- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.441
Eki Görüntüle 235775 Eki Görüntüle 235776 Eki Görüntüle 235777 Eki Görüntüle 235778 Eki Görüntüle 235779
kolye agacını ıkeadan almıstım 10 tl ye turuncuydu once elyafla kapladm yapıstırarak snra ustune tül yapıstırdım sararak.. tul ve elyaf 3 tl tuttu kesekelr 50 tanesı 10 tl buarada bu ınternette hazır halde 160 tl ye gelıyo sıparısle..bunu mevlute kadar gelen mısafırlerımıze lokum ıkram edılırya ıste o keselere lokum ve badem sekerı koyucam Allah nasıp ederse.. kapının yanınd durucak evlerıne donen mısafırler alıp cıksınlar ıstıyorum...
emzıklı olan bardaklarıda mevlute kdr gozaydınına gelen konuklarımıza logusa serbetı ıkram etmek ıcın kullanıcam 12 tane kdr yaptım ınce beyaz ve pembe kurdele aldım 12 tanede bebek sekerı satılan yerden krıstal emzık aldım ve dıplerıne bagladım.. bardaklar annemn ceyızınden dusunun kac senelık... kurdeleler ve emzıkler 5 tl bıle tutmadı surahıyıde 5 tl ye aldım..
en son mor olan bandanalı bardakta mevlutte tavuklu pılav ve yogurt daha snra sekerpare ve lımonata verılıcek ıste o bandanalardan 60 tane kdr aldım 6 renk her renkten 10 tane var mevlutten bır gece once butun bardaklara takıcam nasıp olursa ınsallah muvelutte tatlının yanında lımonatalarını ıctıkten snra konuklarımız bardaklardan cıkarıp alsınlar ıstıyorum...60 tanesı 25 tl
bırde bunları dagıttıktan snra bebek sekerı dagıtılıcak gtam dogum tarıhı bellı olmadıgı ıcın dogumdan snra annem gıdıp alıcak ustune tarıhıyle kart basıyorlar o yuzden onlarıda dagıtmk ıcın bebek arabası seklınde pembe tullerle sarılı sepet arabalardan ıstıyorum..
Kızlar günaydın ve iyi hafta sonları....
yokluğumu farkettiniz mi bilemiyorum ama 1 haftadır yoktum ve sebebi malesef idrar yolu enfeksiyonuna bağlı erken doğum tehlikesi yaşamamdı. 31 temmuz gecesi kasılmalardan dolayı hastaneye yattım ve iki gün kaldım. Verdikleri ilaçlar sayesinde atlattık ama daha sonrasında eve çıkınca da devam etti hala tedavi altındayım pazartesi günü kontrole gidicem hayırlısıyla tamamen kurtulmayı umut ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok korktum gerçekten bebeğim daha çok ufak çünkü....
Bu arada perşembe günü ben de 3 boyutluda oğlumu gördüm babasına ve bana çok benziyor gerçekten inanamadım çok tatlıydı elini emiyordu ve uyanıktı yani gözleri açıktı. 33 cm ve 850 gr olmuş ve hala iki hafta önde seyrediyor gelişimi herşey çok yolundaymış ve bebişimin sağlığı da yerindeymiş. Yaşadığım her şeyi unuttum o anda. Allah canlı kanlı kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.
Yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim 100 küsür sayfa olmuş malum hepsini okuyamadım tabi. Genel anlamda benimde sorunlar aynı bebek mideme poposunu dayıyormuş ve benim nefes almamı zorlaştırıyor. Ayrıca karnım sürekli çok şişkin sabahları aç karnına iyi oluyor bir tek. Ne yapıcam bilemiyorum üç ay daha. Gerçekten zor günler geçiriyorum sizlerin desteğine ihtiyacım var...
çok teşekkürler kızlar, Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.Erken doğum tehdidi denilince çok korktum, inşallah bebişlerimiz zamanında gelirler.
canım geçmiş olsun,allah zamanında bebeğini almayı nasip etsin inşallah.çok dikkat et kendine ve kendini üzme.hayırlısıyla zamanını bekler inşallah.moral çok önemli.
bu arada ilgimdişi arkadaşım çok çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık,hayırlısıyla zamanı geldiğinde kullanmak nasip olsun inşallah.çok imrendim sana,ben mevlüt yapmicam sanırım kimsem yok burda annem,akrabalarım hep uzakta.üç beş kişi ancak toplarım.ama belli olmaz çok özeniyorum hiç olmadı o üç beş kişi için yaparım belki
cnm çok geçmiş olsun izmirli benımde ıdrarımın rengı sarı akıntımda bırde kasıntı ve kokuda var sanırım yaklasık 3gundur pazartesı ıdrar tahlılı yaptırıcam bırde baş agrım çok fazla neden acaba
sağol canım şükür iim artık moralde düzeliyor artık
sağol canım dikkat et ve bol su iç 3 lt filan bir de sirkeli ılık suyla temizliğini yap eğer varsa önlem almış olursun
Eline koluna sağlık. çok şeker olmuşlar. ben hiçbirşey düşünmedim daha. öööyyyleee kös kös oturuyorumAllah hayırlı etsin. Adresini ver de hem bebek görmeye hemde mevlüde geliim
Bu arada günaydın kıslar ve dayakçı bebişleri
canım geçmiş olsun,allah zamanında bebeğini almayı nasip etsin inşallah.çok dikkat et kendine ve kendini üzme.hayırlısıyla zamanını bekler inşallah.moral çok önemli.
bu arada ilgimdişi arkadaşım çok çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık,hayırlısıyla zamanı geldiğinde kullanmak nasip olsun inşallah.çok imrendim sana,ben mevlüt yapmicam sanırım kimsem yok burda annem,akrabalarım hep uzakta.üç beş kişi ancak toplarım.ama belli olmaz çok özeniyorum hiç olmadı o üç beş kişi için yaparım belki
Eki Görüntüle 235852 Eki Görüntüle 235851 Eki Görüntüle 235850
karşınızdaaaaaa
ada hanımın resimleri
karşınızdaaaaaa
ada hanımın resimleri
karşınızdaaaaaa
ada hanımın resimleri
karşınızdaaaaaa
ada hanımın resimleri
slm güzel anneler nasılsınız bayağıdır yoktum 2ay kadar oldu herkez iyidir inş.
Allahın izniyle kızım olacak ikinci kızım geliyo meleklerim benim çok istemiştim kız olmasını Rabbim gönlüme göre verdi
sıcaklarda hamileik zor oluyo ilk hamileliğimin kışa gelmişti bence daha iyiyidi hayırlısı bakalım hayırlısıyla kasım gelsede kavuşsak bebişlerimize
karşınızdaaaaaa
ada hanımın resimleri
ayyyy..... masallahhhhh..... gozlerım doldu.. Rabbım kucagınzda gostersın ınsallah arkadasım... nede guzel poz vermısss... adıyla yasasın ınsallah.. saglıkla
çok tatlı maşşallah saglıkla büyüsün annesının kucagına gelsın
karşınızdaaaaaa
ada hanımın resimleri
canım çok tatlı maşallah ben de girdim 3 boyutluya ama bizevideo verdiler resimler renkli değil malesef
ALLAHım nazarllardan korusun MAŞALLAHnasılda boz vermiş bakarmısın şu şımarığa. ALLAH kuçağına almayı nasip etsin canım (hepimizin :))
YAĞMURBUSE maşallah arkadaşım bebeğine...
ne kadar belirgin çıkmış yüzü...
teşekkürler ...
İZMİRLİGIRL bir an önce sıkıntın sona ersin, Rabbim şifa versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?