2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kıyamam canım ya ben yaz kış evde hep çorapsız kısa kolluydum hamilelğimde çok dkkat edyorum tabkde odan naıl büyük mü

korkma canım terlemişsindir benim hep öle oluyor evet bir arkadaş gitmişti doktora doktor ona akıntı demişti sanırım

ne klimaymış beee
tabi sende klima olur sanırım izmirdesin izmir de hangi evde klima yokki :26:
tanıdığım bütün arkadaşlarımda var izmirde kilimasız durulurmu hiçç :76::76::76:
bebeklere gelince vallahi öle birşeyde bana dokunan kilima bebeğime kim bilir nasıl dokunurr ALLAH korusun:18::18:

ramazan ayı mübarek ay sayılı gün Rabbim yardımcımız olur inşaallah çabuk geçer
bakmışız bayram gelmiş vee 7 aylık olmuşuz dolu dolu inşaallah Rabbim hayırlısınla

bu arada kızlar çok afedersiniz ama ben kabız oluyorum 2 gün falan çıkamıyorum zaman zaman
çok rahatsız edici bi durum sıcaklarda karnım sert oluyo çıkamayınca tavsiyeniz varsa paylaşırmısınız ?

bende aksine muhakkak hergün cıkıyorum hatta fazla bile bende bundan cok rahatsızım

cnm sen dikkat et bu ara hepimizde sıcak vs akıntı oluyor. Hareketlerinde yavaşlama hissetmemen önemli. hafta içi gttiğinde mutlaka dr una söle.
1 kerelik diil ama bu olay
sürekli olursa sıvı kaçırmadan endişeleniyorlar.

sabah kalkar kalkmaz kayısı ye üzerine su iç baktın olmadı 1-2 gün duphalac al (şurup)
çok zorlama kendini hemoroid olursun Allah korusun cnm
elevit kabız yapıo ama maalesef yaaa

folic kullanmıyorum elevit alıyorum bende artık yarın doktorumu arayıp sorucam vardır elbet bi çaresi
saol canım cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…