2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar aynı valla öncesinde yumurtlama günleri ev ödevi halini almıştı cinsel ilişki yok bi gün yapma bigün yap sıkılmıştım artık zaten yeni değil 5 yıllık evliyiz ilk zamanlar geçti..anladımki çağana hamile kalınca bir kerede bile tutabiliyo çalışmalar boşuna ..zor buluncada gözünden sakınıyoo insan..eşim cinsellik konusunda hiç ısrarcı davranmadı hatta ben bir iki kez yasak yok diye hatırlattım ama sanırım şu aralar bana o gözle bakmıyor :)) riske atamam dedi bi keresinde de ..ki zaten kuzular preg nin dediği gibi herşeye tepki veriyorlar artık ..zaten çok rahatsız olurum olsada ..Allahım sağlıkla zamanında kavuşalım cinsellik kimin umrunda önceki denemelere sayalım gitsinn..:))

hayırlı ramazanlar güzel annecikler
size bişey sorcam ben oğluşu çok aşağıda hissediyorum. aşağı taraflara öyle bi vuruyor ki ayakları çıkıverecek sanıyorum. artık bu haftalarda göbekten yukarı çıkması gerekmiyor mu? dr a sordum sorun yok demişti ama bebek hep göbek deliğimden aşağıda. ne zmaan yukarı çıkacak bu adam ya?

ayy halacım başıma ne geldi biliyomusun? tam ilişki esnasında bizimki tekmelemeye başladı. öyle bi his kapladı ki beni hemen bıraktım. sanki ne yaptığımızı anlayacak gibi utandım oğlumdan :26:

bugnlerde geçecek az kaldı sabır...eşime diyorum bak 2,5 ay kaldı o da sen öyle san lohusalığı var bu işin daha diyor:)))

Sanki biz değil onlar hamile:)
Bi kızıyorum kaprisli erkeklere.
Benimki de az değildir yani.
Ne zaman neye tepki vereceğini kestiremem bazen.
Ama kah o beni kah ben onu idare edip gidiyoruz işte:)

canım durumumuz cok benzer seni cok iyi anlıyorum.. bi yandan da adama cok acıyorum ama napalim..

hayırlı ramazanlar bacım. benimde öyleydi taaki düne kadar. dün birden yukarı çıktı. ben şok tabi. resmen midemin üstünde oynuyo. çok enteresan bir durum. bu gün yarın seninde çıkar canım merak etme bence.

Günaydınnn Annişlerr... Herkese hayırlı ramazanlar diliyoruzz oğluşumla... 2-3 ay önce ayy ramazan gelecek mi diye bakıyordum takvime hep. hani ramazan gelince doğum içinde son 3 aya girecektik. ramazandı bayramdı derken bakmışız eylül olacak heralde. Kızlar yaa ben çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum bir anönce zaman geçsinn bebeklerimizi alalım sağlıklı bir şekilde kucağımıza...

bugnlerde geçecek az kaldı sabır...eşime diyorum bak 2,5 ay kaldı o da sen öyle san lohusalığı var bu işin daha diyor:)))
insallah bakalim.. yani hormonal olarak kiminin de tavan yapıyormus keske bana da yapsa azıcık diye ummustum ama olmadi..
zaten lohusaligi dusunemiyorum bile simdiden boyleysekk... sartlamayalım yine de di mi kendimizi sekerim

Sanki biz değil onlar hamile:)
Bi kızıyorum kaprisli erkeklere.
Benimki de az değildir yani.
Ne zaman neye tepki vereceğini kestiremem bazen.
Ama kah o beni kah ben onu idare edip gidiyoruz işte:)
ben bazen onun da hamile oldugunu dusunuyorum
kilo aldı
benim bi yerim agrıyacak tam soyleyecegim birden "şuram agrıyor ya " diyo ve aynı yeri gosteriyor.. sempati kilosu ve sempati agrısı diyorlar varmıs aslında boyle bir sey :))
ama kapriste ve sinirsel tepkide maşallah beni de geciyor.. 9 aylık hatunlar gibi kopruyur
yemin ediyorum ben keske biraz naz kapris yapsaydım bastan beri diyorum.. cok pismanım simdiye 10 kere kıymetim bilinirdi..
Allah icin her seye yardım ediyo kosturuyo ediyor ama siniri geldi mi susmuyor..
hayatimda bilmem dısarıda kavga edip agladıgımı kendimden ilk kez utandım..

öyle mi? darısı başıma inşallah :) hayır ayağı çıkıverecek diye korkuyorum napim ya. bide 4d deki poziyonunu görmeliydin sanki sıkışmış gibiydi diyorum ki üstte o kadar yer var neden bu çocuk aşağılarda sıkışıp kalıyo

ha bide kafasını falan hissediyomuusnuz kızlar?

karnında dik duruyodur efe kuş :) ayaklarda aşağıda kalıyodur doğaldır takılma sorun olsa doktorlar söyler..

ilişki konusunda büyüdüler yavrular hisseder edepsizlik yapmayın az kaldı dayanın lütfen

ay evet yaa ne kadar az kaldı. 3 ay sonra hayatlarımız temelli değişecek inşallah.

lunam bana bazen ters davranınca ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimii..benimki kilo verdi çünkü sigaraya başladı hamileliğimi öğrenince filinta gibi oldu ben şişkoo adam kilo veriyoo ahh ahh..

işte dün yukarı çıkınca hissettim ben. sol tarafımda idi karnım yamuldu resmen

oohh ohh maaşşallahhhhnegüzel buralar kalabalıklaşmış.kızlar avatarımı deiştirdim bana ugur ve şans getirir insaallah hem motivasyonumda artar dedim nasıl i.olmuşmu :)

dr sorun yok dedi sordum hatta 2 dr a sordum. kafacığı yukardaymış. biz 3 ay kadar yapmadık sonra yasak olmadığı için yaptık ama uslu uslu duruyodu efe kuş. geçen gün kıpraştı annesini kıskandı zaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…