- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.801
yaa kızlar bebişimin hareketleri azaldı sankiii daha yavas vuruyo neden kii:26:
tekme atmazsa kendimi boşlukta hissediyorum
canım bugün sağlık ocağına gititm ordaki hemşire dedi ki bu sıcaklarda günde 1-2 kez hisset yeter daha çok güçlü değil ve sıcaklardan sen yorulunca oda yoruluyor dedi. sabret dedi bana :):)
kızlar eşim 10 gün gece evde yok.canım çok sıkılıyo yaaçok zor 3 te ancak uyuyabiliyorum korkudan dualarla
ben de söle düşünüyorum artık 6 aylık oldular tekmeleri daha şiddetli olması geerekmezmi ben önceden daha fazla hissediyorum
kızlar eşim 10 gün gece evde yok.canım çok sıkılıyo yaaçok zor 3 te ancak uyuyabiliyorum korkudan dualarla
ooo 10 günmü benim eşim 1 hafta gündüz 1 hafta gececi biz oğlusumla suanda yalnızız 11 gibi uyuruz korkmaaa dua et ALLAHA sıgın
canım benim bebeğimde dün çok kımıldadı.gecede uyuyana kadar sürekli kımıldadı.ben uyuduktan sonrada kımıldamıştır muhakkak.eee bugünde yoruldu tabi az hissettim endişe etme yaniii normal yavrularımızın kasları tam gelişmedi...ayyy şimdi bide ne düşündüm biliyomusun emerken iki üç sefer çekmeyle yorulcaklar uyuycaklarrrrr
valla seninki daha zormuşş..allah yardımcın olsunnn
doğru vallahi yerim onların emmelerini
inşşş sütüm olurda bol bol emdiririm.hep dua ediyorum.öyle çok sütüm olsun ki çocuğum doysun ememesin taşsın sütüm diye
aynen canım ya benimde eşim evde olmadığı zamnaalrda geceleri bende uyuyamıyorumm hatta yatak odasına geçemiyorumm 4-5 gibi ışıklar açık olunca ancak uyuyabiliyorum. bende senin gibiyim. hele geçen akşam elektrikler gitit uyuyordum o kadar şartlanmışım ki uyurken ışık sönünce direkt uyandım gece gece tabii yataktan kalkamadımm 20 dakika kadar sonra geldi neyseki elektrikler..
Benim esimde gececi hep yatamiyorum gec saate kadar hamile kaldigimdan beri cok tirsiyorum :83::83::83:
korkmayın kızlarrr birseyck olmaz ALLAH buyuk
aminn ben alıstım canım 1senedirr:2:
bende salonda yatıyorum.kapılar kilitli hepsi yattığım salonda dahilll...dün tv açık uyudum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?