- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.181
canım en son doktora gittiğinde bebişin kaç gramdı :26:
benım bacagıma da kramp girmişti.dizimden aşağıya yerı bır hafta acıdı.kramp girdiğinde ayaklarını uzat parmaklarını içe doğru bükmeye çalış. germe hareketinin tersini yap o zaman faydası oluyor kramp girerken yap hemen geçiyor
günaydın diyecek biri bile kalmamış püfff nerdesiniz bu sıcakta yaw evde oturup nete giren bir tek ben mi varım
yok bende varım..bugün evde ye-iç-yat 3lüsünü uyguluyoruz oğluşumla arada bir de nette takılıyoruz :))
ayyy biri çıktı sonunda bana cavap veren normalde çalışıyorsan bugün bunu yapmak sana keyif veriyordur ama ben önceden çalışan biri olarak 5 aydır çok sıkıldım bebeği öğrenir öğrenmez rapor aldım düşük tehlikesinden sonra da arkası geldi bebek doğunca başlıyca tekrar inşallah
kramp ve kasılmalar bende de oluyordu dra söledim magnezyum verdi işe yaradı..suda eritilen tabletlerden içimide rahat oluyor tavsiye ederim bu kadar ağrı çekmeyin...
evet çalışıyorum canım pazar günlerinide pazartesinin habercisi olduğu için hiç sevmiyorummm...nerde çalışıyorsun devlet mi özel mi??? keşke bende evde olsam bak kıskandım şimdi bence hiç sıkılma tadını çıkarmaya bak :))
bizim ev merkezi kalorifer sistemi ile ısınıyor...ama ben bebeğim için birde elektrikli ısıtıcı alacam ne olur ne olmaz çok soğuk olursa kıyamam ben ona :) biz evde üşümüyoruz ama o tazecik üşüyebilir...merhaba kızlar..kışın ne ile ısınacaksınız..bizim burda dogal gaz hala yok..klimada pek istemiyorum..fikirlerinizi bekliyorum..
anladım canım geçmiş olsun...ben hamileliğimin başından beri magnezyum içiyorum ve de çooook faydasını gördüm ama benim bugün giren kramp normalde giren kramptandı yani yanlış hareket sonucu oluşan ve kıpırdamana imkan vermeyenlerden Allah'a şükür çabuk geçti ve de biraz yürüdüm şimdi yeri o kadar ağrımıyor
sağlıkolsun canım sen ve bebeğin iyi olsunda varsın evde oturun..inş. ikinci bebekte her şey istediğin gibi olur..ben bir devlet okulunda öğretmenim o yüzden kolayca izin alabildim yoksa nerede alıcan ama işte keşke herşey önceden sıkıntısızı olsaydı da ben de çalışsaydım zaten şimdi yine tatilde olacaktım ama ikinci bebekte inşallah çalışabilirim diyorum
yaz kış klma kullanıyorum canım çokta rahat yani
o zaman çok zor olur cnım ben klmasız yapamıyorum Allahtan dktrum izin verdi kullanmama yoksa düşünemiyorm halimi ama çok sguk kullanmyorum yazın valan bütün kpıları açıyorum ılık bi hava oluyo içerdi rahat edyorum anlıyacağın
hamile kaldığımdan beri kaynvaldeme bile gtmıyorum klması yok oda gelnce kapıyı acmıyorum rahat ediyorum anlıyacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?