2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tesekkur ederım canım.. evet bıraz sancım oldu kasıklarımda ve bacak aramda agrılarım herzamankınden farklıydı karnım cok cok fazla sertlesmıstı ki bu bı erken dogum belırtısıymıs.. akıntımda su gıbıydı acaba suyum sızıntı olarak mı gelıyo dıye gıtmıstım canım bnm cok sukur suyum degılmıste ıste acılma demıstı dr um.. dıkkat edelım kızlar...

ayy cnm geçmiş olsun.senin kız pek bi acaleci çıkmışşş..doktor teyzeler amcalar olmazsa ne yapcaktık demi???ekim annesi adayı olabilirsin ama sat bizde yaniii.ayrılma bizdennnn

ayrılmıyorum pekı pekı.. cok tesekkur ederım leylacım..

sanırım heycan yaptı bnm mınık kızım teyzesı... evet cok korktuk cok agladm mts de kalp atıslarını duyunca shada bı agladım annecım burdayım korkma der gıbıydı... dıslerıne dıkkat et hemn baktr bnmde bı 3 hfta kdr vrdı sıkayetlerm gttım dıscıye halloldu..

bnde de ılk baslardakı dusuk tehlıkesnden otru hep bı tedrgınlık vrdı smıdıde verkn dogum dusuncesnden kurtulamıyorm dr umuz sen kendın cagırıyosun erknden dusunme bole dıo ztn bebek strese gırmış demıstı acıldekı bı bska dr nysekı hala kızım bnmle... anne karnında 1 gunlerı dısarda 1 haftalarına esıt demıstı dr um dua edıyorum herzaman..

bnde okudum arkadsım yerne koydum kedımı aman Allahım kahrolur ınsan.. nasıl bı sabır vermıs Rabbım degılmı?.. ınsallah vaktıyle saglıkla gelsın kuzucuklar..,

tesekkur ederım canım bnm.. en azndan 30 haftayı doldrsalar cogu zamn kuveze gerek kalmıyo 30 hfta dolunca... ınsallh vaktyle gelsnler mınıklerımız..

oyyyy
kiloya ilk geçenim benimm yerim kuzunu yer :)

Cnm senin dr bilmio sanırım. Sensodyne Paradontax özellikle hamileler için bi ürün. Tüm kadın doğum ve diş dr ları gebelikte özellikle onu önerir.
Çünkü %100 doğal ve diş eti çekilmesine karşı birebirdir.

İlgimdisi

Yaramaz kızının yaşatacağı ilk ve son yürek hoplatması olsun inşallah. Benim de 20 Ekim USG de ama ben burda başladım devam edorum :)
Ekime de takılıorum arada :)

biz o kilo yu geçen hafta fazlasıyla geçtik crafty teyzemm..boşuna rejim die tutturmadı dr :))

bnm de usg ye göre ekim 17 gibi ama doktorumla 1 kasıma sözleştik..
normalde sat a göre 6 kasım ama sezeryan 1 hafta önce olacak..
doğum tarihimiz 01.11.2011 inşallah..

canım çok geçmiş olsun benimde ayakalrım ellerim tontiş tontiş oldu, özellikle çok iş yapınca çok yürüyünce sanki ayagımın üstüne değilde pamuklara basıyomuş gibi oluyorum tuzu azalt dediler, ama tamamıyle kaldırmadım tuzu hayatımdan malum sıcaklar sürekli ter atıp duş alıyoruz, tansiyonum düşücek diye eşimde izin vermiyor, bende ayaklarımı biraz yukarı kaldırırıp dinleniyorum hatta bazen gece yatrken bile altına yükseltici bişey koyuyoruz eşimle, o zaman biraz rahatlıyorum, ben alyansımı bile çıkardım o bile olmuyor, oluyorda dar geliyor, korkuyorum elimde kalcak diye, dogumdan sonra geçer dediler şislik için normal bişeymiş korkulcak bişey yokmuş biz bol bol dinlenelim

kızlar çok güzel cicişler aldım kendime geçen gün bir arkadaş LCW dan sipariş edin gidip bunaltıcı mağazalara daralmayın demişti ben de onun tavsiyesi üzerine (kim ise okuyorsa çok teşekkürler) siteye girip sipariş verdim iki kapri çok güzel ve rahat gerçekten size de tavsiye ederim bir de dizde üstten büzgülü bir elbise aldım çok yakıştırdım kendime kilolarımla barışıyorum yavaş yavaş sanırım :))

banada annem alıp getiriyor sağolsun

kızlar 1 hafta 1 gün sonra 7 aylık oluyorum ama kilo mu koruyorum 52 dim sanırım ve şuan 55 yani 3 kilocuk almışım :13::13::13: sizler ne kadar aldınız kilo:26:

kızlar 1 hafta 1 gün sonra 7 aylık oluyorum ama kilo mu koruyorum 52 dim sanırım ve şuan 55 yani 3 kilocuk almışım :13::13::13: sizler ne kadar aldınız kilo:26:

hey maşAllah sana kübicim sana ve az kilo alan bütün annişlere, ben 7, 5 kilo aldım doğuma kadar 12-14 le bitse sevincem, kendi kasım annelerinin utanç vesilesi ilan ediyorum ayy, öpüyorum hepinizi bebişleriniz Allah a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…