- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.341
gel bacım ben senin komşun olurum. peynir ekmek sağ pazar, beyenmeyen aç gezer. ne varsa paylaşuruk
ben kafasımı anlamıyorum ama göbişim bir oyana bir bu yana gidiyor
hele geçen dedim ne oluyor eşimle izledim muhteşemdii
craftynin evi kırklanmıştır gale
ya kızlar cidden kafası falan olduğunu nasıl anlıyosunuz?
craftynin evi kırklanmıştır gale
ya kızlar cidden kafası falan olduğunu nasıl anlıyosunuz?
valla şans işi zaten komşuluk. Benim karşı komşumdan da Allah razı olsun. Bahçelerinden meyveler sebzeler koparıp koparıp getiriyor hormonsuz yiyeyim diye. ne yemek pişirse kokmuştur deyip veriyor. hatta bazen öyle tabakları oluyor ki 6-7 tabak oluyor takımlarını toplayıp öyle veriyorum kadıncağıza :):)
vaallahi komsum sen gibi olsunda gerisi yalann
kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...
kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...
ahh canım yaa ama en güzeli annene yakın olmak ama malesef cok uzak olmasada biraz yol varray ağlayasım geldi
gel bacım ben senin komşun olurum. peynir ekmek sağ pazar, beyenmeyen aç gezer. ne varsa paylaşuruk
benimki vur kaç yapıyo deli,zile basan çocuklar gibi bi hoplatıyo,sonra elimi koyuyorum tık yok sonra bir daha
ayy öyle bırı komsu bende ıstıom bazen bı kap yemege muhtac oluom yapamıom yemek..
oyy yirim sizi canlarım yaa. hep dua ediyorum bi tane olsun yeter şöyle bi kanka komşum olsun. annemlerin apartmanında herkes kardeş gibidir. burda düşman gibiler. zaten üst komşumdan o kadar çok çekiyorum ki
sağol canım teşekkürlerayy bayıldım elacım güle güle giy inşallah
cok beğendimm süperlerr cnm yaa bende aldım amvi taç daha pijama vs. almadım sanırsam annem alcak
Misler gibi olmuştur,hatun olmayınca eksikliği hissediliyor ama:)
Ben hiç anlamıyorm kafa kol:)
Elacım bu arada başarılı buldum cicilerini,güle güle giyesin.
Offf hala sıcak ama sağlık ocağına gitmem lazım aşı için 10 gün geçti olmam gereken günden
Napıcam şimdi
canım çok güzel güle güle giy
nereden aldın kadıköyden bende kadıköyde oturuyorum bende bakayım oraya
cok begendım cok guzelmıs gercektende ..
bu haftasonu bende bakacam bakalım bulabılırsem guzel bıseyler...
bende cok çektim ama hepisne sonunda posta koydum
şimcik konustugum sadece yan komsumm o kaaarr ama onla cok samimi değim oda bazen deli ediyo benii
kızlarr araba kullanann var mı aranızda. ben koca göbişimle pek rahat kulllanamıyorum. gülüyorum kendime boyum da kısa göbeğime göre ayarlasam koltuğu ayaklarım tam yetişmiyor. sırtıma falan minder falan koyuyorum çok komik oluyorum yaaa :):)EŞimde diyor çok tatlı oluyorsun sen kullan diye :):)
ben postayı kadını bıçaklayarak koyacağım sanırım. sabah akşam demeden o kadar gürültü yapıyorlar ki ne uyku kaldı ne huzur. aylardır böyle. uyardığımızda utanmadan tersliyorlar bide. Allah bildiği gibi yapsın. benim bu halimle taşınacak gücüm yok ki. olsa saniye durmam. doğumdan sonra uyumak zatn zor olacak bunlar insanda süt müt bırakmazlar gibime geliyor. şimdiden korkuyorum. benim kaynanatörü salsam üstlerine dinsizin hakkından imansız gelir ama o da uzakta işte :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?