- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.241
Ahahaaa hakkatten yaw izin beni bozmuş, çok relax gördüm kendimi :))) Yok yine maşallah diyeyim de takılmayayım bisüre bişeyciklere, hiç çekilmiyo o halim. Daral geliyo, afakan basıyo ya öyleyse, ya böyleyse diye. Aslında yapacağımız tek şey, Allahım emanetini sana emanet ettim, sen koru demek. Ötesine çok kafa yormamak... Bak hala sakinim, çok ilginç yaw :) Neyse işyerinde birkaç saate kalmaz dellendirirler beni, ben de zavalı kuzuma sararım :) Oyyy kıyamaz annesi, kurban olur onu verene. Ya ben bu sıpayı daha gelmeden bu kadar seviyorum, e gelince yicem ya kız ben seni :))))
helen bence al randevuda doktoruna sor biz ne dersek boş,onunla konuşunca rahatlarsın hiç olmazsa...
aldım yarına gidip bi soralım bakalım telefonda sorsam şimdi normal olabilir diyecek malum rahat adam .. zaten çarş izne çıkıcam pazara kadar oğluşkomla dinleneceğiz..seninkide erkekti demii.
ohh süper,bilmiyorum canım ben cinsiyetini süpriz:)ama babamıza göre kız:)
neden göstermiyomu kendinii :)) hayırlısı olsun annelerin içlerine doğan olur..sağlıkla kavuşalaım yavrularımıza hayırlı evlat olsunlar yeter bize..daha ne isteriz.. ağustos geçsin eylül gelsin izne çıkalım yaa.. eylül ayını çıkarırım diyodum ama bakalım ne olacak..
nasılsınız hatunlar göbüşleriniz nasıl büyüyolar mı? herkese hayırlı ramazanlar, aranızda oruç tutcak yok di mi? aman kızlar sonra telafisi olur Allah ın izniyle, bende nasipse emzirmeyi kesince kış günleri ödücem inşAllah borçlarımı, aman aç kalmayın ne olur miniklerimize yazıkbizde bitirdik 26 haftayı 27 haftanın içindeyiz inşAllah, günler ilerledikçe erken doğum korkuları başladı sizde de oluyor mu? Ayy Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin en hayırlı zamanda gelsin paşalarımız, prenseslerimiz bu mübarek günlerde birbirimiz içinde bol bol dua edelim, öpüyorum hepinizi
kan sulandırıcı iğnemin dozajı arttırıldı,günde iki kere vurulucam artık,bebeğim sağlıkla kucağımda olsunda dört kerede vurulurum,hem mamamız o bizim
bu arada bebek hareketlerinin dengesizliğini sordum doktoruma,bu haftada az hareket etmesi olumsuz olarak değerlendirilmez aslında hareketlerinin pek çoğunu henüz hissedemiyosun dedi panik yok yani kızlar...
allah yardımcın olsun cnm sağlıklı olsunda bebeklerimiz.bende ilk günden beri fraxiparine 0.3 kullanıyorum delik deşik oldu heryerim.uzun bi süre koldandı bacaktan vuruluyorum artık.çok fazla kist oluyo,bi de morarıyo benimki.ama şimdilik 1 tane benim.dr un neye göre 2 ye çıkarttı?hangi iğneden kullnıyosun sen?bi de ne zamana kadar kullanacaksın dr un bilgi verdi mi?
