2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

oh bacım maşallah yahu
senin her detayın hazır :)
sen söledikçe ben tırsıyorum :)
daha kızın odasının parke süpürgeliği çakılıyor şimdi :)
anammmm
geç kaldım

canım çok tatlı maşallah ben de girdim 3 boyutluya ama bizevideo verdiler resimler renkli değil malesef

bizim hastane her seferinde renkli veriyor canım ama biz ilk kez çekebildik fotoğrafını :)
teşekkür ederiz teyzesi :)

ALLAHım nazarllardan korusun MAŞALLAH nasılda boz vermiş bakarmısın şu şımarığa. ALLAH kuçağına almayı nasip etsin canım (hepimizin :))

teşekkür ederiz teyzesi, uyurken yakalandı küçük hanım :)

YAĞMURBUSE maşallah arkadaşım bebeğine...
ne kadar belirgin çıkmış yüzü...

teşekkürler ...

İZMİRLİGIRL bir an önce sıkıntın sona ersin, Rabbim şifa versin inşallah...

doğru söylüyosun canım yapacağım valla,kalmasın içimde tabii her zaman olacak bişe mi sanki,zaten çok bekledim prensesimi en güzeline layık kızımda bende:)))dediğin gibi hem daha da hesaplı olur az kişi olursa bu boyutunu düşünmemiştim hiçah ahhh rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.ne varsa insanın annesinde var.[/QUOTE]

kesınlılkle canım... en ıyısını yaparsın... anne olmak ne guzel bı duyguymus degılmı?? Allah ısteyen herkese nasıp etsın bndecok aradım... smdı en kıymetlım..

oh bacım maşallah yahu
senin her detayın hazır :)
sen söledikçe ben tırsıyorum :)
daha kızın odasının parke süpürgeliği çakılıyor şimdi :)
anammmm
geç kaldım

ama crafty teyzesi bardakları lokum agacı battaniyesi.... nasıl hepsı harıka olmus dımı..??? yaparken yorulfugumu bıle anlamıyorum.... cok hycanlanıyorum Rabbım ınsallah kullandırmayı nasıp etsın..

Selam kızlar.bende yeni gördüm bu sayfayı.23 hafta 5 günlük hamileyim.kasım 28 de tahmini doğum tarihi.. zor bi başlangıç yaptım.ilk öğrendiğimde acil ameliyata girmek zorunda kaldım. hamilelik bi var bi yok dış gebelik falan olabilir diye dendi hastaneden. neyse hamilelik olduğu kesinlesti. bu kez bebeğiniz sakat olabilir hatta almak zorunda kalabiliriz dendi. ben Allahın izniyle kötü şeyleri düşünmemeye çalıştım.şu an çok keyifli hamilelik yaşıyorum. ama doktorumuz bizi yarı yolda bıraktığından beri hastane ve doktor ayarlayamadık istediğimiz gibi.istanbulda onca hastane var ama eve yakın olan bi hastane seçemedik.özel hastenede bulmak zormuş neyse herkese sağlıklı evlat versin Allah. hayırlı ramazanlar....

canım çok geçmiş olsun çok şükür büyük riski atlatmışsınız. dedğin gibi allah bebeklerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip kısmet etsin.. artık 3 ay daha hepimiz sabredeceğiz. sonunda o küçück meleklerimiz yanımızda olsun da..onlar herşeye her çekilen acıya değer.. allah hepimizi korusun cnnmmm.çok dikkat et kendine..dualarımız seninle...

süpersin bacım nerdeyse herşeyi halletmişsin iyi günlerde kullanıun bunlarıda. darısı bizlere inş bi toparlanamadık :)

canım sende hoşgeldin aramıza, çok geçmiş olsun hamileliğin başında bir sürü şey yaşamışsın ALLAH bundan sonra yüzünü güldürsün soruınsuz geçsin hamileliğin...

Canım hoşgeldin aramızaa... Çok büyük geçmiş olsun. Umarım bundan sonra hep güzel haberlerini alırız burdan...

kızlar bugün güne süper başladım... hemen sizinle paylaşmak istedim.. bugün oğlumun kalp atışları ile uyandımm.. birden karnımda ritimli bir şeyler hissettim ve elimi koyduğumda resmen kalbi atıyordu. şaşırdım emin olamadım ama hızlıydı bebişimin kalp atışlarıydı. güne oğlumun ben burdayım annecim demesiyle başlamak gibi güzel bir şey yokmuş.Allah hepimizi onlara kavuşturmayı sağ salim nasip etsin inş

önceden oğlan anaları kızları hamamda beğenirlerdi...

bizde şimdi topiclerde usg resimlerini beğeniyoruz..:))

pardon flood olmuş

kızlar ben geçen hafta hiç uyuyamıyordum şimdide hiç kalkasım yok acayip bi yorgunluk hissi.. Allahım bu 3 ay nasıl geçecek ..

Son düzenleme:
İzmirli arkadaşım

çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah
Rabbim hiçbirimize yaşatmasın zamanınsa sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşaallah

İzmirli arkadaşım

çok çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın
Rabbim hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

canım çok çok geçmiş olsun, çok merak ettim ben ama 1 ağustos tan beri olmayınca nedense izne çıktıınızı düşünmüştüm, çok stres yaşıyoruz bu süreçte ama inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz yavruları kucamıza, ozaman hepsini unutucaz inşallah.. atlatmışsın çok şükür, bende de başlangıcı varmış ama ilaç falan vermedi, çok su iç dedi, sürekli elimde su şişesiyle dolaşıyorum:26::26:
ne güzel bebeğinin yüzünüde görmüşsün, ben tam görecekken eliyle yüzünü kapattı benm nazlı sıpaa ama üç ay sora bunun hesabı sorulacak

arkadaşlar bende kasım annesi olucam inşallah benide eklerseniz sevinirim :)12 kasım-26 kasım arası olucak doğumum..Rabbim hepimize çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımza almayı nasip eder inşallah.

bi sabah 8 de elektirik süpürgesiyle uyandırıldığımda aynısını bende yapmıştım:)) haketti ama. inşallah taşınırlar o kadar rahatsızım ki sinirimden ağladığım çok oldu. bu yazımı okuyanlar bana dua edebilirler mi, en kısa zamanda taşınsınlar şunlar.

ela ben yerini kaçırdım banada bi tarif etsene. ben geceliksiz bir pijama almıştım 63 liraya. sanırım kazık yedim. ayarlanabilir bel ve emzirme deliği var benimkinde ama.

bizim hastane her seferinde renkli veriyor canım ama biz ilk kez çekebildik fotoğrafını :)
teşekkür ederiz teyzesi :)

teşekkür ederiz teyzesi, uyurken yakalandı küçük hanım :)

maşallah kızına ne güzel yüzünü göstermiş. benimki saklıyor. sen hangisine gidiyosun, bizde bi defa açıldı 4d.

arkadaşlar lohusa pijaması vs alanlar varsa, bahçelievler-bakırköy tarafında nerden alabilirim bilen varsa bana bi yazabilirmisiniz? bi pijama aldım bikaç tane daha almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…