- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.821
nasıl yani canımsizinkiler enazından ya gece yada gündüz yanınızda. benimki hepten ortalıklarda yok.
cnm senin ne güzel ikiz bebişler normal yollamı kızlr özeldn msnniz varsa yollayın devamlı irtibatta oluruz
sizinkiler enazından ya gece yada gündüz yanınızda. benimki hepten ortalıklarda yok.
ay kıyamam... neden kiiisizinkiler enazından ya gece yada gündüz yanınızda. benimki hepten ortalıklarda yok.
aynen canım bende öyle salondayımm hep. tutuluyor bir taraflarım ille. hep tv açık benimde yaa neden böyle korkuyorum bilmem. bazen diyorum Oğlum doğunca o koruyacak beni diye eşime :) bebek olunca mecburen yatarız odamızda heralde bebeğin beşiği orda oolacak sonuçta. bebeğimiz rahat uyusun diye... alışıcaz artık canım..
olsun benimde zor oldu kaç düşükten sonra ALLAHIMA bin şükür klomen bile kullanmıştım ama bende işe yaramadı lendiliğimden kaldım dualarla
Öylemi ne güzel ALLAH bagislasin bebislerimizi saglikla kucagimizada aliriz insallah cinsiyeti bellimi?
ay kıyamam... neden kiii
ewet benimde oğluşum koruyacak annesini doğunca..neyse ilk zamanlar koruyamaz diye endişe edersem park yatak olcak benimki nasılsa taşırım
korurrr annesiiii korumaz mıı :) nefesleri yetecekk bence kendimiizi güvende hissetmemiz için..
nasıl yani canım
bu aralar işleri şehir dışında. haftada 1 evde olabiliyor bazen 1 bazen 2 gece kalıp gidiyor.
bu aralar işleri şehir dışında. haftada 1 evde olabiliyor bazen 1 bazen 2 gece kalıp gidiyor.
sanırım biri kız biri erkek süperr
aminn canım erkek oğluşum olcak inş
aaa şuanda asi firarininde biri erkek sonuçta herkes erkek anası hemi????
cnm kız daha cok oynuyo gibi birşe demiştinee ordan anladım ben azcık yemek yiğim kızlarrNerden anladin kiss daha söylemeden
ALLAH bagislasin canim saglikla dogurmayi nasip etsin insallah hepimize
Evet canim bi kizcem bi ogluum olacak hayirlisiyla
allah yardımcın olsun canım cidden çok zor..
cnm kız daha cok oynuyo gibi birşe demiştinee ordan anladım ben azcık yemek yiğim kızlarr
ne yapalim canim bizim icin hepsi dayancaz artiksağolun kıslar. özlüyorum ama dediğiniz gibi iş işte. bizim için çalışıyor sonuçta.
kızlar şu kara ultrasonda doktorunuz her gittiğinizde yavrunuzun yüzünü falan gösteriyomu ağzı burnu falannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?