- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.161
bende tutmayacağım herhalde susuzluk kötü birşey. Allah yardımcımız olsun.
kızlar 1 hafta 1 gün sonra 7 aylık oluyorum ama kilo mu koruyorum 52 dim sanırım ve şuan 55 yani 3 kilocuk almışım :13::13::13: sizler ne kadar aldınız kilo:26:
iyi aksamlar kizlar size iki sey sorabilirmiyim :82:
birincisi bebisin cicilerini neyle yikicaksiniz yani hangi deterjanla, yada sivi sabunla falanmi hic bilgim yok bu konuda
ikincisi bebklerin agzini silmek icin nasil bi kumas gerekliki, kumas alip parcalayip kenarlarina biye gecircemde buyuzden
bide yurt disinda oldugum icin pek bilgim olmuyor, bu topicten yada forumdan ne ogrenirsem
hehehe en güzelii:))))))
bende iç çamasırlardan yana dertliyim hep kesip öle giyitorum en büyük bedeb aldım ama yinede zor oluyooo
kızlar 1 hafta 1 gün sonra 7 aylık oluyorum ama kilo mu koruyorum 52 dim sanırım ve şuan 55 yani 3 kilocuk almışım :13::13::13: sizler ne kadar aldınız kilo:26:
haci sakir malesef burda olmaz, burdan bi deterjena bakmam gerekli sanirim
turlbent bezleri gibi bezler oluyor ama turkiyenin aynisi degil, aceba diyorum ceyizimde okadar tulbentler var kullanmiyorum etmiyorum, bir tanesini kessem 4 ane olurda, iste senelerdir bekliyo onlar bide o var
hepsinin oyalari var ama kullanacagimin oyasini cikaririm zaten bi tulbentten 4 parca cikar birsuru var valiz bekleyip duruyo ise yarasin bari, simdi kim acicak o valizi :)
günaydın kızlar nefes alınmıyor sıcaklardan.
Herkese günaydın iyi pazarlar kızlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?