- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.221
kan sulandırıcı iğnemin dozajı arttırıldı,günde iki kere vurulucam artık,bebeğim sağlıkla kucağımda olsunda dört kerede vurulurum,hem mamamız o bizim
bu arada bebek hareketlerinin dengesizliğini sordum doktoruma,bu haftada az hareket etmesi olumsuz olarak değerlendirilmez aslında hareketlerinin pek çoğunu henüz hissedemiyosun dedi panik yok yani kızlar...
kızlar ya komşunun birinden püfür püfür bişey kokusu geldi.canım istemedi ama koku burnumda esti resmen bebeğime bi zararı olmaz demi yemesemm
allah yardımcın olsun cnm sağlıklı olsunda bebeklerimiz.bende ilk günden beri fraxiparine 0.3 kullanıyorum delik deşik oldu heryerim.uzun bi süre koldandı bacaktan vuruluyorum artık.çok fazla kist oluyo,bi de morarıyo benimki.ama şimdilik 1 tane benim.dr un neye göre 2 ye çıkarttı?hangi iğneden kullnıyosun sen?bi de ne zamana kadar kullanacaksın dr un bilgi verdi mi?
[kızllar günaydın hayırlı ramazanlar ben oruç tutmuyorum. cumartesii günü kızım beni baya teklemeledi 20 defa tekmelemiştir zilli bende şaştımm noluyo diye tabi ondan sonra eskiye döndü arada sırada tekmeliyor. inşallah fıstığım iyidir. büyümüştür teyzeleri
Günaydınlar ve iyi haftalar Kasım anneleri... 1 haftalık mini iznim bitti ve yeşil sahalara döndüm yine :) Bütün anneler ve bebişleri umarım. Biz perşembe günü kontrole gittik, iyi dedi doktorumuz, suya takıktım ya onu sordum ilk olarak, normal buldu suyunu. Sıvı akıntım var diye alttan bakacaktı eğer ultrasonda huylandıran bişey olsa ama gayet iyi suyu dedi bakmadı, rahim ağzında açılma vs de yokmuş çok şükür. 730 gr olmuş meleğim. Haftasına göre gidiyor, inşallah hep yolunda gider herşey sonuna kadar ve sonunda da sağlıkla kollarımızda olurlar. Kilo alımım hızlanmış bu ay, nedense ! Hiç de yemiyorum oysa ki:)) 8 kilo almışım. Bundan sonra hızla alacağız sanırım. Bebeğime yarasın da veririz sonra, napalım. ,
Yalnız bu dönemde, evde olmak çok rahat özellikle de bu sıcaklarda. İnsan evinde rahat sere serpe oluyor en azından, çalışmak hem sıcakta hem hamileyken zor. Neyse Ramazan Bayramı'ndan sonra doğum izninin hayali ile çalışacağız kalan haftaları da. Ben 32.haftada çıkıcam büyük ihtimalle. Aslında doğum sonrası izne daha çok ihtiyacımız olacak ama son güne kadar çalışabileceğimi sanmıyorum, o riske giremem sanırım. Bakalım hayırlısı.. Herkese güzel, bol tepikli bir gün diliyorum. Ve Ramazan'ınınız mübarek olsun. Oruç tutamamama rağmen, işyerinde az ve sık beslenme olayı zor gözüküyor. En azından bol su olayını nasıl yapacağız bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun, tabi önce bı sıcaklarda oruç tutan herkesin yardımcısı olsun inşallah. Sonra biz hamişlerin.. Hadi tekmeler, taklalar havada uçussun bugün :)
Günaydınn
akıntılarım artı bazen su gibi oluyoo iç çamaşırımın ortası ıslanıyoo bazen sarı bazen krem gibi beyaz ..
ama çok şükür çağan hareket ediyoo özellikle yemeklerden sonra çoğalıyo hareketler..akıntı için randevumu önemi alsam acaba..??
mastercım senden beklemediğim performansları sergiliyosun,sakinleşmişsin bacımaman maşallah diyelimde bize belli olmaz değilmi neye takacağımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?