2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
lunam bana bazen ters davranınca ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimii..benimki kilo verdi çünkü sigaraya başladı hamileliğimi öğrenince filinta gibi oldu ben şişkoo adam kilo veriyoo ahh ahh..

ay cok güldüm tatlım.. benimki de debeleniyor kilo verecegim diye ama veremiyor.. icten ice de bana diyor "seviniyorsundur " kesin diye.. umrumda bile degil oysaki

ben de bu zamana kadar hep icime akıttım ama maşallah ctesi herkes gördü artık boyle yumulup sesli sesli agladım off cok utandım hala dusundukce fena oluyorum

sonra o da cok uzuldu garibim

lunam bana bazen ters davranınca ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimii..benimki kilo verdi çünkü sigaraya başladı hamileliğimi öğrenince filinta gibi oldu ben şişkoo adam kilo veriyoo ahh ahh..

anaaa sen bıraktın adam sigaraya mı başladı?

işte dün yukarı çıkınca hissettim ben. sol tarafımda idi karnım yamuldu resmen

oyy yerim onun kafasını beeen

oohh ohh maaşşallahhhhnegüzel buralar kalabalıklaşmış.kızlar avatarımı deiştirdim bana ugur ve şans getirir insaallah hem motivasyonumda artar dedim nasıl i.olmuşmu :)

galiba değişmemiş canım. bayrak var şu an.

cnmcım hiç endişelenme bende de 20.haftada başladı aynı durum burada kaç kere paylaştım çok korkutucu doktora da dedim çıkıcak sanıyorum diye korkma gittikçe ağırlaşıyor ve yerçekiminden dolayı ayakları ile aşağı vuruyor dedi ultrasonda baktı bir sorun yok bnm de öyle dediğin gibi aşağıda zaten yavaş yavaş aşağı inecek artık ben ağustos anneleri topicine de yazmıştım orada bir arkadaşta yaşıyordu aynı şeyi şimdi doğurmak üzere ters dönünce düzeldi diyor 32.haftada kafası dönüyor ya. Bir de idrar torbamı tepikliyor namıssız:) kaçırıyorum arada:) İçin rahat olsun Allahın izniyle bişicik olmuyo

oohh ohh maaşşallahhhhnegüzel buralar kalabalıklaşmış.kızlar avatarımı deiştirdim bana ugur ve şans getirir insaallah hem motivasyonumda artar dedim nasıl i.olmuşmu :)

hıh şimdi deiştirebildim nasıl kızlar sizce yanlışmı yaptım

iyi yapmışsın boşver sen içine atma. ya biz niye naz yapamıyoruz mesela kocaları ben baklava aşerdim diye uyandırdık mı hiç? ben yapıcam hiç acımayacağım yoksa içimde kalacak. hatta o alıp geldiğinde ben fosur fosur uyuyor olcam. hadi uyan getirdim diyecek, yiyesim kaçtı diycem. nasıl ?

aaa benim eşimde böyle onlardadamı hormanel değişiklikler oluyor acaba yada baba olucaz diye sıkıntıyamı giriyolar inceden inceden ben normalde zaten alıngan bir insanım şimdi dahada alıngan oldum bi ara üstüme çok geliyordu başladım ağlamaya dedim çokmu zor geliyor beni anlamak yardımcı olmak dinlemek hassaslaştığımı anlattım anladı galiba şükür bu aralar ii 7-8 haftadır ama heran herşey olabilir

bide ben daha hiç aşermedim canım bişey çekmedi ama devamlı eşim canım şunu çekti bunu çekti diyo

he ya nasıl denk getiriyolar orayı bilmiyom. bende hala yetiştiremiyom bazen

maşşallah maaşşallahhhhh
1. bebegim_01
2. beyhan25
3. madeofhonor
4. HELENN
5. kahvekolik
6. kardelen23-
7. preg
8. tarkul007
9. trawma
10. masterbully
11. jineps84
12. duygu05
13. ertan_
14. mydearbaby
15. Luna
16. yesras
17. sulisim

anaaa sen bıraktın adam sigaraya mı başladı?

