- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.401
nebıleyim cnm ya bende araştırdım öyle bişi yok diyolar tam aksıne muhammet ve yanına ısım konuldugunda sünnetmiş hayırlısı dıyelım
cnm gecelıkte pjamada çok güzel markasını söylermisin bende bakmak ıstıyorum bursadayım ben markayı bulabılırım
pişşşttt. bende bursa dayım. ne taraflardasın?
pişşşttt. bende bursa dayım. ne taraflardasın?
gemlıkteyım cnm sen
kızlar bişii sorcam size yardımcı olursanız sevinirim.... bu gün glikoz yüklemesi yapıldı 50 gr. açlık 95 kan şekerim çıktı.. yüklemeden sonra 160 çıktı pztsi günü 100 gr. yükleme yapılıcak... ailede şeker hastası olan yok rutin kontrollerimdede böle bişii yoktu... 100 gr. yaptırıp normale dönen varmı???
kızlarr araba kullanann var mı aranızda. ben koca göbişimle pek rahat kulllanamıyorum. gülüyorum kendime boyum da kısa göbeğime göre ayarlasam koltuğu ayaklarım tam yetişmiyor. sırtıma falan minder falan koyuyorum çok komik oluyorum yaaa :):)EŞimde diyor çok tatlı oluyorsun sen kullan diye :):)
çarşamba günü 50 gr yükleme sonucu açlık 80,tokluk 161 çıktı.bugün 100 gr yeniden yapıldı sonuçlarım normal çıktı.sınırı geçseydim diyetisyene yönlendirecekti dr.canını sıkma ben çok panikledim bişe çıkıcak mı diye ama iyi çıktı çok şükür.sende de bişe çıkmaz inşallah.
Yaa kızlarr valla bu hamilelik çok farklı birşey yaa derlerdi de inanmazdım. canım birşey istedi şimdi söylemeyeyim de canınız çekmesin... ama yapmak için ana malzemesi yoktu dedim yarın eşime söyliyeyeimde alsın. aradan yarım saat geçmedi. kapı çaldı komşum getirdi o istediğim şeyi. o kadar şaşırdım ki... bir güzel yedim tabi... Allahımm çok büyüksün. Kızlar hep birbirlerimiz için dua edelim. İnanın bu hamilelerin duaları kabul olur. istediği olur derler ya aynen yaa bu kaçıncıya oluyor bana. Ama şimdi bayağı şaşırdım ya..
kızlar bişii sorcam size yardımcı olursanız sevinirim.... bu gün glikoz yüklemesi yapıldı 50 gr. açlık 95 kan şekerim çıktı.. yüklemeden sonra 160 çıktı pztsi günü 100 gr. yükleme yapılıcak... ailede şeker hastası olan yok rutin kontrollerimdede böle bişii yoktu... 100 gr. yaptırıp normale dönen varmı???
banada oldu bırkaç sefer. canım ne ıstedıyse bırkaç güne önüme çıktı.
merfee benımde ılk skerım 159 çıktı sonra 100luk aldım oda bıraz yuksek çıktı dıyetısyene yonlendırdı oda yuruyus yap dedı lıste verdı bı tane. 3 hafta sonra tokluk sekerıne bakalım tekrar dedı.dıyetısyen aclık ve tokluga baktı normal dedı ama kontrol altında olım dıye sanırım 3 hafta sonra tekrar cagırdı.
umarım sende sorun çıkmaz.
merhaba benimde 50 gr lık yüklemem de tokluk 164 çıkmıştı...100 gr lık yaptırdık oda üst sınıra yakın çıktı 2 değer... dr sorun değil ama ilerde şeker hastası olma riskin olma olabilir dedi...diyetiseyene yönlendirdi... işin garibi ben tatlı sevmem yememde yediğim tek tatlı 1 kaşık pekmez hurma ve muz...eşim bile şaşırdı nasıl senin şekerin yüksek çıkar hiç tatlı yemiyorsun diye.......biz şöyle düşündük benim insülin geç devreye giriyor bünyem şekere alışkın olmadığı için.3.kan sonucum bayağı düşük çıktı...zaten çok saçma yaa 100 gr şeker içen herkesin şekeri çıkar hele hele benim gibi tatlı sevmeyen biri için tam bir işkenceydi....
