2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkese hayırlı ramazanlar rabbim sağ salim bu mübarek ayı da tamamlamayı nasip etsin inş hepimizi korusun:) Doğum konusuna gelince ben de doktoruun ağzına bakıyorum birşey desin diye ama sanrm daha belli olmaz ama bizimkisi epiduralde ün yapmış biri herhalde bunu bize anlatacaktır diye bekliyorum.Bu ay da bebişimi göremedim ztn doğru düzgün 25 temmuzda gittim ama çok akıntım var diye o telaşeyle bebeğime bakamadım bile şimdi randevum da taaa 26 Ağustosta çok özlicem kuzumu

ya klima bende düşündüm ama klima beni 10 dk içinde hasta ediyor..sonuç olarak en iyi klima bile odada ki havayı cevirip duruyor..yanı pis havadan baska bişe vermiyor..bebeklerimizin cigerleri zaten minicik..bilmiyorum ama ben klimayııı hiç sevmiyorum:)

girift15 cnm klima ismi istiyorsan akşama sana en faydalı olanı iletirim benm eşimin işi klima kombi yazdıklarını şimdi gördüm

Kızlar eşim bu bir haftadır o kdr agresifki burnumdan getiriyor çığlık cIğlığa bağrıttı beni. Sizinkilerde de böyle bir sorun var mı ya saçma sapan şeyler için benimle inatlaşıyor, durup dururken ailemin yanında bana bağırıyor ki hiç yapmaz dikkat ederiz aileyer yansıtmamaya. Bebeğime birşey olacak diye çok korktum çok şükür akşamdan beri onunla konuşunca biraz düzeldi sizce yaklaşık 6,5 aydır bişi yaşamıyoruz onun etkisi olabilir mi?

Kızlar eşim bu bir haftadır o kdr agresifki burnumdan getiriyor çığlık cIğlığa bağrıttı beni. Sizinkilerde de böyle bir sorun var mı ya saçma sapan şeyler için benimle inatlaşıyor, durup dururken ailemin yanında bana bağırıyor ki hiç yapmaz dikkat ederiz aileyer yansıtmamaya. Bebeğime birşey olacak diye çok korktum çok şükür akşamdan beri onunla konuşunca biraz düzeldi sizce yaklaşık 6,5 aydır bişi yaşamıyoruz onun etkisi olabilir mi?

Günaydın ya da tünaydın.
Bu arada klima tavsiyesi sormuştum ama pek ilginç gelmedi herhalde sorum:)
Öpüyorum kızlar.

cnm bzmki demirdöküm pasific line ..sana da mitsubishi tavsiye ederim..
geçen haftaya kdr memnundum lakin gazı bitmiş 3 gün yapılmasını bekledik..
tamda havaların en sıcak olduğu ,zurnanın zırt dediği bi an..

dün gaz basıldı lakin bugün elektirikler yok ...benki 24 saat klima karşısında yatabilme özelliğine sahip insan..yine çatlıyorum..

Günaydı güzel anneler.nasılsınız bakalım.biz çok iyiyiz tabi biraz sıcaklarla başımız dertte.gece gündüz el ayak yıkamaktan bıktım diyebilirim.ama olsun oğlumun keyfi okadar iyiki tekmeler savurup duruyor.bizde oruç tutamıyoruz.işllh seneye bakalım.yarın biz doktora gidicez,şeker testi yaptırcaz.ve tabiki oğlumuzu görcez çok heyecanlıyım (herzamanki gibi)daha biz 24.haftamızdayız zaman geçmior sanki,oğlumuz gelsin istiorum(gerçi tabiki zamanında gelsin işllhh)ya kızlar dediğiniz gibi bende normal mi sezeryan mı olacak diye çok tedirginim:18::18:tabi bunun için erken ama hayırlısı bakalım.öptüm hepinizi

Canım yani yapacak başka bir şeyim yok:)
Sıcağı hiç sevmiyorum,serinleyemiyorum ki.
Vantilatör yetmiyor.Duş da yetmiyor.
Beni rahatsız etmiyor(kokusu hariç)

bu arada hamile halimle yanımda sigara icilmesinden nefret ediyorum!!
Sigara dedin de bugün sabah burnuma sigara kokusu geldi,evde içen yok,komşuların o saatte kalkması mümkün değil.
2,3 saat sürdü koku.
Çok ilginçti yani,canım çekmedi aksine hiç hoşlanmadım bu durumdan.
Ki sigarayı bırakmayı hiç istememiştim:)
Ama içmeyeceğim inşallah doğumdan sonra da.
Birilerinin yanında içmesi gerçekten rahatsız edici Lunacım.

