- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.301
Günaydın ya da tünaydın.
Yarın ben de gidiyorum nasipse doktoruma.
Şeker ölçümü yapılacak.
Bu arada geldim evime sabah.
Off burası çok sıcak
Annemde iyiydim ben
Ama Ramazan geldi eşime de kıyamıyorum
Belki bir daha giderim birkaç hafta sonra.
Benim sezeryan olacak mecburen
(şimdilik)
Bu arada klima tavsiyesi sormuştum ama pek ilginç gelmedi herhalde sorum:)
Öpüyorum kızlar.
girift15 cnm klima ismi istiyorsan akşama sana en faydalı olanı iletirim benm eşimin işi klima kombi yazdıklarını şimdi gördüm
Günaydın ya da tünaydın.
Bu arada klima tavsiyesi sormuştum ama pek ilginç gelmedi herhalde sorum:)
Öpüyorum kızlar.
bu arada hamile halimle yanımda sigara icilmesinden nefret ediyorum!!
ya klima bende düşündüm ama klima beni 10 dk içinde hasta ediyor..sonuç olarak en iyi klima bile odada ki havayı cevirip duruyor..yanı pis havadan baska bişe vermiyor..bebeklerimizin cigerleri zaten minicik..bilmiyorum ama ben klimayııı hiç sevmiyorum:)
Valla çok sevinirim Pregcim:)
Az yakan,iyi bir şey olsun istiyorum:)
Sigara dedin de bugün sabah burnuma sigara kokusu geldi,evde içen yok,komşuların o saatte kalkması mümkün değil.bu arada hamile halimle yanımda sigara icilmesinden nefret ediyorum!!
Kızlar eşim bu bir haftadır o kdr agresifki burnumdan getiriyor çığlık cIğlığa bağrıttı beni. Sizinkilerde de böyle bir sorun var mı ya saçma sapan şeyler için benimle inatlaşıyor, durup dururken ailemin yanında bana bağırıyor ki hiç yapmaz dikkat ederiz aileyer yansıtmamaya. Bebeğime birşey olacak diye çok korktum çok şükür akşamdan beri onunla konuşunca biraz düzeldi sizce yaklaşık 6,5 aydır bişi yaşamıyoruz onun etkisi olabilir mi?
Kızlar eşim bu bir haftadır o kdr agresifki burnumdan getiriyor çığlık cIğlığa bağrıttı beni. Sizinkilerde de böyle bir sorun var mı ya saçma sapan şeyler için benimle inatlaşıyor, durup dururken ailemin yanında bana bağırıyor ki hiç yapmaz dikkat ederiz aileyer yansıtmamaya. Bebeğime birşey olacak diye çok korktum çok şükür akşamdan beri onunla konuşunca biraz düzeldi sizce yaklaşık 6,5 aydır bişi yaşamıyoruz onun etkisi olabilir mi?
cnm ne zararı? Özellikle dr tavsiyesidir sensodyne paradontax :)
güvenle kullannn
valla cnm her şeyin etkisi olabilir.. erkeklerde gergin oluyolar bazen. biz stresliyiz onlar bizden de stresli. özellikle çok hassas olduğumuz için daha çok dikkat etmeye çalışıyorlar ama bazen garip davranıorlar. hamileliğimde ben de eşimden bazen acaip şeyler duyuyorum.. onlar da bi değişik oldu ama çok şükür yanımızdalar ve en büyük yardımcımız onlar.. bazen düşünüorum da eşim bu kadar yardımcı olmasa herhalde hiçbir şeyin üstesinden gelemem.. ama onları da anlamak lazımm
bizde yaşamıyoruz..çok şükür bizde sorun olmadı henüz yasak olmasada olmuyor işte ..
sizdeki sorun bu olabilir takma kafana üzme kendinii.. sizde yasak var mıı?
ben aynı arabanın icinde icene bile denk geliyorum artık sen dusun cektigim sıkıntıyı!!bir de suratına üflemiyorlar mı dşüncesiz insanlar!
Sigara dedin de bugün sabah burnuma sigara kokusu geldi,evde içen yok,komşuların o saatte kalkması mümkün değil.
2,3 saat sürdü koku.
Çok ilginçti yani,canım çekmedi aksine hiç hoşlanmadım bu durumdan.
Ki sigarayı bırakmayı hiç istememiştim:)
Ama içmeyeceğim inşallah doğumdan sonra da.
Birilerinin yanında içmesi gerçekten rahatsız edici Lunacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?