- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.141
biz o kilo yu geçen hafta fazlasıyla geçtik crafty teyzemm..boşuna rejim die tutturmadı dr :))
bnm de usg ye göre ekim 17 gibi ama doktorumla 1 kasıma sözleştik..
normalde sat a göre 6 kasım ama sezeryan 1 hafta önce olacak..
doğum tarihimiz 01.11.2011 inşallah..
bu arada unnado da avent ürünleri %25 indirimde..piyasa ile kıyaslamadım ama haberiniz olsun
kızlar çok güzel cicişler aldım kendime geçen gün bir arkadaş LCW dan sipariş edin gidip bunaltıcı mağazalara daralmayın demişti ben de onun tavsiyesi üzerine (kim ise okuyorsa çok teşekkürler) siteye girip sipariş verdim iki kapri çok güzel ve rahat gerçekten size de tavsiye ederim bir de dizde üstten büzgülü bir elbise aldım çok yakıştırdım kendime kilolarımla barışıyorum yavaş yavaş sanırım :))
hehehe en güzelii:))))))ben şimdiye kadar sadece bir elbise aldım.zaten evdeyim eşimin eşofmanlarıyla idare ediyorum
hehehe en güzelii:))))))
bende iç çamasırlardan yana dertliyim hep kesip öle giyitorum en büyük bedeb aldım ama yinede zor oluyooo
slm kızlar...
ya bişe soracağım size.benim anormal derecede saçlarım dökülüyo yaaasabah saçlarımı tararken eşim gördü korktu resmen.inanılmaz dökülüyo son bi kaç haftadır.sizde de var mı bu sorun.acaba demirim falan mı düştü ki neyse çarşamba günü gittiğimde test yapılacak belli olur heralde.
canım valla normalde benim çok dökülür...avuçla havalardandır belki şampuandandır...
belki de dediğin gibi canım havalardandır ya da hormonlardan.neyse artık yapacak bişe yok.
of çok sıcak yaa.midem de çok kötü yanıyo iki gündür fena.sanki içimden ateş çıkıyo.sol kaburgam da batıyo.pek bi mızmızım son zamanlarda.işin kötüsü ağustos daha da sıcak geçicek diyolar.allah yardımcımız olsun.
hehehe en güzelii:))))))
bende iç çamasırlardan yana dertliyim hep kesip öle giyitorum en büyük bedeb aldım ama yinede zor oluyooo
kızlar oruç işini napıcaz?
canım bende dertliydim ama bak bimde satılıyor slip düşük bel yani 3lü satılıyor XL al. siyah ve beyazı var. 4-5 lira arası o kadar rahat ki 2-3 paket aldım ben göbeğinin hemen altında duruyor çok rahat. yüzde yüz pamuk birde.. :):) tavsiye ederim.
kızlar oruç işini napıcaz?
ben şimdiye kadar sadece bir elbise aldım.zaten evdeyim eşimin eşofmanlarıyla idare ediyorum
günahı yokmuş ama gebelikten sonra tutmak şartıyla ruhsatlıymısız yani ee dinimizde kolaylıklar var elham...
ben de tutmuyacağım zaten çok su içmek gerekiyor ben de yarım saatte bir içiyorum duramıyorum bu sıcakta. Dayanamam bebeğime de bi şey olur diye korkuyorum. Napalıms sonra ödemeye çalışıcaz artık
kızlar 1 hafta 1 gün sonra 7 aylık oluyorum ama kilo mu koruyorum 52 dim sanırım ve şuan 55 yani 3 kilocuk almışım :13::13::13: sizler ne kadar aldınız kilo:26:
kubi bende p.tesi 24.haftama gircem 5kilo aldım biranda.işllh bundan sonra daha yavaş kilo alırım.gerçi yemem içmem normal düzeyde ama bebişim büyüor ona yaramış aldığım kilolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?