- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.261
Haydaa Sensodyne zararlı mıymış gebelikte ? Ee benim dişetlerim şakır şakır kanıyo diye dr.um dişçiye göndermedi, Sensodyne kullan dedi, ki ben zaten uzun süredir onu kullanıyorum. Bir de gittim gargarasını aldım dişeti sağlığını koruyo vs diye. Ne kullanıcaz şimdi ?
Bu arada benim kan tahlillerimde WBC biraz yüksek, RBC biraz düşük çıkıyor, gebelikte olur dedi önemsemedi gamsız doktorum. Hafif bir enfeksiyon durumu sanırım değil mi, fikri olan var mı ?
Günaydınlar. Mutlu Haftalar. Hayırlı Ramazanlar. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, tutamayanlara da borçlarını ödeme kolaylığı versin, bu mübarek ayı affımıza vesile kılsın. Amin.
Aramızda bebek bakım ürünlerini internetten alanlar vardı. Hangi siteleri tercih ettiniz? dogalecza.com diye bir site var. Buradan alışveriş yapan var mı? Güvenli midir, emin olamadım ben. Başka önerebileceğiniz site var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
bi terslik olmazsa herşeyim yolunda giderse normal düşünüyorum tabi herksin fikrine saygılıyım ama sezaryan bana doğum gibi değilde ameliyat gibi geliyor bebeğimin dünyaya gelişine acı ilede olsa şahit olmak istiyorum :)
hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur
günaydın kızlar nasılsınız bakalım,
bizde cuma gördük kızımı iyiydi çok şükür bende tahlil yaptırmıştım demirle idrara bakıldı sağlık ocağında idrada dediğin gibi hafif enfeksiyon var gibiydi bide demirim düşük gibiydi ama doktor normal dedi olabilir bide ben 2 doktora gidiyorm biri demir kullan diyo biri kullanma diyo çok hap içiyo olmak çok ii olacak demek değil diyo napacağımı şaşırdım valla her kafadan bi ses eleviitte demir yeteli oranda var zaten diyo doktor karar veremedim yaa..şeker yüklememizde yapıldı 50 mg istedi doktor 110 çıkmış normalmiş sanırım sınır 130 dediler doktora soracam daha..
kızlar kaburga agrısı yasıyan var mııııı?
ben varım canım sol tarafımda ozellikle arka kaburgam fecii 3-4 haftadır..
kızlar kaburga agrısı yasıyan var mııııı?
CRAFTY sensodyne için uygun demişti...Haydaa Sensodyne zararlı mıymış gebelikte ? Ee benim dişetlerim şakır şakır kanıyo diye dr.um dişçiye göndermedi, Sensodyne kullan dedi, ki ben zaten uzun süredir onu kullanıyorum. Bir de gittim gargarasını aldım dişeti sağlığını koruyo vs diye. Ne kullanıcaz şimdi ?
Bu arada benim kan tahlillerimde WBC biraz yüksek, RBC biraz düşük çıkıyor, gebelikte olur dedi önemsemedi gamsız doktorum. Hafif bir enfeksiyon durumu sanırım değil mi, fikri olan var mı ?
bende normal istiyotum ve dua ediyorum sancılarımın kendiliğinden gelmesi için...bi terslik olmazsa herşeyim yolunda giderse normal düşünüyorum tabi herksin fikrine saygılıyım ama sezaryan bana doğum gibi değilde ameliyat gibi geliyor bebeğimin dünyaya gelişine acı ilede olsa şahit olmak istiyorum :)
ben kaburga ağrısı değil ama böbrek ağrısı çektim hemde feci şekilde cumartesi sabaha kadar üşüttüğümü düşünüyorum sende üşütmüş olabilirsin ütüyle bir havlu ısıtıp koyabilirsin hiç bir zararı olmaz sana bide malum artık bebeğimizde karnımızda büyüyor organların yerleri değişiyor bundan sebepte ağrıların olabilir
Kaburga ağrım yok da sol kasığımda ağrı var ara ara girip çıkan, benzer ağrı yaşayanınız var mı ? Gece uyuyamıyorum sıcaktan, ben de cam, kapı, vantilatör açık yatıyorum, üst de açık tabi. Muhtemelen üşüttüm, öyle bi ağrı çünkü. Kanda çıkan lokosit yüksekliğini de düşünürsek, enfeksiyon başlangıcı sanırımİpuçlarını birleştirerek sonuca vardım yine :)
ben mecburen sezercik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?