- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.841
cıksölçümleri alınca acuk bi gösteriyo o kadar
kızlar şu kara ultrasonda doktorunuz her gittiğinizde yavrunuzun yüzünü falan gösteriyomu ağzı burnu falannn
Kizlar aranizda vitamine devam eden varmi bide bu hafta doktorum bana hap verdi sanirim magnezyum ilaci bu adi magnetrans extra 243mg sanirim kramplarim icin verdi
kızlar şu kara ultrasonda doktorunuz her gittiğinizde yavrunuzun yüzünü falan gösteriyomu ağzı burnu falannn
evet canım ben devam ediyorum doğuma kadar da devam edecekmişim sanırım. hatta doğumdan sonra bile direncin düşmesin diye. ben ferrevit pronatal kullanıyorumm.
Kimse yazmadi tek benmi kullaniyorum :44::44:
Kimse yazmadi tek benmi kullaniyorum :44::44:
Senle dogum tarihimiz ayni canim benimkiler erken gelmesse beraaber dogurcaz sanirim ama benim doktorum ekim ortasi gibi bekliyoruz dedi
canım ben başta elevit aldım ama herkesi kabız yapan hap beni ishal yaptı naparsın doktor bile şaşırdıistisnasın dedi o yüzden kullanamadım hiç ama magvital ve aspirin kullandım baştan beri şimdi de kansızlık eklendi demir hapı yani
banada yazdı dr. ama ben hiç kullanmadım.:26: hap içemiyorum. ama şimdiden sonra kullanmayı düşünüyorum
valla benim kadar ilaç kullanan yok heralde valla. levotiron, maltofer, magvital, calsiday, ferrevit pronatal, marincap( 2günde 1 ) ....
Merhaba canim, el ve ayak kemiklerinde agrinin sebebi el ve ayak sinirlerinde sIkIsma olabiliyormus gecmis olsun.normalde 2. tremesterde 2 bardak süt kalsiyum ihtiyacina tam geliyormus ama peynir ve yogurt yiyorsan az degildir. Mete Aras ismi gercekten hos geliyor kulaga hayirlisi olsun insaallah. Ismi Mete Aras olacaksa adiyla yasasin insaallah.
yaa canım 1 kasım gözüküyor ama. Ben sezeryan olsun isityorumm kısmet tabi dee.. daha konuşmadık doktorla ama ekim 20 gibi geliyor banada nedense. içimden öyle geçiyor :):)
valla benim kadar ilaç kullanan yok heralde valla. levotiron, maltofer, magvital, calsiday, ferrevit pronatal, marincap( 2günde 1 ) ....
ayyy aynı dert bende de var yaaa sabah uyandığımda bileklerime dokunamıyorum bazen de ağrısına uyanıyorum ben süt yerine ayranı çok içiyorum aynı zamanda da peynir ve süzme yoğurt yiyorum... birde doktorumun verdiği osteocare diye bir ilaç var calsiyum-magnezyum günde 2 tanede o ilaçtan alıyorum buna rağmen ağrım var...
tecrübem yok olcak inşallah ama..magnezyum eksikliğide kemik agrısı yapabilir canım..yine bir bardak süt içiyosan iyi ben süt görünce bile midem bulanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?