- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #18.481
Kızlar günaydın ve iyi hafta sonları....
yokluğumu farkettiniz mi bilemiyorum ama 1 haftadır yoktum ve sebebi malesef idrar yolu enfeksiyonuna bağlı erken doğum tehlikesi yaşamamdı. 31 temmuz gecesi kasılmalardan dolayı hastaneye yattım ve iki gün kaldım. Verdikleri ilaçlar sayesinde atlattık ama daha sonrasında eve çıkınca da devam etti hala tedavi altındayım pazartesi günü kontrole gidicem hayırlısıyla tamamen kurtulmayı umut ediyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok korktum gerçekten bebeğim daha çok ufak çünkü....
Bu arada perşembe günü ben de 3 boyutluda oğlumu gördüm babasına ve bana çok benziyor gerçekten inanamadım çok tatlıydı elini emiyordu ve uyanıktı yani gözleri açıktı. 33 cm ve 850 gr olmuş ve hala iki hafta önde seyrediyor gelişimi herşey çok yolundaymış ve bebişimin sağlığı da yerindeymiş. Yaşadığım her şeyi unuttum o anda. Allah canlı kanlı kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.
Yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim 100 küsür sayfa olmuş malum hepsini okuyamadım tabi. Genel anlamda benimde sorunlar aynı bebek mideme poposunu dayıyormuş ve benim nefes almamı zorlaştırıyor. Ayrıca karnım sürekli çok şişkin sabahları aç karnına iyi oluyor bir tek. Ne yapıcam bilemiyorum üç ay daha. Gerçekten zor günler geçiriyorum sizlerin desteğine ihtiyacım var...
önceden oğlan anaları kızları hamamda beğenirlerdi...
bizde şimdi topiclerde usg resimlerini beğeniyoruz..:))
maşallah kızına ne güzel yüzünü göstermiş. benimki saklıyor. sen hangisine gidiyosun, bizde bi defa açıldı 4d.
önceden oğlan anaları kızları hamamda beğenirlerdi...
bizde şimdi topiclerde usg resimlerini beğeniyoruz..:))
maşallah kızına ne güzel yüzünü göstermiş. benimki saklıyor. sen hangisine gidiyosun, bizde bi defa açıldı 4d.
Eki Görüntüle 235852 Eki Görüntüle 235851 Eki Görüntüle 235850
karşınızdaaaaaa
ada hanımın resimleri
Maşallah subhanallah.... e müsait olduunuz bir gün hayırlı bir iş için geleceydik.
ayyy canım yaa çok güldürüdün beniAllahta seni güldürsün :)
kadıköy şifa canım sen?
sağol canım kasılmalar bebeğin kendini kasmasından ya da karında oluşan baskıdan anlaşılıyor inşallah yaşamazsın ama eğer yaşarsan anlarsın zaten birşeylerin ters gittiğinicanım geçmiş olun cok üzüldüm
kasılmaları nasıl anlıyorsunuzz
sağol ayçincim çok şükür iyiyim ama tetikteiyim hala pztsi sonuç iyi çıkar ve kalsılmalar bir daha olmazsa rahat edicem inşallah sen de dikkat et başlangıçtaysa idrarla atarsın 3 litre filan iç yalnız daha azı pek işe yaramıyor sen nerde baktırdın 4D ye ben kızılaya gittim ama pek memnun kalmadım fotoyu bile siyah verdiler ben zaten 4d için gelmişim video çok güzel ama çok kısa onunla yetiniyoruz günde birkaç kez izleyerek sen de görürsün inşallah en kısa zamanda sen de doktora gidecektin nasıl çıktı gelişimi filan herşey yolundadır umarımcanım çok çok geçmiş olsun, çok merak ettim ben ama 1 ağustos tan beri olmayınca nedense izne çıktıınızı düşünmüştüm, çok stres yaşıyoruz bu süreçte ama inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz yavruları kucamıza, ozaman hepsini unutucaz inşallah.. atlatmışsın çok şükür, bende de başlangıcı varmış ama ilaç falan vermedi, çok su iç dedi, sürekli elimde su şişesiyle dolaşıyorum:26::26:
ne güzel bebeğinin yüzünüde görmüşsün, ben tam görecekken eliyle yüzünü kapattı benm nazlı sıpaa ama üç ay sora bunun hesabı sorulacak
sağol canım kucağıma aldığımda herşeyi ben de unuturum eminim o güne erişelimde nasipse :))canım çok geçmiş olsun çok şükür büyük riski atlatmışsınız. dedğin gibi allah bebeklerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip kısmet etsin.. artık 3 ay daha hepimiz sabredeceğiz. sonunda o küçück meleklerimiz yanımızda olsun da..onlar herşeye her çekilen acıya değer.. allah hepimizi korusun cnnmmm.çok dikkat et kendine..dualarımız seninle...
