- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.781
Selam kizlar hamilelikte sac boyatilmaz biliyorum ama sac kestirmek iyi degil derler hic kestiren varmi aranizda?
valla ilk defa saçım bu kadar uzadı.o dedikleri batıl ama yok ömrü kısalırmış çocuğun..bilinçaltıma öyle bir yer etmişki bu düşünce doğuma kadar kestirmicem
benimde aslinda inanasim yok ama yinede aklimda kestireyimmi yoksa kalsinmi diye en iyisimi kalsin zaten pek bisey kalmadi surda biraz daha idare edelim:97:
bencede dayanırız azcık daha.bu arada kızlar hamileyken eyüp sultan gibi yerlere gittiğinizde elinizi vücudunuza sakın sürmeyin leke oluyomuş bu sanırım batıl deil.test edilmiş onaylanmış[/QUO
enteresan ilk defa duyuyorum bunu istesemde gidememki ben yurtdisindyim
Kızlar merhaba.benim özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak;benim kemiklerim çok agrıo.el ve ayak kemiklerim uykudan uyanıorum resmen.sizce sebebi ne olabilir?ben günde 1bardak süt içiorum az mı gelio acaba.ama çok yoğurt,peynir yiyorum.birde biz oğlumuz için Mete Aras ismini düşündük.nasıl kulağa hoş gelior mu?
Kızlar merhaba.benim özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak;benim kemiklerim çok agrıo.el ve ayak kemiklerim uykudan uyanıorum resmen.sizce sebebi ne olabilir?ben günde 1bardak süt içiorum az mı gelio acaba.ama çok yoğurt,peynir yiyorum.birde biz oğlumuz için Mete Aras ismini düşündük.nasıl kulağa hoş gelior mu?
tecrübem yok olcak inşallah ama..magnezyum eksikliğide kemik agrısı yapabilir canım..yine bir bardak süt içiyosan iyi ben süt görünce bile midem bulanıyor..
kızlarr magnezyum kalsiyum siz ne kullanıyorsun merak ettim. ben magvital ve calsiday D3 kullanıyorum. her gün.
Selam kizlar hamilelikte sac boyatilmaz biliyorum ama sac kestirmek iyi degil derler hic kestiren varmi aranizda?
benimde dip röfle yaptırmam lazım kestirmem lazımm ama cesaret edemiyorumm... İnşalalhh doğum sonra gidicemm şöyle bir güzel değişicemm gelicemm :):)
dip boya zararlı canım aman hee
evett canım dip boya zararlıymışş ama bazı doktorlar özellikle bayan doktorlar dip röfle dipten yapılmadığı için ona izin veriyorlar ama ben yinede cesaret edemiyorummm amannn önemli değill valla böyle olmak bebeğiminnn sağlığı herşydenn önemli... Doğumdan sonra yaptırırım artık...
yaa kızlar bebişimin hareketleri azaldı sankiii daha yavas vuruyo neden kii:26:
Benimkilerde öyle canim dün gece hic durmadilar bugünde cok hareketsizler kizim hareketliydi ama ogluma göre simdi ikiside sakin anlamadim bugün normalmis bunlar aslinda biz ayaktayken felanda oynuyolarmis biz anlamiyormusuz normalde 150den fazla oynuyormus bebekler günde
gerçi doktorda dedi hergün aynı olmaz oynaması dedi ama meraklandım iştee
ya evet onlarda uyuyor artik hep tekme atmasini bekleme annesi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?