2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar slmmm
bende kuran hatmetmeye çalışıyorum oğlum için.4 günde bakara ancak bitti amaallah büyük doğuma çok var deyip bismillah deyip başladım.bide tefriciye okuyorum.ondada 3000lerdeyim hayırlısıyla..içim o kadar ferah ve rahatki anlatamm..
bide dün gece çok uyandım her uyandığımda da oğlum uyanıktı tepiyodu bi güzel annesini..kızlar tepikler artık dışardan hafif hafif hissedilmeye başlandı demi harika bişey yaaa

teşekkürler canım tavsiyen için, onu deniyorum kesinlikle faydası oluyor ama iki üç gündür çok şiş o bile şişlikleri tam olarak geçirmiyor otururken, çömelirken ayaklarım geriliyor sanki, sanırım bundan sonra bu şişlikler devam edecek alışsam iyi olur

benimde ellerimde yatarken oluyor başka bir tarafımda yok uyuşma :)

bübchenin gezi çantası var içinde beş ürünle birlikte 52 lira fiyatı iyimidir almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım :) yoksa tektekmi alsam acaba

Son düzenleme:
nasılsın güselim. sende geçmişi mi okuma çabasındasın

aynen tadlum oku,oku bitirdim sonunda

yeni kalktim dun mahvolmusum yaheryerim agriyor ayaklarim,bacaklarim gece agrilardan uyamadim,yuruyemedim.

dun esimin arkadasinin hanimi geldi bilmiyordum gelecegini zaten aniden alinmis bir karar kizin bizim taraflarda bir isi varmis.isi bitince yorulmus beni princesse birakin demis.oda hamile dogumu ekimde Allahim nasil citir yerinde duramiyor,tavsan gibi zipliyor durmadan.22 yasinda yasinin verdigi bir enerjimi bilemiyorum oglu olacak bizim kiza talip ciktilar

ben boyle hamile gormedim masallah bird ekendime baktim dozer gibi olmusum yerimden kipirdayamiyorum ay birsey olacak bebege,sunu yapmayim bunu yapmayim diye ,diye kendime neler ettimisim ben ya

kiz 2 aylik hamileyken sekeri cikmis hap vermisler bir sure icmis sonra atmis hepsini kesinlikle folik asit kullanmamis.hamilelikte yasaklanan butun gidalari yemis.

ay kiz hic umursamiyor cahillik bumudur?o mu iyi yapiyor yoksa bizlarmi kizlar dun yine butun gece dusundum benmi biryelerde hata yapiyorum diye.

dogumuna 2 ay kalmis daha hic bir hazirligi yok.ayrica misafiride hic eksik olmuyormus.sonucta yeni evliler daha bir yil olmadi.

bende artik kendime diyordum misafir agirlayabilirim diye nerde dun kiz yardim etti biraz yine yoksa cok zorlanirdim.

ama kiza cok imrendim valla Allah saglikla kucagin almayi nasip etsin oglunu insallah.dedim artik dikkat et biraz kendine bazen karni acaip sertlesiyor oda korkuyor bu durumdan ama hala bildiginden sasmiyor.oglunun oynamasinida disaridan gorebiliyorum bir otarafa kayiyor bir bu tarafa cok guzle ya bizimkilerde oyle olacaklarmi acaba?

bugun tum gun dinlensem kendime gelemem vallahi okdar cok agriyor bacaklarim of,off

Gecmis olsun canim. Ewet calisan bayanlarda ödem olasiligi artiyormus. Ayakta durmaya bagli özellikle aksama dogru artarmis. Bu ödemin tek tedavisi dinlenmek; havaya dikeceksin ayaklarini, o sekilde dinlen. Tekrar gecmis olsun

Ben de dün kınadaydım 3 aylık hamile bizim akraba nasıl halay çekiyor ben dediğin gibi yürümeye korkuyorum aylardır evden işe işten eve. Biz mi kendimize eziyet ediyoruz acaba diye düşünüyorum. Sonra bir cesaretleniyorum sonra da diyorum ki onlara olmaz olmaz bize olacağı tutar. Neyse ben razıyım şöyle de olsa sağ salim bitirelim de

biraz yapı meselesi bu hamileliği baştanda iyi geçiyorsa insanların çokta umursamıyorlar benim şu uyku problemine kadar hiç bir sıkıntım olmadı ne başım döndü nede midem bulandı 20. haftaya kadar göbek bile yoktu eşim çocuk doğmadan inanmıcam senin hamile olduğuna diyordu bende ultrasonda görmesem kendime inanmıcaktım ama doktorum ne dediyse uyguladım ne ilaç verdiyse içtim hatta folik asit çok önemli planlı hamileliklerde hamile kalmadan önce kullanılmaya başlıyor. evde dolaplarım çok yüksek tencerelerim hep kullandığım eşyaları yıkayıp tezgahın üzerine bırakıyorum uzanmıyım diye çok evhamda iyi değil biz ne kadar strese girersek bebeğe okadar zarar ama tedbiride elden bırakmamak gerekir

hamileyken göbek atanın oyun oynayanın çocuğu şaşı olur diye duymuştum bi hamile kadın oynarken teyzeler kendi aralarında konuşuyolardı :)

hamileyken göbek atanın oyun oynayanın çocuğu şaşı olur diye duymuştum bi hamile kadın oynarken teyzeler kendi aralarında konuşuyolardı :)

:))) e çocuk o kadar hoplayıp zıplamaya gözler feleğini şaşıyor demekki :))))))

kızlar dan diye dalıcam ama protein s aktivitesi testi yaptıran varmı aranızda?(pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar için soruyorum)

Kızlar kol veya bacağında uyuşma yaşayan var mı?
kızlar öncelikle selam ve mübarek cumalar... akşam hiçbiriniz yoktunuz neredeyse çok sıkıldım valla :)

ela sudem ve hacbek geçmiş olsun ikinizi de Allahg şifa versin....

gece hiç uyuyamadım kızlar sıcak bir yandan nefes darlığı bir yandan valla ben de panik atak oluyordum neredeyse. nasıl olacak böyle eyül sonuna kadar hava sıcak biz hamiş bilmiyorum...

laedry benim de oldu geçen gün doktoru aradım hemen olabilir korkacak bir şey yok dedi sen de rahat ol yürüyüş ve ayakları dikmek iyi geliyor canım...

oğlumun hareketleri dışarıdan belli oluyor ve akrobatik hareketler yapıyor şu an hiç durmuyor karnım sürekli dalgalı bir deniz gibi ortaya hiperaktif bir varlık mı çıkacak Allahım :)) (maşallah diyeyim de nazar değmesin )

selam kızlar ben kızımın adını LİDYA koymayı düşünüyorum nasıl sizcee iki isim mi koysam yoksa hangisini beğenirse ilerde onu kullanır ??

sıkıntımı paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.Diyazem iğneyi kadın doğumcu verdi ben olmadım. Psikiyatriye gittim bu olmaz dedi.Tedaviye hapla başladı.Çünkü kullanmazsam daha kötü olurmuşum. ben tekrar ilacı alıp başka dr uma götürdüm. rahatlıkla iç hamilelikte hormonlar panik atak sebebi oluyormuş. Doğumdan sonra geçer dedi.Pasiflora bitkisel şurup ve paxil ilaç kullanıyorum. Yürüyüş yapıp bol bol okuyorum.İnşallah ilaçların faydası olur.Daha önce böyle birşey
yaşamadım. Allah kimseye vermesin.Bu ilacı daha önce kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…