merhaba,
iğne yapan arkadaşlar, bacağınızın yan tarafından, dizden 3-4 parmak yukarıdan yaparsanız hem morarmaz hem de daha kolay oluyor.. ilk başlarda ben bacağımın üstünden yapıyordum ama dediğiniz gb morarıyordu ve yer bulamıyordum yapacak, sonra yan taraflardan yapmaya başladım ve çok rahat ettim.. ilk başlarda göbeğimden yapamıyordum ama şimdi dışarda olunca mecbur oturduğum yerde açıyom göbeğimi yapıyorum
günaydınlar tatlı hamişler bir saattir geçmişi okuyorum ve şaşı bakıyorum artık:)
orhun kitabelerine taş çıkamrışız demi:)
ewthiçte keyfin yoktu ii geldi
canım parodontax bu işte bir numara, beyazlatıcılı olanını bile kullanabilrsin bana doktorum tavsiye ettiben süt ürünlerini çok tüketirim onun için hiç diş problemim olmadı bu arada kızlar sensodyn diş macunu zararlıymış hamilelere sakın kullanmayın ben kullanıyodum dok.sakın kullanma dedi haberiniz olsun
ilgimdisi tatlım cok gecmis olsun.. once yuregim hopladi sonra uzerine su serpildi... Allahım bir daha o sıkıntıyı yasatmasın canım.. neyse ki ucuz atlatmıssınız canlarım.. kendine cok dikkat et ve bizi bırakma bak crafty'ye o da ekim annesi ama hep bizlekızlar merhabA ...
uzun zamandır gıremedık kızımla.. gecen hfta ufaklık erkenden gelıyorum dedı ve bızı korkuttu cok sukur rabbımekı mudhale ettıler ve acılmayı durdu dr um bebesım erken gelırse onlem olsun dıye cıgerlerını gelıstırmek ıcın ıgne yaptılar 2 gunde bır nts ye gırdım kasılmalar yk masallh... carsmbada dr da randevumuz vrdı kızımla buluştuk 35 cm ve 900 gr olmus bnm prensesım... hala kusmaya devam dıye kan hapı maltoferı bıraktırdı ferrum un 5 gunde bır vurulN IGNEsıne gectık daha rahat oldu bole bırde osteocare kullanıyorum kramplar ıcın cok ıyı gııdıyorz smdılık... ıdrarda +++ lökosit cıktı dr um pztsı gunu ıdrar kulturu ıstedı umarım tehlıkelı bı dr um degıldr bırde mıde yanmalarım ıcın rennie alıyodm artk kesmedıgı ıcın laksora gectık haftada 2 gun 3 gun ackarnına alsan rahatlrsın dedı ınsallh dıyorum... buarada butun cıcıslerımız tamm dolabımıza yerlestrdık hastaneden cıkarkn ve mevlutte kullanıcagım caRSAFLR NEVRIMSELERI hazrladk annmle pıjamalrımızda hazır malum cok koorktukgecen hafta... uarada kızım masallah dıyım kıpır kıpır dr amcamz cok yaramaz olck bn dıyım sıze dedıı... adet tarıhıme gore 29 ekım 3 kasım arası gıdıp gelıyodu kızım belkı 20 ekımde alırım durmuck dedı.. ekım annesı olucm sanırım.. szlerı bırkmk ıstemkıyorum ama bn...
nyse teyzelerı opuyorz bız ıyı haftasonları...
canım ben yazmıstım o yazıyı .. cok sevindim istediklerini rahatca bulup ev ortmında alısveris yapabilmis olmana..kızlar çok güzel cicişler aldım kendime geçen gün bir arkadaş LCW dan sipariş edin gidip bunaltıcı mağazalara daralmayın demişti ben de onun tavsiyesi üzerine (kim ise okuyorsa çok teşekkürler) siteye girip sipariş verdim iki kapri çok güzel ve rahat gerçekten size de tavsiye ederim bir de dizde üstten büzgülü bir elbise aldım çok yakıştırdım kendime kilolarımla barışıyorum yavaş yavaş sanırım :))
bu sabah ilk kez benim de girdi kızlar ama ters hareket mi yaptım bilmiyorum belki de ondan oldu.. esim hemen ayak parmagımı cekti ve futboculara yapıldıgı gibi ayagımı terse dogru ittirdi de azıcık gecti.. bakalım bi seferlik olan bi sey icin doktorum magnezyum verecek mi..kızlar çoğalmışsınız :) hepinize merhaba güzel pazarlar sabah biraz endişeliydim bacağıma kramp girdi ve bebeğim hareket etmiyordu ama kahvaltıdan sonra gelmeye başladı tepikler :)) ayağım hala ağrıyor kramp giren var mı başka??
jineps normalmi düşünüyosun doğumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?