2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benım bacagıma da kramp girmişti.dizimden aşağıya yerı bır hafta acıdı.kramp girdiğinde ayaklarını uzat parmaklarını içe doğru bükmeye çalış. germe hareketinin tersini yap o zaman faydası oluyor kramp girerken yap hemen geçiyor

anladım canım benim de tam aynı yere girdi işte ve üstüne basarken ağrıyor malesef dediğin gibi

çoğalmışız kızlar sabahtan beri tek tük birkaç kişi girdi çıktı valla ben çok sıkıntıdayım sıcak bir yandan kahvaltıda biraz fazla kaçırmışım o bir yandan bunaldım doğrusu:97::97::97:

Şükür ki şimdilik krampla karşılaşmadım.
Ama bel sırt ağrısı fena:)
Kızlar alakasız olacak ama klima almayı düşünüyorum.
Dayım Arçelik Bayii ben ondan alayım istiyorum
Eşim her zamanki bilmişliğiyle Mitsubishi,Toshiba iyi falan diyor.
Elektiriği çok az tüketen bir model almalıyız:)
Sizce?Klima kullananlar yardım:)
Bu arada annemde Arçelik var gayet iyi:)
Öpüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

yok bende varım..bugün evde ye-iç-yat 3lüsünü uyguluyoruz oğluşumla arada bir de nette takılıyoruz :))

ayyy biri çıktı sonunda bana cavap veren normalde çalışıyorsan bugün bunu yapmak sana keyif veriyordur ama ben önceden çalışan biri olarak 5 aydır çok sıkıldım bebeği öğrenir öğrenmez rapor aldım düşük tehlikesinden sonra da arkası geldi bebek doğunca başlıyca tekrar inşallah

kramp ve kasılmalar bende de oluyordu dra söledim magnezyum verdi işe yaradı..suda eritilen tabletlerden içimide rahat oluyor tavsiye ederim bu kadar ağrı çekmeyin...

merhaba kızlar..kışın ne ile ısınacaksınız..bizim burda dogal gaz hala yok..klimada pek istemiyorum..fikirlerinizi bekliyorum..

evet çalışıyorum canım pazar günlerinide pazartesinin habercisi olduğu için hiç sevmiyorummm...nerde çalışıyorsun devlet mi özel mi??? keşke bende evde olsam bak kıskandım şimdi bence hiç sıkılma tadını çıkarmaya bak :))

kramp ve kasılmalar bende de oluyordu dra söledim magnezyum verdi işe yaradı..suda eritilen tabletlerden içimide rahat oluyor tavsiye ederim bu kadar ağrı çekmeyin...

ben hamileliğimin başından beri magnezyum içiyorum ve de çooook faydasını gördüm ama benim bugün giren kramp normalde giren kramptandı yani yanlış hareket sonucu oluşan ve kıpırdamana imkan vermeyenlerden Allah'a şükür çabuk geçti ve de biraz yürüdüm şimdi yeri o kadar ağrımıyor

ben bir devlet okulunda öğretmenim o yüzden kolayca izin alabildim yoksa nerede alıcan ama işte keşke herşey önceden sıkıntısızı olsaydı da ben de çalışsaydım zaten şimdi yine tatilde olacaktım ama ikinci bebekte inşallah çalışabilirim diyorum

merhaba kızlar..kışın ne ile ısınacaksınız..bizim burda dogal gaz hala yok..klimada pek istemiyorum..fikirlerinizi bekliyorum..
bizim ev merkezi kalorifer sistemi ile ısınıyor...ama ben bebeğim için birde elektrikli ısıtıcı alacam ne olur ne olmaz çok soğuk olursa kıyamam ben ona :) biz evde üşümüyoruz ama o tazecik üşüyebilir...
anladım canım geçmiş olsun...
sağlıkolsun canım sen ve bebeğin iyi olsunda varsın evde oturun..inş. ikinci bebekte her şey istediğin gibi olur..

mrb kızlar herkese şimdiden hayırlı ramazanlar diliym orucu konuşmuşsunuz ben tutmak istiyorum en azndan deniym diyorum ama eşim kızıyo kadir gecesi tutarım diyorum bende meleklerimiz hayırlısıyla bir doğsunda öderiz borclarımızı inşlh napalım bu sene böyle olsun bizim cuma günü detaylımız vardı çok şükür herşey iyi çıktı ordan anneanemize geçtik şimdi geldim eve ama bu sabah biraz korktum sabah 7 gibi uyandm sonra 8.30gibi tekrar uyumuşum kalktığımda çamaşırımda ıslaklık vardı nemlenmiş baya amnion sıvısı falanmıdır acaba diye telaş yaptım bu hafta içi şeker yüklemesi için gidicem doktora akşama kadarda bebişimi hissetmessem acile gidiym diyorum böyle olanlar vardı okumuştum yanlış hatırlamıyosam siz doktora gitmişsinizdir ne demişti bu durum için acaba kızlar tatil diye herkes gezmede ama inşlh göreniniz olur bu arada oğluşum ayrıntılıda 25 haftalık çıktı doktor adet tarihin yanlış büyük ihtimal dedi sanırım önceki aydan geç döllenme oldu benim miniğim çünkü son adetimde bi tuhaftı normalde 1 hafta sürerdi 2 gün sürmüştü Allahım minişlerimizi korusun

o zaman çok zor olur cnım ben klmasız yapamıyorum Allahtan dktrum izin verdi kullanmama yoksa düşünemiyorm halimi ama çok sguk kullanmyorum yazın valan bütün kpıları açıyorum ılık bi hava oluyo içerdi rahat edyorum anlıyacağın
hamile kaldığımdan beri kaynvaldeme bile gtmıyorum klması yok oda gelnce kapıyı acmıyorum rahat ediyorum anlıyacağın

ya ben napcam kısın ufoylada ısınabilir miyiz bilmiyorum ki ben cok üşüyen bi tipim zaten..minicik bebeği nasıl ısıtcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…