- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.341
lunam bana bazen ters davranınca ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimii..benimki kilo verdi çünkü sigaraya başladı hamileliğimi öğrenince filinta gibi oldu ben şişkoo adam kilo veriyoo ahh ahh..
lunam bana bazen ters davranınca ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimii..benimki kilo verdi çünkü sigaraya başladı hamileliğimi öğrenince filinta gibi oldu ben şişkoo adam kilo veriyoo ahh ahh..
işte dün yukarı çıkınca hissettim ben. sol tarafımda idikarnım yamuldu resmen
oohh ohh maaşşallahhhhnegüzel buralar kalabalıklaşmış.kızlar avatarımı deiştirdim bana ugur ve şans getirir insaallah hem motivasyonumda artar dedim nasıl i.olmuşmu :)
hayırlı ramazanlar güzel annecikler
size bişey sorcam ben oğluşu çok aşağıda hissediyorum. aşağı taraflara öyle bi vuruyor ki ayakları çıkıverecek sanıyorum. artık bu haftalarda göbekten yukarı çıkması gerekmiyor mu? dr a sordum sorun yok demişti ama bebek hep göbek deliğimden aşağıda. ne zmaan yukarı çıkacak bu adam ya?
oohh ohh maaşşallahhhhnegüzel buralar kalabalıklaşmış.kızlar avatarımı deiştirdim bana ugur ve şans getirir insaallah hem motivasyonumda artar dedim nasıl i.olmuşmu :)
ay cok güldüm tatlım.. benimki de debeleniyor kilo verecegim diye ama veremiyor.. icten ice de bana diyor "seviniyorsundur " kesin diye.. umrumda bile degil oysaki
ben de bu zamana kadar hep icime akıttım ama maşallah ctesi herkes gördü artık boyle yumulup sesli sesli agladım off cok utandım hala dusundukce fena oluyorum
sonra o da cok uzuldu garibim
insallah bakalim.. yani hormonal olarak kiminin de tavan yapıyormus keske bana da yapsa azıcık diye ummustum ama olmadi..
zaten lohusaligi dusunemiyorum bile simdiden boyleysekk... sartlamayalım yine de di mi kendimizi sekerim
ben bazen onun da hamile oldugunu dusunuyorum
kilo aldı
benim bi yerim agrıyacak tam soyleyecegim birden "şuram agrıyor ya " diyo ve aynı yeri gosteriyor.. sempati kilosu ve sempati agrısı diyorlar varmıs aslında boyle bir sey :))
ama kapriste ve sinirsel tepkide maşallah beni de geciyor.. 9 aylık hatunlar gibi kopruyur
yemin ediyorum ben keske biraz naz kapris yapsaydım bastan beri diyorum.. cok pismanım simdiye 10 kere kıymetim bilinirdi..
Allah icin her seye yardım ediyo kosturuyo ediyor ama siniri geldi mi susmuyor..
hayatimda bilmem dısarıda kavga edip agladıgımı kendimden ilk kez utandım..
selam fotosunu ekliyim mi?
cnmcım hiç endişelenme bende de 20.haftada başladı aynı durum burada kaç kere paylaştım çok korkutucu doktora da dedim çıkıcak sanıyorum diye korkma gittikçe ağırlaşıyor ve yerçekiminden dolayı ayakları ile aşağı vuruyor dedi ultrasonda baktı bir sorun yok bnm de öyle dediğin gibi aşağıda zaten yavaş yavaş aşağı inecek artık ben ağustos anneleri topicine de yazmıştım orada bir arkadaşta yaşıyordu aynı şeyi şimdi doğurmak üzere ters dönünce düzeldi diyor 32.haftada kafası dönüyor ya. Bir de idrar torbamı tepikliyor namıssız:) kaçırıyorum arada:) İçin rahat olsun Allahın izniyle bişicik olmuyo
anaaa sen bıraktın adam sigaraya mı başladı?
oyy yerim onun kafasını beeen
galiba değişmemiş canım. bayrak var şu an.
hıh şimdi deiştirebildim nasıl kızlar sizce yanlışmı yaptım
cnmcım hiç endişelenme bende de 20.haftada başladı aynı durum burada kaç kere paylaştım çok korkutucu doktora da dedim çıkıcak sanıyorum diye korkma gittikçe ağırlaşıyor ve yerçekiminden dolayı ayakları ile aşağı vuruyor dedi ultrasonda baktı bir sorun yok bnm de öyle dediğin gibi aşağıda zaten yavaş yavaş aşağı inecek artık ben ağustos anneleri topicine de yazmıştım orada bir arkadaşta yaşıyordu aynı şeyi şimdi doğurmak üzere ters dönünce düzeldi diyor 32.haftada kafası dönüyor ya. Bir de idrar torbamı tepikliyor namıssız:) kaçırıyorum arada:) İçin rahat olsun Allahın izniyle bişicik olmuyo
kızlar merhabA ...