İzmirli arkadaşım
çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah
Rabbim hiçbirimize yaşatmasın zamanınsa sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşaallah
Eki Görüntüle 235887 Eki Görüntüle 235886 Eki Görüntüle 235885 Eki Görüntüle 235884 Eki Görüntüle 235883
kızımın mevlut takımı ... ve mevlutte kullanıcagı battanıyesi.. kendım ördum motıf motıf örülüyor kızlar birleştirmeye baslıyosun en son genıslıgı ve uzunlugunu motıflerı cogaltarak ayarlayabılırsınız kendınız.. altına saten ve yanlarınada küpür dantel aldım terzıyede dıtırdımm tabı onları o kdr da becerıklı degılım.. ustunede ıncı ısledım bı dolu bı bos.. sık oldu ama keske altına saten yerıne ınce polar dıtırseymısım dıyorum smdı azcık kayıyo ınsallah kullanıslı olur..
evde kullanmadgmız kucuk bı wc mız vrdı L seklınde orayıda kızımıza dolap yaptık cunku baska yerımız yok evımız 2+1 ama kullanıslı oldu...
ay seklınde olan kapı susunu kendım yaptım mukavvadan elyaf ve tulle sardım ustunede harfler aldım kızımın adını ısledım boncukta koydum bunun celık kapıyı tulle sarıp oraya dıkıcem dıger kelebegıde yatak odamın kapısına asıcam nasıp olursa cunku hazır olanı apartmana gıren cıkan bellı degıl alıp gıden olur uzulurum dıye kelebek olanı 35 tl ye aldm o yuzden ıcerı asıcam..
sağol canım kasılmalar bebeğin kendini kasmasından ya da karında oluşan baskıdan anlaşılıyor inşallah yaşamazsın ama eğer yaşarsan anlarsın zaten birşeylerin ters gittiğini
sağol ayçincim çok şükür iyiyim ama tetikteiyim hala pztsi sonuç iyi çıkar ve kalsılmalar bir daha olmazsa rahat edicem inşallah sen de dikkat et başlangıçtaysa idrarla atarsın 3 litre filan iç yalnız daha azı pek işe yaramıyor sen nerde baktırdın 4D ye ben kızılaya gittim ama pek memnun kalmadım fotoyu bile siyah verdiler ben zaten 4d için gelmişim video çok güzel ama çok kısa onunla yetiniyoruz günde birkaç kez izleyerek sen de görürsün inşallah en kısa zamanda sen de doktora gidecektin nasıl çıktı gelişimi filan herşey yolundadır umarım
sağol canım kucağıma aldığımda herşeyi ben de unuturum eminim o güne erişelimde nasipse :))
çok sağol canım inşallah sorun yaşamadan doğuma ulaşırız canım
cvp için sağol canım tekrardan geçmiş olsun
peki idraryolu enfekiyonunu idarda yanmandanmı anladın
benim gebeliğin baslarında olmustu
ben enfeksiyon olduğunu tam anlayamadım aslında ama çok yoğun birsarı akıntım vardı ondan şüphelenmiştim ama kasılma olduğu iiçin gittim ben hastaneye
Eki Görüntüle 235852 Eki Görüntüle 235851 Eki Görüntüle 235850
karşınızdaaaaaa
ada hanımın resimleri
umarım çıkmaz... diyetisyen işi sorun deilde yürüyüş zorlar gibi ama yapıcakta pek bişii yok... bebişte bişii çıkmasında allah korusun
benimde tatlıya pek aram yok=(( neyse en azından şekeri yüksek çıkan tek kişi ben deilmişim kimsede olmasa daha ii ama yanlız olmadığıma sevindim... bide bu hamilelik şekeri bebeğe yansımaz dimi??
senın yaşadıklarını bırebır yaşadım bende. tek yedıgım tatlı şey meyveydi.şimdi aynını bende uyguluyorum diyet listesinin.3 haftada bir açlık ve tokluk kan sekerıne bakılacak benım bırde.
sağol canım kasılmalar bebeğin kendini kasmasından ya da karında oluşan baskıdan anlaşılıyor inşallah yaşamazsın ama eğer yaşarsan anlarsın zaten birşeylerin ters gittiğini
sağol ayçincim çok şükür iyiyim ama tetikteiyim hala pztsi sonuç iyi çıkar ve kalsılmalar bir daha olmazsa rahat edicem inşallah sen de dikkat et başlangıçtaysa idrarla atarsın 3 litre filan iç yalnız daha azı pek işe yaramıyor sen nerde baktırdın 4D ye ben kızılaya gittim ama pek memnun kalmadım fotoyu bile siyah verdiler ben zaten 4d için gelmişim video çok güzel ama çok kısa onunla yetiniyoruz günde birkaç kez izleyerek sen de görürsün inşallah en kısa zamanda sen de doktora gidecektin nasıl çıktı gelişimi filan herşey yolundadır umarım
sağol canım kucağıma aldığımda herşeyi ben de unuturum eminim o güne erişelimde nasipse :))
çok sağol canım inşallah sorun yaşamadan doğuma ulaşırız canım
arkadaşlar merhaba,
benim iki gündür çok yoğun, kokulu ve yeşile çalan akıntım var... dün idrar testi yaptırmıştım, temiz çıkmış ama akıntı için ayrı bir test gerekiyormuş :2:
benzer durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?