- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.921
Kızlar kol veya bacağında uyuşma yaşayan var mı?
sayın crafty hanım!!!!
ne zaman yazacaksınız acepp??
Nil'e şikayet ederim sizi!
merhaba canım ben çalışmıyorum evdeyim bol bol dinlenmeme rağmen bende de şişlikler oluşmaya başladı... sadece el ve ayaklarımda var.. ben yere yatıp ayaklarımı duvara dikiyorum 15 dk. çok iyi geliyor... akşamları iş dönüşü denemeni tavsiye ederim..
Kızlar kol veya bacağında uyuşma yaşayan var mı?
nasılsın güselim. sende geçmişi mi okuma çabasındasın
Arkadaşlar benim de sizlere bir sorum olacak, iki üç gündür ayaklarım ve ayak bileklerim patates gibi şiş vaziyette, Allaha şükür elimde yüzümde bir şişlik yok o önemli bir durummuş, benim merak ettiğim sizin de ayaklarınızda şişlikler yani ödem oluyor mu? Çalışıyorum diye yorgunluktan mı oluyor acaba? Sizin de ayaklarınızda şişlikler oluyorsa nasıl geçiriyorsunuz?
aynen tadlum oku,oku bitirdim sonunda
yeni kalktim dun mahvolmusum yaheryerim agriyor ayaklarim,bacaklarim gece agrilardan uyamadim,yuruyemedim.
dun esimin arkadasinin hanimi geldi bilmiyordum gelecegini zaten aniden alinmis bir karar kizin bizim taraflarda bir isi varmis.isi bitince yorulmus beni princesse birakin demis.oda hamile dogumu ekimde Allahim nasil citir yerinde duramiyor,tavsan gibi zipliyor durmadan.22 yasinda yasinin verdigi bir enerjimi bilemiyorum oglu olacak bizim kiza talip ciktilar
ben boyle hamile gormedim masallah bird ekendime baktim dozer gibi olmusum yerimden kipirdayamiyorum ay birsey olacak bebege,sunu yapmayim bunu yapmayim diye ,diye kendime neler ettimisim ben ya
kiz 2 aylik hamileyken sekeri cikmis hap vermisler bir sure icmis sonra atmis hepsini kesinlikle folik asit kullanmamis.hamilelikte yasaklanan butun gidalari yemis.
ay kiz hic umursamiyor cahillik bumudur?o mu iyi yapiyor yoksa bizlarmi kizlar dun yine butun gece dusundum benmi biryelerde hata yapiyorum diye.
dogumuna 2 ay kalmis daha hic bir hazirligi yok.ayrica misafiride hic eksik olmuyormus.sonucta yeni evliler daha bir yil olmadi.
bende artik kendime diyordum misafir agirlayabilirim diye nerdedun kiz yardim etti biraz yine yoksa cok zorlanirdim.
ama kiza cok imrendim valla Allah saglikla kucagin almayi nasip etsin oglunu insallah.dedim artik dikkat et biraz kendine bazen karni acaip sertlesiyor oda korkuyor bu durumdan ama hala bildiginden sasmiyor.oglunun oynamasinida disaridan gorebiliyorum bir otarafa kayiyor bir bu tarafa cok guzle ya bizimkilerde oyle olacaklarmi acaba?
bugun tum gun dinlensem kendime gelemem vallahi okdar cok agriyor bacaklarim of,off
Ben de dün kınadaydım 3 aylık hamile bizim akraba nasıl halay çekiyor ben dediğin gibi yürümeye korkuyorum aylardır evden işe işten eve. Biz mi kendimize eziyet ediyoruz acaba diye düşünüyorum. Sonra bir cesaretleniyorum sonra da diyorum ki onlara olmaz olmaz bize olacağı tutar. Neyse ben razıyım şöyle de olsa sağ salim bitirelim de
hamileyken göbek atanın oyun oynayanın çocuğu şaşı olur diye duymuştum bi hamile kadın oynarken teyzeler kendi aralarında konuşuyolardı :)
kızlar öncelikle selam ve mübarek cumalar... akşam hiçbiriniz yoktunuz neredeyse çok sıkıldım valla :)Kızlar kol veya bacağında uyuşma yaşayan var mı?
sıcaklardan cokk bunaldımm kızlar cok ter basıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?