- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.321
ooo süpermişş öle komsu herkeze versin ALLAH
amin :)) ama çocukluktan tanıdığımız için eşlerimizle falan hep ufaktan birlikteydik bizyoksa nerde öle komşulukk
preg ve beyhan25 teşekkürler.. benim şeker yüklemesini yapmadı doktorum daha, sonraki kontrolde dedi ki o da 28.hafta oluyor. ama troidim için endokrine gittiğimde şeker de bakmıştı, tokluk kan şekerim bile 67 çıktı düşünün yani. normalde hep düşüktür benim şekerim, hatta hipoglisemi dendi, az ve sık beslenmelisin dendi falan. şimdi idrarda glukoz şeker hastalığıyla bağlantılıysa, şok olurum yani.. neyse pzt bi soracağım doktora bakalım ne diyecek..
geçmiş olsun canım .
slm arkadaşlar umarım bebişlerınızde sızlerde iyisinizdir sızlerle oglumun ısmını paylasmak ıstedım fıkırlerını almak ıstıyorum melegımın ısmını (Muhammaet Duha )koymak ıstıyorum sızce nasıl
iki isimde çok güzel ama peygamberimizin isminin konulması ağır gelir derler canım. ben DUHAN isminide çok severim kuranda var bilirsiniz gerçi
Allahım bi tane iyi komşum olmayacak mı? ne kadar özendim
ahha ahh neler kızartıyorlarda hamile bir komsumuz var azcık taddıralım demezlerama dedikodu bilmem ne hep onlardaa
canım nasıl anlıyorsun içerde ne şekilde bende hissetiyorum bebebişimi ama ne hareket yaptığını değilll
bizimkilerde dedikodu da yok. çünkü kimse kimseye slm bile vermiyor. şurda tek başıma doğursam kimse gelip bakmaz yani.
aynenn yaa eşim bile artık dışarı çıkarken bile ilacını aldın mı yanına diye soruyor. Allahımm çok zor yaa...
trawma+ eee mesajımı adınmıhiç pas vermiyonnn
kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...
sory kardeşim. aldım mesajını. hem iş yapıyorum hem takılıyorum ondan cvp yazamadım.affet beni nolurrr dayanamam affetmezsen
Allahım bi tane iyi komşum olmayacak mı? ne kadar özendim
kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...
craftynin evi kırklanmıştır gale
ya kızlar cidden kafası falan olduğunu nasıl anlıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?