- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.121
leylam naber canım geçmiştemisinn:92::92::92:
valla hem geçmiş hem yemek pufff buu sıcakta yemek yapmak bile zor geliyor.ama yemek harika
valla hem geçmiş hem yemek pufff buu sıcakta yemek yapmak bile zor geliyor.ama yemek harika
canım çok geçmiş olsun. Çok şükür atlatmışsın. sevindim senin adına. bücüre söyle akıllı olsun anneciğiyle babacığını korkutmasın öyle. :90:sancılanarak mı dr.a gittin. acuk anlatırmısın
ayy cnm geçmiş olsun.senin kız pek bi acaleci çıkmışşş..doktor teyzeler amcalar olmazsa ne yapcaktık demi???ekim annesi adayı olabilirsin ama sat bizde yaniii.ayrılma bizdennnn
konyadan 2. günaydın kızlar, ilgimdışı çok çok geçmiş olsun, yaramaz kızın sen ona biranönce ciciler al diye yapmış olabilir:))şaka biyana eminim çok korkmuşsunuzdur ama çok şükür atlatmışsınız..
aynır hoşgeldin, buarada bende yokum listede
dün gece diş ağrımdan hiç uyuyamadım kızlar hala tüm dişşlerim sızlıyıo, benm yyaramaz bütün kalsiyumumu almış, anneye hiç bırakmamaış anlaşılan
büyük geçmiş olsun size.inşallah hepimiz doğru zamanı geldiğinde,sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.bu erken doğum düşüncesi sanırım fobi oldu bendeolumlu düşünmeye çalışıyorum ama insanın elinde değil bi de biraz sorunlu geçiyor benim.ilk üç ay düşük korkusu şimdi de erken doğma düşüncesi ayy hayırlısıyla şu 3 ay geçse.nasıl du ediyorum sağlıkla kavuşayım diye.çarşamba kontrolum şeker testim var umarım herşey yolundadır.sürekli kendimi dinler oldum ağrılarım oluyo ara ara ama normalmiş bu zamanlarda.
tüm anneler güzel hafta sonları....
canım geçmiş olsun inşallah yaramaz kızının poposunu poposunu ısır doğunca sen misin erken gelicem diyen diye...zor bir durum gerçekten ceyda düvencinin yaşadıklarını okudum sabah ayrıntılı valla içim bir hoş oldu yani tek koruyucumuz Allah'a sığınıyorum evlatlarımızı zamanında ve sağlıklı versin inşallah
cnm çok çok geçmiş olsun biraz daha sabretsin pıtırcıklar. Bırakmana gerek yok kuzum ya benm de beklenen doğum tarihim 30 ekime kaydı bakalım önümüzdeki ay kontrolünde nolcak. Rabbim sağlıkla sıhhatle bize versin onları inş
kızlar kolestrolunüz kaç çıkıyor benim ilk defa kolestrolum 300 çıktı normal mi
kızlarr bugün dokotra gittik... Oğluşumu gördümm o kadar netleşmiş ki yüzü ayakları havada çırpıyordu hep. çok heyecanlandım. 1030 gram olmuşş bir an önce büyyüsün yaa zaman geçsin sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum bir an önce...
ben süt ürünlerini çok tüketirim onun için hiç diş problemim olmadı bu arada kızlar sensodyn diş macunu zararlıymış hamilelere sakın kullanmayın ben kullanıyodum dok.sakın kullanma dedi haberiniz olsun
oyyyy
kiloya ilk geçenim benimm yerim kuzunu yer :)
Yaramaz kızının yaşatacağı ilk ve son yürek hoplatması olsun inşallah. Benim de 20 Ekim USG de ama ben burda başladım devam edorum :)
Ekime de takılıorum arada :)
Arkadaşlar benim de sizlere bir sorum olacak, iki üç gündür ayaklarım ve ayak bileklerim patates gibi şiş vaziyette, Allaha şükür elimde yüzümde bir şişlik yok o önemli bir durummuş, benim merak ettiğim sizin de ayaklarınızda şişlikler yani ödem oluyor mu? Çalışıyorum diye yorgunluktan mı oluyor acaba? Sizin de ayaklarınızda şişlikler oluyorsa nasıl geçiriyorsunuz?
kızlar çok güzel cicişler aldım kendime geçen gün bir arkadaş LCW dan sipariş edin gidip bunaltıcı mağazalara daralmayın demişti ben de onun tavsiyesi üzerine (kim ise okuyorsa çok teşekkürler) siteye girip sipariş verdim iki kapri çok güzel ve rahat gerçekten size de tavsiye ederim bir de dizde üstten büzgülü bir elbise aldım çok yakıştırdım kendime kilolarımla barışıyorum yavaş yavaş sanırım :))
canım ben anaokulu öğretmeniyim ne kadar mete ve aras isimli çocuk varsa yaramazöğretmenler bile artık sınıflarına kura çekildiğinde mete isimli bi çocuk geldiğinde yandık diyor bide ikisi birden vay haline ama ben de aras ismini özellikle çok beğeniyorum yani isimler çok güzel ama benım aklıma direk çok hareketli atlayıp zıplayan çocuk geliyor
kızlar 1 hafta 1 gün sonra 7 aylık oluyorum ama kilo mu koruyorum 52 dim sanırım ve şuan 55 yani 3 kilocuk almışım :13::13::13: sizler ne kadar aldınız kilo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?