valla cnm her şeyin etkisi olabilir.. erkeklerde gergin oluyolar bazen. biz stresliyiz onlar bizden de stresli. özellikle çok hassas olduğumuz için daha çok dikkat etmeye çalışıyorlar ama bazen garip davranıorlar. hamileliğimde ben de eşimden bazen acaip şeyler duyuyorum.. onlar da bi değişik oldu ama çok şükür yanımızdalar ve en büyük yardımcımız onlar.. bazen düşünüorum da eşim bu kadar yardımcı olmasa herhalde hiçbir şeyin üstesinden gelemem.. ama onları da anlamak lazımm

bizde yaşamıyoruz..çok şükür bizde sorun olmadı henüz yasak olmasada olmuyor işte ..
sizdeki sorun bu olabilir takma kafana üzme kendinii.. sizde yasak var mıı?

Haklısın anlamak lazım ama işte ben zaten çok gerginim rahatlamaya çalışıyorum haftalar yaklaştıkça ben rahatlıcama daha kötü oluyorum ya bişi olursa diye bni kim anlıcak

bizde yaşamıyoruz..çok şükür bizde sorun olmadı henüz yasak olmasada olmuyor işte ..
sizdeki sorun bu olabilir takma kafana üzme kendinii.. sizde yasak var mıı?

bizde yasak ilk üç ay oldu o da öncekinden kaynaklı bir yerleşsin demişti şuanda yasak yok ama biz korkuyoruz ya herşeyi duyuyor herşeye tepki veriyor böyle bir durumda da eziyet gibi geliyor ona:) ne bilym böyle bişi işte

vallahi canım al benden de o kadar.. artık gecen gun hic yapmam kavga ederken bir alısveris merkezinin ortasında hungur hungur sesli bir sekilde agladım ki sokak ortasında kavga eden ciftleri hic sevmem ve agladı mı kız off suna bak dikkat cekmek istiyor derim..
ama resmen o gun dayanamadım kızlar kendimi tutamadım.. ota boka her seye kavga ediyoruz..resmen cıldıracak gibi oluyorum.. susmuyor adam!!
bizimki de bence artık kardes durumuna gelmemizden oldu.. ben tüp bebek ile hamile kaldım kızlar ve bu surece gelene kadar artık resmen cinsel hayattan sogudum.. ilk baslarda cocuk denemelerinde uzun bir sure her sey bize gorev gibi geldi yumurtlama donemi takipleri vs vs.. zaten olmayınca da tedaviye baslayınca iyice hayatımız kabusa döndü.. sonra basıma ilk tup bebek tedavisi sonucu kotu bir sey geldi hicbir zaman burada yazmak istemiyorum ama anladınız.. simdi ikinci tedavimde dondurulmus embriyo ile hamile kaldım.. inanın insan basına gelmeyince anlamıyor... Allah kimseyi bu sıkıntılarla denemesin..

12. haftaya kadar zaten hicbir sekilde cinsel hayatı dusunmedik bile .. daha sonra doktoruma sorduk sorun yok dedi ama bir turlu olmuyor olmuyor yani hele insan sıkıntılar yasadı mı kafam allak bullak oluyor..
Allah razı olsun adam bi kere sadece bir sey soyledi ama ondan sonra bi sey demedi razı geldi o da cok hassas..
yalnız bu kavgalar kıyametler bence hep bu durumumuzun sonucu olarak patlak verdi..bir de bu aralar ailesinde saglık sorunları yasanıyor her seyin sorumlulugu onda kimseye patlayamıyor ama bana patlıyor ve cok sıkılıyorum bu durumaa..

bir de suratına üflemiyorlar mı dşüncesiz insanlar!
ben aynı arabanın icinde icene bile denk geliyorum artık sen dusun cektigim sıkıntıyı!!

katılıyorum tatlım maalesef!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…