- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.361
uuuuuuuuuuwwwww romantizim haaaaaa
kızlarr araba kullanann var mı aranızda. ben koca göbişimle pek rahat kulllanamıyorum. gülüyorum kendime boyum da kısa göbeğime göre ayarlasam koltuğu ayaklarım tam yetişmiyor. sırtıma falan minder falan koyuyorum çok komik oluyorum yaaa :):)EŞimde diyor çok tatlı oluyorsun sen kullan diye :):)
kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...
sende yine kaynana teminatör benimki pek uysaldır kimi salsamkii
şaka bir yana doğumdan sonra inş bende kaçar burdanbu halimle nerelere gidem
ohhh sen bu işide hallettin :) güle güle kullan gayet güzeller
ela_sudem pijamalar cok hos gule gule giy canim darisi bize olsun.
kızlar öğlen kadıköye gittim ve sonunda 2 tane pijama alabildim gönlüme göre. gecelik satan bir magaza vardır ordaydı hep gözüm kızımın şansına acayipte indirim varmış ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz... bi tanede takmak için kırmızı kurdeleli taç aldım çok sadece bişi ama beğendim...
benimki sanırsam elleriyle ittiriyo yada ayaklarıyla böle göişimi şişiriyoo tuhaf beaa nasıl anlatsam
ben postayı kadını bıçaklayarak koyacağım sanırım. sabah akşam demeden o kadar gürültü yapıyorlar ki ne uyku kaldı ne huzur. aylardır böyle. uyardığımızda utanmadan tersliyorlar bide. Allah bildiği gibi yapsın. benim bu halimle taşınacak gücüm yok ki. olsa saniye durmam. doğumdan sonra uyumak zatn zor olacak bunlar insanda süt müt bırakmazlar gibime geliyor. şimdiden korkuyorum. benim kaynanatörü salsam üstlerine dinsizin hakkından imansız gelir ama o da uzakta işte :))))))))
sorma canım ya acayip bir yüktü benim için 2 tanede gecelik aldımmı tamamdır sanırm :) hatta dün akşam eşime dedim bak gecelik almadık erken doğum yaparsam falan hastane çantamız hazır değil hepsini hazırlamamız lazım diye :) nedense bir an önce şu hastane çantasını tamamlamam gerektiğini düşünüyorum...
hayırlı olsun canım.. gayet güzel.. bende bakayım haftasonu oraya...
benimkide ayaga kalkmıs sanırsam.. ayaklarını asagıda cırpıyor kafayıda mideye bastırıyor.. oyle yaptıkca midem bi tuhaf oluyor.. benim tahminim tabi.. yarın göreyimde kuzumu bakayım napıyor içerde.. cok özledim ya...
sorma canım ya acayip bir yüktü benim için 2 tanede gecelik aldımmı tamamdır sanırm :) hatta dün akşam eşime dedim bak gecelik almadık erken doğum yaparsam falan hastane çantamız hazır değil hepsini hazırlamamız lazım diye :) nedense bir an önce şu hastane çantasını tamamlamam gerektiğini düşünüyorum...
Ayy valla yaa bende dün akşam dedim eşime Allah korusun erken doğum falan olursa ne yaparım ben geceliğim yok diye. Böyle ayıcıklı kedili falan geceliklerim var diyor ki bana merak etme sen ben bunları getiririm sana çok güzel bunlar yakışıyor sana diyor dalga geçiyor valla :):) neyse haftasonu bende halletmeliyim yaa gecelik olayını. :)
sağol fatmacım. inş sende beğenir alırsın ordan. yerini biraz önce tarif ettim. bayağı indirim var bu arada.
benimde öyle pijamalarım eşimde nerdeyse benzer şeyler söyledi erkek mileti ihih alemler... artık 7. aylarımıza giriyoruz. en azından çantalarımız hazır olsa fena olmaz bence :)
kızlar bişii sorcam size yardımcı olursanız sevinirim.... bu gün glikoz yüklemesi yapıldı 50 gr. açlık 95 kan şekerim çıktı.. yüklemeden sonra 160 çıktı pztsi günü 100 gr. yükleme yapılıcak... ailede şeker hastası olan yok rutin kontrollerimdede böle bişii yoktu... 100 gr. yaptırıp normale dönen varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?