2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım geçmiş olun cok üzüldüm
kasılmaları nasıl anlıyorsunuzz

Son düzenleme:
önceden oğlan anaları kızları hamamda beğenirlerdi...

bizde şimdi topiclerde usg resimlerini beğeniyoruz..:))

ayyy canım yaa çok güldürüdün beni Allahta seni güldürsün :)

maşallah kızına ne güzel yüzünü göstermiş. benimki saklıyor. sen hangisine gidiyosun, bizde bi defa açıldı 4d.

kadıköy şifa canım sen?

önceden oğlan anaları kızları hamamda beğenirlerdi...

bizde şimdi topiclerde usg resimlerini beğeniyoruz..:))

ayyy canım yaa çok güldürüdün beni Allahta seni güldürsün :)

maşallah kızına ne güzel yüzünü göstermiş. benimki saklıyor. sen hangisine gidiyosun, bizde bi defa açıldı 4d.

kadıköy şifa canım sen?

canım geçmiş olun cok üzüldüm
kasılmaları nasıl anlıyorsunuzz
sağol canım kasılmalar bebeğin kendini kasmasından ya da karında oluşan baskıdan anlaşılıyor inşallah yaşamazsın ama eğer yaşarsan anlarsın zaten birşeylerin ters gittiğini
sağol ayçincim çok şükür iyiyim ama tetikteiyim hala pztsi sonuç iyi çıkar ve kalsılmalar bir daha olmazsa rahat edicem inşallah sen de dikkat et başlangıçtaysa idrarla atarsın 3 litre filan iç yalnız daha azı pek işe yaramıyor sen nerde baktırdın 4D ye ben kızılaya gittim ama pek memnun kalmadım fotoyu bile siyah verdiler ben zaten 4d için gelmişim video çok güzel ama çok kısa onunla yetiniyoruz günde birkaç kez izleyerek sen de görürsün inşallah en kısa zamanda sen de doktora gidecektin nasıl çıktı gelişimi filan herşey yolundadır umarım

sağol canım kucağıma aldığımda herşeyi ben de unuturum eminim o güne erişelimde nasipse :))
İzmirli arkadaşım

çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah
Rabbim hiçbirimize yaşatmasın zamanınsa sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşaallah

çok sağol canım inşallah sorun yaşamadan doğuma ulaşırız canım

çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin...

cvp için sağol canım tekrardan geçmiş olsun
peki idraryolu enfekiyonunu idarda yanmandanmı anladın
benim gebeliğin baslarında olmustu

cvp için sağol canım tekrardan geçmiş olsun
peki idraryolu enfekiyonunu idarda yanmandanmı anladın
benim gebeliğin baslarında olmustu

ben enfeksiyon olduğunu tam anlayamadım aslında ama çok yoğun birsarı akıntım vardı ondan şüphelenmiştim ama kasılma olduğu iiçin gittim ben hastaneye

arkadaşlar merhaba,
benim iki gündür çok yoğun, kokulu ve yeşile çalan akıntım var... dün idrar testi yaptırmıştım, temiz çıkmış ama akıntı için ayrı bir test gerekiyormuş :2:
benzer durum yaşayan var mı?

bebeğe tek zararı kilolu doğmasına neden oluyormuş hamilelik şekeri birde çok düşük bir ihtimalde olsa ilerde şeker hastası olma riski yaratıyormuş...ona bakarsen herkesin olma riski var genetik olarak yada üzünüt yada stresten dolayı.....

bana hiç öyle bir şey demedi doktorum...iyikide demedi tekrar o şerbeti içmek istemem.....

gittim canım bende , ama kesin kararımı verdim pzt - salı için farabide yer bulabilirsem hemen randevu alıp gidicem ,kendi doktorumla ipleri koparmak üzereyiz çünkü. yine ne ayrıntılı ,ne bişey, şeker yüklemesini bile ben sorunca evet yapalım bugn dedi, ultasona aldı, baktı baktı baktıgayet iyi dedi, çok şükür tabi ama ayrıntılı ultrasona bakmasını bekledim bende, iç organları, damarları vs vs hiç açıklama yapmıyoki, gayet iyi demesi de bana yeetmiyo haliyle, huzursuz oluyorum, çünkü sanki herşeyi ben takip edip ona sormak ya da hatırlatmak zorundaymışım gibi strese giriyorum bişeyi kaçırmiim diye..
adamı arayıp bişey sormaya da çekiniyosun çünkü hiç o güveni vermiyo,bende sağlık ocağına gidip idrar testi yaptırdım ama o da tabi çubukla baktılar,allaha emanet gidiyoruz yani bu adamla

Kızlar bu arada yanlış bilinen bir şeyi düzeltmek istiyorum mantar bebekte erken doğuma yol açmıyor ben 5 ay boyunca mantar hastalığı ile uğraştım sadece tedavi edilmezse bebek doğduğunda ağzında pamukçuk oluyor o da normal doğumda. Ama bakteriyel vs. vajinitler ve enfeksiyonlar yani idrar yolları gibi tehlikeli olabiliyor.

cnm bu durumda vajinal mauyene yapıyorlar doktor bakınca anlıyor zaten. En kötü ihtimalle vajinal kültür alıyor. En kısa zamanda doktoruna git hiç bekletme yeşil akıntı ve koku önemli olabilir. Tedbiri elden bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…