2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kizlar aranizda vitamine devam eden varmi bide bu hafta doktorum bana hap verdi sanirim magnezyum ilaci bu adi magnetrans extra 243mg sanirim kramplarim icin verdi

Kizlar aranizda vitamine devam eden varmi bide bu hafta doktorum bana hap verdi sanirim magnezyum ilaci bu adi magnetrans extra 243mg sanirim kramplarim icin verdi

evet canım ben devam ediyorum doğuma kadar da devam edecekmişim sanırım. hatta doğumdan sonra bile direncin düşmesin diye. ben ferrevit pronatal kullanıyorumm.

evet canım ben devam ediyorum doğuma kadar da devam edecekmişim sanırım. hatta doğumdan sonra bile direncin düşmesin diye. ben ferrevit pronatal kullanıyorumm.

Senle dogum tarihimiz ayni canim benimkiler erken gelmesse beraaber dogurcaz sanirim ama benim doktorum ekim ortasi gibi bekliyoruz dedi

Senle dogum tarihimiz ayni canim benimkiler erken gelmesse beraaber dogurcaz sanirim ama benim doktorum ekim ortasi gibi bekliyoruz dedi

yaa canım 1 kasım gözüküyor ama. Ben sezeryan olsun isityorumm kısmet tabi dee.. daha konuşmadık doktorla ama ekim 20 gibi geliyor banada nedense. içimden öyle geçiyor :):)

Gercekten yaramamis sana ilginc canim kullanma o zaman

banada yazdı dr. ama ben hiç kullanmadım.:26: hap içemiyorum. ama şimdiden sonra kullanmayı düşünüyorum

ben ilk doktora gittigimde canta vermisti doktor icinde cikmisti magnezyum toz halindeydi ama tadi kötüydü simdiki hap ama gercekten agrilar icin iyi geliyor

çok saol canım.ben sabah kahvaltıda yaklaşık 3dilim peynir yiyorum,akşam 1kase yoğurt,1bardakta süt ama kemik ağrım birkaç gündür çotu.haftaaya doktora gidince sorcam .ismi begenmenede sevndm saol.

Ya aynen işte geçen gece kaç defa kalktım soğuk suyla yıkadım geçmedi.ağlıyacaktım okadar çok ağrıda.çok şükür buğün iim.haftaya doktoruma gidince sorcam belki ilaca gerek duyar

kızlar nohut yemeği yedim azönce, uzanıyorum şuan ve çılgınlar gibi tekmeliyo oğlan, ya boks yapıo içerde ya top sektiriyo nohutu çok sevdi heralde

tecrübem yok olcak inşallah ama..magnezyum eksikliğide kemik agrısı yapabilir canım..yine bir bardak süt içiyosan iyi ben süt görünce bile midem bulanıyor..

Ya bende farklı değilim aslında.hamilelikten önce ağzıma deyirmezdim.ama artık içmeye çalışıorum.özellikle peynir,yoğurt ve ayranı daha bol tüketmeye çalışıorum.doktorumda enaz 2bardak iç dedi.bende işte içebildiğim kadar içiorum ama bu ağrılar 2-3gün mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…