- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.281
özellikle sabah uykudan uyanınca cok agrım oluyo ikimizde de olduguna göre normal bi durum olsa gerek
benim gun icinde de oluyo aynı bobrek agrısı gibi.. ama bence organların ittirilmesiyle alakalı canım endiselenme.. bu haftalarda bir futbol topu buyuklugunde rahmimiz normal yani :))
Kaburga ağrım yok da sol kasığımda ağrı var ara ara girip çıkan, benzer ağrı yaşayanınız var mı ? Gece uyuyamıyorum sıcaktan, ben de cam, kapı, vantilatör açık yatıyorum, üst de açık tabi. Muhtemelen üşüttüm, öyle bi ağrı çünkü. Kanda çıkan lokosit yüksekliğini de düşünürsek, enfeksiyon başlangıcı sanırımİpuçlarını birleştirerek sonuca vardım yine :)
amanınn o kadar olmuş mu yaaaaa
benim gun icinde de oluyo aynı bobrek agrısı gibi.. ama bence organların ittirilmesiyle alakalı canım endiselenme.. bu haftalarda bir futbol topu buyuklugunde rahmimiz normal yani :))
kızlar bebeğinize oda yaptınız mı?ben şimdilik bi beşik aldım..bi yasında oda düşünüyorum..
bel fıtığı olsada normal doğum yapılabiliyomuş kızlar ben sordum doktora bende fıtık var çünkü
bende odayı 1 yaşından sonra düşünüyorm park yatakla idare edicez artık..
Haydaa Sensodyne zararlı mıymış gebelikte ? Ee benim dişetlerim şakır şakır kanıyo diye dr.um dişçiye göndermedi, Sensodyne kullan dedi, ki ben zaten uzun süredir onu kullanıyorum. Bir de gittim gargarasını aldım dişeti sağlığını koruyo vs diye. Ne kullanıcaz şimdi ?
Bu arada benim kan tahlillerimde WBC biraz yüksek, RBC biraz düşük çıkıyor, gebelikte olur dedi önemsemedi gamsız doktorum. Hafif bir enfeksiyon durumu sanırım değil mi, fikri olan var mı ?
bel fıtığı olsada normal doğum yapılabiliyomuş kızlar ben sordum doktora bende fıtık var çünkü
bende odayı 1 yaşından sonra düşünüyorm park yatakla idare edicez artık..
kulaktan dolma bilgi ama bu epidural bel fıtıgını tetıklıyomusssss diyolar..
benim arkadaşımda vardı fıtık sezaryan yaptılar
bide bu epidural doğum sizce iyimi kimi iyi diyor kimide iyi değil yaptırma diyor
bide bu epidural doğum sizce iyimi kimi iyi diyor kimide iyi değil yaptırma diyor
hep kötü diyorlar ama daha hani epiduralle dogum yaptım keske yapmasaydım sunlar geldi basıma diyen biriyle karsılasmadım..hem sunun komsusu olmus bunun teyze kızı olmus..yanı bıre bır duymadım..:) ya illa herkez normal dogcak dıye bişeyde yok..eskiden dogumlarda ölüm nie cok oluyomus..cünkü herkezin vücut yapısı normal doguma uygun değil..hepimiz için en saglıklısı olsun..doktorlarımıza güvenmek zorundayız..
çok iyi bir hastanede ehli kişilere yaptırılması gereken bi operasyon
Günaydın ya da tünaydın.
Yarın ben de gidiyorum nasipse doktoruma.
Şeker ölçümü yapılacak.
Bu arada geldim evime sabah.
Off burası çok sıcak
Annemde iyiydim ben
Ama Ramazan geldi eşime de kıyamıyorum
Belki bir daha giderim birkaç hafta sonra.
Benim sezeryan olacak mecburen
(şimdilik)
Bu arada klima tavsiyesi sormuştum ama pek ilginç gelmedi herhalde sorum:)
Öpüyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?