazamiyodum bir grip oldumki sormayin aksi gibi kanamam oldu allahtan bebis saglikli ama dermanim yok serum bile nafile.. bu arada 15 haftalik olduk ama cinsiyeti belli degil dr inatla soylemiyo yaaa
ARKADAŞLAR MERHABA HERKESEBENDE KISMETSE KASIM SONU ARALIK BAŞI DOĞUM YAPICAM SAT TARİHİM 23 ŞUBAT. İKİLİ TEST YAPTIRANLAR ULTRASON+KAN KAÇ PARA ÖDEDİKLERİNİ VE NASIL YAPTIRDIKLARINI ÖĞRENEBİLİRMİYİM???
ay aman Allah korusun.. burda kimse bahsetmedi öyle bişeyden ama .. ilk kez duyuyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?