2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

kıçını kaşı bacım nazar değmesinsevilmezmi annesi yaaaa kalp atışını duyduğumuz andan beri,o çift çizgiyi gördüğümüz andan beri herşey çok farklı...

helen bence al randevuda doktoruna sor biz ne dersek boş,onunla konuşunca rahatlarsın hiç olmazsa...

aldım yarına gidip bi soralım bakalım telefonda sorsam şimdi normal olabilir diyecek malum rahat adam .. zaten çarş izne çıkıcam pazara kadar oğluşkomla dinleneceğiz..seninkide erkekti demii.

ohh süper,bilmiyorum canım ben cinsiyetini süpriz:)ama babamıza göre kız:)

neden göstermiyomu kendinii :)) hayırlısı olsun annelerin içlerine doğan olur..sağlıkla kavuşalaım yavrularımıza hayırlı evlat olsunlar yeter bize..daha ne isteriz.. ağustos geçsin eylül gelsin izne çıkalım yaa.. eylül ayını çıkarırım diyodum ama bakalım ne olacak..

aminnn inşallah...yok helencim o gösterdide biz öğrenmek istemedik cinsiz biraz:)ay ben eylülüde geçiririm sanırım ekimi bulur benim izin

GÜNAYDIN HERKESE
Ben bu gün oruç tutuyorum bakalım başarabilecek miyim ? Doktoru da arayacağım bakalım ne diyecek. Bu gün tutayım da ilerleyen günlerde duruma göre bakarım. Benim oğlumdan da 30 gün borcum var. 10 gün reglilerden bunda da tutamazsam 70 gün filan olacak napacağım bilmem ?

sseeellllaaaammmmmmmben geldim bayanlar....:)))nasılsınız bakalım,bebekleriniz nasıl kocaman oolmuşlardır şimdi değil mi maşallahhhhhh 25+6 oldum ben de
geçen sabah babası tekmelerini hissetsin diye karnıma dokundu,babası vuruyo oğlum da babasına vuruyo...bir süre inatlaştılar en son şiddetli bir tekme attı oğluşumçok komikti bayanlar yaaa...Allah her zamana sağlıklarını korusun inşallahhh

Sana da hayırlı ramazanlar canım. Karnım gitgide büyüyor benim de, bebeğim büyüdükçe her hareketi hissedilir oldu neredeyse ve bebeğim kıpırdandıkça bir an önce doğmasını, kucağıma almayı çok istiyorum. 3 ayımız kaldı kısmetse. Bende erken doğum korkusu yok ama normal mi olacak sezeryan mı onun merakı içindeyim. Ben de oruç tutmuyorum canım şimdiye kadar hep tuttum çok şükür ama dediğin gibi bebeğim için emzirme bitesiye kadar tutmayı düşünmüyorum. Üstüne üstlük çalışıyorum ve havalar çok sıcak oruç süresi de 16 saat çok uzun tansiyonumuz düşebilir Allah korusun, bol bol su da içmemiz gerekiyor. Zaten oruç sonrası kalan 8 saatte kalsiyum mu alalalım demir mi meyve mi sebze mi balık mı et mi ceviz mi çok zor yani. Borçlarımı kış aylarında ödemeyi istiyorum ben de inşallah.

kızlar bakamıyorum foruma bayadır...nasılsınız nasıl gidiyor?
biz son 3 ayımıza başladık 27 haftamızdayız, oğlum 1kg oldu,geçmiştir bile belki şimdi, yediklerim ona yarıyor,
ben 4,5 kg aldım, ikinci üçaylık dönemimde öyle bir iştahlıydımki, neredeyse 2 saate bir yedim, hemde neler neler :)
ama son üçaylık döneme girdiğimden beri iştahım birden kesildi, sıcaklarında bunda etkisi olabilir çünkü antalya yüzmilyon derece sıcak :))) bu arada oğluş öyle sıkı tekme savuruyorki ta karşı koltukta oturan eşim karnımın kalkıp indiğini farkediyor :))) hepinizi öpüyorum sağlıklı günler , hayırlı ramazanlar

