- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.901
ay midemmmm nasıl yanıyo kızlar yaaa:84::84:
canım benim saçımda hep uzundu ama bu sıcaklara dayanamayıp 1.5 ay önce omuzlara kadar kestirdim bence batıl inançtan başka bişi değil.Selam kizlar hamilelikte sac boyatilmaz biliyorum ama sac kestirmek iyi degil derler hic kestiren varmi aranizda?
hayırlı cumalar kasım anneleri sizleri baştan beri takip ediyorum.Bana güç veriyorsunuz.Allah razı olsun şu ana kadar ilk aylar çektiğim bulantılar dışında sıkıntım yoktu .Ama 10 gündür çooook zor günler geçiriyorum.Pazartesi diyazem verdiler ama olmadım psikiyatriye gittim panik atak teşhisi ile başladı.Hala ataklar geliyo boğuluyo ölüyo gibi oluyoyorum.İlaç düşük dozda ama yinede kızıma zarar verir mi diye endişeleniyorum Hiç böyle bişey yaşamadım Allah kimsye vermesin
benim eşimde yat diye ısrar ediyo gece uyumayınca onuda uyandırıyorum :) ver istersen biraz ben taşıyayım bebeği sen çok yoruluyosun diyor bana
canım rennie cigneme tableti anında kesiyorrr! tavsiye ederim gecmis olsun!ay midemmmm nasıl yanıyo kızlar yaaa:84::84:
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize...
canım benim saçımda hep uzundu ama bu sıcaklara dayanamayıp 1.5 ay önce omuzlara kadar kestirdim bence batıl inançtan başka bişi değil.
canım çok geçmiş olsun . bende fatma arkadaşımıza katılıyor bol bol dua et kuran oku çok iyi gelicektir. seni rahatlatıcak şeyler yap güzel hayaller kur fatmacım tam anlamıyla güzel tanımlamış...
bu arada kızlar tatilde başıma gelen uyurken boğulma olayı dün gece yine oldu. çok yemek yememe rağmen midemdekiler mide kapakçığını gevşek olmasından dolayı nefes boruma kaçıyor dün gece daha iyi anladım. tek yaptığım hata uyumadan 2 koca bardak su içmek. sonra tv izlerken dalmışım. birden fırladım ayağı eşim yazık acayip telaş yaptı. öksürttü beni onun sayesinde 4-5 öksürükle açıldı nefes borum. çok kötü ya ALLAH kimseye vermesin. tekrar uzandım yatağa 10 dakka içinde midemdeki bütün yemeklerin yukarı doğru çıktığını hissettim ve lavaboya koştum ve afersiniz ama bir legen dolusu çıkardım. ondan sonra rahatladım. birkaç gündür kızımda itiştirip duruyordu organlarımı fark etmişti yer açıyor kendine diye demekki midede oynadı ve yediklerimide hazmedememişim. sabah kadar bi uyanık bir uyur geçirdik
canım benim saçımda hep uzundu ama bu sıcaklara dayanamayıp 1.5 ay önce omuzlara kadar kestirdim bence batıl inançtan başka bişi değil.
canım çok geçmiş olsun . bende fatma arkadaşımıza katılıyor bol bol dua et kuran oku çok iyi gelicektir. seni rahatlatıcak şeyler yap güzel hayaller kur fatmacım tam anlamıyla güzel tanımlamış...
