2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım zaten 6. aydasın şu an. sana bi tablo vereyim

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

sen nisayamı gidiyosun canım?

yok canım vatandaki 29 mayısa gidiyorum bide kızlar çok fenayım yemek yedim çok afedersiniz mideme gitmesiyle çıkması bir oldu yine bu hafta başından beri böle bi dün çıkarmadım bundan sonra yine bölemi olcak ya off

canım zaten 6. aydasın şu an. sana bi tablo vereyim

1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

sen nisayamı gidiyosun canım?

yok canım vatandaki 29 mayısa gidiyorum bide kızlar çok fenayım yemek yedim çok afedersiniz mideme gitmesiyle çıkması bir oldu yine bu hafta başından beri böle bi dün çıkarmadım bundan sonra yine bölemi olcak ya off

banada herşey eksik gibi geliyor. sanki tamamlayamayacakmışım gibi halbuki bizimkilerde sürekli bişiler alıyor.. fırsat buldukça bende alıp atıyorum kenara bişiler canım...

canım bu şeker olayı hamilelikle ilgili bazı insanlarda hamilelikte yükseliyor. doktorun yönlendirecektir seni. kendini üzeceğin bir durum yok bence... benim 50mg yüklemede normal çıktığı için 2. yüklemeyi yaptırmadım. yapanlar birazdan bilgi verirler...

hastane cantasına neler koyacaz ya,
keske onunla ılgılı bı baslık da acsak
tamam sıtede cok yazılmıs ama belkı kasım 2011 tayfası baska seyler goturecek degıl mı

bende burda yayınlananlardan aldım listeyi canım bişi eklermiyim çıkarırmıyım daha o kadar incelemedim açıkcası...

geçmiş olsun. bir yerde okudum nerdeydi hatırlamıyorum ama son 3 ayda ilk 3 ay gibi geçebiliyormuş yani bulantılar yorgunluk hazımsızlık vb... ilk 4 ay bende sürekli kusma olayı oluyordu hazımsızlıkta yorgunluk ay ALLAH hamilelikte ne oluyorsa hepsini yaşadım o 4 ayda tekrar başlaması bayağı sıkıntı ya . inş hiç birimiz yaşamayız..

Tatlı anneler ben dün bebişimi gördüm dedim ya sabah ...Tabi kaçkişiyazıyorhatırlamazsınız...benim tatlıkızm 31cm ve 687gr. bende 23+2 haftalık hamileyim....sizin nasıl...kilolar normalmi..

yarın yaptırcam ben daha.. o yüzden benim sana faydam dokunmaz canımm..

Tatlı anneler ben dün bebişimi gördüm dedim ya sabah ...Tabi kaçkişiyazıyorhatırlamazsınız...benim tatlıkızm 31cm ve 687gr. bende 23+2 haftalık hamileyim....sizin nasıl...kilolar normalmi..

yarn ben bi göreyim kuzumu .. yazarım detaylarıyla...

saol canım aynen bende 4 ay neler çektim şimdi yine aynısı olcak diye korkuyorum bende eşimde diyo eyvah yine başa döndük diye Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsun şu kuzucuklar

craftynin evi kırklanmıştır gale

ya kızlar cidden kafası falan olduğunu nasıl anlıyosunuz?

hemdeee :) mis kokuo şu an
10 gündür boya badana kovaları ortada duran bi ev düşün :) şimdi temiz
ama tülü yok perdesi halısı yok ölee cıbıl cıbıl

bacımsınnn :)

adresimi yazacağım :) o picamaları yolla bana :) uğraşmiim gidip almaya
şaka bi yana özellikle puantiyeli olana bayıldım
fiyat & performans mikemmeeelll

düşebilir cnm
100 lükte sorun çıkmayan da oluyor. Duydum ben

saol canım aynen bende 4 ay neler çektim şimdi yine aynısı olcak diye korkuyorum bende eşimde diyo eyvah yine başa döndük diye Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsun şu kuzucuklar

canım ben taaa 9 temmuzda gitmiştim ozman 21+5 tik daha 453 gr gibi bişidi boyunu söylemedi haftasına yetişmiş dedi doktor daha önce küçük çıkıyordu. 13 ağustosta daha randevumuz bende merakla bekliyorum :)

benim 50 gr. yüklemede 150 cikti. bir doktorum sorun yok derken sonucu gören diger doktorum hemen 100gr yükleme yaptirmami istedi. ikinci yüklemede degerler üstü sınırda cikti. yediklerime dikkat etmem gerekiyor bundan sonra ve 15 günde bir tokluk kan sekeri istedi doktorum....umarim senin sonuclarin iyi cikar :26:

amin amin.....

tatlım güle güle kirlet evini.... bu arada bu marilyn aldığım yerin adı size yakın yerlerde varsa mutlaka bakmanı tavsiye ederim...istersen alıp yollarımda canım.

amin amin.....

tatlım güle güle kirlet evini.... bu arada bu marilyn aldığım yerin adı size yakın yerlerde varsa mutlaka bakmanı tavsiye ederim...istersen alıp yollarımda canım.

cnm marilyn marka ise annemin arkadaşı çalışıyor orada :) baktırırım
Kom gördüm bide ona bayıldım. Önce bi onu bulmam lazım :)
Bide ii hoş bunlar ama normal belli dimi?
Ben hamile için olsun istiorum yaww
gobeğim rahat etsin

evet evet marilyn markasıda ay süper çalışıyorsa...

normal pijamalar ama bel kısımları geniş, ben 3 beden aldım satış yapan 2 yeter dedi doğum sonrası geniş bile olur dedi. beyaz olan gögüs altından biraz genişliyor. özellike böyle aldım canım önü düğmeli ezirmeye müsait. hamilelik sonrasıda rahat rahat giyilebilir... istersen bir tanesini lohusa pijaması yada geceliği gibi alabilirsin tabi...

umarım dediğin gibi çıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…