2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende catlıyorum ama suprz olmasna karar verdik eşimle zaten kaynvldem cnkklde otuyor onlara ble yeni syledim hamile olduğumu bde cnsyetni sylesema arka arkaya sevndiremem valla dgrusu daynacam az kaldı cnım . gneç odası istyorum bebğime hep oğlan gbi dguyo esme ve bana o yzden korsan yada dnzci takımı alcm arabsınıda kırmızı dşnyorum kıyfet hastne cıkısı aldım ama devamlı yürüyüşe cıkıyoruz her aksam ve hp bse alıyouz bebğimize bu arada bn bgn üye oldum tnıstgma memnn oldm cnm.

teşkr edrim cnm. yaa bklım bizde nolucak eşimle 4,5 yıl anlaştık hep knuyoduk flört zamnımzda erkek olursa arel deniz kız olusa duru deniz

acaba resim eklıye bliyomuyuz nerden onuda blmıyoruM yeniyardımcı olurmusun bebişlerimiz cicilerini valan

acaba resim eklıye bliyomuyuz nerden onuda blmıyoruM yeniyardımcı olurmusun bebişlerimiz cicilerini valan

mesaj yazdığın yerin altında eklenti ekle diyeceksin, çıkan pencerede tarama çubuğunun altında dosya ekle var ona tıkla. fotolar neredeyse yerini bul. okeyle hooopp eklendi. inş. anlatabilmişimdir

canım bu nasıl bir yazım tarzı herşeyi gectim ALLAH c.c ölemi yazılır

Merhabalar,

Bugün kontrolümüz vardı şeker yüklememiz de yapıldı..Allaha şükür kanım demirim iyiymiş şekerimde açlık 85 tokluk 95 çıktı dr turp gibisin maşallah dedi...Ecrinimde 1 hafta önde gidiyormuş ultrasona göre ama önemli değil üç aşağı beş yukarı oynar zaten dedi..29 cm 750 gr olmuş miniğim...Darısı test yaptırmayanlara inşallah hepinizin ii çıkar...Hamileliğim boyuncada şimdilik yani 8 kg almışım...İçim rahatladı miniğimin ii olduğunu duyunca...Sağlıkla kucağımıza gelir hayırlı evlat olurlar inşallah hepsi....

hadi gözün aydın zuzu, çok iyi gelmiş maşallah sonuçlar darısı başımıa dedğin gibi, pzt yi bekliyorum bende, 63 le hamile kalmıştım sun 70 im bende , inşallah çok almayız bundan sonra

diyelim

Maşallah canım. bizimde içimiz rahatladı haberlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…