- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.361
hayırlı ramazanlar güzel annecikler
size bişey sorcam ben oğluşu çok aşağıda hissediyorum. aşağı taraflara öyle bi vuruyor ki ayakları çıkıverecek sanıyorum. artık bu haftalarda göbekten yukarı çıkması gerekmiyor mu? dr a sordum sorun yok demişti ama bebek hep göbek deliğimden aşağıda. ne zmaan yukarı çıkacak bu adam ya?
oohh ohh maaşşallahhhhnegüzel buralar kalabalıklaşmış.kızlar avatarımı deiştirdim bana ugur ve şans getirir insaallah hem motivasyonumda artar dedim nasıl i.olmuşmu :)
anaa ilgimdışıya neler olmuş öyle, şimdi sen alıntı yapınca okudum. bence 7. aya girmeden hastane çantası olayına girmekte fayda var. şu hava bi serinlesin hemen lohusa pijamalarına falan bakıcam. mermerşahi annem de yapmış hatta tülbentler yapmış. erkek adama tülbent mi yaptın diye kızdım, banyodan sonra kullanacaksın bunları dedi pek anlamadım ama vardır bi bildiği.
direk havlu yenidoğan bebeğe iyi değil havlunun içine koyup kurulayacakmışız benim annemde yaptı yiğenimdede öyle kullandık ordan biliyorum
kızlar merhabA ...
uzun zamandır gıremedık kızımla.. gecen hfta ufaklık erkenden gelıyorum dedı ve bızı korkuttu cok sukur rabbımekı mudhale ettıler ve acılmayı durdu dr um bebesım erken gelırse onlem olsun dıye cıgerlerını gelıstırmek ıcın ıgne yaptılar 2 gunde bır nts ye gırdım kasılmalar yk masallh... carsmbada dr da randevumuz vrdı kızımla buluştuk 35 cm ve 900 gr olmus bnm prensesım... hala kusmaya devam dıye kan hapı maltoferı bıraktırdı ferrum un 5 gunde bır vurulN IGNEsıne gectık daha rahat oldu bole bırde osteocare kullanıyorum kramplar ıcın cok ıyı gııdıyorz smdılık... ıdrarda +++ lökosit cıktı dr um pztsı gunu ıdrar kulturu ıstedı umarım tehlıkelı bı dr um degıldr bırde mıde yanmalarım ıcın rennie alıyodm artk kesmedıgı ıcın laksora gectık haftada 2 gun 3 gun ackarnına alsan rahatlrsın dedı ınsallh dıyorum... buarada butun cıcıslerımız tamm dolabımıza yerlestrdık hastaneden cıkarkn ve mevlutte kullanıcagım caRSAFLR NEVRIMSELERI hazrladk annmle pıjamalrımızda hazır malum cok koorktukgecen hafta... uarada kızım masallah dıyım kıpır kıpır dr amcamz cok yaramaz olck bn dıyım sıze dedıı... adet tarıhıme gore 29 ekım 3 kasım arası gıdıp gelıyodu kızım belkı 20 ekımde alırım durmuck dedı.. ekım annesı olucm sanırım.. szlerı bırkmk ıstemkıyorum ama bn...
nyse teyzelerı opuyorz bız ıyı haftasonları...
ayağa kalkmıstır o .. benim kızda kalkıp ayaklarını sallıyor sanırsam .. gıdıklanıyorum içerden.. cok hosuma gidiyor..
süper olmus.. insanın önce kendini motive etmesi lazım canım..bide akısına bırakmak lazım...öyle mucizeleri cok duyduk duymayada devam etcez.. hayırlı vakitlerde herkese tattırsın inşallah...
o tülbent olayını burda anlattılar havlunun içine dikiliyorms.. hazır dikilmiş havlularda varmıs hatta..ondan öyle demiştir annen.. bende burda öğrendim anneme sordumm.. tabiki dedi bizde öyle yapcaz.. yapalım dedim..eksik kalmasın benim minik kızım
Benim anam da oturup tek tek ağız mendilleri yaptı bir deste almış hazırından bir deste de kendi yaptı Allahım hevesini aldırsın inş. Ben bu aya kdr hiçbişi aldırmadım ama o cicileri bir sepete toplamış bile hastane çıkışı, iki takım ayrıyetten, banyo havlusu dediğiniz gibi içine tülbent, battaniyeleri, çorapları, minicik donları yetiştiremem ben sonra diye diye bize bişi bırakmadı.Ben hala kararlıyım 28'de başlayacağım almaya inş tabi alcak bişi kaldıysa:))) Ekim başında da yatağını falan hazırlayacağız bakalım ay heyecanlandım:)
hoşuma mı gidiyo :))))) ben boş bulunuyorum ıh diyorum arada ofiste millet bana bakıyoduannelerimiz iyi ki varlar yoksa bunları nerden bilecektik
Benden de ıh diye ses çıkıyor aynen:) Bir de o vurdukça akıntı oluyor beni en çok bu korkutmuştu tuvalet kaçırmamın dışında. Sende de böyle birşey yapıyor mu?
hıh şimdi deiştirebildim nasıl kızlar sizce yanlışmı yaptım
bende bayram civarı yatağını alıcam inşallah. ne alacağına karar verdin mi? alınacak ıvırı zıvırı çok ben kulak çöpünü bile aldım bi yatağı bide lohusa şeyleri kaldı işte. ha bide hastane çıkışı.
yok hiç akıntım olmadı. ama seninki benimkinden büyük. çiş kaçırma ve akıntıya hazırlıklı olayım bari. sıpalara bak neler yapıyolar ya. bende gebelik ülseri çıktı bide nur topu gibi. yemek borum nasıl yanıyor nasıl.
evt evt benm yatak odam beyaz ağaç bir takımdı onunu aynı modeli geldi ikeaya ona göz koydum bir de alt açma dolabı var aynı modelingidip alıp gelicem inş sadece zaman bekliyorum. Kulak çöpünü yesinler:)
hmm anladım, mantıklı. şimdi bide o bezleri tülbentleri ütülemek çıktı başımıza ha :)
büyük ve sorun şu ki irionu da okumuşssundur rejime soktu doktorumuz bizi göbeği şişmiş bebişin 25+1 de 891 grdı. Tabi iyi bir durum diil akciğer gelişimi geç oluyormuş böyle olunca falan Allahım sağlık versin inş düzelir. Dicem o ki kilosunun da etkisi var snrm. Aynı yanma bende de ar Allahım daha neler çıkacak bakalım
ben park yatağa karar vermiştim kendi evimizi alırsak oda yaparız dedik ama beyaz mobilya yatak alsam diğer parçalarını sonra eklerim diye de düşünüyorum bi yandan. ikeaya hiç gidemedim. oraya metrobüsle yada metroyla nasıl giderim acaba? tek yatağın ne kadar peki?
kulak çöpleri biizmki gibi değil ucunda yuvarlak bişeyleri var:)
ben o bezleri donu atleti ne varsa ütülemeyi düşünüyorum :) ilk zamanlar tatlı gelir ufacık şeyleri ütülemek ama zamanla sinir oluruz heralde
eğer avrupa yakasındaysan metrobüsle de metroyla da gidebilirsin bayrampaşa da tam olrk bilmiyorum ama nerede inersen daha yakın olur vs.ben anadolu yakasındayım buradaki ikea da ümraniyede oraya daeşim götürüyor genelde ama otobüs geçiyor önnden onunda. Karyola 259 tl tabi içine bir de yatak almak gerekiyor ama komple dolaı yatağı bir köşe yapıcam 500tl ye hallolur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?