- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.101
kac kılo aldın cnım acaba :) bebğin ne kadar :)
hoşgeldin aramıza canımbanada kız gibi geliyordu ama erkek çıktı isim konusunu ne yaptınız. cinsiyeti belli olunca bile zor birde belli olmayınca hem erkek hemde kız ismi düşüneceksiniz Allah kolaylık versin
acaba resim eklıye bliyomuyuz nerden onuda blmıyoruM yeniyardımcı olurmusun bebişlerimiz cicilerini valan
kızlar mrbaa nslsınız nsl gdyo hmilelk bnm çook gzel gdyo allh skr bebgmn cnsyti belli oldu hiç gstermıyodu bu zamna kdae ama dktra sylemyn ltfn dedim saolsun tmm dedi süprz olsun istyorum ben nsl dyncam bilmyorum ama spriz olsun o yzden hep turuncu sarı yeşil kırmızı alıyorum kıyaftni
canım bu nasıl bir yazım tarzı herşeyi gectim ALLAH c.c ölemi yazılır
kıs nerde kaldın
Merhabalar,
Bugün kontrolümüz vardı şeker yüklememiz de yapıldı..Allaha şükür kanım demirim iyiymiş şekerimde açlık 85 tokluk 95 çıktı dr turp gibisin maşallah dedi...Ecrinimde 1 hafta önde gidiyormuş ultrasona göre ama önemli değil üç aşağı beş yukarı oynar zaten dedi..29 cm 750 gr olmuş miniğim...Darısı test yaptırmayanlara inşallah hepinizin ii çıkar...Hamileliğim boyuncada şimdilik yani 8 kg almışım...İçim rahatladı miniğimin ii olduğunu duyunca...Sağlıkla kucağımıza gelir hayırlı evlat olurlar inşallah hepsi....
Merhabalar,
Bugün kontrolümüz vardı şeker yüklememiz de yapıldı..Allaha şükür kanım demirim iyiymiş şekerimde açlık 85 tokluk 95 çıktı dr turp gibisin maşallah dedi...Ecrinimde 1 hafta önde gidiyormuş ultrasona göre ama önemli değil üç aşağı beş yukarı oynar zaten dedi..29 cm 750 gr olmuş miniğim...Darısı test yaptırmayanlara inşallah hepinizin ii çıkar...Hamileliğim boyuncada şimdilik yani 8 kg almışım...İçim rahatladı miniğimin ii olduğunu duyunca...Sağlıkla kucağımıza gelir hayırlı evlat olurlar inşallah hepsi....
ancaa kuzuuu sıcaklardan pişiyooomm:84::84::84::84::84:
bendeeeeklima var Allahtan
Merhabalar,
düşün oturduğum yerden ter içinde kalkıyorum:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?