- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.381
yok canım vatandaki 29 mayısa gidiyorum bide kızlar çok fenayım yemek yedim çok afedersiniz mideme gitmesiyle çıkması bir oldu yine bu hafta başından beri böle bi dün çıkarmadım bundan sonra yine bölemi olcak ya off
canım zaten 6. aydasın şu an. sana bi tablo vereyim
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
sen nisayamı gidiyosun canım?
yok canım vatandaki 29 mayısa gidiyorum bide kızlar çok fenayım yemek yedim çok afedersiniz mideme gitmesiyle çıkması bir oldu yine bu hafta başından beri böle bi dün çıkarmadım bundan sonra yine bölemi olcak ya off
canım zaten 6. aydasın şu an. sana bi tablo vereyim
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
sen nisayamı gidiyosun canım?
bende bakınıyorum kafama göre bişiler bulursam alıcam inşallah şurda ne kaldı sanki ve benim daha bir sürü eksiğim var :18: hatta hiç bişeyim yok desem yeridir ama annem sağolsun hiç merak etme ben son aya hiçbir eksiğini bırakmam diyor erken falan olursada bırakmazlar bir hastanede kullanılacaklar sorun olur
kızlar bişii sorcam size yardımcı olursanız sevinirim.... bu gün glikoz yüklemesi yapıldı 50 gr. açlık 95 kan şekerim çıktı.. yüklemeden sonra 160 çıktı pztsi günü 100 gr. yükleme yapılıcak... ailede şeker hastası olan yok rutin kontrollerimdede böle bişii yoktu... 100 gr. yaptırıp normale dönen varmı???
hastane cantasına neler koyacaz ya,
keske onunla ılgılı bı baslık da acsak
tamam sıtede cok yazılmıs ama belkı kasım 2011 tayfası baska seyler goturecek degıl mı
Tatlı anneler ben dün bebişimi gördüm dedim ya sabah ...Tabi kaçkişiyazıyorhatırlamazsınız...benim tatlıkızm 31cm ve 687gr. bende 23+2 haftalık hamileyim....sizin nasıl...kilolar normalmi..
kızlar bişii sorcam size yardımcı olursanız sevinirim.... bu gün glikoz yüklemesi yapıldı 50 gr. açlık 95 kan şekerim çıktı.. yüklemeden sonra 160 çıktı pztsi günü 100 gr. yükleme yapılıcak... ailede şeker hastası olan yok rutin kontrollerimdede böle bişii yoktu... 100 gr. yaptırıp normale dönen varmı???
Tatlı anneler ben dün bebişimi gördüm dedim ya sabah ...Tabi kaçkişiyazıyorhatırlamazsınız...benim tatlıkızm 31cm ve 687gr. bende 23+2 haftalık hamileyim....sizin nasıl...kilolar normalmi..
geçmiş olsun. bir yerde okudum nerdeydi hatırlamıyorum ama son 3 ayda ilk 3 ay gibi geçebiliyormuş yani bulantılar yorgunluk hazımsızlık vb... ilk 4 ay bende sürekli kusma olayı oluyordu hazımsızlıkta yorgunluk ay ALLAH hamilelikte ne oluyorsa hepsini yaşadım o 4 ayda tekrar başlaması bayağı sıkıntı ya . inş hiç birimiz yaşamayız..
craftynin evi kırklanmıştır gale
ya kızlar cidden kafası falan olduğunu nasıl anlıyosunuz?
Misler gibi olmuştur,hatun olmayınca eksikliği hissediliyor ama:)
Ben hiç anlamıyorm kafa kol:)
Elacım bu arada başarılı buldum cicilerini,güle güle giyesin.
Offf hala sıcak ama sağlık ocağına gitmem lazım aşı için 10 gün geçti olmam gereken günden
Napıcam şimdi
sorma canım ya acayip bir yüktü benim için 2 tanede gecelik aldımmı tamamdır sanırm :) hatta dün akşam eşime dedim bak gecelik almadık erken doğum yaparsam falan hastane çantamız hazır değil hepsini hazırlamamız lazım diye :) nedense bir an önce şu hastane çantasını tamamlamam gerektiğini düşünüyorum...
geçmiş olsun. bir yerde okudum nerdeydi hatırlamıyorum ama son 3 ayda ilk 3 ay gibi geçebiliyormuş yani bulantılar yorgunluk hazımsızlık vb... ilk 4 ay bende sürekli kusma olayı oluyordu hazımsızlıkta yorgunluk ay ALLAH hamilelikte ne oluyorsa hepsini yaşadım o 4 ayda tekrar başlaması bayağı sıkıntı ya . inş hiç birimiz yaşamayız..
saol canım aynen bende 4 ay neler çektim şimdi yine aynısı olcak diye korkuyorum bende eşimde diyo eyvah yine başa döndük diye Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsun şu kuzucuklar
hemdeee :) mis kokuo şu an
10 gündür boya badana kovaları ortada duran bi ev düşün :) şimdi temiz
ama tülü yok perdesi halısı yok ölee cıbıl cıbıl
bacımsınnn :)
adresimi yazacağım :) o picamaları yolla bana :) uğraşmiim gidip almaya
şaka bi yana özellikle puantiyeli olana bayıldım
fiyat & performans mikemmeeelll
düşebilir cnm
100 lükte sorun çıkmayan da oluyor. Duydum ben
nebıleyim cnm ya bende araştırdım öyle bişi yok diyolar tam aksıne muhammet ve yanına ısım konuldugunda sünnetmiş hayırlısı dıyelımgeçmiş olsun canım .
iki isimde çok güzel ama peygamberimizin isminin konulması ağır gelir derler canım. ben DUHAN isminide çok severim kuranda var bilirsiniz gerçi
kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...
cnm gecelıkte pjamada çok güzel markasını söylermisin bende bakmak ıstıyorum bursadayım ben markayı bulabılırım
amin amin.....
tatlım güle güle kirlet evini.... bu arada bu marilyn aldığım yerin adı size yakın yerlerde varsa mutlaka bakmanı tavsiye ederim...istersen alıp yollarımda canım.
nebıleyim cnm ya bende araştırdım öyle bişi yok diyolar tam aksıne muhammet ve yanına ısım konuldugunda sünnetmiş hayırlısı dıyelım
herkes farklı bişi diyor anlamadım bende şimdi canım....
cnm gecelıkte pjamada çok güzel markasını söylermisin bende bakmak ıstıyorum bursadayım ben markayı bulabılırım
ikiside pijama canım gecelik vardıda beden bulamadım aynı markanın dükkanın adı marilyn ikisinin markasıda marilyn club yazıyor. inş bulursun...
ikiside pijama canım gecelik vardıda beden bulamadım aynı markanın dükkanın adı marilyn ikisinin markasıda marilyn club yazıyor. inş bulursun...
sagol cnm hafta ıcı bakarım çok tatlılar aynısından alayım bende
cnm marilyn marka ise annemin arkadaşı çalışıyor orada :) baktırırım
Kom gördüm bide ona bayıldım. Önce bi onu bulmam lazım :)
Bide ii hoş bunlar ama normal belli dimi?
Ben hamile için olsun istiorum yaww
gobeğim rahat etsin
benim 50 gr. yüklemede 150 cikti. bir doktorum sorun yok derken sonucu gören diger doktorum hemen 100gr yükleme yaptirmami istedi. ikinci yüklemede degerler üstü sınırda cikti. yediklerime dikkat etmem gerekiyor bundan sonra ve 15 günde bir tokluk kan sekeri istedi doktorum....umarim senin sonuclarin iyi cikar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?