ah benim iğne kader arkadaşlarım bende vuruorum kendime iğne son ana kadarda vurulucam benimki 0,4 lük clexane ben göbekten yapıorum hala çünkü en az acıyan yerim orası bacaktan ve koldan yapamıorum maalesef drumada sordum göbeğe devam edimmi die yapabilirsin dedi çünkü ben iğneyi çok yatay vuruorum tam cilt altına bebeğe gelemsinin imkanı yok yani ama ilerde karnım iice gerilirse duruma göre bacağa geçicez artık

Bu arada herkeze günaydın ve hayırlı ramazanlar bende oruç tutmuyorum çünkü çok su içiyorum ve bebeğimin sağlığı çok önemli benim için bu sıcaklarda çok zor çünkü tutanların Allah yardımcısı olsun

MAŞALLAH GENE KAYNATMISSINIZ 45 DAKIKA SURDU OKUMAM

canım parodontax bu işte bir numara, beyazlatıcılı olanını bile kullanabilrsin bana doktorum tavsiye etti

ilgimdisi tatlım cok gecmis olsun.. once yuregim hopladi sonra uzerine su serpildi... Allahım bir daha o sıkıntıyı yasatmasın canım.. neyse ki ucuz atlatmıssınız canlarım.. kendine cok dikkat et ve bizi bırakma bak crafty'ye o da ekim annesi ama hep bizle

canım ben yazmıstım o yazıyı .. cok sevindim istediklerini rahatca bulup ev ortmında alısveris yapabilmis olmana..

bu sabah ilk kez benim de girdi kızlar ama ters hareket mi yaptım bilmiyorum belki de ondan oldu.. esim hemen ayak parmagımı cekti ve futboculara yapıldıgı gibi ayagımı terse dogru ittirdi de azıcık gecti.. bakalım bi seferlik olan bi sey icin doktorum magnezyum verecek mi..

kızlar bu arada Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun canlar.. hepinizin tercihlerine saygı duyuyorum.. tabii ki de tutan da olur tutmayan da..yalnız ben samimiyetinize guvenerek bir sey rica etmek istiyorum.. herkesin dini Allah ile kulu arasındadır ve kimse ne bir acıklama istiyor tuttugunuz icin ne de bir gerekce istiyor tutmadiginiz icin..burası zaten dini inanc paylasım platformu degil bence...ne demek istedigimi bir sekilde anlatmaya calistim insallah beni yanlıs anlamazsınız..
bu kutsal ayda Rabbim hepimizin bebislerine saglik versin bizleri nazarlardan korusun insallah

Son düzenleme:
Haydaa Sensodyne zararlı mıymış gebelikte ? Ee benim dişetlerim şakır şakır kanıyo diye dr.um dişçiye göndermedi, Sensodyne kullan dedi, ki ben zaten uzun süredir onu kullanıyorum. Bir de gittim gargarasını aldım dişeti sağlığını koruyo vs diye. Ne kullanıcaz şimdi ?
Bu arada benim kan tahlillerimde WBC biraz yüksek, RBC biraz düşük çıkıyor, gebelikte olur dedi önemsemedi gamsız doktorum. Hafif bir enfeksiyon durumu sanırım değil mi, fikri olan var mı ?

Günaydınlar. Mutlu Haftalar. Hayırlı Ramazanlar. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, tutamayanlara da borçlarını ödeme kolaylığı versin, bu mübarek ayı affımıza vesile kılsın. Amin.

Aramızda bebek bakım ürünlerini internetten alanlar vardı. Hangi siteleri tercih ettiniz? dogalecza.com diye bir site var. Buradan alışveriş yapan var mı? Güvenli midir, emin olamadım ben. Başka önerebileceğiniz site var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…