oyy yerim onun kafasını beeen

galiba değişmemiş canım. bayrak var şu an.

evde ve yanımda içmiyor ama kokusunu alıyorum içiyosun demi değincede arada diyoo iştee adam başladı beni normal hamile bırakmanın şerefine sanırsam havaya girdi.. zaten olmuyo diye bırakmıştıı ..

niye yanlış yapasın ki? düşünce gücü diye bişey var dimi ama? pozitif düşüncez ki pozitif olsun.

ben yazdığını görmedim. çalışıyodum o yüzden bikaç aydır aktif katılamadım size, arada bakıyodum o kadar. sorunu yaşayanın tek ben olmadığıma sevindim şimdi :) oyyy yerim onu ben anneyi nasıl rahatsız ederimin yolunu buluyo minikler :)

kuzum ben korktum senin macerayı okurken.. iyi adrenalin yapmıs senin kız.. ama cok sukur rabbime .. atlattın.. bidaha böyle yaramazlıklar yapıp anneyi üzmesin.. teyzeleri kızıyo.. mesajımızı iletirsin miniciğimize..

annecigim zamaninda birsuru yapmis, hala bi antika olamadi olmazda onlar, heralde bendende kizima gider ceyiz :)
canim zaten bulursam hic gerek bile duymamda hani bulamazsam mecbur kullanirim diye

kuzum bizim burda ona mermerşahi diyolar.. sizin orda baska bia adı var .. princess la yuba biliyor .. onlar gerci farklı ülkedeler senden ama şimdi hatırlayamadım ismini.. gelince söylerler ..belki vardır sizin ordada tülbentlerine dokunmamıs olursun hem..

maaile arçelik kullanıyoruz .. benim evimdeki annemin evinde her ikisi .. dayımlarda ki teyzemlerdeki halamlardaki.. hepimiz arçelik kullanıyoruz tatlım..

kızlar ya komşunun birinden püfür püfür bişey kokusu geldi.canım istemedi ama koku burnumda esti resmen bebeğime bi zararı olmaz demi yemesemm

ay o kokular gitmiyor bi türlü.. ağır ağır geliyor banada.. canın istemediyse no problemo canımcım..

evde ve yanımda içmiyor ama kokusunu alıyorum içiyosun demi değincede arada diyoo iştee adam başladı beni normal hamile bırakmanın şerefine sanırsam havaya girdi.. zaten olmuyo diye bırakmıştıı ..

hamile bırakmanın şerefine off çok güldm yaaaa
benimki sözde ben hamile kaldığımda bırakacaktı ama en tiksindiğim en herşeyin koktuğu zamanlar bile fosur fosur içti. şimdide bırakıcam diyo amann diyorum zahmet etme ben tekrar başlıycam şurda ne kaldı?

Teşekkürler canım. Ama bu ayrı bi marka mı, Sensodyne'nin mi ? Neyse sağol bulur alırım ben. Bebişler için roll-onumuzu, diş macunumuzu, bakalım daha nelerimizi değiştireceğiz :) Feda kuzuma, o ayrı :)

paradontax canım. sensodyn değil. hassas diş ve diş etleri için bitkisel...

anaa ilgimdışıya neler olmuş öyle, şimdi sen alıntı yapınca okudum. bence 7. aya girmeden hastane çantası olayına girmekte fayda var. şu hava bi serinlesin hemen lohusa pijamalarına falan bakıcam. mermerşahi annem de yapmış hatta tülbentler yapmış. erkek adama tülbent mi yaptın diye kızdım, banyodan sonra kullanacaksın bunları dedi pek anlamadım ama vardır bi bildiği.

direk havlu yenidoğan bebeğe iyi değil havlunun içine koyup kurulayacakmışız benim annemde yaptı yiğenimdede öyle kullandık ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…