2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi aksamlar kizlar size iki sey sorabilirmiyim :82:
birincisi bebisin cicilerini neyle yikicaksiniz yani hangi deterjanla, yada sivi sabunla falanmi hic bilgim yok bu konuda
ikincisi bebklerin agzini silmek icin nasil bi kumas gerekliki, kumas alip parcalayip kenarlarina biye gecircemde buyuzden
bide yurt disinda oldugum icin pek bilgim olmuyor, bu topicten yada forumdan ne ogrenirsem

kızlar 1 hafta 1 gün sonra 7 aylık oluyorum ama kilo mu koruyorum 52 dim sanırım ve şuan 55 yani 3 kilocuk almışım :13::13::13: sizler ne kadar aldınız kilo:26:

Ama ben şimdi bunalıma girdim 51 kiloydum ben 60 oldum nerdeyse nasıl vericem ben bu kıloları:18:

1-hacı şakir granül matik...
2-ben tülbent bezi diye satılıyor burada incecik bi kumaş.. ben ondan aldım kenarlarına iğne oyası yapıyorum sert olmasın diye

hehehe en güzelii:))))))
bende iç çamasırlardan yana dertliyim hep kesip öle giyitorum en büyük bedeb aldım ama yinede zor oluyooo

kesinlikle tek tavsiyem...hemen bir TEN mağazasına git..kenarları kalın xl 3 tanesi bir pakette çamaşırlar var..göbeğinin neresine gelirse gelsin hissetmiyorsun süper bişey..hiç yokmuş gibi sanki..fiyat paketi 20 tl..

haci sakir malesef burda olmaz, burdan bi deterjena bakmam gerekli sanirim
turlbent bezleri gibi bezler oluyor ama turkiyenin aynisi degil, aceba diyorum ceyizimde okadar tulbentler var kullanmiyorum etmiyorum, bir tanesini kessem 4 ane olurda, iste senelerdir bekliyo onlar bide o var

kızlar 1 hafta 1 gün sonra 7 aylık oluyorum ama kilo mu koruyorum 52 dim sanırım ve şuan 55 yani 3 kilocuk almışım :13::13::13: sizler ne kadar aldınız kilo:26:

Ben de 6 kilo aldm 12yle bitirsem süper olucak ama pek umudum yok

çeyizindekilerin kenarlarında el emeği yoksa onları kes yap gitsin..

hepsinin oyalari var ama kullanacagimin oyasini cikaririm zaten bi tulbentten 4 parca cikar birsuru var valiz bekleyip duruyo ise yarasin bari, simdi kim acicak o valizi :)

annecigim zamaninda birsuru yapmis, hala bi antika olamadi olmazda onlar, heralde bendende kizima gider ceyiz :)
canim zaten bulursam hic gerek bile duymamda hani bulamazsam mecbur kullanirim diye

süpersin Kubicim, hosgeldin bu arada yoktun kac gündür. Ben hamileligin basindan beri 6 kilo vermistim bu ay 2 kilosunu aldim galiba yani toplamda 4 kilo verdiim

merhaba,
herkese güzel bir gün diliyorum.... arkadaşları ben de artık dışardan gözlemleyebiliyorum yavrumun hareketlerini ve çook mutluyum... göbeğim zıplayıp duruyor.. kahvaltıdan sonra açıyorum karnımı uzanıyorum, onu izliyorum...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip tsin meleklerimizi

kızlar çoğalmışsınız :) hepinize merhaba güzel pazarlar sabah biraz endişeliydim bacağıma kramp girdi ve bebeğim hareket etmiyordu ama kahvaltıdan sonra gelmeye başladı tepikler :)) ayağım hala ağrıyor kramp giren var mı başka??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…