2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

günaydın kızlar nasılsınız bakalım,
bizde cuma gördük kızımı iyiydi çok şükür bende tahlil yaptırmıştım demirle idrara bakıldı sağlık ocağında idrada dediğin gibi hafif enfeksiyon var gibiydi bide demirim düşük gibiydi ama doktor normal dedi olabilir bide ben 2 doktora gidiyorm biri demir kullan diyo biri kullanma diyo çok hap içiyo olmak çok ii olacak demek değil diyo napacağımı şaşırdım valla her kafadan bi ses eleviitte demir yeteli oranda var zaten diyo doktor karar veremedim yaa..şeker yüklememizde yapıldı 50 mg istedi doktor 110 çıkmış normalmiş sanırım sınır 130 dediler doktora soracam daha..

canım ben eczanemizde.com dan kendime mustela almıstım.. hemen geldi kargom , ayrıca cok ilgililer ve guvenilirdi

günaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar.... bizde 7 kilo aldık.obez olup çıktım.14 kiloyla bitirsem güzel olacak ama nerdeeeeeeeeeee....

bence tek doktora bağlansan daha iyi olur kafan karışır böyle olunca...hayrırlı ramazanlar...

kızlar kaburga agrısı yasıyan var mııııı?

ben kaburga ağrısı değil ama böbrek ağrısı çektim hemde feci şekilde cumartesi sabaha kadar üşüttüğümü düşünüyorum sende üşütmüş olabilirsin ütüyle bir havlu ısıtıp koyabilirsin hiç bir zararı olmaz sana bide malum artık bebeğimizde karnımızda büyüyor organların yerleri değişiyor bundan sebepte ağrıların olabilir

CRAFTY sensodyne için uygun demişti...
bende bi siteden araştırdım ürünün dna yapısını zararlı birşey gözükmüyordu...

bende normal istiyotum ve dua ediyorum sancılarımın kendiliğinden gelmesi için...
bakalımzaman ne gösterecek....tırsarmıyım sonradan bilemiyorum...
umarım sezeryan için bir gerekçe oluşmaz...
kendiliğinden açılır ve rahat rahat doğururuz...

evet üşütmüşte olabilirim yaa ayaklarım geceleri yanıyorrrr bende vantiretörün ayagımn önüne koyuyorum..catlıcak gibi oluyorum...

Kaburga ağrım yok da sol kasığımda ağrı var ara ara girip çıkan, benzer ağrı yaşayanınız var mı ? Gece uyuyamıyorum sıcaktan, ben de cam, kapı, vantilatör açık yatıyorum, üst de açık tabi. Muhtemelen üşüttüm, öyle bi ağrı çünkü. Kanda çıkan lokosit yüksekliğini de düşünürsek, enfeksiyon başlangıcı sanırım İpuçlarını birleştirerek sonuca vardım yine :)

kızlar selam

yeni ciciler ve göbüşümü ekledim...

çok ihmale geldi ciciler ve topikler haberiniz olsun.
hadi sizde ekleyin resimlerinizi de gözlerimiz bayram etsin azıcık

o ağrı bende de var ara ara,üstelik magnezyum ve kalsiyumda içiyorum artık ona rağmen arada yoklama yapıp kendini hatırlatıyo

ben mecburen sezercik

benimde geçen gece böbreğim çok ağrıdı eşimde böbreğib değildir sana öyle geliyodur belin falandır dedi yay burcu ve hemen kendime teşhis koyan biri olarak bel fıtığı teşhisini koydum hemen başladım ozaman bende bel fıtığımı var acaba diye eşim nerden dedim demeye başladı böbrek bitti bel fıtığı cıktı şimdi diyo bide üstüne benm ozaman bel fıtığım varsa sezaryan olmam gerekiyo dedim yarın gidicem bakalım doktorum ne dicek inş normal bir ağrıdır aslında çokta evhamlı değilimdir ama hormanlardan sanırım :))

Merhaba bütün tatli ve sirin annelere. Ve herkese hayirli ramazanlar. Daha öncede konusuldu ama ben söyleyeyim benim seker riskim fazla oldugu icin ramazanda oruc tutmayi düsünmüyorum ( nasil olsa Allah biz annislere böyle bir hak vermis kullanmaktan yanayim ) Birde benim ramazanla ilgili söyle bir yasadigim var : Ben almanca kursuna giderken Irakli bir arkadasim vardi o da hamileydi bende aramizda 15 gün filan vardi o benden sonra dogum yapacakti. Tam 9. aydayken ramazan oldu benim sekerim oldugu icin hic tutmadim o arkadas 19 gün boyunca tutmus sonra erken dogum benden 10 gün kadar önce dogum yapti.Sonradan internetten arastirdim ac kalmak kasilmalara sebep oluyormus son aylardada erken dogum riskini arttiriyormus. O olaydan sonra cok korktum. Biliyorum bebislerimizi cok istiyoruz ama en az onun kadar zamaninda saglikli bir sekilde gelmelerini de istiyoruz. hersey bebislerimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…