- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.201
sinirden başım çok ağrıyo of
korkma canım terlemişsindir benim hep öle oluyor evet bir arkadaş gitmişti doktora doktor ona akıntı demişti sanırımmrb kızlar herkese şimdiden hayırlı ramazanlar diliym orucu konuşmuşsunuz ben tutmak istiyorum en azndan deniym diyorum ama eşim kızıyo kadir gecesi tutarım diyorum bende meleklerimiz hayırlısıyla bir doğsunda öderiz borclarımızı inşlh napalım bu sene böyle olsun bizim cuma günü detaylımız vardı çok şükür herşey iyi çıktı ordan anneanemize geçtik şimdi geldim eve ama bu sabah biraz korktum sabah 7 gibi uyandm sonra 8.30gibi tekrar uyumuşum kalktığımda çamaşırımda ıslaklık vardı nemlenmiş baya amnion sıvısı falanmıdır acaba diye telaş yaptım bu hafta içi şeker yüklemesi için gidicem doktora akşama kadarda bebişimi hissetmessem acile gidiym diyorum böyle olanlar vardı okumuştum yanlış hatırlamıyosam siz doktora gitmişsinizdir ne demişti bu durum için acaba kızlar tatil diye herkes gezmede ama inşlh göreniniz olur bu arada oğluşum ayrıntılıda 25 haftalık çıktı doktor adet tarihin yanlış büyük ihtimal dedi sanırım önceki aydan geç döllenme oldu benim miniğim çünkü son adetimde bi tuhaftı normalde 1 hafta sürerdi 2 gün sürmüştü Allahım minişlerimizi korusun
o zaman çok zor olur cnım ben klmasız yapamıyorum Allahtan dktrum izin verdi kullanmama yoksa düşünemiyorm halimi ama çok sguk kullanmyorum yazın valan bütün kpıları açıyorum ılık bi hava oluyo içerdi rahat edyorum anlıyacağın
hamile kaldığımdan beri kaynvaldeme bile gtmıyorum klması yok oda gelnce kapıyı acmıyorum rahat ediyorum anlıyacağın
kızlar burda olan varmı çok sinirliyim bu karı beni öldrcek ya
kızlar burda olan varmı çok sinirliyim bu karı beni öldrcek ya
elixsircim naber yoktun bugünnn
ramazan ayı mübarek ay sayılı gün Rabbim yardımcımız olur inşaallah çabuk geçer
bakmışız bayram gelmiş vee 7 aylık olmuşuz dolu doluinşaallah Rabbim hayırlısınla
bu arada kızlar çok afedersiniz ama ben kabız oluyorum 2 gün falan çıkamıyorum zaman zaman
çok rahatsız edici bi durum sıcaklarda karnım sert oluyo çıkamayınca tavsiyeniz varsa paylaşırmısınız ?
iyidir canım kociş evdeyken temizlik yapam dedimbana yardım etti sağolsun
mrb kızlar herkese şimdiden hayırlı ramazanlar diliym orucu konuşmuşsunuz ben tutmak istiyorum en azndan deniym diyorum ama eşim kızıyo kadir gecesi tutarım diyorum bende meleklerimiz hayırlısıyla bir doğsunda öderiz borclarımızı inşlh napalım bu sene böyle olsun bizim cuma günü detaylımız vardı çok şükür herşey iyi çıktı ordan anneanemize geçtik şimdi geldim eve ama bu sabah biraz korktum sabah 7 gibi uyandm sonra 8.30gibi tekrar uyumuşum kalktığımda çamaşırımda ıslaklık vardı nemlenmiş baya amnion sıvısı falanmıdır acaba diye telaş yaptım bu hafta içi şeker yüklemesi için gidicem doktora akşama kadarda bebişimi hissetmessem acile gidiym diyorum böyle olanlar vardı okumuştum yanlış hatırlamıyosam siz doktora gitmişsinizdir ne demişti bu durum için acaba kızlar tatil diye herkes gezmede ama inşlh göreniniz olur bu arada oğluşum ayrıntılıda 25 haftalık çıktı doktor adet tarihin yanlış büyük ihtimal dedi sanırım önceki aydan geç döllenme oldu benim miniğim çünkü son adetimde bi tuhaftı normalde 1 hafta sürerdi 2 gün sürmüştü Allahım minişlerimizi korusun
ramazan ayı mübarek ay sayılı gün Rabbim yardımcımız olur inşaallah çabuk geçer
bakmışız bayram gelmiş vee 7 aylık olmuşuz dolu doluinşaallah Rabbim hayırlısınla
bu arada kızlar çok afedersiniz ama ben kabız oluyorum 2 gün falan çıkamıyorum zaman zaman
çok rahatsız edici bi durum sıcaklarda karnım sert oluyo çıkamayınca tavsiyeniz varsa paylaşırmısınız ?
bende aksine muhakkak hergün cıkıyorum hatta fazla bile bende bundan cok rahatsızım
benimki 5 gün daha gece çalışcak :97::84::84::84:valla temizliğe o kadar çok ihtiyacım var ki hemde en incesinden:78:
peki hangi ilaçları kullanıyorsun canım magnezyum falan kullanıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?