bu arada kızlar tatilde başıma gelen uyurken boğulma olayı dün gece yine oldu. çok yemek yememe rağmen midemdekiler mide kapakçığını gevşek olmasından dolayı nefes boruma kaçıyor dün gece daha iyi anladım. tek yaptığım hata uyumadan 2 koca bardak su içmek. sonra tv izlerken dalmışım. birden fırladım ayağı eşim yazık acayip telaş yaptı. öksürttü beni onun sayesinde 4-5 öksürükle açıldı nefes borum. çok kötü ya ALLAH kimseye vermesin. tekrar uzandım yatağa 10 dakka içinde midemdeki bütün yemeklerin yukarı doğru çıktığını hissettim ve lavaboya koştum ve afersiniz ama bir legen dolusu çıkardım. ondan sonra rahatladım. birkaç gündür kızımda itiştirip duruyordu organlarımı fark etmişti yer açıyor kendine diye demekki midede oynadı ve yediklerimide hazmedememişim. sabah kadar bi uyanık bir uyur geçirdik
Arkadaşlar benim de sizlere bir sorum olacak, iki üç gündür ayaklarım ve ayak bileklerim patates gibi şiş vaziyette, Allaha şükür elimde yüzümde bir şişlik yok o önemli bir durummuş, benim merak ettiğim sizin de ayaklarınızda şişlikler yani ödem oluyor mu? Çalışıyorum diye yorgunluktan mı oluyor acaba? Sizin de ayaklarınızda şişlikler oluyorsa nasıl geçiriyorsunuz?
canım rennie cigneme tableti anında kesiyorrr! tavsiye ederim gecmis olsun!
canım gecmis olsun.. sana tavsiyem yemegin ustune en az 2-3 saat oturur pozisyonda dur.. bırak hamileligi normal zamanda bile gastroenterologlar yemekten sonra yatmayı hic tavsiye etmezler..
aman dikkat et tatlımm..
aaa
doktormu verdi canım:26:
hihihhiihihihbenimkinede dün şu meyra nın ninnisini gönderdim telefondan. e güzel de diyo hep annesinin bitanesi falan diyo dedi. e o kadar da olacak dedim. 9 ay ben karnımda taşıyom. kıskan. şey nolcak
evet canım tavsiye ederim cignemek istemiyorsan surubunu da alabilrsinnn vallahi cektigin sıkıntıya degmez.. evde arabada cantamda her yerde bulunduruyorum gunde en fazla 2 tane alıyorum..
evet canım tavsiye ederim cignemek istemiyorsan surubunu da alabilrsinnn vallahi cektigin sıkıntıya degmez.. evde arabada cantamda her yerde bulunduruyorum gunde en fazla 2 tane alıyorum..
geçmiş olsun canım. ara ara banada oluyor. ve ben çıkarırken tansiyonum düşüyor. bayılmaya ramak kalıyo yani. zor işler bunlar
canım rennie cigneme tableti anında kesiyorrr! tavsiye ederim gecmis olsun!
canım gecmis olsun.. sana tavsiyem yemegin ustune en az 2-3 saat oturur pozisyonda dur.. bırak hamileligi normal zamanda bile gastroenterologlar yemekten sonra yatmayı hic tavsiye etmezler..
aman dikkat et tatlımm..
oda kendi bi ninni uydursun babasının bir tanesi diye sonuçta ikinizinde bir tanesi :)) benimkide çok kıskanç önce doktor bize kız demişti kızlar babaya düşkün olur bana daha düşkün olucak görürsün diyodu erkek olduğunu duyunca şimdi ben diyorum erkekler anneye düşkün olur ben kızın sana düşkün olmasına katlanırdımda sen oğlanın bana düşkün olmasına katlanabilecekmisin bakalım diyorum oğlumda bana düşkün olur diyor bakalım hoş sağlıkla doğsunda babasına düşkün olsun ben takılmam heralde :)))
ah canım gecmiş olsun.. yastıgını biraz yüksek tutman lazım ve yemekten sonra hemen yatmaman lazım.. dikkat et lütfen.. ben kasıldım yazdıklarını okurken bi an benimde nefes gitti yani..
E öyle canım, hayırlı sağlıklı olsunda. benimki bebeğin varlığına alışana kadar hayatım kabus gibiydi. düşün bebeği bana tercih ettin diyordu. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Kızlar kol veya bacağında uyuşma yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?