2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
craftynin evi kırklanmıştır gale

ya kızlar cidden kafası falan olduğunu nasıl anlıyosunuz?

Misler gibi olmuştur,hatun olmayınca eksikliği hissediliyor ama:)
Ben hiç anlamıyorm kafa kol:)
Elacım bu arada başarılı buldum cicilerini,güle güle giyesin.
Offf hala sıcak ama sağlık ocağına gitmem lazım aşı için 10 gün geçti olmam gereken günden
Napıcam şimdi

ayy öyle bırı komsu bende ıstıom bazen bı kap yemege muhtac oluom yapamıom yemek..

Son düzenleme:

canım çok güzel güle güle giy

nereden aldın kadıköyden bende kadıköyde oturuyorum bende bakayım oraya

cok begendım cok guzelmıs gercektende ..
bu haftasonu bende bakacam bakalım bulabılırsem guzel bıseyler...

ahh canım yaa ama en güzeli annene yakın olmak ama malesef cok uzak olmasada biraz yol varr ay ağlayasım geldi

gel bacım ben senin komşun olurum. peynir ekmek sağ pazar, beyenmeyen aç gezer. ne varsa paylaşuruk

oyy yirim sizi canlarım yaa. hep dua ediyorum bi tane olsun yeter şöyle bi kanka komşum olsun. annemlerin apartmanında herkes kardeş gibidir. burda düşman gibiler. zaten üst komşumdan o kadar çok çekiyorum ki

ayy öyle bırı komsu bende ıstıom bazen bı kap yemege muhtac oluom yapamıom yemek..

Ayy canımm valla hani derler ya ev alma komşu al diye doğruymuş. Annemden uzağım ama sağolsunlar biz burdayız diyorlar hatta bazen diyorlar gece kaç olursa olsun eşin evde olur olmaz sancın olur kanaman olur Allah korusun çal kapıyı. gideriz hastaneye diyorlar. o kadarmutlu oluyorum ki Allahımm nasıl ödeyeceğim ben haklarını bilmiyorum... Ama ne yazık ki 2 yıl sonra tayin dolayısıyla gideceğim buralaradn. şimdiden üzülüyorum. Apartmanımızın torunu olacak diyorlar oğlum için nasıl mutlu oluyorum. Anneciğiminde gözü arkada değil tabi bunları duyunca benden...

bende cok çektim ama hepisne sonunda posta koydum
şimcik konustugum sadece yan komsumm o kaaarr ama onla cok samimi değim oda bazen deli ediyo benii

ayy bayıldım elacım güle güle giy inşallah
sağol canım teşekkürler

cok beğendimm süperlerr cnm yaa bende aldım amvi taç daha pijama vs. almadım sanırsam annem alcak

sende güle güle kullan canım

sağol canım teşekkürler

canım kadıköy de marilyn ( söğütlüçeşme tarafından boğaya doğru giderken sağda) diye bir yer var. ordan aldım ikisi 150 tl tuttu ama 64 tl ye aldım acayip indirim var...

cok begendım cok guzelmıs gercektende ..
bu haftasonu bende bakacam bakalım bulabılırsem guzel bıseyler...

sağol beyhancım, bende ne yapıcan nasıl alıcam derkenken bugun önüme geldi kısmetim.. çok mutlu oldum :)

bende cok çektim ama hepisne sonunda posta koydum
şimcik konustugum sadece yan komsumm o kaaarr ama onla cok samimi değim oda bazen deli ediyo benii

ben postayı kadını bıçaklayarak koyacağım sanırım. sabah akşam demeden o kadar gürültü yapıyorlar ki ne uyku kaldı ne huzur. aylardır böyle. uyardığımızda utanmadan tersliyorlar bide. Allah bildiği gibi yapsın. benim bu halimle taşınacak gücüm yok ki. olsa saniye durmam. doğumdan sonra uyumak zatn zor olacak bunlar insanda süt müt bırakmazlar gibime geliyor. şimdiden korkuyorum. benim kaynanatörü salsam üstlerine dinsizin hakkından imansız gelir ama o da uzakta işte :))))))))

kızlarr araba kullanann var mı aranızda. ben koca göbişimle pek rahat kulllanamıyorum. gülüyorum kendime boyum da kısa göbeğime göre ayarlasam koltuğu ayaklarım tam yetişmiyor. sırtıma falan minder falan koyuyorum çok komik oluyorum yaaa :):)EŞimde diyor çok tatlı oluyorsun sen kullan diye :):)

slm güzel anneler nasılsınız bayağıdır yoktum 2ay kadar oldu herkez iyidir inş.
Allahın izniyle kızım olacak ikinci kızım geliyo meleklerim benim çok istemiştim kız olmasını Rabbim gönlüme göre verdi
sıcaklarda hamileik zor oluyo ilk hamileliğimin kışa gelmişti bence daha iyiyidi hayırlısı bakalım hayırlısıyla kasım gelsede kavuşsak bebişlerimize

uuuuuuuuuuwwwww romantizim haaaaaa

ne çok muhammedimiz var... benm oğlumda muhammed berk olacak inş rabbimin izniyle hep diyorum ismi hürmetine onu bize bağışla rabbim

sende yine kaynana teminatör benimki pek uysaldır kimi salsamkii
şaka bir yana doğumdan sonra inş bende kaçar burdan bu halimle nerelere gidem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…