uzun zamandır gıremedık kızımla.. gecen hfta ufaklık erkenden gelıyorum dedı ve bızı korkuttu cok sukur rabbımekı mudhale ettıler ve acılmayı durdu dr um bebesım erken gelırse onlem olsun dıye cıgerlerını gelıstırmek ıcın ıgne yaptılar 2 gunde bır nts ye gırdım kasılmalar yk masallh... carsmbada dr da randevumuz vrdı kızımla buluştuk 35 cm ve 900 gr olmus bnm prensesım... hala kusmaya devam dıye kan hapı maltoferı bıraktırdı ferrum un 5 gunde bır vurulN IGNEsıne gectık daha rahat oldu bole bırde osteocare kullanıyorum kramplar ıcın cok ıyı gııdıyorz smdılık... ıdrarda +++ lökosit cıktı dr um pztsı gunu ıdrar kulturu ıstedı umarım tehlıkelı bı dr um degıldr bırde mıde yanmalarım ıcın rennie alıyodm artk kesmedıgı ıcın laksora gectık haftada 2 gun 3 gun ackarnına alsan rahatlrsın dedı ınsallh dıyorum... buarada butun cıcıslerımız tamm dolabımıza yerlestrdık hastaneden cıkarkn ve mevlutte kullanıcagım caRSAFLR NEVRIMSELERI hazrladk annmle pıjamalrımızda hazır malum cok koorktukgecen hafta... uarada kızım masallah dıyım kıpır kıpır dr amcamz cok yaramaz olck bn dıyım sıze dedıı... adet tarıhıme gore 29 ekım 3 kasım arası gıdıp gelıyodu kızım belkı 20 ekımde alırım durmuck dedı.. ekım annesı olucm sanırım.. szlerı bırkmk ıstemkıyorum ama bn...
nyse teyzelerı opuyorz bız ıyı haftasonları...
annecigim zamaninda birsuru yapmis, hala bi antika olamadi olmazda onlar, heralde bendende kizima gider ceyiz :)
canim zaten bulursam hic gerek bile duymamda hani bulamazsam mecbur kullanirim diye
Şükür ki şimdilik krampla karşılaşmadım.
Ama bel sırt ağrısı fena:)
Kızlar alakasız olacak ama klima almayı düşünüyorum.
Dayım Arçelik Bayii ben ondan alayım istiyorum
Eşim her zamanki bilmişliğiyle Mitsubishi,Toshiba iyi falan diyor.
Elektiriği çok az tüketen bir model almalıyız:)
Sizce?Klima kullananlar yardım:)
Bu arada annemde Arçelik var gayet iyi:)
Öpüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
kızlar ya komşunun birinden püfür püfür bişey kokusu geldi.canım istemedi ama koku burnumda esti resmen bebeğime bi zararı olmaz demi yemesemm
budur canumEki Görüntüle 233086
evde ve yanımda içmiyor ama kokusunu alıyorum içiyosun demi değincede arada diyoo iştee adam başladı beni normal hamile bırakmanın şerefinesanırsam havaya girdi .. zaten olmuyo diye bırakmıştıı ..
Teşekkürler canım. Ama bu ayrı bi marka mı, Sensodyne'nin mi ? Neyse sağol bulur alırım ben. Bebişler için roll-onumuzu, diş macunumuzu, bakalım daha nelerimizi değiştireceğiz :) Feda kuzuma, o ayrı :)
kuzum ben korktum senin macerayı okurken.. iyi adrenalin yapmıs senin kız.. ama cok sukur rabbime .. atlattın.. bidaha böyle yaramazlıklar yapıp anneyi üzmesin.. teyzeleri kızıyo.. mesajımızı iletirsin miniciğimize..
kuzum bizim burda ona mermerşahi diyolar.. sizin orda baska bia adı var .. princess la yuba biliyor .. onlar gerci farklı ülkedeler senden ama şimdi hatırlayamadım ismini.. gelince söylerler ..belki vardır sizin ordada tülbentlerine dokunmamıs olursun hem..
maaile arçelik kullanıyoruz .. benim evimdeki annemin evinde her ikisi .. dayımlarda ki teyzemlerdeki halamlardaki.. hepimiz arçelik kullanıyoruz tatlım..
ay o kokular gitmiyor bi türlü.. ağır ağır geliyor banada.. canın istemediyse no problemo canımcım..
anaa ilgimdışıya neler olmuş öyle, şimdi sen alıntı yapınca okudum. bence 7. aya girmeden hastane çantası olayına girmekte fayda var. şu hava bi serinlesin hemen lohusa pijamalarına falan bakıcam. mermerşahi annem de yapmış hatta tülbentler yapmış. erkek adama tülbent mi yaptın diye kızdım, banyodan sonra kullanacaksın bunları dedi pek anlamadım ama vardır bi bildiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?