2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım öncelikle geçmiş olsun kocaman olmuş tosuncuğun maaşallah rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip eylesin gebelikte bazı sıkıntılar çekiyoruz evet doğumdan sonra acısını çıkartırız hepsinin zaten önümüzde en küçüğümüzün bile 3 ayı kaldı oda su gibi akıp gidecektir

Bugünden başladı burada sıcaklar,sabah erkenden uyandım sıcak yüzünden üffff
İyiydik ya:)

kızlar ben lohusa geceliğinde ve taçında kırık beyaz almayı düşünüyorum ne bilim daha çok hoşuma gidiyor masumluğu temsil ettiğini düşünüyorum gecelikte biraz bocaladım kan vs. ama arkadaşlarım o kadar çok kanama olmadığını merak etmemem gerektiğini sölediler bi kaç model bakıorum burdan sizinle paylaşırım inş

Son düzenleme:
Oyy canım ya,neler atlatmışsın...
Çook geçmiş olsun aman dikkat et kendine...
Umarım yaşamazsın bir daha böyle bir şey, hiçbirimiz yaşamayız...

çok teşekkürler kızlar, Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.Erken doğum tehdidi denilince çok korktum, inşallah bebişlerimiz zamanında gelirler.

cnm çok çok geçmiş olsn bişicik olmaz Allahın izniyle müdahale edilmiş mrk etme rahat olmaya çalış. Bebişler bu devrelerde hep bir atak yapıyorlar ztn.Allah zamanında göndersin inş onları

yubacım sağol canım bende çok süslü şeyler düşünmedim. bunlar yeterde artar bile bana :)

canım sanada çok geçmiş olsun... kendini yorma dinlen bir süre ağır iş falan yapma. bebişinde MAŞALLAH kocaman olmuş . ALLAH zamanında gelmelerini nasip etsin inş

Merhaba kızlar biz geldikk :)

doktorumuza gittik şeker yüklememizi yaptırdık çok iyi çıktı sonuçlar açlık 87 tokluk 104 çıktı :) harika dedi doktorumuz

kızımız 733 gr olmuş malesef bir hafta gerideymiş kilo olarak bol bol sol tarafına yatıp dinlen dedi doktorumuz azıcık moralimiz bozuldu ama şükrediyoruz buna da

bizden haberler böyle...

canım çok çok geçmiş olsun...
Alah bir daha sıkıntı göstermesin, sağlıkla ve vaktinde al inşallah kucağına (HEPİMİZ İÇİN ÖYLE TABİ)
Maşallah bak kilosu gelişim gayet iyi
İyi şeyler düşün kötüyü aklına getirmemeye çalış

yagmurcum çok şükür bir sıkıntınız yokmuş bence haftasınıda yaklar çok soruın etme SAT göre +- 1 hafta normal zaten..

canım bnm gecmıs olsun.. evet bebıslerımız cok ufak daha ınsallah vaktıyle gelırler kuzucuklar... bnde 2-3 hafta oluyo yattım erken dogum suphesıyle hastanede 3+ lökosit vr demıslerdı ama gectı cok sukur bol bol su ıc demıstı dr ureme olmamıstıu cok sukur... dıkkat et arkadasım...

buarada gunaydın kızlar... dogum ıcın ve mevlut ıcın dusundugum fıkırler vr demıstım yaptıgımı solemıstım paylasıyorum resımlerı sızde yapabılırsınız cok basıtler...

kolye agacını ıkeadan almıstım 10 tl ye turuncuydu once elyafla kapladm yapıstırarak snra ustune tül yapıstırdım sararak.. tul ve elyaf 3 tl tuttu kesekelr 50 tanesı 10 tl buarada bu ınternette hazır halde 160 tl ye gelıyo sıparısle..bunu mevlute kadar gelen mısafırlerımıze lokum ıkram edılırya ıste o keselere lokum ve badem sekerı koyucam Allah nasıp ederse.. kapının yanınd durucak evlerıne donen mısafırler alıp cıksınlar ıstıyorum...

emzıklı olan bardaklarıda mevlute kdr gozaydınına gelen konuklarımıza logusa serbetı ıkram etmek ıcın kullanıcam 12 tane kdr yaptım ınce beyaz ve pembe kurdele aldım 12 tanede bebek sekerı satılan yerden krıstal emzık aldım ve dıplerıne bagladım.. bardaklar annemn ceyızınden dusunun kac senelık... kurdeleler ve emzıkler 5 tl bıle tutmadı surahıyıde 5 tl ye aldım..

en son mor olan bandanalı bardakta mevlutte tavuklu pılav ve yogurt daha snra sekerpare ve lımonata verılıcek ıste o bandanalardan 60 tane kdr aldım 6 renk her renkten 10 tane var mevlutten bır gece once butun bardaklara takıcam nasıp olursa ınsallah muvelutte tatlının yanında lımonatalarını ıctıkten snra konuklarımız bardaklardan cıkarıp alsınlar ıstıyorum...60 tanesı 25 tl

bırde bunları dagıttıktan snra bebek sekerı dagıtılıcak gtam dogum tarıhı bellı olmadıgı ıcın dogumdan snra annem gıdıp alıcak ustune tarıhıyle kart basıyorlar o yuzden onlarıda dagıtmk ıcın bebek arabası seklınde pembe tullerle sarılı sepet arabalardan ıstıyorum..

Son düzenleme:

sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum bu illet birçok kişiye sıkıntı yaratıyor malesef ama Allahtan mantar ya da rahim enfeksiyonu değil onlarda durdurulamıyormuş bazen şükür iyiyim şimdi daha da iyi olucam inşallah

canım sen geldin hemen aklıma zaten benimde +++ lokosit vardı ilk önce vajenden temizlediler sonra serum ve damardan antibiyotik verdiler şimdi de nidilat ve antibiyotik kullanıyorum pzt ye kadar senin neler yapılmıştı anlatır mısın?

bana nidazol-m vermıslerdı ama ureme olmadıgı ıcın antıbıyotık kullanmama gerek kalmamıstı canım... serumlarla taburcu olmustum ki hala hafıf kasılmalarım oluyor..

bana nidazol-m vermıslerdı ama ureme olmadıgı ıcın antıbıyotık kullanmama gerek kalmamıstı canım... serumlarla taburcu olmustum ki hala hafıf kasılmalarım oluyor..

canım benim de üreme yoktu ama yinede verdi bilmiyorum artık benim de kasılmalar oldu sonradan ama artık yok ilaçlar bitince ne olacak bakalım umarım devam etmez yaaa

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bunuda tez vakitte atlatırsın inş. Amin.....

canım sonuçların için çok sevindim. bu bücürler bi ilerden bi geriden geliyolar. bişeycik olmaz Allah ın izniyle öptük oğluşumla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…