2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
amin :)) ama çocukluktan tanıdığımız için eşlerimizle falan hep ufaktan birlikteydik biz yoksa nerde öle komşulukk

valla şans işi zaten komşuluk. Benim karşı komşumdan da Allah razı olsun. Bahçelerinden meyveler sebzeler koparıp koparıp getiriyor hormonsuz yiyeyim diye. ne yemek pişirse kokmuştur deyip veriyor. hatta bazen öyle tabakları oluyor ki 6-7 tabak oluyor takımlarını toplayıp öyle veriyorum kadıncağıza :):)

canım nasıl anlıyorsun içerde ne şekilde bende hissetiyorum bebebişimi ama ne hareket yaptığını değilll

ya hareketten çok kafası elime geliyor sağ tarafımda küçücük bişilerde tık tık vuruyor alttan:) doktorda ayakları vuruyor demişti

kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...

Eklentiler

• $Fotoğraf0423.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $Fotoğraf0421.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0422.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 57

cok beğendimm süperlerr cnm yaa bende aldım amvi taç daha pijama vs. almadım sanırsam annem alcak

ayy bayıldım elacım güle güle giy inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…