2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Yeni kurulmuş bi üniversitenin kampüsündeyim.Şehir merkezine uzak burası. Hiç bu kadar yanmamıştı ya tavan yaptı...Maden suyu içsem azar mı sizce ?

İnternette araştırdım da maden suyu mide asitini azaltır diyor onu deneyeceğim.Olmazsa izin alacağım eve erken giderim.Ya ilaç kullanmak istemiyordum ama böyle devam ederse ilaç yazdırmam gerekecek. İş göremez oldum ya ...

Midemmmm midemmmm yanıyor ne yiyeyim söyleyin geçsin.İlacım yok soğuk süt iyi geliyordu kantinde yokmuş başka ne yiyebilirim ?

canım yaa nereye gitsem yanımda rennie götürüyorum, resmen kankam oldu. beyaz leblebi denesen bi? yanlış hatırlamıyosam iyi geliyordu.

ıkı ısım koymak sunnetmış nıye konulmuyo sorayım ya ınan ıblmıyorum taha ben cok begenıyorum sulalde nerdeyse 4 taha var

maşallah maşallah :)))

valla ben büyük kızımda bi işyerinde bi evde bi annemde bide çantamda gezdiriyodum gaviskonu
evet kimisine beyaz leblebide soda da iyi geliyo

kizlar aksama iftar menunuz hazirmi benim aklimda birsey yok bugun yani varda yok diyelim
hadi dokulun bakalim

biz iftara çocukluk arkadaştayız arayıp ne yapcağını söledi uygunmu die hamileyiz yaa tas kebabı patetes püresi pilav salata ve erik kompostosu yapıcakmış dünde ondaydım sağolsun yormuo arkadaşını aynı zamanda komşum olurda kendisi

Son düzenleme:

ooo süpermişş öle komsu herkeze versin ALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…