- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.021
sevdecim bence git yaptır, belki bebek ileri gitmiştir çünkü. ben 12 lerde gitmiştim bebek 13 lerde çıktı, yani ihmal etsek geç kalıyorduk. 14 ten sonra bu test yapılmıyor.
kızlar anket ekledim hadi bakalım oylayalım kim bilir ben ne zaman oylıcam
enemmmmmmmmmmm
benim de bi surprız olmasın :)
Günaydın Herkese..
Biz şoktayız minik kuzum erkekmiş hemde yanılma payı olmaz sanmıyorum dedi doktor .. ben anlamıyorum acaba görmediklerinde kıza benziyomu diyolar.. oysaki tahminde bulunmamaları en doğrusu..kızım diye sevdim 2 hafta o kadar alıştırdımki kendimi kıza duyduğumda neredeyse bayılacaktım.. çin takvimi beta hcg yüksekliği ekşi yemek falan hepsi hurafe :) sadece rus takviminde erkek çıktı oda tesadüftür.. ismini hazırlamıştım odasına karar vermiştim süsleme püsleme hayalleri kurmuştum..şimdi sıfırdan başlıcam içim biraz buruk ne yalan söyliyeyim bana gücenmesin yavrum..Allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin..tamamına erdirsin..
uzulme canim zaman o kadar hizli geciyor ki...ama ben de oyrenemedim bebis kapatti bacaklarini gotermedi bardas kurmus oturuyodu afacan,,,ama senin koydugun bir linke girdim dogum tarihleri yazilan erkek cikti, bakalim sonuc ne olucak, bir de gelecek ay gidicem 1 ay sonra gel dedi doktorum... su aralar bazen agrim oluyor ama normal oldugunu soyledikleri icin gitmiyorum,..insallah hepimiz icin her sey iyi ve hayirli olur. ilkimucum kacmakla canini kurtaracagini saniyorsa yaniliyor basini soyleyib kacmak varmi??? hayiiiiiiranlatsin da gulelim bir az.
Ay benim de 1 Aralık olabilir. 9+3 günlükken ultrason kağıdında tahmini doğum tarihi 1 Aralık yazıyordu. 11+5 günlükken 4.56cm olmuşuz ve tahmini doğum tarihi 30 Kasım olmuş. Yani bu değişebiliyor. Doğuma kadar çok değişir.Son adet tarihime göre de 28 Kasım ama tabi Aralık'ta da doğurabilirim. Allah sağlıkla o günleri nasip etsin de... Ben bu topiğe alıştım. Şimdi başka topiğe adapte olamam.
Ay benim de 1 Aralık olabilir. 9+3 günlükken ultrason kağıdında tahmini doğum tarihi 1 Aralık yazıyordu. 11+5 günlükken 4.56cm olmuşuz ve tahmini doğum tarihi 30 Kasım olmuş. Yani bu değişebiliyor. Doğuma kadar çok değişir.Son adet tarihime göre de 28 Kasım ama tabi Aralık'ta da doğurabilirim. Allah sağlıkla o günleri nasip etsin de... Ben bu topiğe alıştım. Şimdi başka topiğe adapte olamam.
e ona bakarsanız benim de 01.11.2011 di muhtemel doğum
şimdi 10 gün öndeee
bende ekime mi gidiim :)
seni zaten bırakan yokki gidemezsin hiç biyerebenimde büyük ihtimal sezeryan olucağı için ekim sonu olucak sanırım
hiç kaçar mıyım öğle arası yemek molası
13,30 iş başı
komik olan şeyi anlatıyorum.. sirlicim hoşgeldin bu arada..
ya ben abilerime hamile olduğumu söylememiştim, ankaraya gidicem ayın 18 inde hem yüzyüze söylerim hem de cinsiyetini öğrenir, ikisini birden söylerim diye düşündüm..
şimdi ben kızıma ankarada doğum yaptım, benim abimin eşi de hamile o da benim doktoruma gidiyo.. bu forumdan biri taa ne zaman bana Ankara'dan doktor tavsiyesinde bulunan var mı demişti ben de kendi doktorumu yazmıştım buraya forumun ilk sayfalarına.. bizim gelin de kendi doktorunu yani benim eski doktorumu google dan aratmış, internetten yorum yapan var mı bakalım diye...
direk benim yorum çıkmış karşısına işte benim doktorum çok iyiydi.. 14 aylık kızım var 2,5 aylık hamileyim, işte ilk bebeğim riskli doğumdu özgür bey çok yardımcı oldu felan diye...
bi okumuş, Allaalla.. bizim özge ye ne kadar çok benziyo bu demiş.. sonra kullanıcı adını okumuş ilkimu, benim kızımın adı... profilime bakmış yaşadığı yer antalya devlet memuru
aaaa bu bizim özge yaaa demiş
beni aradı sen hamile misin diyo bana..
ben de yok öyle bişey yaa nerden çıktı daha neler felan dedim..
bak özge bizden saklama tekrar soruyorum dedi..
ben de göya ankaraya gidince söyliycem diye..
yok yok ne alaka diyorum hala..
sonra bana "İLKİMU KİM O ZAMAN" demez mi pat diye
ben dondum kaldım...... sonra gülme krizine girdim..
böylece ailede herkes öğrendi hamiş olduğumu...
Ayy sakın gitme. Sensiz olmaz.
Çok tatlısınız kızlar ya. Sizi bırakıp nereye gidilir ki? Ekim-Kasım-Aralık hangi ayda doğurursak doğuralım, kader birliği yaşadık şurada kaç aydır. Yok keseydi, kalp atışıydı, cinsiyetlerdi derken haftalar geçti. Doğumlarımızı da kutlayacağız inşallah. Bebiklerimizin patiklerini göstereceğiz daha.Allah'ım sağlıkla göstersin tamamını. :97:
komik yaa is yerindeyim yurekden gulemedim bile bi de yazma seklinden anlamis olmali cunki insan konustugu sekilde yazar ya iyi ki onlar hakkinda bir seyler yazmamissin kayinvalide,elti, gorumce falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?