2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım bugün sağlık ocağına gititm ordaki hemşire dedi ki bu sıcaklarda günde 1-2 kez hisset yeter daha çok güçlü değil ve sıcaklardan sen yorulunca oda yoruluyor dedi. sabret dedi bana :):)

ben de söle düşünüyorum artık 6 aylık oldular tekmeleri daha şiddetli olması geerekmezmi ben önceden daha fazla hissediyorum

ben de söle düşünüyorum artık 6 aylık oldular tekmeleri daha şiddetli olması geerekmezmi ben önceden daha fazla hissediyorum

canım benim bebeğimde dün çok kımıldadı.gecede uyuyana kadar sürekli kımıldadı.ben uyuduktan sonrada kımıldamıştır muhakkak.eee bugünde yoruldu tabi az hissettim endişe etme yaniii normal yavrularımızın kasları tam gelişmedi...ayyy şimdi bide ne düşündüm biliyomusun emerken iki üç sefer çekmeyle yorulcaklar uyuycaklarrrrr

kızlar eşim 10 gün gece evde yok.canım çok sıkılıyo yaa
çok zor 3 te ancak uyuyabiliyorum korkudan dualarla

Ahh canim ben her gece yanlizim esim hep gececi benimde artik alistim sayilir ama hamile kalinca banada bi korku geldi ya önceden hic yoktu böyle bise bende simdi isik acip yatiyorum:83::83::83:

doğru vallahi yerim onların emmelerini

kızlar eşim 10 gün gece evde yok.canım çok sıkılıyo yaa
çok zor 3 te ancak uyuyabiliyorum korkudan dualarla

aynen canım ya benimde eşim evde olmadığı zamnaalrda geceleri bende uyuyamıyorumm hatta yatak odasına geçemiyorumm 4-5 gibi ışıklar açık olunca ancak uyuyabiliyorum. bende senin gibiyim. hele geçen akşam elektrikler gitit uyuyordum o kadar şartlanmışım ki uyurken ışık sönünce direkt uyandım gece gece tabii yataktan kalkamadımm 20 dakika kadar sonra geldi neyseki elektrikler..

bende salonda yatıyorum.kapılar kilitli hepsi yattığım salonda dahilll...dün tv açık uyudum:18:

korkmayın kızlarrr birseyck olmaz ALLAH buyuk

Bende yoktu canim ya sonradan oldu gercekten ama kapilari kilitliyorum duami edip yatiyorum iste ne yapayim insallah benim sütümde bol olur yeter bebislerime korkuyorum ikisine yetmez diye acaba her ihtimale karsi mama alsammi evde bulunsun:44::44:

bende salonda yatıyorum.kapılar kilitli hepsi yattığım salonda dahilll...dün tv açık uyudum:18:

aynen canım bende öyle salondayımm hep. tutuluyor bir taraflarım ille. hep tv açık benimde yaa neden böyle korkuyorum bilmem. bazen diyorum Oğlum doğunca o koruyacak beni diye eşime :) bebek olunca mecburen yatarız odamızda heralde bebeğin beşiği orda oolacak sonuçta. bebeğimiz rahat uyusun diye... alışıcaz artık canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…