- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.301
Midemmmm midemmmm yanıyor ne yiyeyim söyleyin geçsin.İlacım yok soğuk süt iyi geliyordu kantinde yokmuş başka ne yiyebilirim ?
ıkı ısım koymak sunnetmış nıye konulmuyo sorayım ya ınan ıblmıyorum taha ben cok begenıyorum sulalde nerdeyse 4 taha var
Muhammed neden tek konulmuyormuş? Taha da güzel bi iism bak.
Midemmmm midemmmm yanıyor ne yiyeyim söyleyin geçsin.İlacım yok soğuk süt iyi geliyordu kantinde yokmuş başka ne yiyebilirim ?
Yeni kurulmuş bi üniversitenin kampüsündeyim.Şehir merkezine uzak burası. Hiç bu kadar yanmamıştı ya tavan yaptı...Maden suyu içsem azar mı sizce ?
dediğin gibi sanrm keyiflerine kaldık:) bnmkide önde ama dönmeye hiç niyeti yok o anca annenin kasıklarına vursun korkutsun falan:)
kizlar aksama iftar menunuz hazirmi benim aklimda birsey yok bugun yani varda yok diyelim
hadi dokulun bakalim
ıkı ısım koymak sunnetmış nıye konulmuyo sorayım ya ınan ıblmıyorum taha ben cok begenıyorum sulalde nerdeyse 4 taha var
kizlar aksama iftar menunuz hazirmi benim aklimda birsey yok bugun yani varda yok diyelim
hadi dokulun bakalim
ay birde bana misafir gelecek. Annam kıymalı pide yapalım diyo. kaşarlı falan..
hadi dokulun bakalim
valla ben büyük kızımda bi işyerinde bi evde bi annemde bide çantamda gezdiriyodum gaviskonu
evet kimisine beyaz leblebide soda da iyi geliyo
bin iftara çocukluk arkadaştayız arayıp ne yapcağını söledi uygunmu die hamileyiz yaatas kebabı patetes püresi pilav salata ve erik kompostosu yapıcakmış dünde ondaydım sağolsun yormuo arkadaşını aynı zamanda komşum olurda kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?