diyetisyende beslenme planı verdi hoş benim yaptığım şeylerdi hepsi ama ben meyveyi çok yiyordum onların miktarını ayarladı ve yanında kan şekerimi birden yükseltmesin diye 1 çay bardağı süt yada yoğurt verdi
Kesinlikle komşuların iyi olması müthiş bir şey:)Ayy canımm valla hani derler ya ev alma komşu al diye doğruymuş. Annemden uzağım ama sağolsunlar biz burdayız diyorlar hatta bazen diyorlar gece kaç olursa olsun eşin evde olur olmaz sancın olur kanaman olur Allah korusun çal kapıyı. gideriz hastaneye diyorlar. o kadarmutlu oluyorum ki Allahımm nasıl ödeyeceğim ben haklarını bilmiyorum... Ama ne yazık ki 2 yıl sonra tayin dolayısıyla gideceğim buralaradn. şimdiden üzülüyorum. Apartmanımızın torunu olacak diyorlar oğlum için nasıl mutlu oluyorum. Anneciğiminde gözü arkada değil tabi bunları duyunca benden...
merhaba benimde 50 gr lık yüklemem de tokluk 164 çıkmıştı...100 gr lık yaptırdık oda üst sınıra yakın çıktı 2 değer... dr sorun değil ama ilerde şeker hastası olma riskin olma olabilir dedi...diyetiseyene yönlendirdi... işin garibi ben tatlı sevmem yememde yediğim tek tatlı 1 kaşık pekmez hurma ve muz...eşim bile şaşırdı nasıl senin şekerin yüksek çıkar hiç tatlı yemiyorsun diye.......biz şöyle düşündük benim insülin geç devreye giriyor bünyem şekere alışkın olmadığı için.3.kan sonucum bayağı düşük çıktı...zaten çok saçma yaa 100 gr şeker içen herkesin şekeri çıkar hele hele benim gibi tatlı sevmeyen biri için tam bir işkenceydi....
diyetisyende beslenme planı verdi hoş benim yaptığım şeylerdi hepsi ama ben meyveyi çok yiyordum onların miktarını ayarladı ve yanında kan şekerimi birden yükseltmesin diye 1 çay bardağı süt yada yoğurt verdi
kızlar bu sitede çok güzel gecelikler var sanırım ben bunlardan alcam Dagi Lohusa Pijama Takımı
Kızlar günaydın ve iyi hafta sonları....
yokluğumu farkettiniz mi bilemiyorum ama 1 haftadır yoktum ve sebebi malesef idrar yolu enfeksiyonuna bağlı erken doğum tehlikesi yaşamamdı. 31 temmuz gecesi kasılmalardan dolayı hastaneye yattım ve iki gün kaldım. Verdikleri ilaçlar sayesinde atlattık ama daha sonrasında eve çıkınca da devam etti hala tedavi altındayım pazartesi günü kontrole gidicem hayırlısıyla tamamen kurtulmayı umut ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok korktum gerçekten bebeğim daha çok ufak çünkü....
Bu arada perşembe günü ben de 3 boyutluda oğlumu gördüm babasına ve bana çok benziyor gerçekten inanamadım çok tatlıydı elini emiyordu ve uyanıktı yani gözleri açıktı. 33 cm ve 850 gr olmuş ve hala iki hafta önde seyrediyor gelişimi herşey çok yolundaymış ve bebişimin sağlığı da yerindeymiş. Yaşadığım her şeyi unuttum o anda. Allah canlı kanlı kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.
Yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim 100 küsür sayfa olmuş malum hepsini okuyamadım tabi. Genel anlamda benimde sorunlar aynı bebek mideme poposunu dayıyormuş ve benim nefes almamı zorlaştırıyor. Ayrıca karnım sürekli çok şişkin sabahları aç karnına iyi oluyor bir tek. Ne yapıcam bilemiyorum üç ay daha. Gerçekten zor günler geçiriyorum sizlerin desteğine ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?