2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayağa kalkmıstır o .. benim kızda kalkıp ayaklarını sallıyor sanırsam .. gıdıklanıyorum içerden.. cok hosuma gidiyor..

oohh ohh maaşşallahhhhnegüzel buralar kalabalıklaşmış.kızlar avatarımı deiştirdim bana ugur ve şans getirir insaallah hem motivasyonumda artar dedim nasıl i.olmuşmu :)

süper olmus.. insanın önce kendini motive etmesi lazım canım..bide akısına bırakmak lazım...öyle mucizeleri cok duyduk duymayada devam etcez.. hayırlı vakitlerde herkese tattırsın inşallah...

o tülbent olayını burda anlattılar havlunun içine dikiliyorms.. hazır dikilmiş havlularda varmıs hatta..ondan öyle demiştir annen.. bende burda öğrendim anneme sordumm.. tabiki dedi bizde öyle yapcaz.. yapalım dedim..eksik kalmasın benim minik kızım

canım neyseki heyecan dolu sonu kötü bitmeyen bir gün yaşamışsınız oyüzdende tebessüm içinde okudum yazdıkları.Allahım esirgesin seni ve melegini insaallah bir daha sorun yaşamassın canım.sen ne annesi olursan ol bebegine herzaman i.bir anne ol ken.ibakkk öpüyorum seni canım

hoşuma mı gidiyo :))))) ben boş bulunuyorum ıh diyorum arada ofiste millet bana bakıyodu annelerimiz iyi ki varlar yoksa bunları nerden bilecektik

Benim anam da oturup tek tek ağız mendilleri yaptı bir deste almış hazırından bir deste de kendi yaptı Allahım hevesini aldırsın inş. Ben bu aya kdr hiçbişi aldırmadım ama o cicileri bir sepete toplamış bile hastane çıkışı, iki takım ayrıyetten, banyo havlusu dediğiniz gibi içine tülbent, battaniyeleri, çorapları, minicik donları yetiştiremem ben sonra diye diye bize bişi bırakmadı.Ben hala kararlıyım 28'de başlayacağım almaya inş tabi alcak bişi kaldıysa:))) Ekim başında da yatağını falan hazırlayacağız bakalım ay heyecanlandım:)

bende bayram civarı yatağını alıcam inşallah. ne alacağına karar verdin mi?

Son düzenleme:

hoşuma mı gidiyo :))))) ben boş bulunuyorum ıh diyorum arada ofiste millet bana bakıyodu annelerimiz iyi ki varlar yoksa bunları nerden bilecektik

Benden de ıh diye ses çıkıyor aynen:) Bir de o vurdukça akıntı oluyor beni en çok bu korkutmuştu tuvalet kaçırmamın dışında. Sende de böyle birşey yapıyor mu?

Benden de ıh diye ses çıkıyor aynen:) Bir de o vurdukça akıntı oluyor beni en çok bu korkutmuştu tuvalet kaçırmamın dışında. Sende de böyle birşey yapıyor mu?

yok hiç akıntım olmadı. ama seninki benimkinden büyük. çiş kaçırma ve akıntıya hazırlıklı olayım bari. sıpalara bak neler yapıyolar ya. bende gebelik ülseri çıktı bide nur topu gibi. yemek borum nasıl yanıyor nasıl.

evt evt benm yatak odam beyaz ağaç bir takımdı onunu aynı modeli geldi ikeaya ona göz koydum bir de alt açma dolabı var aynı modelingidip alıp gelicem inş sadece zaman bekliyorum. Kulak çöpünü yesinler:)

kızlarr diş macunlarından bahsetmişsinizz. Benim doktorumda hamiellikten önce colgate sensitive pro-relief önermişti. bende başladım ki ben hepp diş problemleri yaşayan biriydim. şuana kadar çok şükür bir sıkıntım olmadı. isterseniz sizde deneyin.

büyük ve sorun şu ki iri onu da okumuşssundur rejime soktu doktorumuz bizi göbeği şişmiş bebişin 25+1 de 891 grdı. Tabi iyi bir durum diil akciğer gelişimi geç oluyormuş böyle olunca falan Allahım sağlık versin inş düzelir. Dicem o ki kilosunun da etkisi var snrm. Aynı yanma bende de ar Allahım daha neler çıkacak bakalım

evt evt benm yatak odam beyaz ağaç bir takımdı onunu aynı modeli geldi ikeaya ona göz koydum bir de alt açma dolabı var aynı modelingidip alıp gelicem inş sadece zaman bekliyorum. Kulak çöpünü yesinler:)

ben park yatağa karar vermiştim kendi evimizi alırsak oda yaparız dedik ama beyaz mobilya yatak alsam diğer parçalarını sonra eklerim diye de düşünüyorum bi yandan. ikeaya hiç gidemedim. oraya metrobüsle yada metroyla nasıl giderim acaba? tek yatağın ne kadar peki?

kulak çöpleri biizmki gibi değil ucunda yuvarlak bişeyleri var:)

yok canımcım okumamıştım pek giremiyodum işten güçten. zamanla düzelir o annesi merak etme sen. bebek mideye baskı yapıyomuş asitler hoop yemek borusuna. renieleri yuvarlayacağız bu gidişle. sırf bu yanmalar için bile haklarımızı nasıl ödeyecek bu minikler bilmem. böyle bana rahatsızlık verdiğinde hep konuşuyorum onunla bak annene bunu yapıyosun o yüzden vefalı hayırlı bi evlat olmalısın diye. inşallah anlıyodur:)

eğer avrupa yakasındaysan metrobüsle de metroyla da gidebilirsin bayrampaşa da tam olrk bilmiyorum ama nerede inersen daha yakın olur vs.ben anadolu yakasındayım buradaki ikea da ümraniyede oraya daeşim götürüyor genelde ama otobüs geçiyor önnden onunda. Karyola 259 tl tabi içine bir de yatak almak gerekiyor ama komple dolaı yatağı bir köşe yapıcam 500tl ye hallolur diye düşünüyorum

ben o bezleri donu atleti ne varsa ütülemeyi düşünüyorum :) ilk zamanlar tatlı gelir ufacık şeyleri ütülemek ama zamanla sinir oluruz heralde

ütüden nefret eden biri olduğum için bişey aldığımda bu nasıl ütülenecek diyorum hep. annemde bizim zamanımızda herşey kumaş türüydü hepsini de ütülüyoduk hatta bezleri yıkar ütülerdik diyor. düşüncemden utanıyorum tabi bende. şimdi penyeler var, bezler hazır. hamile olduğumdan beri hergün anneme dua ediyorum, meğer ne zormuş anne olmak.

avrupadayım. bi bakayım ben şu ikeaya. park yatağı çok öneriyorlar ama ben ısınamıyorum uyduruk duruyo sanki. fiyatı iyiymiş hem mobilyana da uygun hiç kaçırma. ben geçen gün kadir hasa gittim. sevi bebede bi yatak gördüm dümdüz beyaz bişeydi, 700 dedi. içindekilerde 1000 miş. hadi hayırlı işler dedim çıktım

metroyla gidicekseniz kocatepe metrosunda iniyorsunuz forum istanbul diyor ikeaya geçmek için forum istanbulun içinden geçiyorsunuz ve forumun en alt katı sadece bebek mağazaları orayıda gezmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…