2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
özellikle sabah uykudan uyanınca cok agrım oluyo ikimizde de olduguna göre normal bi durum olsa gerek

benim gun icinde de oluyo aynı bobrek agrısı gibi.. ama bence organların ittirilmesiyle alakalı canım endiselenme.. bu haftalarda bir futbol topu buyuklugunde rahmimiz normal yani :))

cooooook su iç gecer bendede cok oluyor..yaz hamileliyi zormuş...ama olsun seneye yazaya bebeklerimiz cok tatlı olcak..tombik tombik kolları olcak...:87:

benim gun icinde de oluyo aynı bobrek agrısı gibi.. ama bence organların ittirilmesiyle alakalı canım endiselenme.. bu haftalarda bir futbol topu buyuklugunde rahmimiz normal yani :))

belli canım futbol topu büyüklüğünde oldugu..kendini ordan oraya vurmak bir hal oluyor..bazen

kızlar bebeğinize oda yaptınız mı?ben şimdilik bi beşik aldım..bi yasında oda düşünüyorum..

bel fıtığı olsada normal doğum yapılabiliyomuş kızlar ben sordum doktora bende fıtık var çünkü

bende odayı 1 yaşından sonra düşünüyorm park yatakla idare edicez artık..

bel fıtığı olsada normal doğum yapılabiliyomuş kızlar ben sordum doktora bende fıtık var çünkü

bende odayı 1 yaşından sonra düşünüyorm park yatakla idare edicez artık..

kulaktan dolma bilgi ama bu epidural bel fıtıgını tetıklıyomusssss diyolar..

cnm ne zararı? Özellikle dr tavsiyesidir sensodyne paradontax :)
güvenle kullannn

kulaktan dolma bilgi ama bu epidural bel fıtıgını tetıklıyomusssss diyolar..

benim arkadaşımda vardı fıtık sezaryan yaptılar

bide bu epidural doğum sizce iyimi kimi iyi diyor kimide iyi değil yaptırma diyor

ya ben duymamıştım epiduralin tetiklediğini heralde yapan kişiye göre değişiyo ya kimi diyo bel ağrısı kalıyo kimi başka bişe ama ben sezeryan olacaksam epidural isterim tabi bi sakıncası olduğunu duymamıştım doktorla görüşmek gerek sıkıntılı bi konu yaa..benim arkadaşım yaptırdı şuan çok memnun..

bide bu epidural doğum sizce iyimi kimi iyi diyor kimide iyi değil yaptırma diyor

hep kötü diyorlar ama daha hani epiduralle dogum yaptım keske yapmasaydım sunlar geldi basıma diyen biriyle karsılasmadım..hem sunun komsusu olmus bunun teyze kızı olmus..yanı bıre bır duymadım..:) ya illa herkez normal dogcak dıye bişeyde yok..eskiden dogumlarda ölüm nie cok oluyomus..cünkü herkezin vücut yapısı normal doguma uygun değil..hepimiz için en saglıklısı olsun..doktorlarımıza güvenmek zorundayız..

Günaydın ya da tünaydın.
Yarın ben de gidiyorum nasipse doktoruma.
Şeker ölçümü yapılacak.
Bu arada geldim evime sabah.
Off burası çok sıcak
Annemde iyiydim ben
Ama Ramazan geldi eşime de kıyamıyorum
Belki bir daha giderim birkaç hafta sonra.
Benim sezeryan olacak mecburen
(şimdilik)
Bu arada klima tavsiyesi sormuştum ama pek ilginç gelmedi herhalde sorum:)
Öpüyorum kızlar.

çok iyi bir hastanede ehli kişilere yaptırılması gereken bi operasyon

kızlar hem doktorumuza hem de gittigimiz hastanelere guvenmek zorundayız..
bu işler bunyeden bunyeye her zaman degisir o yuzden aslında internet hem cok yararlı hem de cok sakıncalı bu konularda.. biri normal dogumla cart diye dogurur biri 3 saat ıkınır, biri epiduralli ile cart diye dogurur birinin epidurali icin gec kalınmıstır.. birinin sezaryeni super gecmistir aksamına deli danalar gibi yurumustur biri 3 gun fecahat gecirmistir..yani gunde milyonlarca insan doguruyor ve herkesin naturası, vucut sekli , o anki saglık durumu , atan nabzı bile farklı.. kimsenin hikayesinden ne olumlu ne de olumsuz etkilenmemeliyiz bence..

Allah hakkımızda her seyin hayırlısını versin

klima beni o kadar carpıyor ki bu yuzden karsıyım klimaya..pis havayı uflemekten baska bişey yapmıyor..imkanınız varsa bence baska sekilde ısınmayı veya serinlemeyı düşün derim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…