2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm senin ne güzel ikiz bebişler normal yollamı kızlr özeldn msnniz varsa yollayın devamlı irtibatta oluruz

Sagol canim evet ikizlerim geliyor insallah normal sayilir yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim yumurtalarim tembeldi tedavi oldum iste

sizinkiler enazından ya gece yada gündüz yanınızda. benimki hepten ortalıklarda yok.

Hayirldir canim nerdeki esin anlamadim ben

sizinkiler enazından ya gece yada gündüz yanınızda. benimki hepten ortalıklarda yok.
ay kıyamam... neden kiii

ewet benimde oğluşum koruyacak annesini doğunca..neyse ilk zamanlar koruyamaz diye endişe edersem park yatak olcak benimki nasılsa taşırım

olsun benimde zor oldu kaç düşükten sonra ALLAHIMA bin şükür klomen bile kullanmıştım ama bende işe yaramadı lendiliğimden kaldım dualarla

cnm kız daha cok oynuyo gibi birşe demiştinee ordan anladım ben azcık yemek yiğim kızlarr

Evet ya demistim demi sanirim bende aciktimye canim sen yemegini zaten benim agzimda hic durmuyor almadigim kilolari bu aylarda alacagim sanirim size afiyet olsun bebisle

sağolun kıslar. özlüyorum ama dediğiniz gibi iş işte. bizim için çalışıyor sonuçta.
ne yapalim canim bizim icin hepsi dayancaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…