2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Eline koluna sağlık. çok şeker olmuşlar. ben hiçbirşey düşünmedim daha. öööyyyleee kös kös oturuyorum Allah hayırlı etsin. Adresini ver de hem bebek görmeye hemde mevlüde geliim

Bu arada günaydın kıslar ve dayakçı bebişleri

canım geçmiş olsun,allah zamanında bebeğini almayı nasip etsin inşallah.çok dikkat et kendine ve kendini üzme.hayırlısıyla zamanını bekler inşallah.moral çok önemli.

bu arada ilgimdişi arkadaşım çok çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık,hayırlısıyla zamanı geldiğinde kullanmak nasip olsun inşallah.çok imrendim sana,ben mevlüt yapmicam sanırım kimsem yok burda annem,akrabalarım hep uzakta.üç beş kişi ancak toplarım.ama belli olmaz çok özeniyorum hiç olmadı o üç beş kişi için yaparım belki

çok teşekkürler kızlar, Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.Erken doğum tehdidi denilince çok korktum, inşallah bebişlerimiz zamanında gelirler.

cnm çok geçmiş olsun izmirli benımde ıdrarımın rengı sarı akıntımda bırde kasıntı ve kokuda var sanırım yaklasık 3gundur pazartesı ıdrar tahlılı yaptırıcam bırde baş agrım çok fazla neden acaba

sağol canım şükür iim artık moralde düzeliyor artık

sağol canım dikkat et ve bol su iç 3 lt filan bir de sirkeli ılık suyla temizliğini yap eğer varsa önlem almış olursun

aa... gel gelll cok sevınırım mennun olurum ben ızmırdeyım beklerım ınanın .... daha kurabıyeler yapıcam kalplı bebeklı ayılı yıldızlı bırde onların koselerınden pılot kalemın arkasıyla delık acıp cop sıslere batırıp pişiricem fırında cok cıcı oluyolar sonfra sepetın ıcıne kopuk koyup elyafla sarıcam onları batırıcam sepete tabı bunları doguma ıkı hafta kala yapmam gerek bayatlayabılır en cok 1 ay dayanıyo cunku yan komsuma dogumunda yapmıstım... tepsılerıde susluycem serbetı ve lımonataları dagıtmak ıcınde ızmır yanıyo cok sıcak ılk fırsatta yapıp resımlerını koyarım...

rachel 3-5 kısıde olsa yap olsun hatıra kalır hemde ıcınde uhde kalmamıs olur canım bnm... hem bn kalabalıgımda noluyo ıkı mıslı hattaaa 10 mıslı masraf oluyooo kaynanamlardan fayda yok Allah annecıgımden razı olsun... sen dahada ucuza mal edersın..

Hosgeldin canim. Bu arada hayirlisi olsun madem kizin olsun istiyormussun Cok sükür, Rabbim kalbini dinlemis ve cevap vermis. ewet ya yazin hamilelik gecirmek cok zor

rachel 3-5 kısıde olsa yap olsun hatıra kalır hemde ıcınde uhde kalmamıs olur canım bnm... hem bn kalabalıgımda noluyo ıkı mıslı hattaaa 10 mıslı masraf oluyooo kaynanamlardan fayda yok Allah annecıgımden razı olsun... sen dahada ucuza mal edersın..[/QUOTE]

doğru söylüyosun canım yapacağım valla,kalmasın içimde tabii her zaman olacak bişe mi sanki,zaten çok bekledim prensesimi en güzeline layık kızımda bende:)))dediğin gibi hem daha da hesaplı olur az kişi olursa bu boyutunu düşünmemiştim hiçah ahhh rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.ne varsa insanın annesinde var.

ayyyy..... masallahhhhh..... gozlerım doldu.. Rabbım kucagınzda gostersın ınsallah arkadasım... nede guzel poz vermısss... adıyla yasasın ınsallah.. saglıkla

çok tatlı maşşallah saglıkla büyüsün annesının kucagına gelsın

bu sefer uyurken yakalandı Ada hanım yoksa kaç seferdir uğraşıyor doktorumuz yüzünü açtıramıyorduk hanımefendiye :)
gafil avlandı bu sefer

YAĞMURBUSE maşallah arkadaşım bebeğine...
ne kadar belirgin çıkmış yüzü...

İZMİRLİGIRL bir an önce sıkıntın sona ersin, Rabbim şifa versin inşallah...

kızımın mevlut takımı ... ve mevlutte kullanıcagı battanıyesi.. kendım ördum motıf motıf örülüyor kızlar birleştirmeye baslıyosun en son genıslıgı ve uzunlugunu motıflerı cogaltarak ayarlayabılırsınız kendınız.. altına saten ve yanlarınada küpür dantel aldım terzıyede dıtırdımm tabı onları o kdr da becerıklı degılım.. ustunede ıncı ısledım bı dolu bı bos.. sık oldu ama keske altına saten yerıne ınce polar dıtırseymısım dıyorum smdı azcık kayıyo ınsallah kullanıslı olur..

evde kullanmadgmız kucuk bı wc mız vrdı L seklınde orayıda kızımıza dolap yaptık cunku baska yerımız yok evımız 2+1 ama kullanıslı oldu...

ay seklınde olan kapı susunu kendım yaptım mukavvadan elyaf ve tulle sardım ustunede harfler aldım kızımın adını ısledım boncukta koydum bunun celık kapıyı tulle sarıp oraya dıkıcem dıger kelebegıde yatak odamın kapısına asıcam nasıp olursa cunku hazır olanı apartmana gıren cıkan bellı degıl alıp gıden olur uzulurum dıye kelebek olanı 35 tl ye aldm o yuzden ıcerı asıcam..

canım çok tatlı maşallah ben de girdim 3 boyutluya ama bizevideo verdiler resimler renkli değil malesef

bizim hastane her seferinde renkli veriyor canım ama biz ilk kez çekebildik fotoğrafını :)
teşekkür ederiz teyzesi :)

ALLAHım nazarllardan korusun MAŞALLAH nasılda boz vermiş bakarmısın şu şımarığa. ALLAH kuçağına almayı nasip etsin canım (hepimizin :))

teşekkür ederiz teyzesi, uyurken yakalandı küçük hanım :)

YAĞMURBUSE maşallah arkadaşım bebeğine...
ne kadar belirgin çıkmış yüzü...

teşekkürler ...

İZMİRLİGIRL bir an önce sıkıntın sona ersin, Rabbim şifa versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…